Alfen « Terug naar discussie overzicht

Forum Alfen geopend

5.970 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... 295 296 297 298 299 » | Laatste
Hans57
0
Als je op de site kijkt van Alfen zitten ze in werkzaamheden waar flinke groei van verwacht word. De infra van elektra is de komende jaren niet toereikend om alle plannen te realiseren die ze voor ogen hebben. Alfen zit dik in de oplossingen. Niet alleen Enexis maar Liander en anderen gebruiken Alfen om de problemen het hoofd te bieden. Zonneparken en windparken gebruiken Alfen om de Energie op peil te houden. Winst zou er denk ik ook niet veel zijn. Investeren in goed personeel is nu het belangrijkste. Ben alleen wel benieuwd of de levering van materiaal uit china bij hun nu speelt.
[verwijderd]
0
Ik verwacht in beperkte mate om verschillende redenen. Corona speelt daarbij volgens mij ook met name in q1. We gaan t zien..
Erieperie
0
Het valt mij op dat eigenlijk niemand zeker is welke kant het straks opgaat na de cijfers.
Laat ik voorop stellen dat ik iedereen zijn winst gun, echt.
Ikzelf heb alles verkocht na de snelle stijging; 15k winst was voor mij ontzettend veel geld. En te vaak heb ik mooie winst laten vervliegen.
Maar 1 basic vraag heb ik aan allen:
Wie er nu nog in zit, is toch eigenlijk aan het gokken?
[verwijderd]
1
Ik ben van mening dat je niet kunt zeggen dat je aan het gokken bent wanneer je er nu nog in zit. Zelf ben ik relatief hoog nog ingestapt. Alfen heeft heel weinig concurrentie en we hebben al vaker gezien dat dat veel uit kan maken voor beurskoersen. Kijk bijvoorbeeld naar ASML. Daarnaast is Alfen actief op een markt die nog heel veel groeipotentieel heeft. Dat maakt Alfen naar mijn idee een goede belegging voor de langere termijn.
Erieperie
0
Dank voor een antwoord Webama.
Ik hoop dat he gelijk hebt en de ‘fanfare niet te ver voor de muziek is uitgelopen’.
In n paar dagen zien we het; op langere termijn nog meer.
Succes!
Tonydwi
0
Alles is verrekend in de koers. Nu maar hopen op goeie vooruitzichten. Dan kunnen wij weer verder.
Wiemaa
0
quote:

Dota4Keeps schreef op 17 februari 2020 22:08:

[...]

Je brengt het nu als een zekerheidje maar mag ik je erop wijzen dat ze de vorige keer hun eigen verwachtingen gewoon waar gemaakt hebben. Ja de winst is niet zo best maar daar worden ook nu geen wonderen van verwacht, het gaat voorlopig vooral om omzetgroei en dat gaat erg goed. Natuurlijk kan het tegenvallen, maar het kan ook meevallen en ik gok op het laatste. Alfen weet echt wel waar en hoe ze omzet en winst kunnen halen, dat hebben ze eerder ook al bewezen.
Dank voor uw toelichting, waarschijnlijk was ik daar eerder van op de hoogte dan u kijkende naar het moment van kopen.
Onder de regenboog
0
Omdat iedereen weet dat de k/w erg hoog is , we lopen vooruit op de cijfers en de verwachtingen en dat voelt altijd onzeker. Iedereen praat positief en alles omhoog , maar als de cijfers komen dan lopen de jongetjes bang de gang op hahahahaha
Het is normaal en gezond dat de koers terug loopt, iedereen pakt zijn winst. Vaak zie je na goede cijfers dat koersen juist terug lopen, hier gebeurd dat voordat de cijfers komen. Voordeel is dat de lucht er nu al deels uit is. Wij zitten voor lange termijn dus we gaan nog heel wat hobbels nemen voordat hij de 55 raakt.
Zou best kunnen dat hij zelfs naar beneden duikt ook al komen er mooie cijfers. Alles is mogelijk in bange klasjes ;-) Mooie dag allemaal!
Vocht
0
quote:

Erieperie schreef op 17 februari 2020 23:48:

Het valt mij op dat eigenlijk niemand zeker is welke kant het straks opgaat na de cijfers.
Laat ik voorop stellen dat ik iedereen zijn winst gun, echt.
Ikzelf heb alles verkocht na de snelle stijging; 15k winst was voor mij ontzettend veel geld. En te vaak heb ik mooie winst laten vervliegen.
Maar 1 basic vraag heb ik aan allen:
Wie er nu nog in zit, is toch eigenlijk aan het gokken?
Ik wil je feliciteren. Lekker man. Zelf ben ik ook uitgestapt. Van de winst kan ik dit jaar de vakantie betalen. Ik ben zeker van plan weer in te stappen op termijn.
[verwijderd]
0
We hebben eerde forse dalingen gevolgd door fors herstel gezien, gaat nu ff om de cijfers
ketchup
0

de cijfers kunnen waarschijnlijk moeilijk de huidige koers verantwoorden
het gaat bij Alfen dan ook of Alfen goed gepositioneerd is en blijft om tenders/orders te winnen en of ze hierbij ook de concurrentie kunnen outperformen - voor nu doen ze dat prima

de sector zal de komende 10 jaar nog sterk vraag gedreven blijven en dat is een zeer sterk vooruitzicht voor bedrijven als Alfen
ze kunnen dan ook hopelijk voor de lange termijn hun verdienmodel waarmaken, zodat er goede marges te halen zijn, voor nu is het aandeel voornamelijk gedreven door omzet voor groei , over 2 jaar moet zich dat ook vertalen naar marges.

aandeel is thans vol-gewaardeerd, dus de kwetsbaarheid ligt op de korte termijn wat meer aan de onderkant, maar dips moet je mi wel kopen
hoop dat het aandeel terug zakt naar onder in de 20 euro om te kopen.
[verwijderd]
0
Ik heb de aandelen ook even de deur uitgedaan, ik heb eigenlijk nog nooit goede ervaringen gehad met het hebben van aandelen tijdens cijfers
Onder de regenboog
0
sterk jaareinde Alfen verwacht

(ABM FN-Dow Jones) Alfen heeft een sterk einde van 2019 achter de rug. Dit verwachten analisten in aanloop naar de cijfers van de producent van laadpalen voor elektrische auto's, transformatoren en opslagsystemen voor energie.

Volgens de analisten van Kepler Chreuvreux heeft Alfen het de laatste maanden van 2019 het goed gedaan, dankzij dito prestaties op het vlak van het opladen van elektrische auto’s en de opslag van energie.

Ook Berenberg voorziet een "erg sterk" jaareinde voor Alfen. Voor de tweede helft van 2019 rekenen de analisten van Berenberg op een "recordgroei" van de autonome omzet en marges.

Voor heel 2019 voorziet Berenberg dat de omzet op jaarbasis is gestegen tot 140 miljoen euro. Dit zou in het midden van de bandbreedte van 135 miljoen tot 145 miljoen euro zijn die Alfen zelf aanhoudt.

In de eerste negen maanden van 2019 boekte Alfen al een omzet van 95,9 miljoen euro, hetgeen op jaarbasis een stijging betekende van 42 procent. Vooral Smart grids droeg het meest aan de omzet bij. Over heel 2018 werd er nog een omzet van 101,9 miljoen euro behaald.

Voor het EBIT-resultaat mikt Berenberg op 7 miljoen euro en de winst per aandeel zal vermoedelijk uitkomen op 0,23 euro. Over de eerste zes maanden van 2019 kwam de winst per aandeel nog uit op 0,05 euro.

Kepler Cheuvreux en Berenberg hebben beide een koopadvies op Alfen met koersdoelen van respectievelijk 27,50 en 26,00 euro. Het aandeel Alfen daalde dinsdagochtend op een rood Damrak met 2,1 procent tot 27,55 euro. Dit jaar steeg het aandeel al 62 procent.

Door: ABM Financial News.
[verwijderd]
0
Volume vandaag is laag er zijn wat kleine beleggers die wat verkopen, niks bijzonders. Het nu hebben van alfen is natuurlijk een gokje voor korte termijn.
RenBol
0
Ik kon het ook niet weerstaan en heb ze verkocht. Mooi ritje gemaakt. Ik vermoed bij presentatie van de jaarcijfers dat zee zullen zakken.
marc999x
0
inderdaad groen en morgen ook verwacht ik ,ik heb ze in ieder geval nog niet weg gedaan
5.970 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... 295 296 297 298 299 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 35,600
Verschil -0,090 (-0,25%)
Hoog 35,840
Laag 35,030
Volume 209.714
Volume gemiddeld 273.545
Volume gisteren 158.035

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront