Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

Stapelaar
4
Een vliegtuig met 5 passagiers aan boord -- Donald Trump, Boris Johnson, Angela Merkel, de Paus en een 10-jarig schoolmeisje -- staat op het punt om te crashen en er zijn maar 4 parachutes.
Trump zegt " Ik heb er een nodig. Ik ben de slimste man van de VS en ik ben nodig om de pandemie op te lossen!" Hij neemt een parachute en springt. Johnson zegt 'Ik ben nodig om de COVID-19 rommel in Groot-Brittannie op te lossen'. Hij pakt er een en springt.
De paus zegt: " De katholieken van de wereld zijn afhankelijk van mij voor troost in een tijd van angst." Hij neemt er een en springt.
"Jij mag de laatste parachute hebben," zegt Merkel tegen de 10-jarige. Ik heb mijn leven geleefd. Die van jou begint nog maar net."
Het kleine meisje antwoordt: " Maak je geen zorgen, er zijn nog 2 parachutes over, de slimste man van de VS heeft net mijn schooltas meegenomen."
Al Kipone
0
quote:

pietje-2005 schreef op 24 april 2020 07:59:

Het gaat erom , om "buiten de box-denken" ook mee te nemen in alle overwegingen.
Juist dat is het probleem van die , zogenaamd, enorm kundige wetenschappers en virologen en hoe je ze allemaal ook noemt.
Weten getallen van de spaanse griep uit hun hoofd, en kunnen verder niet snel een oplossing bedenken voor huidige en toekomstige problemen.
"we" zijn gewoon niet zo slim als dat we denken, wat keer op keer bewezen wordt.
Andere gedachten kunnen altijd wat opleveren, of niet.
Elk farmaceutisch bedrijf haast zich om te zeggen dat ze "ergens mee bezig zijn", haha, voor een mooie boost van de koers.
Einde van al die mooie verhalen is toch dat het meestal niets wordt totdat iemand "toevallig" iets ziet , waar hij dan meestal ook nog niet eens naar op zoek was ;-)
Dit is pas buiten de box denken. Prof dr ir. J. H. Het Pietje heeft toevallig gesproken :):):):):):):):):):):) :):):):):)
pietje-2005
0
quote:

Al Kipone schreef op 24 april 2020 12:59:

[...]
Dit is pas buiten de box denken. Prof dr ir. J. H. Het Pietje heeft toevallig gesproken :):):):):):):):):):):) :):):):):)
Dankjewel ! ;-)
Wetenschap is pas wetenschap als er wetenschap op staat !
Niet alleen als iemand beweert het alleen te weten.
Zeker niet als het gebaseerd is op oude waarden, want, zoals we weten: Resultaten uit het verleden . . . .
Voor de "wetenschappelijk" denkende mensen die denken dat medicijnen geen rotzooi voor je lichaam bevatten , zou ik nog maar eens e.e.a. doornemen omtrent al die inherent giftige chemicalien ;-)
Al Kipone
0
Reckitt Benckiser, (Lysol, Dettol producent):

Improper use of Disinfectants
Due to recent speculation and social media activity, RB (the makers of Lysol and Dettol) has been asked whether internal administration of disinfectants may be appropriate for investigation or use as a treatment for coronavirus (SARS-CoV-2).

As a global leader in health and hygiene products, we must be clear that under no circumstance should our disinfectant products be administered into the human body (through injection, ingestion or any other route). As with all products, our disinfectant and hygiene products should only be used as intended and in line with usage guidelines. Please read the label and safety information.

We have a responsibility in providing consumers with access to accurate, up-to-date information as advised by leading public health experts. For this and other myth-busting facts, please visit Covid-19facts.com.

www.rb.com/media/news/2020/april/impr...

EN:

Earlier this week, the US Centers for Disease Control and Prevention warned Americans to be careful with cleaning products as sales of household disinfectants soar amid the pandemic.

"Calls to poison centres increased sharply at the beginning of March 2020 for exposures to both cleaners and disinfectants," the agency's weekly morbidity and mortality report found.

The US Food and Drug Administration has also warned against ingesting disinfectants, citing the sale of bogus miracle cures that contain bleach and purport to treat everything from autism to Aids and hepatitis.

Last week, a federal judge secured a temporary injunction against one organisation, known as the Genesis II Church of Health and Healing, for marketing one of these products as a potential coronavirus cure.
Al Kipone
0
Even samenvatten:
de GOP is van mening dat een controlegroep een goed idee is om te meten hoeveel burgers de pijp uitgaan als er geen enkele maatregel genomen wordt (Mrs. Mengele, burgemeester Las Vegas).
Als een staat de financieel lasten niet kan dragen dan moet ze maar faillissement aanvragen (Senaatsleider McCnnell). (Hint: hij heeft het over NY en Ca, WA etc.)
Leven is overrated, soms moet je een offer brengen (Texas Governor en andere officiele bronnen, en soortgelijke berichten uit Indiana en wellicht ook andere staten).
GA gaat open, hoewel men geen idee heeft of het virus daar voor, op ove rove rhet hoogtepunt is (hint: ver voor het hoogtepunt, maar niet erg aktief in blanke gebieden. Hint 2: als alles open is, hoeft er geen geld uitgekeerd te worden aan sloebers die werkloos zijn etc.))

En de president moedigt ons aan om pillen te slikken waarvan we niet weten of ze helpen maar wel weten dat ze ons om zeep kunnen helpen, en nu er studies opduiken waaruit blijkt dat dit wellicht een van zijn mindere ideetjes was, komt hij met chloor injecteren en UV straling als remedie.

Ondertussen is er nog steeds een schaarste aan maskers en andere PPE voor ziekehuizen etc, (laat staan voor het publiek at large) en een schaarte aan tests, omdat de federal overheid het niet voor elkaar krijgt om dingen te organiseren.

Een poll gaf aan dat advies van de president door ca 30% van de bevolking wordt gezien als een goede basis om weer an de slag te gaan en de frisse lucht in de Walmart op te snuiven zonder masker.

Winning! Jenius! All the best people!

Al Kipone
0
En ondertussen gaat de afbraak van de samenleving gewoon door. Zo loopt er nog steeds een rechtszaak, gesteund door trump's DoJ, om Obamacare onderuit te halen.

Al Kipone
0
en milieu. Dat moet ook stoppen. Meer CO2 uitstoot, meer kwik en andere rotzooi uit de kolencentrales, meer benzineverbruik van autoos.

De tijd dringt, stel dat ze in November al klaar moeten zijn, als blijkt dat de voter suppression methodieken onvoldoende bleken.
Al Kipone
0
en dan moeten ze ook nog doorwerken om alle bruine mensen het land uit te kieperen zodat de redneks zelf hun krop sla uit de grond kunnen gaan halen voor een grijpstuiver, en de toiletten in de Holiday Inn mogen schrobben voor 7 bucks an hour.

Murica!
pietje-2005
0
Maar, de futures staan wel weer groen, met een mee-filosoferende en -denkende president :-)
Al Kipone
0
quote:

pietje-2005 schreef op 24 april 2020 15:10:

Maar, de futures staan wel weer groen, met een mee-filosoferende en -denkende president :-)
1. dat is niet zijn rol.
2. hij denkt stupide gedachten.
3. futures redden geen levens
pietje-2005
0
helemaal mee eens , Kipone ;-)
Ieder mens denkt trouwens stupide gedachten, maar in zijn positie zou hij beter moeten weten.
Al Kipone
0
quote:

pietje-2005 schreef op 24 april 2020 16:15:

helemaal mee eens , Kipone ;-)
Ieder mens denkt trouwens stupide gedachten, maar in zijn positie zou hij beter moeten weten.
waarmee je exact illustreert waarom de man niet in die positie moet zijn, en tevens waarom iedereen om hem heen schuldig is aan het onderhouden van een paljas in een machstpositie, om een agenda uit te voeren die desastreus is voor de VS en dus voor de rest van de wereld.

Het verzet tegen de man is niet ingegeven door het niet kunnen verkroppen van het verlies van Mrs. Clinton, of een verschil van mening over politieke standpunten, het verzet is ingegeven door de angst van een stille revolutie die wordt doorgevoerd onder leiding van trump die de VS terug brengt tot de jaren 20 van de vorige eeuw. Willens en wetens.

seance
0
hoe lang nog laat die bevolking zich dom houden door de frase ; iedereen alles kan bereiken.
[verwijderd]
0
Een anti-reclame voor de democratie. Niet gehinderd door enige kennis of ervaring spuit Trump zijn tweets alsof hij praat namens de hele regering. Niemand houdt hem terug. De weg naar blunderland is voor Trump een brede snelweg! Zijn eigen impulsiviteit is door veel republikeinen nog bewonderd ook. Zolang hij maar als een gorilla brult dat je Amerika en de Amerikanen tegen boze vijanden beschermd. Al die jaren hoorden we GOD BLESS AMERICA. Denk je nou niet dat God dit flikt met ons?
NewKidInTown
0
Ik verbaas me er over dat velen zich hier zo druk maken over de leider van een land 1000-en kilometers hier vandaan. Laat die Amerikanen toch, ze weten echt wel wat het beste is voor hun land. En anders maar niet.
Gisteravond nog even naar Hillary gekeken, snap echt niet dat volgens zeggen, vrouwen in tranen uitbarsten omdat hun idool verloren had. Zou het dan echt het vrouw-zijn wat daar speelde ? Kan me toch echt niet voorstellen dat in NL mensen in huilen uitbarsten als hun partij/partijleider niet de meeste stemmen heeft. Stel je voor VVD-ers want Mark is tweede geworden, PvdA-ers want Asscher heeft verloren, ga het hele rijtje maar bij langs.
Ook ik heb een favoriete partij maar zal er geen nacht van wakker liggen. Ook niet als een ouwe man als Biden zou winnen of verliezen.

Amazing -> Next.

We kunnen ons beter focussen op echt belangrijke zaken: de hele zomer geen festival, the horror ......

Velen zijn er door geraakt, lichtgeraakt vooral.
70.574 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1802 1803 1804 1805 1806 1807 1808 1809 1810 1811 1812 ... 3525 3526 3527 3528 3529 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 860,01 -5,35 -0,62% 18:05
AMX 921,43 -5,17 -0,56% 18:05
ASCX 1.182,36 -7,47 -0,63% 18:05
BEL 20 3.827,75 +1,17 +0,03% 18:05
Germany40^ 17.695,30 -142,10 -0,80% 18:30
US30^ 37.924,96 -88,50 -0,23% 16:57
US500^ 4.995,45 -53,80 -1,07% 17:18
Nasd100^ 17.243,34 -305,46 -1,74% 16:59
Japan225^ 37.415,98 -585,73 -1,54% 16:59
WTI 82,14 +0,06 +0,07% 18:30
Brent 87,10 +0,11 +0,13% 18:29
EUR/USD 1,0641 -0,0002 -0,02% 18:30
BTC/USD 64.527,99 +940,21 +1,48% 17:55
Gold spot 2.390,98 +11,61 +0,49% 18:30
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Heineken 89,640 +1,640 +1,86% 17:38
DSM FIRMENICH AG 104,100 +1,350 +1,31% 17:38
Ahold Delhaize 27,380 +0,240 +0,88% 17:35
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 523,000 -21,800 -4,00% 17:38
BESI 133,500 -5,050 -3,64% 17:35
ADYEN NV 1.399,200 -43,400 -3,01% 17:38

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront