AMG « Terug naar discussie overzicht

AMG Juli 2020; het tij keert

229 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
HenkdeV
0
quote:

AMGflop schreef op 24 juli 2020 15:37:

Ohja en kijk ook even wat er vorig jaar gebeurde bij de Q2 cijfers!
Wat is eigenlijk jouw motief om hier met regelmaat negatief te zijn over AMG?
pete67
0
quote:

pete67 schreef op 24 juli 2020 12:26:

[...]
Ik kwam langs dit draadje.....

vroeger precies zo'n trol in een niet nader te noemen ander beursfonds gehad (echt precies dezelfde taal) die met zijn eindeloze gezeur de beleggers uit het fonds probeerde te jagen en die toko werd uiteindelijk overgenomen en een dag na dat nieuws was de account ineens verdwenen. ik noem het maar even, het is nooit wat het lijkt, helemaal niet als het er zo dik bovenop ligt als nu hier weer, trek uw eigen plan en reageer niet, want dat is nu juist de bedoeling.
Oja, ik vergat nog wat, ze zijn ook goed geoefend in het doen van achterlijke drogredeneringen, u vindt ze hier allemaal terug en u kunt dan precies zien welke ze allemaal gebruiken: nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden

Ik zal een voorbeeld geven, in dit geval, zegt iemand bijvoorbeeld: "Zelf reageren met het advies niet te reageren".

Dit is een typische cirkelredenering: nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden#Petit...

En zie hier dus zomaar al het eerste voorbeeld van mijn gelijk, heerlijk toch.
Let op, de volgende komt er waarschijnlijk zo direct al wel weer aan, want meestal willen
dit soort figuren altijd het laatste woord, dat is ook zo'n narcistisch trekje van ze.

En voor wat betreft de Q2 cijfers, natuurlijk wordt de koers in elkaar getrapt, wie verwacht anders, de shorters doen dit altijd, bij elke mogelijke gelegenheid die zich voordoet, want ze zitten flink short en moeten nog steeds terugkopen, en dat negatieve gezeur hier is daar ook onderdeel van, dus gewoon niet op letten. Ik kijk zelf de dagen rond de cijfers meestal niet eens naar beurskoersen, want die zijn dan toch geen afspiegeling van de werkelijkheid, bangmakerij en proberen mensen uit het fonds te schudden, trek uw eigen plan, of dat nu houden, kopen of verkopen is, succes!
pete67
0
quote:

HenkdeV schreef op 24 juli 2020 16:58:

[...]

Wat is eigenlijk jouw motief om hier met regelmaat negatief te zijn over AMG?

dit is precies wat u dus niet moet doen, hier wachten ze op, er komen geen serieuze reacties (nu ineens weer wel natuurlijk, want drogredenering), dit soort figuren zit hier niet om over het wel en wee van een bedrijf te discussiëren, die zitten hier maar met 1 doel: namelijk naar gelang hun positie de boel af te kraken of de hemel in te prijzen. Ze horen hier dan ook niet thuis, maar ja, elke bezoeker is er voor IEX eentje, al verzieken ze nog zo de boel voor de rest, ze mogen gewoon blijven, want alles draait hier om de clicks. Dit is eigenlijk ook een beleggersforum, maar inmiddels is het gewoon een handelsforum geworden, vroeger splitsten verstandige mensen zich af en begonnen een eigen website met forum, ik herinner me Versatel en Crucell, maar die tijden zijn ook allang weer voorbij.
Dividend Collector
0
simplywall.st/news/does-it-make-sense...

Artikel op Simply Wall str. Iedereen hier weet wel dat AMG ondanks het betaalde dividend geen dividend stock is, maar ik deel het toch maar voor de onderbouwing.

Wellicht een mooie outlook komende dinsdag? Het zou eens tijd worden. Aandeel noteert nog altijd flink onder de fair value.
Margin Call
0
quote:

drooglegging1920 schreef op 25 juli 2020 11:11:

Iemand een forecast voor aankomende dinsdag nabeurs? Topperke? Iemand ?
Ik denk een nog redelijke offset van materials met, waarvan Schimmelbusch zal benadrukken, bodemprijzen en een outlook voor verbetering. Contracten zijn niet verlengd of vrijwillige vertrekken, wat resulteert in een afname van het personeelsbestand met omennabij 200. Nog geen concrete plannen voor een verlegging of verbreding van proposities. Dat heeft meer tijd nodig. Verder wederom bevestiging dat Zanesville en Zeitz op schema lopen. Misschien toch een positieve verrassing met Boeing. Geen nieuws over de IPO, anders dat die tot nader order is uitgesteld. Wel aankondiging van nieuwe onderzoeksrichtingen van recycling. Verder snijden in kosten, geen emissie en naar verwachting geen dividend dit jaar. Ik hoop dat analisten vragen naar dat gedoe in Spanje en of er wat overblijft van het voornemen om daar bodemonderzoek te gaan doen. Ver gezocht, maar verkoop van een onderdeel? Concrete cijfers waag ik me niet aan, maar min zit er dik in. De samenwerking met Shell heeft naar verwachting dit kwartaal niets nieuws gebracht.
Margin Call
0
Oh ja. Verdere devaluatie real en, indien dit zich voortzet, afschrijvingingen door devaluatie dollar (speelt pas in Q3 noemenswaardig). Brexitperikelen voor de aluminiumtak. Ik hoop iets concreets over een samenwerkingsverband aamgaande VRFB. ADL opening vierde vestiging in China met wat bijbehorende contractjes. Nee. Dit kwartaal is waardeloos. Jaarresultaat hoeft nog niet zo dramatisch te zijn.
Margin Call
0
De Europese importtarieven voor "solar glass" zijn definitief verlengd en verhoogd. Amg produceert (als ik me niet vergis in Frankrijk of Tsjechië) componenten hiervoor voor Europese fabrikanten. Een positief iets dus.
Huppeldepepup
0
De posts hier zijn prachtig voer voor psychologen. De confirmation bias wordt in elk bericht bewezen.
Curvispinus
2
Laat ik nou toch psycholoog zijn (-: Heb AMGflop al een keertje proberen te helpen met een standaard reactie als gevolg. Hij (een vrouw stelt zich zo nooit op) heeft niets in te brengen dan ergernis. Dat moet dan ook zijn doel zijn. Het zou mooi zijn als de beheerder hem zou verwijderen. Las overigens deze ochtend dat China in toenemende mate staal importeert, gaat AMG daarvan wellicht ook profiteren?
Margin Call
0
quote:

Huppeldepepup schreef op 27 juli 2020 10:45:

De posts hier zijn prachtig voer voor psychologen. De confirmation bias wordt in elk bericht bewezen.
Dit vind ik tekort door de bocht...
Ik denk dat aandeelhouders over het algemeen sneller zoeken naar positieve berichtgeving. Das logisch, want je gelooft in het bedrijf waar je in belegt. En negatieve kanten of nuancering mogen niet weggemoffeld worden. Daarom is er voor iedereen ruimte op het forum...
Toch zie ik ook genoeg berichten van LTers voorbij komen die de reële situatie schetsen. En dat is dat het op dit moment niet goed gaat. De koers spreekt boekdelen. Dus die conformation krijgen we elke dag.
drooglegging1920
0
Beursblik: zwaar tweede kwartaal voor AMG

AMG Advanced Metallurgical Group heeft een zwaar tweede kwartaal achter de rug. Dit verwachten analisten van Berenberg.

Zij voorzien niet dat AMG de consensus van een aangepaste EBITDA van 12 miljoen dollar heeft gehaald. En dat zal voor koersdruk zorgen en een verlaging van de taxaties voor 2020, waarschuwde Berenberg.

De bank rekent op lagere volumes, en in combinatie met lagere prijzen en vertragingen is dit geen opsteker voor AMG.

Toch handhaaft de zakenbank in aanloop naar de kwartaalcijfers op dinsdag het koopadvies op AMG met een koersdoel van 20,00 euro. Op korte termijn ondervindt de specialist in bijzondere metalen last van de coronacrisis, aldus Berenberg, maar op de middellange en lange termijn blijft het aandeel aantrekkelijk. Daarbij zat het dieptepunt vermoedelijk in het tweede kwartaal.

Voor heel 2020 rekent Berenberg op een EBITDA van 63 miljoen dollar, wat in 2019 nog 121 miljoen dollar was. De consensus ligt nog op 76 miljoen dollar.

AMG rekende aanvankelijk op een aantrekkende winstgevendheid, maar trok in april reeds de winstverwachting voor 2020 in. De specialist in bijzondere metalen stelde dat het door de corona-effecten op klanten niet mogelijk is om een goede inschatting van de winstgevendheid te kunnen maken.

Voor 2021 rekent Berenberg weer op een herstel van de aangepaste EBITDA naar 121 miljoen dollar.
rene66
0
Een duidelijk verhaal van Berenberg. Mooi dat het vertrouwen op de middellange en lange termijn goed blijft, daar gaat het mij om.

De komende maanden verwacht ik niet veel van de koers, wellicht komt het geheel nog een beetje onder druk ivm de verkiezing. Wie weet stapt er onderweg nog een slim hedgefund in, die weten ook waar ze in moeten stappen om geld te verdienen. Het staat en valt gewoon met het vinden van één of meerdere betrouwbare vaccins. Dan zal ook AMG heel snel omhoog gaan.
mexico1990
1
lijkt morgen een dag te worden om bij te kopen en aantal jaren vasthouden, echt een lange termijn aandeel
Deventenaarforever
0
mexico1990
0
quote:

Willempie schreef op 27 juli 2020 17:17:

Iedereen zei bij 30, 25, en 20 ook dat het een goed moment was om bij te kopen.
iedereen lijkt me een beetje overdreven
229 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 14:49
Koers 23,220
Verschil -0,300 (-1,28%)
Hoog 23,520
Laag 23,100
Volume 53.331
Volume gemiddeld 244.187
Volume gisteren 146.992

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront