Aegon « Terug naar discussie overzicht

AEGON MEI 2020

630 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 28 29 30 31 32 » | Laatste
Huppeldepepup
0
quote:

Gummbah schreef op 12 mei 2020 09:15:

[...]

Echt om moedeloos van te worden.
Was ik al een tijdje. Met een beetje geluk gaat eerdaags de rente oplopen. Met de toenemende schulden bij overheden, kan dat haast niet anders.
[verwijderd]
0
quote:

Louis7 schreef op 12 mei 2020 09:13:

[...]
Verkeerd sentiment ? AEX + 0,12 % AEGON - 2,73 %.
Ja, NU, maar om 9.00 uur was alles dik ROOD..(heel Europa)
Intven
0
Aegon beurswaarde = 4,5miljard

Winst Q1/2020 = 1,3miljard

En dan zakken we 2%...value investeringen zijn blijkbaar extreem uit de mode.
Huppeldepepup
0
Solvabiliteit ultimo april alweer onder de 200. Van deze eenmalige winst moeten we het niet hebben. Er moet eerst fundamenteel iets veranderen.
toontjeavanti
2
Met een Solvency van 208% is het geen probleem voor Aegon om dividend uit te keren, het wachten is op het moment dat er weer toestemming gegeven wordt door de DNB.
Dit zal de koers een boost geven m.i., zeker als het voorgestelde dividend gehandhaafd blijft.

Voor de prijs van een optie koop je nu een aandeel van Aegon dat interessant is:

dividend
kans op koersstijging
eventuele overname

Voor mij een van de meest ondergewaardeerde aandelen van NL.

Nuchtertransparant
0
Beetje vlees noch vis op dit moment. Ik verwacht dat de hele beurs daar mee te maken krijgt de komende maanden. Te veel onzekerheden over of en hoe snel de economie zich weer gaat herstellen. Hopelijk gaat Lard ook fundamentele stappen zetten met Aegon. Verkoop buitenlandse tak en fusie in Nederlandse markt. Voor nu blijf ik lekker zitten. Aandeel heeft naar mijn mening veel potentie en fantasie voorwaarts.
4finance
0
AEGON, verkoopt u maar lekker op dit extreem lage niveau. Ik heb nog wat bijgekocht zojuist ;-) LONG.

Lammetod
1
het zal het zelfde gaan als ing die had moie cijfers ging eerst omhoog om daarna te dalen ,en toen de usa openging nog meer .zal hier ook gebeuren , dus ik doe ze eruit en koop morgen lager terug
DannyD.
0
De heren en dame van ING Investment Managers moesten natuurlijk eerst even wakker worden. Lekker bakje koffie en daarna voorzichtig op de groene knop drukken.
QQdB
1
Verbaasd mij ook dit hoor.
De rente geloof ik niet in, Aegon en andere verzekeraars hebben dit allang dicht gehegd. Misschien wel overhegde waardoor de solvabiliteitsratio nu ook prima is.

Verder zal Lard echt wel plannen hebben om actie te ondernemen. Twee dingen die die zeker zal doen:
- Ontslag ronde personeel (zal de koers fors omhoog gooien)
Door corona zal dit alleen wat uitgesteld worden, aangezien het als groot bedrijf zijnde niet heel netjes is om nu in corona tijd 30% van het personeel eruit te gooien. Maar dit zit er zeker aan te komen.
- Daarnaast staat Lard bekend om de overnames bij NN en de splitsing van NN en ING.
Hierdoor zal die vast een plan hebben qua consolidatie. ASR overnemen? Waarbij dan waarschijnlijk de schade portefeuille overgenomen wordt en de levensportefeuilles waarschijnlijk verkocht worden aan een Equity party. Maar een fusie lijkt mij logischer, misschien dat ze daarom ook wel gestopt zijn met levensverzekeringen verkopen en doet ASR dit nog wel. Fuseren dan kan je dus alsnog levensverzekeringen verkopen via de ASR verkoopkanalen.

Of misschien inderdaad een NN overname, dit lijkt mij best logisch. Lard kan Aegon zo omvormen dat het goed binnen NN past. En NN kan zo voet zetten op Amerikaans grondgebied, enige probleem is dat dit hoogstwaarschijnlijk geen goedkeuring krijgt, aangezien NN dan misschien wel te groot wordt.

Al met al denk ik dat de koers gewoon nog de weg omhoog gaat vinden vandaag en voor de toekomst prima mogelijkheden heeft. Echter moet er wel actie ondernomen worden.
A3aan
0
Dat is een verrassing. Zowaar een mooi winstcijfer. Kopers zijn nog niet wakker. Laat ik niet overdrijven maar 3,00 euro zit toch wel in het vat. Is nog lang niet de oude koers van 4,50/5,00 maar nu kopen kan men geen buil aan vallen. Zelf tevreden als men even wacht tot volgende week met stijging. Heb zowel de call en put mei/2,20 geschreven. Dus dat is voor deze week mijn ideale koers
A3aan
0
quote:

Lammetod schreef op 12 mei 2020 09:42:

het zal het zelfde gaan als ing die had moie cijfers ging eerst omhoog om daarna te dalen ,en toen de usa openging nog meer .zal hier ook gebeuren , dus ik doe ze eruit en koop morgen lager terug
Ik zal het in de gaten houden of uw opzet lukt.
Kaiser
0
KBC Securities verlaagt het koersdoel voor Aegon van 4,00 naar 3,00 euro per aandeel, bij een ongewijzigd “Houden”-advies.
Beursgoeroe
0
wat een prestatie op het het slagveld ........ het is gewoon afwachten op de aftrap naar boven ......huidige koers x2 ......
marcel13
0
In ieder geval zouden we toch de 2.50 moeten aantikken vandaag. m.i. heeft KBC truck weer uitgehaald om goedkoop voor hun klanten te kunnen inkopen.
marcel13
0
12/05/2020 10:32:53
Beursblik: Aegon blijft een vraagteken

(ABM FN-Dow Jones) Aegon gaf veel nuttige informatie in zijn update over het eerste kwartaal, maar de zorgen over het dividend blijven, omdat de gevolgen van de coronacrisis voor de Amerikaanse tak van de verzekeraar nog niet zichtbaar zijn. Dat stelde ING dinsdag in een rapport.

De solvabiliteit in de VS daalde in het eerste kwartaal fors van 470 tot 376 procent, maar heeft zich in april weer wat hersteld, merkte ING op. Het dividend is normaal gesproken niet in gevaar zo lang het percentage boven 350 procent blijft, zei CFO Matt Rider van Aegon dinsdag in een toelichting op de kwartaalupdate.

De sterke toename van de solvabiliteit van de Nederlandse verzekeraar in het eerste kwartaal lijkt weer deels verdampt in het tweede kwartaal. Aegon meldde dat de solvabiliteit van de groep eind april weer tussen 190 en 200 procent zat, na de stijging tot 208 procent per eind maart.

Het wachten is op de impact van de economische klap in de VS op de ratings van obligaties en daadwerkelijke verliezen op kredieten aan bedrijven die failliet gaan. Een ander punt is de verhoogde sterfte in de VS in het eerste kwartaal, met name in maart, die de onderliggende winst met 62 miljoen euro liet dalen. In hoeverre dit gerelateerd is aan het coronavirus is onzeker.

Al met al beoordeelt analist Albert Ploegh de update van Aegon als neutraal voor de koers.

ING heeft een koopadvies en koersdoel van 5,00 euro. Het aandeel Aegon stond dinsdag 1,6 hoger op 2,22 euro.

Door: ABM Financial News.
Kp3
0
Zou je,wel denken maar ze zijn niet de enige. Cijfers zijn een non event geworden . Kwakkelen zo nog maar door. Positieve is dat het niet vet negatief is.
630 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:37
Koers 5,522
Verschil -0,064 (-1,15%)
Hoog 5,540
Laag 5,390
Volume 8.098.027
Volume gemiddeld 6.746.359
Volume gisteren 7.585.195

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront