Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kleine uitslagen op Europese beurzen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: AFN

Meer over AFN

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mr_Baldy 1 juli 2020 16:19
    volume is zo laag dat men een beweging van 10 punten heeft kunnen maken op totaal geen nieuws. (o nee wacht alles gaat heel goed) had dit volledig verwacht vandaag dus longs doen weer goed hun werk, morgen ga ik er uit want wil het niet mee nemen als VS dicht is.
    dus nog even laten stijgen tot morgen aub ;)
  2. geobeo 1 juli 2020 16:22
    quote:

    schreef:

    U kunt ook nog om een andere reden switchen: het is technologie dat sinds de kredietcrisis voor de outperfomance van Wall Street versus Europa zorgt. Misschien is dat ook reden om te draaien. Ik zou alleen minimaal op technische trendbreuken wachten. Anders hebt u misschien weer tien jaar of langer het nakijken.
    Wat heeft Europe in godsnaam te bieden qua technologie? Zowat alle technologie die er toe doet komt uit de VS de afgelopen decennia. Waarom zou dat de komende jaren ineens veranderen?

    Gaan Tesla, SpaceX, Neuralink, Facebook, Apple, Microsoft, Amazon, en alle toekomstige tegenhangers ineens naar Europa verhuizen.

    Geloof ik niets van. Alles in Europa is er op gericht om bestaande oude grote dinosauriër bedrijven in stand te houden. De EU werkt de startups actief tegen met ingewikkelde regelgeving op producten en diensten en ingewikkelde onaantrekkelijke regelgeving omtrent belastingen en investeringen. Dat zie ik de komende decennia niet veranderen. In tegendeel.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links