Heineken « Terug naar discussie overzicht

PB

1.095 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 51 52 53 54 55 » | Laatste
Dago_Bert_Duck
0
Nu Heineken vandaag boven €95 is gesloten, ligt de weg open naar €100. Mooi dagje weer inderdaad!
voda
0
Beursblik: Heineken goed gepositioneerd

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
95,50 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Heineken is goed gepositioneerd om opnieuw een superieure omzetgroei te realiseren. Dit stelde analist Edward Mundy van Jefferies in een vooruitblik op de cijfers van de bierbrouwer over het vierde kwartaal.

Hij rekent op een autonome volumegroei van 2,1 procent in het lopende kwartaal. Dit zou iets minder zijn dan de 2,3 procent in het derde kwartaal.

Met een dergelijk vierde kwartaal zou Heineken in 2019 uitkomen op een omzetgroei van 5,3 procent en een stijging van de EBIT met 3,8 procent. Dat is grofweg in lijn met de 5,3 en 4,0 procent groei die de consensus voorspelt. Heineken zegt zelf voor dit jaar op een ongeveer 4 procent hogere operationele winst op autonome basis te mikken.

Een dergelijke omzetgroei is volgens Mundy steeds uitzonderlijker onder fabrikanten van consumentengoederen, maar de markt wil ook bewijs van een stijgende marge. Mundy zelf denkt dat de margegroei volgend jaar zal stilvallen, terwijl de consensus nog op een kleine groei rekent.

Jefferies heeft een koopadvies op Heineken met een koersdoel van 108,00 euro. Dat is 2 euro minder dan het oude koersdoel van 110,00 euro dat Mundy hiervoor hanteerde.

Het aandeel Heineken sloot maandag op 95,50 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Pennywise
0
Heineken is behoorlijk gezakt en zo te zien wordt vandaag de daling voortgezet.
Weet iemand hiervoor een verklaring te geven?
Juargo
0
voda
0
'Heineken wil meer aandelen United Breweries'

Gepubliceerd op 24 dec 2019 om 10:32 | Views: 352

Heineken 10:44
95,64 -0,82 (-0,85%)

MUMBAI (AFN/BLOOMBERG) - Bierbrouwer Heineken wil zijn belang in de Indiase branchegenoot United Breweries uitbreiden. Dat meldt de Amerikaanse zakenzender CNBC op basis van bronnen. United Breweries is onder meer bekend van het biermerk Kingfisher.

Eerder dit jaar maakte Heineken al bekend dat het zijn belang in de Indiase brouwerij met 7,4 miljoen aandelen had uitgebreid. Heineken bezit bijna 10 procent van de aandelen. Nu wil het volgens de ingewijden nog eens 10 procent tot 15 procent van de stukken in handen krijgen. Er gingen eerder al geluiden rond dat Heineken mikt op de meerderheid van de aandelen United Breweries. Ook zou Heineken een duidelijkere stem willen hebben in het bestuur van de onderneming.

Een woordvoerder van Heineken was vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar. Het nieuws van CNBC zorgde voor een koerssprong van bijna 6 procent voor het aandeel United Breweries op de beurs in India. Heineken toonde op de beurs in Amsterdam een min van 1 procent.
voda
0
'Heineken kan marges opvoeren'

Gepubliceerd op 6 jan 2020 om 10:32 | Views: 1.102

Heineken 15:12
96,92 +0,92 (+0,96%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Bierbrouwer Heineken slaagt er vermoedelijk dit jaar in om zijn winstmarges uit te breiden. Dat verwachten analisten van Barclays die het koersdoel voor Heineken verhoogden naar 114 euro van 104 euro. Het advies voor het aandeel hielden ze op overweight.

De marktvorsers houden veel vertrouwen in Heineken, met name voor wat betreft de omzetgroei. Die zou dit jaar hoger moeten uitvallen dan van veel andere consumentenmerken en de analisten denken dan ook dat Heineken de winst opvoert. Een hogere winstmarge werd niet verwacht, maar is "zeer goed haalbaar".

Het aandeel Heineken stond maandagochtend rond 09.50 uur 0,1 procent hoger op 96,06 euro. Daarmee was de brouwer een van de weinige stijgers in de AEX-index.
voda
0
Beursblik: kansen voor Heineken bij United Breweries

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
97,44 1,44 1,50 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Door een uitspraak van een Indiase rechtbank ontstaat er voor Heineken een kans om United Breweries op termijn te consolideren. Dit stelde analist Richard Withagen van Kepler Cheuvreux maandag.

Een Indiase rechtbank heeft verschillende banken de rechten verleend op de aandelen die Vijay Mallya bezit in United Breweries, afgekort UBL. Als gevolg hiervan zouden deze aandelen in de toekomst door deze banken kunnen worden verkocht.

Op de aandelen van Vijay Mallya werd in 2018 beslag gelegd. Mallya werd toen beschuldigd van betrokkenheid bij de fraude rond de Indiase luchtvaartmaatschappij Kingfisher.

Mallya bezit 8,1 procent van de aandelen UBL en dit belang wordt omgerekend gewaardeerd op 340 miljoen euro op basis van de huidige aandelenkoers van UBL.

"Heineken bezit ongeveer 46 procent van de UBL-aandelen en zal zeker geïnteresseerd zijn in het kopen van meer aandelen", aldus Withagen.

Heineken verwierf een belang van 38 procent in UBL in 2008 via de acquisitie van Scottish & Newcastle, en heeft sindsdien het belang in het bedrijf vergroot.

Wanneer Heineken het eigendom van UBL tot meer dan 50 procent verhoogt, kan het belang worden geconsolideerd, gaf Kepler Cheuvreux aan. “Consolidatie zou een verhoging van de groepsomzet en EBIT betekenen van ongeveer 3 procent”, zo berekende Withagen.

India is een aantrekkelijke markt voor brouwers, vervolgde de analist. " India is een aantrekkelijke markt met 1,3 miljard inwoners, een demografische groei van ongeveer 1 procent en een economische groei van 6 tot 7 procent, hoewel deze wel wat afvlakt."

Een punt van zorg is wel de sterk gereguleerde markt, liet Withagen weten.

Kepler Cheuvreux hanteert voor Heineken een Houden advies met een koersdoel van 92,00 euro.

Indien het tot een consolidatie komt, dan past Kepler Cheuvreux zijn visie op Heineken niet aan. "Het zal vele jaren duren voordat de investering aan de waardegroei zal bijdragen."

Het aandeel Heineken noteerde maandag vlak op 95,90 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: alcoholpreventie Vietnam tegenvaller voor AB InBev en Heineken

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
AB Inbev
71,46 0,24 0,34 % Euronext Brussel
Heineken
100,10 0,24 0,24 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) De nieuwe regelgeving in Vietnam ten aanzien van alcohol in het verkeer heeft flinke consequenties voor de bierbrouwers AB InBev en Heineken. Dit stelden analisten van ING woensdag.

Volgens Bloomberg is door nieuwe regelgeving om alcohol uit het verkeer te bannen, de bierverkoop in Vietnam met ten minste 25 procent gedaald.

De Vietnamese biermarkt is de afgelopen jaren hard gegroeid, met ongeveer 9 procent per jaar. Het premiumsegment groeide nog veel harder, aldus ING.

Heineken is de tweede brouwer van het land en AB InBev de nummer acht. Maar in het premiumsegment staat AB InBev op de tweede plek.

ING verwacht dat de nieuwe regels van kracht blijven en niet van tijdelijke aard zijn, en dat zou voor AB InBev een verlies van de autonome groei betekenen van 1 procentpunt. Voor Heineken gaat het volgens de analisten om 1,5 procentpunt.

ING heeft een Houden advies op zowel AB InBev als Heineken met koersdoelen van respectievelijk 54,92 en 75,47 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
bezinteergebelegt
0
Blijft wel humor met al die adviezen en koersdoelen. Sinds januari koersdoelen die ( op 1 na ) allemaal redelijk onder de 100 liggen met houd en verkoopadviezen, 2 zelfs op 75.

En nu hebben we corona en vietnam erbij.

en Heineken ? Gewoon boven de 100 :-)
voda
0
Uitgelicht: Ontnuchterende week voor Heineken

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
100,50 0,56 0,56 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Heineken heeft na een goede periode waarin bijna een nieuwe top werd neergezet een slechte week beleefd, door strengere regels in Vietnam.

Een week eerder deed Heineken het juist nog zeer sterk met een koerswinst van 5,8 procent. Met die stijging kwam de bierbrouwer op 5 cent van zijn all time high van juli vorig jaar op 104 euro. Afgelopen week echter zorgde nieuws uit Vietnam voor een fikse kater en de winst van een week eerder werd weer deels ingeleverd. Heineken sloot de week 3,0 lager af op 100,50 euro.

Bloomberg meldde aan het begin van de week dat door nieuwe regelgeving in Vietnam om alcohol uit het verkeer te bannen, de bierverkoop in dat land met ten minste 25 procent is gedaald. De strenge regels zijn 1 januari van dit jaar ingegaan en worden zoals het er nu naar uitziet ook gehandhaafd. Het schijnt dat de politie al meer dan 6.000 boetes heeft uitgeschreven.

De afgelopen jaren was de biermarkt in het Zuidoost Aziatische land juist hard gegroeid. "De afgelopen 5 jaar groeide deze ongeveer met 9 procent per jaar en het premiumsegment nog veel harder", aldus ING.

In 2018 vertegenwoordigde de biermarkt in Vietnam, zo berekende ING, nog een waarde van ruim 17 miljard dollar.

De analisten van Barclays omschreven Vietnam aan het begin van dit jaar nog als de kroonjuweel van Heineken. "De marges die Heineken daar hanteert zijn de hoogste van de hele groep en Vietnam vertegenwoordigt ongeveer 14 procent van de winst."

Wel hield Barclays rekening met teruglopende marges, maar de bank ging er destijds wel van uit dat Vietnam verantwoordelijk zou zijn voor 34 procent van de winstgroei van Heineken.

Vietnam is één van de belangrijkste groeimarkten van Heineken, benadrukten ook de analisten van Berenberg. De gevolgen van de nieuwe regels voor alcohol in het verkeer zijn groter dan zij aanvankelijk hadden verwacht.

In 2019 was Vietnam volgens Berenberg goed voor ongeveer 8 procent van de omzet en 17 procent van de operationele winst. Tussen 2012 en 2019 was Vietnam vermoedelijk goed voor een kwart van de autonome groei van de operationele winst van de brouwer.

De nieuwe regelgeving heeft flinke consequenties voor de bierbrouwers AB InBev en Heineken stelde ING. Heineken is de tweede brouwer van het land en AB InBev de nummer acht.

ING verwacht dat de nieuwe regels van kracht blijven en niet van tijdelijke aard zijn, en dat zou voor AB InBev een verlies van de autonome groei betekenen van 1 procentpunt. Voor Heineken gaat het volgens de analisten om 1,5 procentpunt.

Berenberg verwacht dat de bierverkoop van Heineken in Vietnam dit jaar met 10 procent daalt. Op basis hiervan voorzien de analisten een volumegroei voor Heineken in 2020 van 1,0 procent, wat ruim onder de consensus van 2,9 procent is. Met 2,4 procent zit Berenberg ook ruim onder de autonome omzetgroei van 4,8 procent die de consensus voorspelt.

"Daarmee zou de groei in lijn zijn met die van AB InBev, dat momenteel een korting van 30 procent kent [ten opzichte van Heineken]", stelde Berenberg.

De zakenbank heeft een verkoopadvies op Heineken met een koersdoel van 75,00 euro.

Het koersdoel van ING zit daar dicht in de buurt met 75,47 euro. De Nederlandse bank heeft echter wel een Houden advies voor de Amsterdamse bierbrouwer.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
quote:

bezinteergebelegt schreef op 22 januari 2020 16:38:

Blijft wel humor met al die adviezen en koersdoelen. Sinds januari koersdoelen die ( op 1 na ) allemaal redelijk onder de 100 liggen met houd en verkoopadviezen, 2 zelfs op 75.

En nu hebben we corona en vietnam erbij.

en Heineken ? Gewoon boven de 100 :-)
Corona (bier) bestaat al sinds 1925 hoor! :-)

menfacts.nl/corona-het-mexicaanse-zom...
Tradertje 2020
0
Maar eens short gegaan op de aandelen.
Dit virus kan een behoorlijke impact hebben op de komende kwartaalcijfers.
voda
0
Heineken en FNV op de valreep akkoord over cao

Gepubliceerd op 3 februari 2020 16:50 | Views: 26

Heineken 16:42
98,48 +0,16 (+0,16%)

DEN BOSCH (AFN) - Heineken en vakbond FNV zijn op de valreep tot een principeakkoord over een nieuwe cao gekomen. De bierbrouwer stelde net voor het aflopen van een ultimatum op maandag voor om de lonen zowel dit jaar als volgend jaar met 3,75 procent te verhogen. De afspraken moeten nog de goedkeuring krijgen van de FNV-achterban.

Het nieuwe vergelijk is een flinke verbetering, vindt de grootste vakbond van Nederland. Het oorspronkelijke loonbod van Heineken was slechts 2 procent per jaar, aldus FNV. De vakbond zette zelf in op een jaarlijkse loonsverhoging van 4 procent en dreigde met stakingsacties rond carnaval. Heineken vindt het eigen loonbod ruim vergeleken met andere cao's in de sector.

Naast hogere lonen is Heineken ook bereid een zwareberoepenregeling in de nieuwe cao op te nemen. Dat was een belangrijke eis voor FNV. De regeling stelt oudere medewerkers in staat om minder uren te werken zonder al te veel salaris in te leveren. Verder zijn alle verslechteringen van arbeidsvoorwaarden van tafel, meldde de vakbond.

De nieuwe cao geldt voor 2500 mensen. Naast de brouwerijen van Heineken in Den Bosch en Zoeterwoude, vallen daar ook frisdrankfabriek Vrumona en bierbrouwerij Brand onder.
voda
0
Blik op Azië bij cijfers en prognose Heineken

Gepubliceerd op 11 februari 2020 12:08 | Views: 431

Heineken 12:46
97,58 +0,18 (+0,18%)

AMSTERDAM (AFN) - Brouwer Heineken heeft in 2019 naar verwachting wereldwijd meer bier aan de man gebracht dan een jaar eerder. Dat voorspellen analisten in een vooruitblik op de jaarcijfers, die Heineken woensdag voorbeurs publiceert. Veel aandacht zal uitgaan naar de vooruitzichten voor dit jaar, vooral omdat de bierverkopen in Azië onder druk staan als gevolg van het nieuwe coronavirus en de strengere aanpak van drankrijders in Vietnam.

Azië is een belangrijke markt voor Heineken. De volumegroei in de regio vorig jaar zal naar verwachting qua percentage dubbelcijferig zijn tot 3,2 miljard euro. Verder zal Heineken in Afrika, het Midden-Oosten en Oost-Europa 4,5 procent meer bier hebben verkocht, zo is de verwachting. De groei in Noord- en Zuid-Amerika is met 2,2 procent nog bescheidener.

In Europa, veruit de grootste markt voor Heineken, zal sprake zijn van een lichte krimp qua volumes, maar zal de omzet wel zijn gestegen tot 10,6 miljard euro. De regio is goed voor een derde van al het bier dan Heineken in de markt zet.

Meer bier

In totaal was Heineken naar schatting goed voor ruim 240 miljoen hectoliter bier in 2019, tegenover bijna 234 miljoen hectoliter een jaar eerder. De verwachting is dat Heineken ook de komende jaren fors meer bier in de markt zal weten te zetten.

De operationele winst stijgt volgens de analisten tot ruim 4 miljard euro, van 3,8 miljard euro. Onder de streep zal Heineken naar verwachting bijna 2,2 miljard euro overhouden, tegen 1,9 miljard een jaar eerder.
voda
0
Topman Heineken vertrekt na 15 jaar leiding

Gepubliceerd op 11 februari 2020 17:54 | Views: 52

Heineken 17:38
97,76 +0,36 (+0,37%)

AMSTERDAM (AFN) - Heineken-topman Jean-François van Boxmeer kondigt zijn vertrek aan. Hij stond de afgelopen vijftien jaar aan het hoofd van de biergigant. Van Boxmeer draagt per 1 juni het stokje over aan Dolf van den Brink, die nu nog de activiteiten van de brouwer in Azië leidt.

Van Boxmeer werkte sinds 1984 bij Heineken, waar hij begon als trainee. In 2001 trad hij toe tot het bestuur van de bierbrouwer. Vier jaar later werd hij benoemd tot bestuursvoorzitter van het bedrijf.
SDV70
0
goede zet; Dolf van den Brink weet alle ins en outs van de gigantische Aziatisch biermarkt. Dat hij straks de regie heeft, zal er toe leiden dat zijn input een zeer aangename aanwinst is. een betere hadden ze niet kunnen benoemen
voda
0
Van Boxmeer treedt na vijftien jaar terug als ceo van Heineken

Jean-François van Boxmeer Foto: Mark Prins voor het FD

Jean-François van Boxmeer treedt na vijftien jaar dienst terug als ceo van Heineken. Dat heeft de bierbrouwer dinsdag nabeurs bekendgemaakt.

Heineken draagt Dolf van den Brink voor als opvolger van Van Boxmeer. Hij is nu lid van het executive team van Heineken en geeft leiding aan de Aziatische activiteiten van het bedrijf.

Aandeelhouders mogen op 23 april stemmen over Van den Brinks promotie naar de raad van bestuur. Daarop volgt een 'inwerkperiode' van ruim een maand. Het is de bedoeling dat Van den Brink met ingang van 1 juni de taken van Van Boxmeer overneemt. De huidige topman vertrekt daarmee voortijdig: zijn termijn loopt in 2021 af.

'Mijn familie en ik zijn Jean-François diep dankbaar voor alles wat hij Heineken tijdens zijn hele carrière in het bedrijf heeft gebracht', aldus Charlene de Carvalho-Heineken, grootaandeelhouder en telg van de Heineken-familie, in het begeleidende persbericht. 'Onder zijn leiding heeft Heineken niet alleen indrukwekkende groei en aandeelhouderswaarde opgeleverd, maar hij heeft ook het erfgoed en de identiteit van Heineken als een trotse, onafhankelijke en verantwoordelijke wereldwijde brouwer bewaard.'

De beurskoers van Heineken is onder Van Boxmeer verviervoudigd. Inclusief dividend is een belegging van €100 in Heineken bij zijn aantreden zelfs aangegroeid tot €470, waarmee de brouwer het beter heeft gedaan dan zijn concurrenten en de AEX.

Op overnamepad
Van Boxmeer werkt zijn hele carrière bij Heineken. De Belg begon in 1984 als trainee, en werkte later onder andere in Congo en Italië. Sinds 2005 is hij ceo van de bierbrouwer.

Onder Van Boxmeer ging Heineken op overnamepad. De brouwer richtte zich met name op opkomende markten. In deze landen groeit de bierconsumptie sneller dan in ontwikkelde markten. Bovendien hoopt het bedrijf dat de groter wordende middenklasse in opkomende markten zijn goedkope pils inruilt voor duurdere merken als Heineken.

Deze gedachte is terug te zien in de acquisities van de afgelopen jaren. Zo kocht Heineken in 2008 de bierdivisie van het Mexicaanse Femsa, onder andere bekend van de Sol-bieren. Vier jaar later lijfde het AEX-bedrijf het Singaporese Asia Pacific Breweries (APB) in, de brouwer van Tiger.

In 2018 deed Heineken de laatste miljardenovername onder Van Boxmeer. De brouwer kocht voor €2,7 mrd 40% van de aandelen in China Resources Beer Holdings, de eigenaar van de grootste bierbrouwer van het land. Daarmee sloeg Heineken een serieuze slag in China, nadat pogingen om op eigen kracht voet aan de grond te krijgen mislukten.

Gedoodverfde opvolger
De naam van Dolf van den Brink zong al jaren rond als mogelijke opvolger van Van Boxmeer. Net als zijn voorganger werkt Van den Brink zijn hele carrière bij het beursgenoteerde familiebedrijf. Ook hij begon als trainee, en werkte eveneens enkele jaren in Congo.

Daarna gaf Van den Brink leiding aan Heineken in de Verenigde Staten, gevolgd door Mexico. Sinds oktober 2018 leidt hij de Aziatisch-Pacifische regio.

Stoelendans
Het aftreden van Jean-François van Boxmeer zet een stoelendans binnen de top van het bedrijf in beweging. Zo draagt Heineken Holding, het vehikel waarmee de familie Heineken een controlerend belang in de brouwer heeft, hem voor als commissaris.

De promotie van Van den Brink betekent het einde van de Heineken-carrière van Stefan Orlowski, die leiding geeft aan de Europese divisie van de brouwer en ook genoemd werd als kroonprins. Hij verlaat Heineken na 22 jaar, om zijn 'ondernemende interesses buiten het bedrijf' te volgen.

De opvolgers van Van den Brink en Orlowski maakt Heineken later bekend.

fd.nl/ondernemen/1334391/van-boxmeer-...
Bijlage:
voda
0
Heineken keert 1,68 euro per aandeel dividend uit over 2019
07:06
*Heineken autonome volumegroei 2019 3,1 procent, verwacht was 2,9 procent
07:06
*Heineken nettowinst 2019 2.374 miljoen euro, was 2.105 miljoen euro
07:06
*Heineken operationele winst beia 2019 4.020 miljoen euro, was 3.808 miljoen euro
07:06
*Heineken omzet beia 2019 23.894 miljoen euro, was 22.471 miljoen euro

bron Binck
voda
0
Heineken verkoopt meer bier

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
97,76 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Heineken heeft in 2019 meer bier weten te verkopen, zoals vooraf ook werd voorzien. Dit bleek woensdag uit cijfers van de bierbrouwer.

De netto-omzet gerekend naar beia, steeg met 5,6 procent naar 23.894 miljoen euro.

De geconsolideerde biervolumes stegen afgelopen jaar van 233,8 miljoen naar 241,4 miljoen hectoliter. Dat kwam neer op een autonome groei van 3,1 procent. In 2018 groeiden de volumes nog met 4,2 procent.

Analisten hadden verwacht dat de biervolumes op jaarbasis opliepen naar 240,5 miljoen hectoliter. Dat zou een autonome groei hebben betekend van 2,9 procent.

Met 85,6 miljoen hectoliter bleven de Amerika's de belangrijkste regio, gevolgd door Europa met 81,0 miljoen hectoliter.

In Azië lag de autonome groei met 11,8 procent het hoogst. Hier rekenden de analisten op 11,4 procent.

De Amerika’s waren goed voor 2,6 procent en Afrika en Oost-Europa voor 4,6 procent. In Europa daalden de volumes met een bescheiden 0,2 procent.

De analisten rekenden vooraf op een groei van 2,2 procent in de Amerika’s en op 4,5 procent voor Afrika en Oost-Europa, terwijl voor Europa een kleine daling van 0,2 procent was voorzien.

Dit resulteerde in een 3,9 procent hogere operationele winst van nipt meer dan 4 miljard euro, tegenover ook een consensusverwachting van 3,9 procent.

Netto verdiende Heineken in 2019 2.517 miljoen euro, een toename van 4,3 procent.

Heineken wil 1,68 euro per aandeel dividend uitkeren over 2019.

Outlook

Voor dit jaar rekent Heineken op een "superieure" omzetgroei dankzij hogere volumes, dito prijzen en 'premiumisatie'.

De inkoopkosten per hectoliter zullen met 1 tot 5 procent stijgen. Daarbij blijft er een voortdurende focus op de kosten.

De operationele winst zal autonoom met ongeveer 5 procent stijgen en Heineken denkt ongeveer 2 miljard euro te investeren, iets meer dan de 1,9 miljard euro in 2019.

Nieuwe CEO

Dinsdagavond kondigde Heineken al het vertrek van CEO Jean Francois van Boxmeer aan. Hij vertrekt na meer dan 15 jaar aan het hoofd van de Amsterdamse brouwer te hebben gestaan en wordt opgevolgd door Dolf van den Brink.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
1.095 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 51 52 53 54 55 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:38
Koers 89,640
Verschil +1,640 (+1,86%)
Hoog 89,920
Laag 88,280
Volume 929.737
Volume gemiddeld 565.644
Volume gisteren 595.717

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront