Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Chips testen weerstand

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Olieprijs nog niet uitgebroken 56
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

514 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 26 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. OlieBaron 2.0 19 mei 2020 07:59
    quote:

    OlieBaron 2.0 schreef op 18 mei 2020 08:17:

    Als alle 'professionals' ineens gaan schreeuwen: We gaan naar de haaien, er gaat een crash komen, doomsday is coming....
    Dan ga ik nog maar even een paar dagen long. Begin 2020 all over again, maar dan met Powell, ECB en Trump als backup.
    Ik ga nog een dagje long. Iedereen zit nog vol ongeloof van gisteren. "Hoe kan dit allemaal nou? We moeten toch zakken?"

    Nog een rondje shorts roken en op het moment de tendens omslaat: "Ja nu ga ik long anders mis ik de boot", draaien we weer. Maar die feeling heb ik nu nog niet.
  2. forum rang 5 De verhapstukkende bekokstover 19 mei 2020 08:04
    @Ben

    De 'uitgevende instantie' wil twee dingen. Allereerst beweging, want zonder beweging is er geen handel. Dus daar zorgen ze voor. En ten tweede wil men zoveel mogelijk mensen op het verkeerde been zetten. Dus op het moment dat jij denkt en ziet dat de koersen een bepaalde kant uitgaan, dan gaan ze regelmatig ineens weer de andere kant op. Dat is dan een valse uitbraak of een countertrendbeweging.

    Toch zijn er mogelijkheden de markt af en toe te slim af te zijn of een juist inzicht te hebben wat er staat te gebeuren. Daar zijn wél veel ervaring, kennis, inzicht, geduld, discipline, wat geluk, een heldere geest, zelfkennis, voldoende diepe zakken, iets van een systeem (maar het woord 'systeem' is in mijn ogen alweer te star, want de markt verandert regelmatig) en aardig hard werken voor nodig.
  3. Fundbuster 19 mei 2020 08:27
    quote:

    ren-je-dement schreef op 19 mei 2020 08:04:

    Daar zijn wél veel ervaring, kennis, inzicht, geduld, discipline, wat geluk, een heldere geest, zelfkennis, voldoende diepe zakken, iets van een systeem (maar het woord 'systeem' is in mijn ogen alweer te star, want de markt verandert regelmatig) en aardig hard werken voor nodig.
    100% score Ren, AB! Ik licht geduld, discipline en zelfkennis eruit omdat ze voor mij belangrijker waren, maar het hele rijtje is geldig. Geluk is de bonus voor wie de rest weet om te zetten.

    Good Luck vandaag iedereen!
514 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 26 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links