Euronav « Terug naar discussie overzicht

Forum geopend voor Euronav

19.288 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 ... 961 962 963 964 965 » | Laatste
Vavli
1
quote:

basinclab schreef op 25 juli 2020 15:44:

[...]
op berekeningsdatum moet men de cijfers nemen einde kwartaal. intussen is al al meer dan 5% bijgekocht: als men dan 80% van de winst berekend kan men moeilijk exact weten hoeveel aandelen er gekocht zijn, tenzij men opdracht gegeven heeft een bepaald % (bv. 10%) te kopen tegen de betaaldatum... men kan toch niet rekenen met getallen die pas later gerealiseerd worden.
maar als men effectief zegt: we houden al rekenening met x aandelen opgekocht, ja dan kan men die uitsluiten bij de berekening van de te verdelen winst, ander niet. ook niet als men verwacht dat die niet zal uitgekeerd worden
de dividendberekeningen voor 2020 ziijn in euro wat aan de hoge kant, maar een extrapolatie van de cijfers door de ceo gegeven hald mei: een gerealiseerde 95000 spotprice, en dat voor boekingen die voor uitvoering liepen tot einde kwartaal, en met al die time charters 10% meer dagen en je zit al aardig in de buurt, en een bootje minder, de cashflow van 2 kwartalen nog niet uitgekeerd in eerste helft waardoor minder schildkosten, de vooruitbetaling voor de nieuwe schepen valt weg , het deel zelf te dragen brandstofkosten verlaagt.... het zijn reele gegevens.
de spotprijzen zijn daarna wel gedaald, maar dat zijn dan al voor een groot deel tarieven van q3
nu begint men al te boeken voor periodes die doorlopen in q4... ik baseer me daarom op Poten, die eind juni gemiddelden over eerste halfjaar publiceerde in de buurt van 90000 , terwijl q1 voor euronav 72000 was. om die 90000 te halen zouden ze een gemiddelde van 108 000 moeten halen,...
ik hou het bij een zuinige 90 000 en 7 boekdagen meer op 90 (77% ipv 70%)
dat in q3 5x minder wordt verdiend, lijkt me logisch omdat op de spot ongeveer breakeven verwacht wordt, en 20% op de spot ... ik deel de winstverwachting gemakkelijkheidshalve ook door 5.
q4 verwacht ik in de buurt van q1, maar ondertussen heeft men ook wat extra gespaard....
Dat euronav zonder die dividenden natuurlijk die niet ontvangt, maar de besparing zit erin dat ze die nu niet moeten uitbetalen wat op hetzelfde neerkomt 3 euro minder uitbetalen als gevolg van de aankoop heeft hetzelfde effect als 3 euro goedkoper kopen gezien men die ander wel betaald
ik heb het wellicht onvoldoende uitgelegd, maar geloof me maar, ZE KOPEN VOORLOPIG AAN 5 EURO GEMIDDELD , met de beschikbare gegevens die gekend zijn, maar naturrlijk zonder die die nog net gekend zijn, en wie weet, er gaat dan misschien nog wat vanaf of erbij, maar die mogelijkheden zijn er in beide richtingen...
Wat volgens mij in deze redenering niet klopt: ze betalen 80 procent van de winst uit aan de UITSTAANDE aandelen. Dat zullen er nu 95 zijn ipv 100. Dus elk uitstaand aandeel zal iets meer dividend ontvangen maar het totaal bedrag aan uitgekeerde dividenden blijft wel gelijk en dus mag je geen 3 euro aftrekken van het bedrag dat Euronav per ingekocht aandeel uitgaf. De redenering zou kloppen als ze ook dividend zouden geven aan de aangekochte aandelen maar dat doen ze niet.
boothram
0
quote:

Vavli schreef op 26 juli 2020 10:46:

[...]

Wat volgens mij in deze redenering niet klopt: ze betalen 80 procent van de winst uit aan de UITSTAANDE aandelen. Dat zullen er nu 95 zijn ipv 100. Dus elk uitstaand aandeel zal iets meer dividend ontvangen maar het totaal bedrag aan uitgekeerde dividenden blijft wel gelijk en dus mag je geen 3 euro aftrekken van het bedrag dat Euronav per ingekocht aandeel uitgaf. De redenering zou kloppen als ze ook dividend zouden geven aan de aangekochte aandelen maar dat doen ze niet.
als ze niet inkopen betalen ze het dividend
als ze wel inkopen betalen ze het niet
als je beide vergelijkt is het verschil in kosten de prijs zonder de dividenden
dit is wat uiteindelijk in de jaarrekening komt: de kosten gaan er af, maar bij niet aankoop ook nog de dividenden
uiteindelijk is de netto kost die zonder de dividenden
Alessandro
1

We zien maandagochtend allicht weer enkele (allicht niet zo snuggere) winstnemingen.

Voor de langere termijn, hieronder enkele uittreksels uit artikels van de voorbije maanden die naar mijn mening een vrij helder beeld schetsen van het voorbije kwartaal, grotendeels volgens Euronav zelf. Oud nieuws weliswaar, maar toch nuttig gelet op recente berichten op dit forum. Hugo kondigt ook vrij manifest een nog beter tweede kwartaal aan. En geen uitkeringen aan ingekochte aandelen (zie persbericht 9 juli).

7 mei 2020. Update kwartaalresultaten Q1. Vrachttarieven voor tweede kwartaal voorlopig 95.000 USD per dag voor VLCC en 65.500 USD per dag voor Suezmax. Gemiddelde aandelen 220mio.

Interview Hugo De Stoop, 7 mei 2020: 95k per day. Break even onder 30k
Marge is fenomenaal, fenomenale resultaten. Recente dagen lichte vermindering, 50k-60k, soms nog 90k. Dividendopbrengst 10% van de aandeelprijs, aandeel zou veel duurder moeten zijn.
www.youtube.com/watch?v=LgKzfUu-MYw

Vrijdag 8 mei 2020
Verkoop VLCC Hellas voor 38 mio USD, meerwaarde 1,6 mio

15 mei 2020
Op basis van de nieuwe dividendpolitiek om op kwartaalbasis tot 80 procent van de nettowinst (zonder meer- of minderwaarden op activa) aan de aandeelhouders uit te keren, betaalt Euronav op 26 juni een brutodividend van 0,81 dollar per aandeel. Samen met het slotdividend over 2019 van 0,29 dollar per aandeel op 9 juni geeft dat tegen de huidige koers een fabelachtig brutorendement van 11 procent.

Het tweede kwartaal dient zich nog beter aan, want al 71 procent van de beschikbare VLCC-capaciteit is geboekt tegen 95.000 dollar per dag, en 47 procent van de capaciteit van de Suezmax-schepen tegen 65.400 dollar per dag. Vorig jaar lagen die cijfers voor het tweede kwartaal op 26.450 dollar en 18.000 dollar. Per stijging van de tarieven met 5000 dollar per dag stijgt het nettoresultaat op jaarbasis met 108 miljoen dollar.
De markt beloonde het aandeel van Euronav nauwelijks voor een beter dan verwacht eerste kwartaal en de schitterende vooruitzichten voor het tweede kwartaal. Tot ergernis van CEO De Stoop, die van plan is desnoods via de inkoop van eigen aandelen een bodem te leggen onder de koers.

2 juli (forumbericht harryhol)
Q2: Three-month average comes in at $84,000 per day (VLCC)

28 mei 2020 “Having dropped dramatically for much of May, volatile VLCCs leapt back yesterday, increasing a huge 54% to $63,000 a day. Fixtures continue to show an upward ascent with reports emerging the 2014-built, scrubber-fitted Maran Libra has been taken on subs at $72,000 a day.”
splash247.com/vlccs-sprint-back-up-th...

Interview De Tijd, gepubliceerd 4 juli
Tankers gemiddeld break even aan 28k. Eerste kwartaal was beste sinds 2008 met een superwinst van 225 miljoen euro, elf keer meer dan vorig jaar. 'Het tweede kwartaal wordt nog beter', glimlacht kersvers topman Hugo De Stoop.

Interview S&P Global
www.spglobal.com/platts/en/market-ins...
The scenario of very high [freight] rates in the first two quarters and potentially lower rates in the next two doesn't change the big picture and on average it is going to be a great year, no matter what happens in the third and fourth quarters," he said, noting Euronav is structured to cope with any market.

Artikel L’Echo, 10 juli
Le transporteur maritime ne prévoit toutefois pas de détruire les actions achetées, opération qui augmenterait mécaniquement la valeur des titres des actionnaires, mais il souligne que seules les actions non détenues en propre par le groupe donnent droit au dividende.
"Le prix de l'action se traite actuellement bien en dessous de l'évaluation de la valeur intrinsèque de l'entreprise."

Persmededeling 9 juli
Inkoop 3.379.108 aandelen voor 25.107.476 EUR, dus 7,43 gemiddeld per aandeel.
“Euronav blijft trouw aan haar beleid zoals dat op 9 januari 2020 werd toegelicht en waarbij minstens 80% van de netto-inkomsten op kwartaalbasis wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders. De uitkering aan aandeelhouders zal voornamelijk plaatsvinden in de vorm van een cash dividend. De Vennootschap benadrukt dat het totale dividendbedrag wordt verdeeld onder de uitstaande aandelen zonder rekening te houden met de eigen aandelen in het bezit van de Vennootschap. [...]
Gelet op het aanzienlijke verschil tussen de huidige beurskoers en de inschatting door de Vennootschap van haar werkelijke waarde, zijn de Raad van Toezicht en de Directieraad van mening dat deze inkoop duurzame waarde creëert voor alle belanghebbenden. Het is immers zo dat een Euronav-aandeel aan 9 USD zich vertaalt in een VLCC-nieuwbouwwaarde van slechts USD 68 miljoen, terwijl een nieuwbouwschip vandaag op 89 miljoen USD wordt gewaardeerd (bron: Clarksons). [...]
Het is belangrijk te benadrukken dat deze uitkering aan de aandeelhouders voortkomt uit de netto-inkomsten gegenereerd in het tweede kwartaal. Het inkopen van eigen aandelen zal de sterke liquiditeit van de Vennootschap dus niet beïnvloeden, wel integendeel aangezien de liquiditeitspositie groeit met 20% van de netto-inkomsten, die niet worden uitgekeerd. Op het einde van het tweede kwartaal 2020 bedraagt de liquiditeit van Euronav ongeveer 1,09 miljard USD (zonder rekening te houden met enige uitkering aan aandeelhouders). “

Persmededeling 20 juli
Inkoop 1.043.392 voor gemiddeld bedrag van 8.252.540 EUR, dus 7,909 per aandeel.
“Gelet op het aanzienlijke waardeverschil tussen de nettowaarde van de activa van de onderneming en de beurskoers, zijn de Raad van Bestuur en het Management van mening dat deze inkoop langetermijnwaarde creëert voor alle belanghebbenden.”

Persmededeling 24 juli
Inkoop 1.765.000 aandelen aan gemiddelde voor 14.416.067,53 EUR, dus 8,17per aandeel.
Totaal aantal 11.133.716, i.e. 5,06% van totaal aantal aandelen.

Dan is er nog het shortersavontuur, met geshorte shares die de komende dagen bijna onvermijdelijk in ‘contango’ gaan, de vraag is echter voor hoeveel.

Boeiende tijden toch wel...
Vavli
0
quote:

basinclab schreef op 26 juli 2020 11:26:

[...] als ze niet inkopen betalen ze het dividend
als ze wel inkopen betalen ze het niet
als je beide vergelijkt is het verschil in kosten de prijs zonder de dividenden
dit is wat uiteindelijk in de jaarrekening komt: de kosten gaan er af, maar bij niet aankoop ook nog de dividenden
uiteindelijk is de netto kost die zonder de dividenden
Nogmaals, je vegist je. Euronav heeft gezegd dat 80 procent van de winst toegekend zal worden aan de uitstaande aandelen. De aandelen die Euronav heeft aangekocht, komen niet in aanmerking bij de toekenning van de 80 procent. Het uitgekeerd dividend zal dus hoger zijn naarmate Euronav aandelen opkoopt.

Vavli
0
Meetjesland
0
Dag allemaal, ben leek. Hoop dat mijn vragen toch klein beetje hout snijden. Heb voorbije weken stelselmatig aandelen aangekocht. Sta dus op winst. Ik begrijp dat er een dividend bepaald wordt per aandeel op de winst van die periode maar dit enkel op aandelen die niet in het bezit zijn van Euronav. Is dit op de dag dat de resultaten van q2 bekend gemaakt worden (8 augustus) of enkele dagen nadien? Concreet: ik verkoop ze op 10 augustus, had ik dan recht op dividend? En is het niet zo dat de waarde van het aandeel dikwijls daalt, eens er dividend bepaald (en uitbetaald) is?
Veronderstel dat komende dagen Euronav flink stijgt voor 8 augustus, wat doen jullie als ervaren beleggers dan? Snel verkopen na bekendmaking dividend Q2 (dividend krijgen en de winst opstrijken) of Euronav verder behouden?
aossa
1
Dividend zie:
www.euronav.com/nl/investeerders/aand...

6 aug: resultaten Q2
www.euronav.com/nl/investeerders/nieu...

Waarschijnlijk wordt dan ook het kwartaaldividend Q2 bekend gemaakt alsook de ex-dividend datum.

Aandelen die je in bezit hebt voor de ex-dividend datum hebben recht op het dividend. Vanaf ex-dividend datum mag je ze desgewenst verkopen zonder verlies van het desbetreffende dividend.

Of je de aandelen verkoopt voor de dividendknip of erna is ieders persoonlijke keuze (kijk naar verhouding aandeelkoers tov NAV).
boothram
0
quote:

Vavli schreef op 26 juli 2020 20:25:

[...]

Nogmaals, je vegist je. Euronav heeft gezegd dat 80 procent van de winst toegekend zal worden aan de uitstaande aandelen. De aandelen die Euronav heeft aangekocht, komen niet in aanmerking bij de toekenning van de 80 procent. Het uitgekeerd dividend zal dus hoger zijn naarmate Euronav aandelen opkoopt.


het hangt ervan af wat je verder met het gegeven doet, je mag het dividend van 2020 natuurlijk geen 2de keer tellen
maar op het einde van boekjaar hebben ze een bepaalde som uitgegeven voor de aankoop en recuperen ze de dividenden daarop van q2,q3,q4... in jouw redenering reken je die misschien op een ander tijdstip,, omdat ze deels pas later betaald worden maar in de boekhouding zouden die zonder de aankoop betaald worden, en nu dus niet: de kost van het dividend wordt vermeden, dank zij de aankoop; ik reken die dividenden er al bij omdat q2 en q3 al grotendeels verwezenlijkt zijn en q4 is een prognose... ik zeg dus de aankoop maakt op het einde van het jaar een verschil van de aankoopprijs verminderd met de uitgespaarde dividenden en daar is geen speld tussen te krijgen, tenzij er op de dividenden gekort wordt.
Natuurlijk zijn ze dan over 2020 niet meer dividendgerechtigd, ze ontvangen het geld niet, maar ze moeten het anders betalen...wat uiteindelijk toch een min-kost is, steeds in de veronderstelling dat ze naast de aankoop ook nog die hoge dividenden kunnen betalen. en ik denk van wel omdat ik denk dat ze genoeg uitbetaalbare reserves hebben en q2 uitzonderlijk was. 0,25 eurocent voor wat ze totnutoe kochten zou er alvast kunnen afgaan als ze alleen de q2 winst aanspreken, dat zou je dan kunnen in mindering brengen van wat je als dividend verwacht, en dus toevoegen aan de uiteindelijke prijs maar dat is alleen in het jaar van de aankoop en als het ten koste van het dividend gaat, en dat nog lang niet zeker. Als ze er meer kopen, zal er wellicht ook meer gekort worden op het dividend, en ja dat komt in dat geval wel bij de uiteindelijke kostprijs, als ze de rest 5 %zouden kopen aan 8.5 euro gemiddeld, en het gaat af I van het dividend dan is dat nog eens 0,48 euro die je niet kunt aftrekken op het einde van dit boekjaar
dus je hebt gelijk
1.als je denkt dat ze niet beide kunnen doen: 2,7 euro aan dividenden betalen EN 10% aandelen aankopen,
2. ik denk dat ze kunnen middelen vinden om het wel te doen vanuit uitkeerbare reserves, en anders reken je er maar het kwartaaldividend van mei 2021 erbij.... Ze zullen het waarschijnlijk wel niet doen
en waarschijnlijk ook niet direct naar 10% gaan... als het bij de huidige aankopen blijft wil ik aannemen dat ze 25 cent minder dividend betalen dan wat ik voorreken, en dat kun je niet aftrekken van de kostprijs, ... als ze tot 10% kopen ten koste van het dividend, ja dat is een bijkomende kost van 50 cent ong. maar dat is nog onzeker, zowel dat het ten koste van dividend zou zijn als dat men zover gaat in de aankopen
ComputerSaysNo
0
quote:

basinclab schreef op 26 juli 2020 23:32:

[...]
het hangt ervan af wat je verder met het gegeven doet, je mag het dividend van 2020 natuurlijk geen 2de keer tellen
maar op het einde van boekjaar hebben ze een bepaalde som uitgegeven voor de aankoop en recuperen ze de dividenden daarop van q2,q3,q4... in jouw redenering reken je die misschien op een ander tijdstip,, omdat ze deels pas later betaald worden maar in de boekhouding zouden die zonder de aankoop betaald worden, en nu dus niet: de kost van het dividend wordt vermeden, dank zij de aankoop; ik reken die dividenden er al bij omdat q2 en q3 al grotendeels verwezenlijkt zijn en q4 is een prognose... ik zeg dus de aankoop maakt op het einde van het jaar een verschil van de aankoopprijs verminderd met de uitgespaarde dividenden en daar is geen speld tussen te krijgen, tenzij er op de dividenden gekort wordt.
Natuurlijk zijn ze dan over 2020 niet meer dividendgerechtigd, ze ontvangen het geld niet, maar ze moeten het anders betalen...wat uiteindelijk toch een min-kost is, steeds in de veronderstelling dat ze naast de aankoop ook nog die hoge dividenden kunnen betalen. en ik denk van wel omdat ik denk dat ze genoeg uitbetaalbare reserves hebben en q2 uitzonderlijk was. 0,25 eurocent voor wat ze totnutoe kochten zou er alvast kunnen afgaan als ze alleen de q2 winst aanspreken, dat zou je dan kunnen in mindering brengen van wat je als dividend verwacht, en dus toevoegen aan de uiteindelijke prijs maar dat is alleen in het jaar van de aankoop en als het ten koste van het dividend gaat, en dat nog lang niet zeker. Als ze er meer kopen, zal er wellicht ook meer gekort worden op het dividend, en ja dat komt in dat geval wel bij de uiteindelijke kostprijs, als ze de rest 5 %zouden kopen aan 8.5 euro gemiddeld, en het gaat af I van het dividend dan is dat nog eens 0,48 euro die je niet kunt aftrekken op het einde van dit boekjaar
dus je hebt gelijk
1.als je denkt dat ze niet beide kunnen doen: 2,7 euro aan dividenden betalen EN 10% aandelen aankopen,
2. ik denk dat ze kunnen middelen vinden om het wel te doen vanuit uitkeerbare reserves, en anders reken je er maar het kwartaaldividend van mei 2021 erbij.... Ze zullen het waarschijnlijk wel niet doen
en waarschijnlijk ook niet direct naar 10% gaan... als het bij de huidige aankopen blijft wil ik aannemen dat ze 25 cent minder dividend betalen dan wat ik voorreken, en dat kun je niet aftrekken van de kostprijs, ... als ze tot 10% kopen ten koste van het dividend, ja dat is een bijkomende kost van 50 cent ong. maar dat is nog onzeker, zowel dat het ten koste van dividend zou zijn als dat men zover gaat in de aankopen
Euronav schuift met activa.
De post liquide middelen daalt, de post bezit aandelen stijgt.
Er veranderd dus niets op de balans.

Het enige wat veranderd het minder uitstaande aandelen op de markt en meer geld (wat euronav heeft betaald) op de markt.
Donatello
0
Nieuwe week, hopelijk gaan we nu omhoog tot tegen de waarde van de Amerikaanse aandelen.... maar we zullen moeten afwachten en zien zeker?
[verwijderd]
1
quote:

Meetjesland schreef op 26 juli 2020 21:04:

Dag allemaal, ben leek. Hoop dat mijn vragen toch klein beetje hout snijden. Heb voorbije weken stelselmatig aandelen aangekocht. Sta dus op winst. Ik begrijp dat er een dividend bepaald wordt per aandeel op de winst van die periode maar dit enkel op aandelen die niet in het bezit zijn van Euronav. Is dit op de dag dat de resultaten van q2 bekend gemaakt worden (8 augustus) of enkele dagen nadien? Concreet: ik verkoop ze op 10 augustus, had ik dan recht op dividend? En is het niet zo dat de waarde van het aandeel dikwijls daalt, eens er dividend bepaald (en uitbetaald) is?
Veronderstel dat komende dagen Euronav flink stijgt voor 8 augustus, wat doen jullie als ervaren beleggers dan? Snel verkopen na bekendmaking dividend Q2 (dividend krijgen en de winst opstrijken) of Euronav verder behouden?
Je kan wachten totdat je het dividend krijgt en 30% belast wordt, maar de koersval kan groter dan het dividend worden. Zie laatste keer.

Als het flink stijgt tov de concurrentie, dan kan ik winst nemen en mijn positie verkleinen. En kijken of ik het goedkoper terug kan kopen.

Het kost enige tijd voordat de mensen de recessie voelen, het is nu bij de laaggeschoolden begonnen, er is minder werk voor hen en die besparen op hun uitgaven.
Mnie
0
De buybacks zijn vrijdag ook nog gewoon doorgegaan volgens mij. Op Nyse om 10:35 uur een volume van 273,380 stuks..
ComputerSaysNo
0
quote:

Mnie schreef op 27 juli 2020 10:48:

De buybacks zijn vrijdag ook nog gewoon doorgegaan volgens mij. Op Nyse om 10:35 uur een volume van 273,380 stuks..
Gezien de lagere koers zal dat vandaag hoogstwaarschijnlijk ook gebeuren omstreeks opening NY.
Zeker weten doe ik het niet
volger_DS
0
het is gewoon de stijging van EUR/USD van 1.13 naar 1.18 die ons nu nekt

1.13 EUR/USD 9.48USD = 8.39 EUR
1.18 EUR/USD 9.48USD = 8.03 EUR

30 eurocent verloren bij gelijke koers en
[verwijderd]
0
quote:

volger_DS schreef op 27 juli 2020 16:07:

het is gewoon de stijging van EUR/USD van 1.13 naar 1.18 die ons nu nekt

1.13 EUR/USD 9.48USD = 8.39 EUR
1.18 EUR/USD 9.48USD = 8.03 EUR

30 eurocent verloren bij gelijke koers en
Dat is wat ik hoger bedoelde :)

1.4 Eur/usd 9.48 usd = 6.77 EUR
1.8 Eur/usd 9.48 usd = 5.26 EUR

Hugo waakt hier wel over :) :) :)
en intussen komen er cijfers :) :) :)
ComputerSaysNo
0
quote:

Pommeke schreef op 27 juli 2020 17:07:

[...]

Dat is wat ik hoger bedoelde :)

1.4 Eur/usd 9.48 usd = 6.77 EUR
1.8 Eur/usd 9.48 usd = 5.26 EUR

Hugo waakt hier wel over :) :) :)
en intussen komen er cijfers :) :) :)

Verklaar u nader?

Volgens mij is onderstaande correct.

0,88 EUR/USD x 9.48USD = 8.34 EUR
0,85 EUR/USD x 9.48USD = 8.07 EUR

www.iex.nl/Valuta-Koers/190143785/EUR...

Stefzele1
0
Het aandeel blijft slabakken en de results op 6/8 zijn nog de enige mogelijke trigger om het aandeel hoger te krijgen...bij mij vliegen de resterende aandelen rond die periode buiten en dan nog enkel Hamon in portefeuille tot de resultaten en dan best wat aan de zijlijn vertoeven om een volgende correctie af te wachten...
Twoane
0
quote:

Stefzele1 schreef op 27 juli 2020 17:59:

Het aandeel blijft slabakken en de results op 6/8 zijn nog de enige mogelijke trigger om het aandeel hoger te krijgen...bij mij vliegen de resterende aandelen rond die periode buiten en dan nog enkel Hamon in portefeuille tot de resultaten en dan best wat aan de zijlijn vertoeven om een volgende correctie af te wachten...
Je moet eens de 1-month chart open doen op de NYSE, +17%, dat noem ik niet slabakken. En dan nog bij een daling van de rates.

Het is idd gewoon de waarde van de dollar die de Euro-koers nekt.
Yes we can
0
quote:

Stefzele1 schreef op 27 juli 2020 17:59:

Het aandeel blijft slabakken en de results op 6/8 zijn nog de enige mogelijke trigger om het aandeel hoger te krijgen...bij mij vliegen de resterende aandelen rond die periode buiten en dan nog enkel Hamon in portefeuille tot de resultaten en dan best wat aan de zijlijn vertoeven om een volgende correctie af te wachten...
Ja dat lijkt me een prima idee, er komt binnen een paar jaar wel terug een correctie. Tenminste dat denk ik toch
ComputerSaysNo
0
quote:

Stefzele1 schreef op 27 juli 2020 17:59:

Het aandeel blijft slabakken en de results op 6/8 zijn nog de enige mogelijke trigger om het aandeel hoger te krijgen...bij mij vliegen de resterende aandelen rond die periode buiten en dan nog enkel Hamon in portefeuille tot de resultaten en dan best wat aan de zijlijn vertoeven om een volgende correctie af te wachten...
Het aandeel presteert goed.
Dollar/euro geeft aan euro-zijde iets minder rendement.
Boeit niet zo.
Biervilt berekening geeft 14 procent voor euro aandelen in 1 maand.
19.288 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 ... 961 962 963 964 965 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 10:54
Koers 15,560
Verschil +0,230 (+1,50%)
Hoog 15,570
Laag 15,250
Volume 16.719
Volume gemiddeld 229.777
Volume gisteren 57.293

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront