Gilead Sciences « Terug naar discussie overzicht

Forum Gilead geopend

874 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 40 41 42 43 44 » | Laatste
[verwijderd]
0
Nieuwe positie in Gilead toegevoegd aan de portefeuille.
$72,64.
We'll see what happens next.
[verwijderd]
0
Heb ze ook. Had liever Shell gehad vandaag. Maar ja achteraf kijk je............
[verwijderd]
0
quote:

Vledder schreef op 24 maart 2020 18:48:

Heb ze ook. Had liever Shell gehad vandaag. Maar ja achteraf kijk je............
Vandaag had ik wat URW bij willen kopen, maar ik heb al een redelijke positie in URW op een veel lager niveau.

ASMI en ASML verkocht (iets te vroeg); de koers had een behoorlijke koopkracht later.

Gilead staat ook in mijn watchlist en zoals ik eerder aangaf heeft deze de vorming van een explosieve uptrend (met pullbacks).

De rest van de liquide middelen is hopelijk voor een nieuwe positie in ASML. Lukt dat niet; dan een techbedrijf in US.
Ralph01A
0
Koers bleef vandaag inderdaad achter bij verwachting. Waarschijnlijk doordat met stimuleringsmaatregelen massaal weer is ingestapt in aandelen die heel fors zijn gedaald afgelopen weken. Gilead is aardig blijven liggen dus dan even minder in trek.

Vandaag wel bijgekocht. Verwacht dat met stijgend aantal coronagevallen de komende weken in vele landen de roep om snelle beschikbaarheid van remdisivir gaat vergroten. Trump heeft al te kennen gegeven beperkende maatregelen te willen opheffen rond 14 april. Heeft dus flink belang bij snel beschikbaar komen middel welke ’death ratio’ verkleind.
[verwijderd]
0
URW bijgekocht vandaag en Gilead bijgekocht.

Ik ben er klaar mee voorlopig.. succes :o)
Bakkiekoffie
0
Ik zit er nu 3,5 week in. De koers heet even de 80 bereikt, en daarna weer terug naar 'begin 70' Wanneer komt de potentie in de koers die we met elkaar hopen?
Rond 3 april komen de data van de 'proef in China' met Remdisivir(als ik het goed schrijf). Dus nog enkele weken geduld?

Hoe hoog is het koerspotentieel van GLD ik he ergens $90 gelezen
Endless
0
Verklaring van Gilead Sciences over het verzoek om de aanwijzing van weesgeneesmiddel Remdesivir in te trekken
Gilead heeft een verzoek ingediend bij de Amerikaanse Food and Drug Administration om de aanwijzing als weesgeneesmiddel in te trekken die het was toegekend voor het antivirale onderzoeksremedivir voor de behandeling van COVID-19 en doet afstand van alle voordelen die met de aanwijzing gepaard gaan. Gilead heeft er alle vertrouwen in dat het een versnelde tijdlijn kan handhaven bij het zoeken naar een wettelijke herziening van remdesivir, zonder de aanwijzing als weesgeneesmiddel. Recente samenwerking met regelgevende instanties heeft aangetoond dat indieningen en beoordelingen met betrekking tot remdesivir voor de behandeling van COVID-19 worden versneld.
Begin maart zocht Gilead en kreeg vervolgens de aanduiding als weesgeneesmiddel voor remdesivir als mogelijke behandeling van COVID-19. Aanwijzing als weesgeneesmiddel wordt door de FDA verleend in situaties waarin de ziekte minder dan 200.000 patiënten in de Verenigde Staten treft.
Onder de voordelen van de aanwijzing van weesgeneesmiddelen resulteert deze status in het afzien van de vereiste om een ??pediatrisch studieplan te verstrekken voorafgaand aan de indiening van een nieuwe geneesmiddelaanvraag - een proces dat tot 210 dagen kan duren om te beoordelen.
Gilead erkent de dringende volksgezondheidsbehoeften die voortvloeien uit de COVID-19-pandemie. Het bedrijf werkt eraan om de ontwikkeling van remdesivir zo snel mogelijk te bevorderen en zal updates verstrekken zodra deze beschikbaar komen.
###
 Gilead Sciences, Inc.333 Lakeside Drive Foster City, CA 94404 USA www.gilead.com telefoon 650 574 3000 fax 650 578 9264
Ralph01A
0
@endless dank voor bericht, lijkt me op zichzelf een positief bericht, geeft aan dat ze voldoende vertrouwen hebben dat goedkeuring snel kan komen.
Endless
0
quote:

Ralph01A schreef op 25 maart 2020 21:24:

@endless dank voor bericht, lijkt me op zichzelf een positief bericht, geeft aan dat ze voldoende vertrouwen hebben dat goedkeuring snel kan komen.
Lijkt mij ook maar de markt nog niet aan de koers te zien. Een Orhan medicijn gaat normaliter sneller . Ga ervan uit dat Gilead precies weet wat ze doen.
[verwijderd]
0
Gilead is breder dan Covid 19; ik zie bepaalde patronen dat er binnen nu en een half jaar een explosieve stijging plaats zal vinden (technisch gezien); fundamenteel -> spreiding in medicijnen, redelijk groot bedrijf, dividend.. leuk om een tijd te laten staan.

Mogelijk als GILD op een veelvoud staat van nu dat ze verkocht worden.

Morgen missxhien een dip voor een betere entry voor anderen.
Ralph01A
0
@bakkiekoffie, hier een artikel met een schatting van wat goedkeuring remdisivir voor koers gilead kan doen. Voor wat het waard is gezien alle aannames. Ik heb met name wel twijfels bij population size aanname in tabel 2.

seekingalpha.com/article/4334200-gile...
Ralph01A
0
@kaspersky: welke signalen zie je technisch? Ben daarin niet zo onderlegd, maar wel nieuwsgierig geraakt door jouw post.
[verwijderd]
0
Bodemvorming van enkele jaren op 62,00 euro. Gevolgd door heftige bewegingen met grotere volumes. Laat zien dat veel aandelen van eigenaar verwisselen.
Mijn aanname is dat grotere partijen deze aandelen toevoegen aan de portefeuille en zodra er genoeg aandelen uit de markt zijn start de nieuwe exponentiële uptrend. Hiervoor moet het niveau van $85,00 - $90,00 gebroken worden.
Endless
0
Door de investeerders wordt dus de werking betwijfelt
Ik zelf heb Gilead in porto om de rest van de pipeline en deal met galapagos als ze iets hebben tegen Corona zou prachtig zijn maar ook zonder deze komen er nog mooie medicijnen die voor goedkeuring liggen bij FDA oa Kite en Filgotinib.
Maar een medicijn tegen deze pandemie zou een godsgeschenk voor de wereld en zou de koers laten exploderen
.
de tuinman
0
quote:

Endless schreef op 25 maart 2020 22:52:

Door de investeerders wordt dus de werking betwijfelt
Of aan de opbrengst..
Endless
0
Dat proces is noodzakelijkerwijs zo traag dat Gilead Sciences (NASDAQ: GILD) zondag aankondigde dat het zou stoppen met het accepteren van nieuwe EUA-verzoeken voor zijn experimentele antivirale remdesivir. Volgens Gilead zullen de IRB's en de FDA niet in staat zijn om de achterstand van aanvragen die al op beoordelingen wachten te verwerken voordat de behandeling twee van de vijf lopende klinische onderzoeken in april afrondt en een beslissing van de FDA krijgt. In plaats daarvan wil dat bedrijf een gestroomlijnd programma voor uitgebreide toegang voor het medicijn ontwikkelen.

99,99% van de Amerikanen heeft echter geen toegang tot mRNA-1273 of remdesivir totdat (en tenzij) respectievelijk Moderna en Gilead meer bewijs leveren voor hun veiligheid en werkzaamheid tegen COVID-19.
Endless
0
Gilead Sciences (NASDAQ: GILD) haalde het nieuws als een van de eerste bedrijven die aan de slag ging met een COVID-19-behandeling. Remdesivir is een intraveneus geneesmiddel dat eerder is ontwikkeld voor de behandeling van ebola. Na een indrukwekkend herstel van de kant van een COVID-19-patiënt, gegeven het medicijn op basis van compassievol gebruik, is Remdesivir sindsdien snel overgegaan op klinische studies in een laat stadium van het nieuwe coronavirus, ook bekend als SARS-CoV-2 .

Dit omvat twee fase 3-onderzoeken in de Chinese provincie Hubei en nog twee fase 3-onderzoeken in Azië, evenals een afzonderlijke proef in de VS in opdracht van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, die allemaal de werkzaamheid van het medicijn testen bij het verminderen van de symptomen van de patiënt . Hoewel de exacte marktgrootte voor Remdesivir niet zeker is, hebben analisten van Morgan Stanley een prijskaartje van $ 260 per behandelplan voorspeld (althans in China).

Zelfs afgezien van deze COVID-19-behandeling, is Gilead een redelijk solide keuze voor beleggers. De HIV-activiteiten, waaronder de orale preventiepil Truvada, zijn het afgelopen decennium gegroeid met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 14%. Het bedrijf heeft ook geen tekort aan potentiële succesvolle drugskandidaten. Filgotinib, een mogelijke behandeling van reumatoïde artritis, zou in 2024 tot $ 1,3 miljard aan jaarlijkse inkomsten kunnen genereren.
874 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 40 41 42 43 44 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22 apr 2024 22:00
Koers 66,960
Verschil +0,180 (+0,27%)
Hoog 67,565
Laag 66,740
Volume 5.622.367
Volume gemiddeld 7.264.499
Volume gisteren 10.657.002

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront