Royal Bank Of Scotland « Terug naar discussie overzicht

enige potentie voor dit aandeel?

40 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
FORT1944
0
We moeten nooit meer hopen op die hoge banken koersen uit 't verleden .
Wel hopen door 't bijhouden van de aandelen op een koersstijging en een eventueel
dividend in de toekomst en zo wat van de verliezen te milderen op termijn .
ING geraakt ook moeilijk boven de 16€ omdat een massa beleggers hun aandelen dumpen aan deze koers omdat dit hun gemiddelde aankoopkoers is uit het verleden .
Dit gaan we ook zien bij RDS bij een koers van 500 P veronderstel ik .
voda
0
RBS kiest voor goedkopere huisvesting Londen

Gepubliceerd op 25 jan 2018 om 11:32 | Views: 773

Royal Bank of Scotland 16:20
298,30 +0,60 (+0,20%)

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Royal Bank of Scotland (RBS) blijft op de kleintjes letten. De bank ruilt zijn huidige kantoorpand in het centrum van Londen, waar ook topmanagers van de bank gehuisvest zijn, in voor een kleiner en goedkoper gebouw even verderop.

De verhuizing moet eind 2019 plaatsvinden. Het huidige pand 280 Bishopsgate wordt verkocht. De wisseling naar het verderop gelegen 250 Bishopsgate past bij het beleid van de bank om een kostenbesparende manier van werken na te blijven streven.

RBS heeft de afgelopen jaren een grote krimp gerealiseerd bij de kantoorruimte die het gebruikte, ingegeven door de financiële crisis. De bank moest tijdens de crisis worden gered door de Britse overheid.

Door de nieuwe strategie, die meer op het binnenland is gericht en meer op flexwerken, heeft de bank ook minder kantoorruimte nodig. Eerder verkocht de bank al andere kantoorpanden in de stad.
voda
0
Eerste jaarwinst voor RBS sinds 2007

Gepubliceerd op 23 feb 2018 om 08:56 | Views: 674

Royal Bank of Scotland 13:21
269,50 -12,50 (-4,43%)

EDINBURGH (AFN/RTR/BLOOMBERG) - Royal Bank of Scotland (RBS) heeft in 2017 voor het eerst in een decennium weer een jaar met winst afgesloten. Dat kwam vooral door vertraging bij een belangrijk schikkingsproces in de Verenigde Staten. Was die zaak wel klaar geweest, dan had RBS waarschijnlijk toch nog een jaartje rode cijfers in de boeken gezet.

Onder de streep bleef 752 miljoen pond (852 miljoen euro) over. In 2016 was nog sprake van een verlies van 7 miljard pond. RBS krijgt in de VS naar verwachting evenwel nog een flinke rekening gepresenteerd voor het verkopen van dubieuze hypotheekbeleggingen. Dit gaat waarschijnlijk nog om vele miljarden, denken analisten.

Die kwestie had de bank graag achter de rug willen hebben, maar de Amerikaanse justitie is nog niet helemaal klaar met haar onderzoek. Pas als die onzekerheid weg is kan er ook weer dividend uitgekeerd worden. Topman Ross McEwan had eerder beloofd dat RBS dan vanaf 2018 weer structureel winstgevend zou zijn.

Overigens waarschuwt de bank nu wel de komende twee jaar nog zo'n 2,5 miljard pond kwijt te zijn aan reorganisatiekosten. Net als veel branchegenoten is RBS bezig met het terugbrengen van zijn kantorennet en andere aanpassingen in verband met de digitalisering in de financiële sector.

RBS stapelde de afgelopen tien jaar verlies op verlies, mede doordat het tientallen miljarden kwijt was aan boetes en schikkingen in tal van schandalen. De bank moest tijdens de crisis ook worden gered door de Britse overheid, die nog steeds een flink belang heeft. RBS had zich destijds onder meer verslikt in de overname van de zakelijke tak van ABN AMRO.
voda
0
RBS boekt hogere winst
Britse bank handhaaft outlook.

(ABM FN-Dow Jones) Royal Bank of Scotland heeft in het eerste kwartaal van 2018 een sterk hogere winst geboekt. Dit bleek vrijdag voorbeurs met de publicatie van de bedrijfsresultaten van de Britse bank.

RBS boekte in het eerste kwartaal een operationeel resultaat van 1,2 miljard Britse pond, in vergelijking tot 713 miljoen pond in dezelfde periode een jaar eerder. Onder de streep resteerde een nettowinst van 792 miljoen pond, tegenover 259 miljoen pond een jaar eerder.

De netto rente-inkomsten daalden van 2,2 miljard pond in het eerste kwartaal van 2017 naar 2,1 miljard pond het afgelopen kwartaal. De operationele kosten liepen terug van 2,5 miljard naar 2,0 miljard pond.

De kernkapitaalratio steeg het afgelopen kwartaal met 50 basispunten op kwartaalbasis naar 16,4 procent. Eind maart 2017 was dit nog 14,1 procent.

Outlook

De bank handhaafde de eerder afgegeven outlook.

Het aandeel RBS daalde vrijdag 1,5 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
RBS regelt schikking van krap 5 miljard dollar in VS
Nasleep crisis kan achter zich worden gelaten.

(ABM FN) Royal Bank of Scotland betaalt in Amerika een boete van 4,9 miljard dollar in contanten naar aanleiding van gebeurtenissen in aanloop naar de crisis van 2007 en 2008. Dit liet de bank weten in een persbericht donderdag voorbeurs.

Tussen 2005 en 2007 gaf de bank zogenaamde 'RMBS' uit, effecten gebaseerd op Amerikaanse hypotheken.

"De aankondiging van vandaag is een mijlpaal voor de bank. Het bereiken van deze regeling met het Amerikaanse ministerie van Justitie zal ons in staat stellen om te gaan met deze erfenis en is de prijs die we moeten betalen voor de wereldwijde ambities die deze bank vóór de crisis nastreefde. Het wegnemen van de onzekerheid rond de omvang van deze schikking betekent dat de beleggingscasus voor deze bank veel duidelijker is", aldus CEO Ross McEwan.

De schikkingsdetails moeten nog wel definitief worden vastgesteld, waardoor er geen 100 procent zekerheid is dat het ook echt tot een deal komt.

Het aandeel RBS Group sloot woensdag 1,1 procent hoger.

Door: ABM Financial News.

pers@abmfn.be

Redactie: +32(0)78 486 481

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Britse overheid verkoopt weer deel RBS

Gepubliceerd op 4 jun 2018 om 18:06 | Views: 260

Royal Bank of Scotland 17:36
280,90 +1,60 (+0,57%)

LONDEN (AFN/RTR) - De Britse overheid verkoopt weer een deel van zijn aandelen in Royal Bank of Scotland (RBS). Dat werd maandag bekendgemaakt.

De bank moest tijdens de crisis in 2008 door Groot-Brittannië gered worden en is sindsdien voor het grootste deel in handen van de staat. Die verkoopt nu 925 miljoen aandelen, of een belang van 7,7 procent. Daarmee komt het nieuwe belang uit op iets meer dan 62 procent.
voda
0
RBS hervat uitkering van dividend

(ABM FN-Dow Jones) Royal Bank of Scotland (RBS) gaat voor het eerst in tien jaar weer dividend uitkeren. Dat maakte RBS vrijdag bekend bij de publicatie van de halfjaarcijfers.

Het dividend bedraagt 2 pence per aandeel. Ten tijde van de kredietcrisis kwam RBS in grote problemen en werd de bank gered door de Britse overheid, waarna er geen dividend meer werd uitgekeerd.

De operationele winst voor belastingen kwam in het eerste halfjaar uit op 1.826 miljoen Britse pond, inclusief een boete aan het Amerikaanse ministerie van Justitie ter waarde van 1 miljard Britse Pond. In dezelfde periode een jaar eerder realiseerde RBS nog een operationele winst van 1.951 miljoen pond.

De nettowinst bedroeg in het afgelopen halfjaar 1.085 miljoen pond, tegenover 1.224 miljoen pond een jaar eerder. De belangrijkste graadmeter voor de kapitaalpositie, de CET 1-ratio, kwam uit op 16,1 procent. Eind maart was dit nog 16,4 procent.

RBS trof in mei een schikking met de Amerikaanse regering, naar aanleiding van de verkoop van zogeheten rommelhypotheken in 2007 en 2009.

Volgens CEO Ross McEwan is de uitkering van het dividend onderdeel van de schikking.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Lagere winst voor RBS

Gepubliceerd op 26 okt 2018 om 08:42 | Views: 787

Royal Bank of Scotland 14:09
224,20 -10,30 (-4,39%)

LONDEN (AFN) - Royal Bank of Scotland (RBS) heeft in het derde kwartaal minder winst behaald dan een jaar eerder. Dat had onder meer te maken met een hogere belastingaanslag en hogere juridische kosten rond een schikking in de Verenigde Staten die in september werd voldaan. De operationele winst kwam wel hoger uit.

De bank, die nog altijd grotendeels in handen is van de Britse overheid, zette een winst van 563 miljoen pond in de boeken, omgerekend een kleine 635 miljoen euro. Dat was in hetzelfde kwartaal een jaar eerder nog 606 miljoen pond. De operationele winst kwam uit op 961 miljoen pond tegen 871 miljoen pond in het voorgaande jaar.

RBS nam verder extra voorzieningen vanwege de onzekere economische omstandigheden en slechte leningen in Ierland. De bank gaat verder zijn Nederlandse bankvergunning gebruiken om na de brexit actief te blijven binnen de Europese Unie. RBS hield vast aan zijn eerder uitgesproken financiële prognoses.
FORT1944
0
voda
0
Royal Bank of Scotland wil aandelen terugkopen van Britse overheid

De Britse bank Royal Bank of Scotland (RBS) zet stappen om weer een privaat bedrijf te worden. De bank wil aandelen terugkopen van de Britse overheid en vraagt daarvoor steun aan de aandeelhouders. Aandeelhouders kunnen op een ava op 6 februari stemmen over de plannen.

Een vestiging van Royal Bank of Scotland in London. De bank wil weer baas in eigen kluis worden.Foto: Neil Hall/Reuters

Royal Bank of Scotland – dat samen met Banco Santander en Fortis in 2007 ABN Amro overnam en opsplitste – was voor de financiële crisis een wereldspeler. Op het hoogtepunt was het balanstotaal volgens de Financial Times even groot als de hele Duitse economie. Daarna kwam de val.

De overname van ABN Amro, verliezen op Amerikaanse hypotheken en een bevriezing van de geldmarkt deden de bank de das om. In het najaar van 2008 volgde nationalisatie en daarna de krimp: onderdelen werden afgestoten en activiteiten, waaronder die in Nederland, zijn ingekrompen of beëindigd.

Staatssteun
Dankzij een injectie van tientallen miljarden euro’s van de Britse overheid kon RBS blijven bestaan. Londen heeft nu nog een belang van 62,3%. Maar voor de huidige topman Ross McEwan is het absolute prioriteit weer snel op eigen benen te staan. Dat proces gaat langzamer dan verwacht, vanwege de turbulentie op de financiële markten, de brexitperikelen en de kwakkelende aandelenkoers van RBS.

Brexit
Het terugkopen van aandelen door de bank zou het privatiseringsproces kunnen versnellen, aldus de bank. Analisten zeggen dat de Britse overheid alleen bereid zal zijn belangen in RBS te verkopen als er duidelijkheid is over het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Duidelijkheid daarover is noodzakelijk om de financiële markten te kalmeren. RBS boekte in 2017 voor het eerst sinds de crisisjaren weer winst.

fd.nl/economie-politiek/1286074/royal...
voda
0
Topman RBS kondigt vertrek aan

Gepubliceerd op 25 apr 2019 om 09:06 | Views: 812

ING 14:19
11,32 -0,42 (-3,56%)

Royal Bank of Scotland 14:19
250,70 -6,00 (-2,34%)

LONDEN (AFN) - Royal Bank of Scotland (RBS) moet op zoek naar een nieuwe bestuursvoorzitter. Ross McEwan heeft aangekondigd te vertrekken, nadat hij ruim vijf jaar aan het hoofd heeft gestaan van het financiële concern. Hij heeft een opzegtermijn van een jaar en stapt op als er een opvolger is gevonden.

De 61-jarige McEwan trad in 2013 aan als hoogste baas van RBS. Hij voerde een aantal reorganisaties door bij het financiële concern, dat tijdens de crisis in 2008 met Brits belastinggeld moest worden gered. Nu die ingrepen grotendeels achter de rug zijn en de financiële positie is verbeterd, vindt de Nieuw-Zeelander het tijd om het bedrijf te verlaten.

Voorzitter Howard Davies prijst de ontwikkeling van RBS onder McEwan aan als ,,een van de grootste kenteringen in de geschiedenis van het Britse bedrijfsleven''. De bank zoekt zowel binnen als buiten de eigen gelederen naar een opvolger.
voda
0
RBS waarschuwt weer voor brexitonzekerheid

Gepubliceerd op 26 apr 2019 om 08:49 | Views: 0

LONDEN (AFN) - Royal Bank of Scotland (RBS) maakt zich nog steeds zorgen over de gevolgen die de onzekerheid rondom de brexit met zich meebrengt. Dat deed de door de Britse overheid gecontroleerde bank vrijdag in een handelsbericht over het eerste kwartaal.

De bank denkt dat de onzekerheden voor de Britse economie een effect zullen hebben op besluiten van burgers om geld te lenen. Dat zal de inkomstengroei van de bank op korte termijn ,,uitdagender maken'', aldus het financiële concern. Het brexitproces is inmiddels tot minstens oktober uitgesteld.

RBS zette in het eerste kwartaal van het jaar een winst in de boeken van 707 miljoen pond, omgerekend ruim 818 miljoen euro. Dat was minder dan een jaar eerder maar duidelijk beter dan kenners in doorsnee hadden voorzien.

Donderdag bleek nog dat RBS op zoek moet naar een nieuwe bestuursvoorzitter. Ross McEwan kondigde aan te vertrekken, nadat hij ruim vijf jaar aan het hoofd heeft gestaan van de bank. Hij heeft een opzegtermijn van een jaar en stapt op als er een opvolger is gevonden.
voda
0
Hogere winst voor RBS

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Royal Bank of Scotland Group PLC
£ 2,1685 0,00 0,00 % London Stock Exchange
Royal Bank of Scotland Group PLC
2,421 0,00 0,00 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)

(ABM FN-Dow Jones)Royal Bank of Scotland heeft in het eerste halfjaar van 2019 een sterk hogere winst geboekt. Dit bleek vrijdagochtend met de publicatie van de bedrijfsresultaten van de Britse bank.

RBS boekte in het afgelopen halfjaar een operationeel resultaat van 2,7 miljard Britse pond, in vergelijking tot 1,8 miljard pond in dezelfde periode een jaar eerder. Onder de streep resteerde een nettowinst van 2,5 miljard pond, tegenover 1,1 miljard pond een jaar eerder.

De rendement op het eigen vermogen kwam uit op 12,1 procent. Dit was een jaar eerder nog 5,3 procent.

De netto rente-inkomsten daalden van 4,3 miljard pond in het eerste halfjaar van 2018 naar 4,0 miljard pond in het afgelopen halfjaar. De operationele kosten liepen terug van 4,7 miljard naar 4,1 miljard pond.

De Britse bank hield het interim-dividend op 2 pence per aandeel maar kondigde aan dat er een een speciaal dividend van 12 pence per aandeel zal worden uitgekeerd.

De kernkapitaalratio kwam eind juni uit op 16,0 procent tegen 16,2 procent ultimo 2018.

Outlook

De bank handhaafde de eerder afgegeven outlook voor 2019.

Voor 2020 gaf RBS aan dat het door de huidige marktcondities en de onzekerheid op economisch en politiek vlak lastig zal worden de doelstellingen ten aanzien van een rendement op eigen vermogen van boven de 12 procent te halen. Ook een kosten-inkomsten ratio van 50 procent zal moeilijk te realiseren zijn, zo verwacht de bank.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Verlies voor RBS vanwege schadeclaims

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Royal Bank of Scotland Group PLC
£ 2,336 0,00 0,00 % London Stock Exchange
Royal Bank of Scotland Group PLC
2,743 0,00 0,00 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)

(ABM FN-Dow Jones) Royal Bank of Scotland heeft in het afgelopen kwartaal een operationeel verlies geleden van 8 miljoen Britse pond. Dit bleek donderdagochtend uit de bedrijfsresultaten van de Britse bank.

In de vergelijkbare verslagperiode vorig jaar rapporteerde de bank nog een operationele winst van 961 miljoen Britse pond. De omslag was te wijten aan een reservering voor claims in verband met in het verleden verkochte verzekeringen, afgekort PPI's.

PPI is het duurste consumentenschandaal in de Britse geschiedenis. Britse banken worden momenteel gedwongen om klanten voor tientallen miljarden te compenseren omdat ze waardeloze verzekeringen hadden afgesloten. Consumenten waren in de foutieve veronderstelling dat de verzekering hen zou helpen schulden terug te betalen in geval van ziekte of werkloosheid.

Het nettoverlies voor de bank bedroeg het afgelopen kwartaal 315 miljoen Britse pond.

Vooruitblikkend ziet de bank ook de nodige uitdagingen. De onzekerheid rondom Brexit en de almaar dalende rentes zetten het rendement op het eigen vermogen onder druk, aldus de bank.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Royal Bank of Scotland presteert iets beter dan verwacht

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Royal Bank of Scotland Group PLC
£ 2,2905 0,00 0,00 % London Stock Exchange
Royal Bank of Scotland Group PLC
2,78 0,00 0,00 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)

(ABM FN-Dow Jones) Royal Bank of Scotland heeft over 2019 iets beter dan verwacht gepresteerd. Dit bleek vrijdag uit de cijfers van de Schotse bank.

De omzet over het hele jaar kwam uit op 14,25 miljard Britse pond. Dit is iets boven de 13,65 miljard euro die werd verwacht door de consensus samengesteld door de bank. Een jaar eerder was de omzet nog 13,4 miljard pond.

De winst voor belastingen van RBS bedroeg over heel 2019 4,23 miljard Britse pond, waarvan 1,54 miljard in het vierde kwartaal geboekt werd. Een jaar eerder bedroeg de winst voor belasting nog 3,36 miljard pond.

De nettowinst kwam uit op 3,13 miljard pond, waarvan 1,41 miljard in het vierde kwartaal geboekt werd. Per aandeel betekende dit een winst van 0,25 pond.

De kapitaalratio bleef op jaarbasis stabiel op 16,2 procent. Ook hier kon de Schotse bank de verwachtingen kloppen. De consensus mikte op een CET1 ratio van 15,4 procent.

Verder zal de bank een dividend van 0,03 pond uitkeren met een speciaal dividend van 0,05 pond. Dit is wel iets lager dan verwacht. De consensus had een dividend van 0,06 pond per aandeel verwacht met een speciaal dividend van 0,17 pond.

Outlook

Voor 2020 verwacht RBS dat de onzekerheid aanwezig zal blijven hetgeen een drukkend effect op de omzet kan hebben.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Royal Bank of Scotland gaat door als NatWest

Gepubliceerd op 14 februari 2020 10:31 | Views: 299

EDINBURGH (AFN/BLOOMBERG) - De Britse bank Royal Bank of Scotland (RBS) wil zijn naam veranderen in NatWest. Dat is de naam van een andere bank die sinds 2000 onderdeel van de groep uitmaakt. Met de naamswijziging slaat de nieuwe topvrouw Alison Rose een koers in richting een meer op consumenten gerichte bank. NatWest is een veel groter consumentenmerk in het Verenigd Koninkrijk dan RBS.

RBS, dat al sinds de oprichting in 1727 die naam voerde, raakte door de overname van ABN AMRO in 2007 en de financiële crisis in grote problemen en moest door de Britse overheid worden gered. Die heeft nog altijd de meerderheid van de aandelen in handen.

Afgezien van de nieuwe naam snijdt de bank ook flink in de omvang van zijn zakenbank. Daarnaast moeten de kosten omlaag. Verder streeft de instelling een iets lagere winstgevendheid na dan eerder. Die bijstelling is volgens de bank te wijten aan langzame groei zolang de brexit nog niet helemaal afgerond is.

RBS boekte in 2019 een operationele winst 4,2 miljard pond, omgerekend zo'n 5,1 miljard euro.
voda
0
Winstval voor RBS

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Royal Bank of Scotland Group PLC
£ 1,1055 0,00 0,00 % London Stock Exchange
Royal Bank of Scotland Group PLC
1,29 -0,0995 -7,16 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)

(ABM FN-Dow Jones) Royal Bank of Scotland heeft in het afgelopen kwartaal zijn winst fors zien afkalven. Dit bleek vrijdagochtend uit de bedrijfsresultaten van de Britse bank.

De winst, toerekenbaar aan de aandeelhouders, daalde op kwartaalbasis van 1.410 miljoen Britse pond naar 288 miljoen Britse pond, omgerekend ongeveer 330 miljoen euro.

De CET1 ratio maakte in de verslagperiode wel een stijging door ten opzichte van eind 2019, in dit geval met 40 basispunten, waarmee deze voor banken belangrijke parameter uitkwam op 16,6 procent.

Outlook

De toekomst gaat volgens de Britten gebukt onder tal van onzekerheden die verband houden met COVID-19, waardoor de rente voorlopig op een uitermate laag niveau blijft staan.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
expo 58
0
door binckbanck werd dividend 2020 gisteren ingetrokken. Vind geen bericht dat dividend niet zou betaald worden; Iemand nieuws hieromtrent?
williewilwel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 1 mei 2017 09:59:

[...]
Afhankelijk van je voorkeur: ING of AMG.
AMG..hahaha, wat een geweldig dividend...
40 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 865,18 -0,17 -0,02% 16:51
AMX 924,39 +5,71 +0,62% 16:51
ASCX 1.193,34 -14,57 -1,21% 16:36
BEL 20 3.826,07 +31,50 +0,83% 16:51
Germany40^ 17.839,40 +69,38 +0,39% 16:51
US30^ 38.013,46 +285,75 +0,76% 16:37
US500^ 5.046,00 +26,44 +0,53% 16:51
Nasd100^ 17.548,80 +43,89 +0,25% 16:49
Japan225^ 38.001,71 +257,64 +0,68% 16:49
WTI 81,80 -0,41 -0,50% 16:50
Brent 86,79 -0,52 -0,60% 16:50
EUR/USD 1,0660 -0,0011 -0,10% 16:51
BTC/USD 63.610,52 +2.357,58 +3,85% 16:50
Gold spot 2.375,92 +14,93 +0,63% 16:51
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
RANDSTAD NV 47,970 +0,870 +1,85% 16:32
Aegon 5,656 +0,096 +1,73% 16:32
ASR Nederland 45,570 +0,620 +1,38% 16:30
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 553,800 -26,400 -4,55% 16:32
BESI 139,150 -3,200 -2,25% 16:32
ASML 843,400 -9,000 -1,06% 16:32

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront