Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos juni 2020

7.234 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 ... 358 359 360 361 362 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

Shortgala schreef op 14 juni 2020 20:47:

[...]

Haha, dream on my boy...
je broekje al vol Shorty ? Ga maar op tijd naar je bedje straks.
Na 22.00 hoor want je weet maar nooit.
Kans is groot dat we richting de 180 gaan dream boy :-)))
durobinet
0
Wat wel zeker schijnt te zijn is dat de FDA uiterlijk vrijdag a.s. met de beslissing/goedkeuring komt van het medicijn van EVOKE.
El buitre
20
De afgelopen weken is volop gediscussieerd over de reden waarom de koers van GLPG zo onder druk staat.
Afhankelijk van de invalshoek zijn er redenen aan te voeren waarom de koers zo beweegt.
Op basis van de bijdragen van de afgelopen weken onderscheid ik twee stromingen.

Ten eerste het sentiment op de beurs. Op basis van het sentiment op de beurs had de koers van GLPG mee moeten stijgen. Sinds begin mei is de AEX met bijna 10% gestegen, terwijl GLPG met ruim 12% is gedaald. Van de 30 afgelopen handelsdagen sloot GLPG er 17 met verlies af en 12 van de 30 handelsdagen sloot GLPG af met een dagwinst of verlies van meer dan 3%. Negatieve uitschieter (-7,99%) was uiteraard de dag na het bekendmaken van de Fase 2B/3-studie met filgotinib voor de behandeling van matige tot ernstige Colitis Ulcerosa. En vervolgens de negatieve reactie op achtereenvolgens de persberichten op 4 juni met betrekking tot de 52 weeks resultaten van de Finch 1 en 3 Reumastudies en op 5 juni de analyse van het fase 2 Equator programma ten aanzien van Psoriatische Artritis. Het grillige koersverloop en de voor velen op dit forum onbegrijpelijke koersreactie op de over het algemeen door analisten positief ontvangen studieresultaten gaf aanleiding tot allerhande veelal ongefundeerde (complot) theorieën over hedgefunds die de koersen manipuleren, bestuurders met voorkennis die hun aandelen verkopen en vooral koersvoorspellers die ineens het forum kwamen verrijken.

Ten tweede. De fundamentele uitgangspunten van GLPG. Ik ben zelf een leek die zich in de afgelopen jaren steeds meer heeft ingelezen en heel veel heeft opgestoken van onze kwalitatieve posters. Voor de vele nieuwe forumleden die de afgelopen tijd zijn toegestroomd raad ik hiervoor het Inhoudelijk Light draadje van harte aan. Fundamenteel staat GLPG er sterker voor dan ooit. Zowel financieel met € 5,8 miljard op de bank en bijna € 2,4 miljard aan te verwachten milestones bij positieve studieresultaten (onder meer Artrose, IPF), als de vorderingen in de (pre) klinische pijplijn. Filgotinib wordt voor 10 aandoeningen getest, waarbij we voor Reuma Artritis, de belangrijkste indicatie, bijna letterlijk kunnen aftellen naar het Europese CMHP oordeel (verwacht 22-25 juni), het voorlopige advies van het MHLW-panel (Japan) rond 9 juli en goedkeuring FDA medio augustus.
Voor het kroonjuweel van GLPG staan we dus aan de vooravond van goedkeuring en het toelaten van Filgotinib op de medicijnmarkt.
Voor IPF (1690 en 1205), Artrose (1972) en uiteraard Toledo (meerdere compounds in test) heeft GLPG meerdere ijzers in het vuur om naast Filgotinib meerdere medicijnen samen met Gilead op de markt te brengen.
Waarom daalt de koers dan?

Ik zou hierbij als verklaring een derde factor willen toevoegen: de transformatie van GLPG van pure BIOtech naar een gecombineerde Pharma/BIOtech company.
GLPG was 20 jaar geleden niet meer dan een beloftevolle BIOtech met een GLPG0634 (Filgotinib) als belangrijkste asset, een zeer gedreven CIO en klein maar briljant onderzoeksteam. De belofte als BIOtech heeft GLPG in de afgelopen jaren meer dan ingevuld. Daarmee komt het, ook voor investeerders in een hele andere beoordeling terecht: Pharma. Die draait niet zozeer om belofte, maar om omzet. Hier zit volgens mij de verklaring waarom de beurs zo heftig reageert op GLPG. Het beoordeelt GLPG veel meer op de te verwachten omzet van Filgotinib. GLPG transformeert ook op de beurs naar een normaal bedrijf met daarbij horende mores.
Ik verklaar hiermee ook de heftige reactie op het persbericht met betrekking tot Colitis Ulcerosa. De markt schat in dat alleen 200 mg minder verkoopt dan zowel 100 als 200 mg. Minder omzet. Lagere koers. Daar komt bij dat GLPG in al zijn eerdere persberichten ten aanzien van Filgotinib beide doseringen, de 100 mg en de 200 mg als gelijkwaardige behandelopties behandelde. Bij UC werd voor het eerst de 200 mg als voorkeursdosering naar voren geschoven. Gezien de aangetoonde veiligheid en werkzaamheid van deze dosering is dit misschien ook wel commercieel de beste strategie richting Abbvie als voornaamste concurrent met Rinvoq.
IMHO is de koersdaling van GLPG te wijten aan de unieke positie waarin GLPG zich nu bevindt. Van late stage BIOtech naar startup Pharma/BIOtech. GLPG heeft geen bewijslast met betrekking tot de te behalen omzet. Eigenlijk bevindt GLPG zich als Pharma bedrijf in de beloftefase waar het 20 jaar geleden begon: Geen trackrecord, maar rotsvast vertrouwen het te maken. Dit maakt beleggers onzeker. Onzekere beleggers drukken nu eenmaal vaker op de verkoopknop. Hedgefunds zullen ongetwijfeld weten op basis van ervaring uit het verleden om hier munt uit te slaan.
Als LT belegger heb ik heel veel vertrouwen in de combinatie Gilead/GLPG om Filgotinib succesvol op de markt te zetten en ook de belofte van GLPG as Pharma company ingelost te zien worden. Dat de koers om deze reden de komende maanden, misschien zelfs langer gekke bokkesprongen maakt doet daar niets aan af. GLPG gaat het maken. Ook als Pharma. En dan beoordeel ik dat alleen nog maar op Filgotinib. Daarin onderscheidt GLPG zich meteen met alle respect van one-trick-pony’s als ArGEN-X en Pharming. There’s more to come!

wiegveld
1
quote:

pardon schreef op 14 juni 2020 20:01:

AstraZeneca levert tot 400 miljoen doses COVID-vaccin zonder winstoogmerk
13 juni 2020 10:18 ET|Betreffende: AstraZeneca PLC (AZN)|Door: Douglas W. House , SA News Editor
AstraZeneca (NYSE: AZN ) sluit een overeenkomst met Europe's Inclusive Vaccines Alliance, onder leiding van Duitsland, Frankrijk, Italië en Nederland, waaronder het bedrijf tot 400 miljoen doses van het COVID-19-vaccin van Oxford University, momenteel ADZ1222 (oorspronkelijk ChAdOx1), zal leveren. nCoV-19), beginnend eind Q4 zonder winst.

AZN heeft onlangs overeenkomsten gesloten in het VK, de VS en met CEPI en Gavi the Vaccine Alliance om 700 miljoen doses te leveren, naast een deal met het Serum Institute of India om IB-doses te leveren aan lage- en middeninkomenslanden.

Productiekosten worden gecompenseerd door overheidsfinanciering.

Vorige maand is een fase 2/3 studie in het VK gestart.

De financiële begeleiding van AZN voor 2020 blijft ongewijzigd.
Volgende domme gok van de regering. Kans is meer dan 50% dat een vaccin niet werkt (niet voldoende antistoffen aanmaakt)
Waarom niet ons eigen Crucell (JNJ) vaccin??

Benieuwd hoe de minister van loze praatjes (de Jonge) zich hier weer probeert uit te lullen
[verwijderd]
0
quote:

El buitre schreef op 14 juni 2020 21:22:

(...)
Wat je ook niet kan en mag vergeten is dat er elders snelle winsten te halen zijn. De traditionele aandelen (o.a. dividend) gaan snel. Shell, ING, unibail. Al kun je over die laatste nog een keer nadenken.

Neem dan mee dat er soms een kwart of een half dagvolume aan shorts ingegooid wordt op het moment dat er beweging komt in de koers. Net alsof ze de koers op hun plek houden tot de tweede coronagolf of tot er weer beweging komt.

Was vanaf de €140 vorig jaar ook. Van de ene op de andere dag een volume van 1mio aandelen+ voor een paar dagen en snelle beweging omhoog. Waar ineens al die verkopers vandaan kwamen? Geen idee.
Sentiment
0
quote:

Galapapositief schreef op 14 juni 2020 21:36:

[...]

Wat je ook niet kan en mag vergeten is dat er elders snelle winsten te halen zijn. De traditionele aandelen (o.a. dividend) gaan snel. Shell, ING, unibail. Al kun je over die laatste nog een keer nadenken.

Neem dan mee dat er soms een kwart of een half dagvolume aan shorts ingegooid wordt op het moment dat er beweging komt in de koers. Net alsof ze de koers op hun plek houden tot de tweede coronagolf of tot er weer beweging komt.

Was vanaf de €140 vorig jaar ook. Van de ene op de andere dag een volume van 1mio aandelen+ voor een paar dagen en snelle beweging omhoog. Waar ineens al die verkopers vandaan kwamen? Geen idee.

Ik denk dat die verkopers, later de kopers waren. Je moet toch je short weer glad trekken.
Dirk1975
0
quote:

Shortgala schreef op 14 juni 2020 20:48:

[...]

T zijn gouden tijden voor schrijvers van covered calls en puts...
eindelijk iemand met een verstandige reactie.
holenbeer
0
quote:

K. Wiebes schreef op 14 juni 2020 16:40:

[...]
Je zult wel gelijk hebben. Onno zet dat alleen maar voor de grap en om mij te plagen in het jaarverslag ;)
Als hij er nou in zou zetten dat hij verwacht dat de 200 afgekeurd zal worden, dan had je een punt.Ik lees dit als net zo’n standaard disclaimer als in elkPB van elke biotech staat, dat component of behandeling X nog geen goedgekeurd geneesmiddel is enz. Laat er in elk geval mijn beleggingsbeslissing niet van afhangen.
[verwijderd]
0
quote:

LLinssen schreef op 14 juni 2020 19:55:

Er zijn gevallen bekend waarbij Gilead een PRV aanvraag heeft gedaan en daadwerkelijk de approval op klokslag 6 maanden een feit was.
Ik kan niet zo snel vinden dat het 2 maanden eerder gepubliceerd werd. Wel zie ik o.a. onderstaande bericht dat de FDA een week eerder met het persbericht van de goedkeuring kwam. Zou inderdaad dus maar zo kunnen dat we in juli of begin augustus al verrast worden. Voorlopig blijft het speculeren, eerst maar eens zien hoe het Europese advies eruit gaat zien, daarvoor kunnen we de beursdagen al aftellen.

www.gilead.com/news-and-press/press-r...
www.gilead.com/news-and-press/press-r...
Ayous
0
Aldus stock invest:

GLPG Stock Evaluation

Sell Candidate

The Galapagos NV stock holds several negative signals and despite the positive trend we believe Galapagos NV will perform weak in the next couple of days or weeks. Therefore, we hold a negative evaluation of this stock.
[verwijderd]
3

Je bent wel actief Ayous sinds je positie-verandering in Galapagos.

Vindt het persoonlijk nogal een frappante opstelling hoe je op IEX constant negatieve uiteinden formuleert. Waarom heb je in 1e instantie Galapagos gekocht vraag ik me af.

Je benoemt niet de kansen van Galapagos in met name GLPG1690, het tegengeluid omtrent commercialisatie en de andere 35 projecten.

Ik zie toch eerder een uitgelezen koop moment voor Galapagos aandeel en zal het morgenochtend wat meer kracht bijzetten.

Ayous
0
quote:

Woman in Chains32 schreef op 15 juni 2020 00:10:

Je bent wel actief Ayous sinds je positie-verandering in Galapagos.

Vindt het persoonlijk nogal een frappante opstelling hoe je op IEX constant negatieve uiteinden formuleert. Waarom heb je in 1e instantie Galapagos gekocht vraag ik me af.

Je benoemt niet de kansen van Galapagos in met name GLPG1690, het tegengeluid omtrent commercialisatie en de andere 35 projecten.

Ik zie toch eerder een uitgelezen koop moment voor Galapagos aandeel en zal het morgenochtend wat meer kracht bijzetten.

Positie in gala is me tegengevallen. Als iets niet conform mijn verwachtingen gaat, probeer ik te snappen wat er gaande is ipv koppig vast te houden aan mijn eerdere inzichten. Vind het bedrijf mooi, maar de koers is nu te hoog naar mijn mening. Waardering van Gala is zeer moeilijk. Welke cash flows gaan ze genereren? Veel opportuniteiten, veel onzekerheden. Obv de recente pb’s concludeer ik dat een goed nieuws show incl goedkeuring fda al ingeprijsd is.

Het sentiment op de beurs draait (volgens mij). Dat gaat het aandeel gala behoorlijk raken. Daarom uitgestapt om erger te voorkomen.

Jij beoordeelt mijn meningen als negatief. Ik als realistisch. Wat ik eerder al zei, tegengeluiden op dit forum zijn er nauwelijks. Allemaal longers die uithalen als ze, hun onwelgevallige, berichten lezen. Mensen worden weggezet als trol en erger. Het bevestigt alleen maar mijn mening over de verwachte koersontwikkeling van gala. Zoveel kuddedieren die elkaar achterna lopen, dat gaat nooit goed komen.

Mensen moeten lekker long blijven zitten morgen, maar dan alleen als ze alle informatie hebben afgewogen.

Gaat het deze wk als een raket omhoog, heeft de kudde gelijk. Mis ik een mooi rendement en rijdt de trein feestvierend verder nog even ginnegappend over al die trollen. Ik hoop het niet natuurlijk, want ik beleg voor het geld en ben vast van plan na een kortstondige positie in flow traders gala straks weer goedkoop op te pikken.

Justgive
1
quote:

El buitre schreef op 14 juni 2020 21:22:

De afgelopen weken is volop gediscussieerd over de reden waarom de koers van GLPG zo onder druk staat.
Afhankelijk van de invalshoek zijn er redenen aan te voeren waarom de koers zo beweegt.
Op basis van de bijdragen van de afgelopen weken onderscheid ik twee stromingen.

Ten eerste het sentiment op de beurs. Op basis van het sentiment op de beurs had de koers van GLPG mee moeten stijgen. Sinds begin mei is de AEX met bijna 10% gestegen, terwijl GLPG met ruim 12% is gedaald. Van de 30 afgelopen handelsdagen sloot GLPG er 17 met verlies af en 12 van de 30 handelsdagen sloot GLPG af met een dagwinst of verlies van meer dan 3%. Negatieve uitschieter (-7,99%) was uiteraard de dag na het bekendmaken van de Fase 2B/3-studie met filgotinib voor de behandeling van matige tot ernstige Colitis Ulcerosa. En vervolgens de negatieve reactie op achtereenvolgens de persberichten op 4 juni met betrekking tot de 52 weeks resultaten van de Finch 1 en 3 Reumastudies en op 5 juni de analyse van het fase 2 Equator programma ten aanzien van Psoriatische Artritis. Het grillige koersverloop en de voor velen op dit forum onbegrijpelijke koersreactie op de over het algemeen door analisten positief ontvangen studieresultaten gaf aanleiding tot allerhande veelal ongefundeerde (complot) theorieën over hedgefunds die de koersen manipuleren, bestuurders met voorkennis die hun aandelen verkopen en vooral koersvoorspellers die ineens het forum kwamen verrijken.

Ten tweede. De fundamentele uitgangspunten van GLPG. Ik ben zelf een leek die zich in de afgelopen jaren steeds meer heeft ingelezen en heel veel heeft opgestoken van onze kwalitatieve posters. Voor de vele nieuwe forumleden die de afgelopen tijd zijn toegestroomd raad ik hiervoor het Inhoudelijk Light draadje van harte aan. Fundamenteel staat GLPG er sterker voor dan ooit. Zowel financieel met € 5,8 miljard op de bank en bijna € 2,4 miljard aan te verwachten milestones bij positieve studieresultaten (onder meer Artrose, IPF), als de vorderingen in de (pre) klinische pijplijn. Filgotinib wordt voor 10 aandoeningen getest, waarbij we voor Reuma Artritis, de belangrijkste indicatie, bijna letterlijk kunnen aftellen naar het Europese CMHP oordeel (verwacht 22-25 juni), het voorlopige advies van het MHLW-panel (Japan) rond 9 juli en goedkeuring FDA medio augustus.
Voor het kroonjuweel van GLPG staan we dus aan de vooravond van goedkeuring en het toelaten van Filgotinib op de medicijnmarkt.
Voor IPF (1690 en 1205), Artrose (1972) en uiteraard Toledo (meerdere compounds in test) heeft GLPG meerdere ijzers in het vuur om naast Filgotinib meerdere medicijnen samen met Gilead op de markt te brengen.
Waarom daalt de koers dan?

Ik zou hierbij als verklaring een derde factor willen toevoegen: de transformatie van GLPG van pure BIOtech naar een gecombineerde Pharma/BIOtech company.
GLPG was 20 jaar geleden niet meer dan een beloftevolle BIOtech met een GLPG0634 (Filgotinib) als belangrijkste asset, een zeer gedreven CIO en klein maar briljant onderzoeksteam. De belofte als BIOtech heeft GLPG in de afgelopen jaren meer dan ingevuld. Daarmee komt het, ook voor investeerders in een hele andere beoordeling terecht: Pharma. Die draait niet zozeer om belofte, maar om omzet. Hier zit volgens mij de verklaring waarom de beurs zo heftig reageert op GLPG. Het beoordeelt GLPG veel meer op de te verwachten omzet van Filgotinib. GLPG transformeert ook op de beurs naar een normaal bedrijf met daarbij horende mores.
Ik verklaar hiermee ook de heftige reactie op het persbericht met betrekking tot Colitis Ulcerosa. De markt schat in dat alleen 200 mg minder verkoopt dan zowel 100 als 200 mg. Minder omzet. Lagere koers. Daar komt bij dat GLPG in al zijn eerdere persberichten ten aanzien van Filgotinib beide doseringen, de 100 mg en de 200 mg als gelijkwaardige behandelopties behandelde. Bij UC werd voor het eerst de 200 mg als voorkeursdosering naar voren geschoven. Gezien de aangetoonde veiligheid en werkzaamheid van deze dosering is dit misschien ook wel commercieel de beste strategie richting Abbvie als voornaamste concurrent met Rinvoq.
IMHO is de koersdaling van GLPG te wijten aan de unieke positie waarin GLPG zich nu bevindt. Van late stage BIOtech naar startup Pharma/BIOtech. GLPG heeft geen bewijslast met betrekking tot de te behalen omzet. Eigenlijk bevindt GLPG zich als Pharma bedrijf in de beloftefase waar het 20 jaar geleden begon: Geen trackrecord, maar rotsvast vertrouwen het te maken. Dit maakt beleggers onzeker. Onzekere beleggers drukken nu eenmaal vaker op de verkoopknop. Hedgefunds zullen ongetwijfeld weten op basis van ervaring uit het verleden om hier munt uit te slaan.
Als LT belegger heb ik heel veel vertrouwen in de combinatie Gilead/GLPG om Filgotinib succesvol op de markt te zetten en ook de belofte van GLPG as Pharma company ingelost te zien worden. Dat de koers om deze reden de komende maanden, misschien zelfs langer gekke bokkesprongen maakt doet daar niets aan af. GLPG gaat het maken. Ook als Pharma. En dan beoordeel ik dat alleen nog maar op Filgotinib. Daarin onderscheidt GLPG zich meteen met alle respect van one-trick-pony’s als ArGEN-X en Pharming. There’s more to come!

Mooie post, zit heel wat waarheid in. Velen zien de ombouw naar big pharma als een uitstapmoment. Je kan het de belegger ook niet kwalijk nemen. Er konden met de jaarwisseling tot februari heel mooie rendementen genomen worden. Het high risk high reward profiel is langzaam aan weg en mensen die hierop meesurfen zoeken dan graag een nieuwe eenhoorn.

Enkel je punt om argenx moet ik toch wel stevig weerleggen. Argenx is absoluuuuuut geen one trick pony. Ze hebben een innovatief antibody platform dat al heel wat kandidaten gespuwd heeft en waar er nog heel wat uitkomen. Ik zie argenx zelfs groter dan galapagos binnen 10 jaar net door het diverse portefolio. Maar dat is hier niet zo een populaire mening. :)
El buitre
3
quote:

Justgive schreef op 15 juni 2020 01:03:

[...]
Mooie post, zit heel wat waarheid in. Velen zien de ombouw naar big pharma als een uitstapmoment. Je kan het de belegger ook niet kwalijk nemen. Er konden met de jaarwisseling tot februari heel mooie rendementen genomen worden. Het high risk high reward profiel is langzaam aan weg en mensen die hierop meesurfen zoeken dan graag een nieuwe eenhoorn.

Enkel je punt om argenx moet ik toch wel stevig weerleggen. Argenx is absoluuuuuut geen one trick pony. Ze hebben een innovatief antibody platform dat al heel wat kandidaten gespuwd heeft en waar er nog heel wat uitkomen. Ik zie argenx zelfs groter dan galapagos binnen 10 jaar net door het diverse portefolio. Maar dat is hier niet zo een populaire mening. :)
I stand corrected ;-)
de tuinman
0
quote:

Justgive schreef op 15 juni 2020 01:03:

[...]
Mooie post, zit heel wat waarheid in. Velen zien de ombouw naar big pharma als een uitstapmoment. Je kan het de belegger ook niet kwalijk nemen. Er konden met de jaarwisseling tot februari heel mooie rendementen genomen worden. Het high risk high reward profiel is langzaam aan weg en mensen die hierop meesurfen zoeken dan graag een nieuwe eenhoorn.

Enkel je punt om argenx moet ik toch wel stevig weerleggen. Argenx is absoluuuuuut geen one trick pony. Ze hebben een innovatief antibody platform dat al heel wat kandidaten gespuwd heeft en waar er nog heel wat uitkomen. Ik zie argenx zelfs groter dan galapagos binnen 10 jaar net door het diverse portefolio. Maar dat is hier niet zo een populaire mening. :)
Ik waardeer het dat je aangeeft dat je Galapagos verkocht hebt. En dat je tijdelijk een ander aandeel volgt en dat je niet achteraf gaat zitten opscheppen.

Wat ik me dan wel afvraag, waarom je niet spreidt.
En jouw verwachting is, dat Galapagos voorlopig nog verder daalt, maar het is mij niet duidelijk waarom je dat verwacht.

Ik zie nog veel kansen voor Galapagos dit jaar, waarvan een reuma medicijn een zekerheidje is.
Verder blijft Galapagos doorgaan met ontwikkeling van de pipeline.

Verder had je het nog over de houding naar trollen.
Je hebt gelijk als je beweert dat hier veel lt beleggers zijn die vaak geïrriteerd reageren op negatieve geluiden.
Zelf zijn we (uiteraard) positief over dit bedrijf, vooral door de vele inhoudelijke berichten.
Als er dan gasten hier komen met negatieve geluiden die totaal niet onderbouwd zijn, dan kun je daar moeilijk respect voor hebben.
Dit zijn vaak mensen die hier niet komen voor het onderwerp Galapagos, maar vooral komen treiteren.
Vooral irritant als het aandeel niet de goede kant op gaat.

En wat betreft Argenx. Zeker geen one trick pony.
Eerder een lama met heel veel kansen.
Jeksel
0
Vrees voor 165 - 168 vandaag. Geen reden dat Gala groen zal zijn bij negatieve AEX. Het is niet anders
Sentiment
0
quote:

Jeksel schreef op 15 juni 2020 06:20:

Geen reden dat Gala groen zal zijn bij negatieve AEX. Het is niet anders
Ach, ze kunnen toch ook rood zijn bij een groene AEX
Dus misschien wel groen vandaag
En zo rood is de AEX niet, kan vanmiddag gewoon weer boven de 545 staan.
Niemand die het weten kan
7.234 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 ... 358 359 360 361 362 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:26
Koers 27,740
Verschil -0,400 (-1,42%)
Hoog 27,960
Laag 27,660
Volume 45.894
Volume gemiddeld 80.065
Volume gisteren 89.376

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront