Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos augustus 2020

9.775 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 485 486 487 488 489 » | Laatste
[verwijderd]
0
Ik heb het nu alweer gezien...wordt weer een dramadag voor galapagos met kleine hoofdletter
jumoro
0
quote:

moneymaker_BX schreef op 5 augustus 2020 09:02:

Ik heb het nu alweer gezien...wordt weer een dramadag voor galapagos met kleine hoofdletter
nou, snel iets bedenken wat je vandaag kunt doen, en vooral niet meer posten hier vandaag.
ElCajon
16
Beste forumleden,

Ik wil een oproep doen om normaal met elkaar om te gaan en geen onzinnige vragen te stellen of inhoudelijke posters aan te vallen. Ik weet, dat is moeilijk, zeker omdat er teveel hersenloze nietsnutten hier rond hangen die menen de wijsheid in pacht te hebben.

Dankzij jullie gedrag heeft een zeer gewaardeerd forumlid (hopelijk tijdelijk) zijn account op inactief gezet. Ik vind de opmerkingen en vragen die bijvoorbeeld Jos1956 op een ander draadje stelde buitengewoon asociaal en buiten gewoon denigrerend. Er zijn posters hier op het forum, die buitengewoon veel tijd in de analyse van Galapagos en haar omgeving stoppen en DIT MET ONS DELEN. Deze mensen moet je koesteren, dit is zeer waardevolle informatie en 99,5% hier op het forum kan dat niet. Als je het niet eens bent met de analyse, prima. Kom met argumenten of analyse die een ander beeld schetsen. Maar hoe sommige posters hier de inhoudelijke posters benaderen, is zo respectloos en voelt als een spuug in het gezicht, vernederend.

Op onderstaande post werd ik beticht van propaganda. Ik zie een heldere uiteenzetting en dit is voor mij zeer waardevolle informatie en ben mijn analist dankbaar dat hij dit heeft willen opschrijven om dit met het forum te delen. Wees blij dat hij zijn kennis gratis ter beschikking stelt, maar in plaats daarvan komen er allerlei rare reacties.

Verder werd ik beticht, niet te kunnen weten, dat van Herk zijn stukken heeft gehouden en dus 1/3 van zijn vermogen in Galapagos zit. Je hebt systemen, waarvoor je moet betalen, die up to date de posities bijhouden. En vanwaar dat wantrouwen?

Verder ben ik zeer blij met de komst van poster Barbet01, koester deze poster, val deze niet aan (behalve met inhoudelijke argumenten) en wees blij dat hij zijn kennis van Galapagos met ons deelt. Het is zo waardevol deze informatie. En uiteraard ook alle andere posters, die zoveel tijd stoppen in Galapagos en bij te houden wat er allemaal speelt. Het is een gouden berg aan informatie.

Er werd mij gevraagd waarom mijn analist niet zelf post. Wel, omdat een aantal mensen respectloos reageren en dan ook nog eens laten blijken, geen noemenswaardige kennis te hebben van zaken en maar iets roepen. Het is zoiets als hij speelt Champions League en een aantal hier denkt dat te spelen, maar speelt in werkelijkheid "bal op dak 7".

Aan alle inhoudelijke posters, een ode!! Dank jullie wel voor het delen van jullie zienswijze en het delen van jullie waardevolle data, die jullie waarschijnlijk met veel bloed, zweet en tranen tot stand brengen. Laat je niet van de wijs brengen, door de vele gekkies. BLIJF BIJ ONS!

Al eerder geplaatst maar met nog een aanvulling. Keep the faith!!!

Beste forum leden,

Onderstaande post plaats ik namens een zeer gewaardeerd vriend en tevens analist, die mij destijds heeft gewezen op Galapagos. Daar ben ik hem zeer erkentelijk voor!

Uit respect voor Reykus en WIC (er zullen er best nog een paar zijn excuus daarvoor) schrijf ik deze post.

De situatie die nu ontstaan is is voor mij ook heel uitzonderlijk. Ik beleg al sinds 2000 in biotech en zit zelf ook al langere tijd in Galapagos.

De gang van zaken die nu gecreëerd is, is hetzelfde als de situatie eind juli 2019 toen een aantal KOLS op de potentiële omzet van filgotinib begon te drukken. Dit was net na de goedkeuring van Abbvie. Mijns inziens is dit gebeurt tgv hun medicijn Rinvoq om meer marktaandeel te verkrijgen. Na een goed onderbouwd rapport van Berenberg trok dit weg en is dit onderwerp niet meer te sprake gekomen.

Nu zie ik weer een gelijksoortige situatie ontstaan. Een analist van Morgan Stanley weet te melden dat de EMA minder aandacht heeft gegeven aan de 200 mg dosis. Dit is voor mij zeer uitzonderlijk waarom zou een goedkeuring autoriteit tav een medicijn die de volksgezondheid kan beïnvloeden minder aandacht geven bij keuring. Naar mijn mening puur stemmingmakerij.

Puur over de gang op de beurs gesproken zijn de omzetten waarmee de koers in beweging gebracht kan worden op dit moment hoogst verbazend! schat dat er de laatste twee mnd tussen de 300 k a 400 k gemiddeld per dag handel is. Dit betekent dat er geen grote partijen verkopen. Een partij waar veel waarde aan gehecht kan worden is Vanherck +/- 10 %. Dit is grofweg 33.33 % van zijn vermogen. Hij heeft nog eind december 2019 rond de 185 zijn positie met 10 % verhoogd (700 K). Hij verkoopt niet.

Dan hebben we de manta discussie. Bij mijn weten is de invloed op de sperma alleen pre klinisch vastgesteld bij ratten. Er zijn 1000 den patiëntjaren en heb nog niet mogen vernemen dat er 1 patiënt hierover geklaagd heeft. Dit manta onderzoek is lopende en zal per begin 2021 uitslag geven. Voor het indienen van de aanvraag bij de FDA is hier intensief overleg over geweest tussen de FDA en Gilead/Galapagos. Mijn mening is als de FDA had aangegeven dat dit een significante invloed zou kunnen hebben op het goedkeuren van de hoogste dosis 200 mg, Galapagos/Gilead de normale gang van zaken hadden gevolgd tav goedkeuring. Dan zou pas na einde van de manta studie er een aanvraag zijn gedaan. Zij zouden dan geen prioriteit voucher gebruikt hebben. Het afkeuren van de hoogste dosis zou dan namelijk een enorme schade toebrengen aan de commerciële mogelijkheden van Filgotinib ook al zou later uit het manta onderzoek positieve resultaten vloeien en er alsnog goedkeuring volgen voor de 200 mg.

Het is te begrijpen dat mensen zenuwachtig worden want dat is een eigenschap vd mens. Echter heeft van Herck niet verkocht, de prioriteit voucher is gebruikt en er zijn geen negatieve geluiden geweest tav sperma in duizenden patiëntjaren.
Mocht er sprake zijn van beïnvloeding van mensen binnen de FDA omtrent de besluitvorming door Abbvie, want er is geen andere partij. Dan is dat "non diverse fiable risk". Dat is risico wat er altijd is en dat is niet weg te diversificeren. Dus dat is pure corruptie!!!

Ik dank WICC en Reykus voor hun moeite en heb veel respect voor hen!!

Ik wens iedereen veel succes en "keep the faith"! galapagos is kwaliteit en kwaliteit verloochend zich niet!!!!

In aanvulling op bovenstaande post wil ik graag nog even inzoomen op de reactie van Gilead van de conference call mbt Filgotinib.
Mijn analist heeft deze nog eens gelezen, zijn mening:
O'Day geeft ter zake kundige en adequaat antwoord en houdt bewust de kaarten tegen de borst ten aanzien van de FDA. Dit doet hij m.i. om de FDA zo onafhankelijk mogelijk te laten beslissen en geen onnodige druk bij de FDA neer te leggen of kwaad bloed te zetten.
O'Day kan moeilijk zeggen, Filgotinib is zoveel beter dat het wel een JAK1 status moet krijgen. Hij laat het open en dat is een prima houding. De meeste mensen bij de toezichthouders zijn mensen die hechten aan principes en de data moet voor zich spreken (en dat doet het, dat hebben diverse posters keer op keer laten zien). Dan hoef je als Gilead niet bijdehand te doen.

Ik vind bovenstaande een zeer plausible verklaring!
[verwijderd]
0
quote:

rakara schreef op 5 augustus 2020 09:00:

Heel dun openingsboekje
Bizar....ergens een computerstoring ofzo....nu 3800 stuks verhandeld....
[verwijderd]
1
quote:

BLOO7 schreef op 5 augustus 2020 08:51:

[...]

Uw constant herhalen van die positieve verkopen van filgotinib, die je als feiten verkondigt baart mij zorgen.
Ik heb nog geen verkoopcijfers gezien hoor.
Ik wil het allemaal nog maar eerst zien.
Het wordt volgens mij een zeer moeilijke opstart in deze Corona tijden.
Als U mijn posts wat aandachtiger zou lezen dan zou U weten dat net ik heel voorzichtig ben met voorspellingen over de rampup van de verkopen. Er is echt geen kat die echt weet hoe die zullen verlopen want er speelt zo verschrikkelijk veel mee.

Er is zelfs nog niets nada nul geweten over de prijssstelling van het product, dus hoe kan je dan in godsnaam voorspellingen doen dat het "minder" zal zijn. Minder dan wat ? Meer dan wat ???

Enige wat ik stel is dat er inderdaad een rampup zal zijn. Maar de snelheid er van hangt van zo onnoemelijk veel factoren af dat het koffiedik kijken is hoe die zal verlopen,

Ben gisteren eens vertikaal door de rapporten gelopen die avantiavanti ons toont. De voorspellingen van 2021 gaan uit van een WPA van -4,5 tot +2 Euro. Mijn eigen excel, met omzet en royalties gelijk aan NUL komt op -4,1 uit. Dus alles wat er bij komt zal er bij komen. En dat er "iets" zal bijkomen is nu toch wel een bijna zekerheid (98%). Hoeveel, dat weet ik inderdaad ook niet.

En ja, als investeerder moet je soms al eens je roze bril opzetten, want anders kan je beter shorter (puts kopen) worden. Den AD van op het ASML forum is zo iemand. Die ziet alles in het zwart, alles in het negatief, en dus is hij shorter. En hij heeft daar al een schone cent mee gewonnen. Goed toch ?
holenbeer
5
quote:

BLOO7 schreef op 4 augustus 2020 22:59:

[...]

Ik weet het niet beter dan een ander ;-) ,
maar jij ook niet. ;-)
Klopt. Als jij het niet beter weet dan een ander, heeft het ook zeer weinig zin die anderen te waarschuwen, toch? Dan kunnen die anderen net zo goed jou waarschuwen.
Rosdai
5
quote:

de tuinman schreef op 5 augustus 2020 08:00:

[...]

Grootste verlies, voor het forum, is toch wel WIC.
Heel vreemd dat hij ineens verdwijnt van het forum, zonder enige uitleg.
Vind je dat gek? Als nitwits hier op het forum gaan zitten verkondigen dat WiC zijn Nickname veranderd zou hebben omdat hij zich zou schamen omdat hij onzin uitgekraamd zou hebben?! Dit forum begint soms alsmaar meer op een vuiLnisbelt te lijken.
HDD1980
0
holenbeer
1
quote:

Creationist schreef op 4 augustus 2020 23:15:

[...]

Je moet inderdaad de zaken realistisch blijven bekijken, El Cajon post een stukje waarin ie allerlei propaganda over GLPG ventileert, durft zelfs te stellen dat van Herck niet heeft verkocht, er is nog niet 1 forumlid die vraagt hoe weet je dat van van Herck is daar een bron van, nee hij wordt nog beloond met 11 likes, men wil gewoon horen wat men wil horen, elke vorm van realiteit is men uit het oog verloren, er zijn er maar weinigen die exact weten wat er gaande is.
Als de heer Van Herk significant zou hebben verkocht omdat hij het bv. niet meer zou zien zitten, zou hij daarvan melding moeten doen bij de beursautoriteiten. Iedere serieuze belegger en handelaar kan dat zelf controleren bij die autoriteiten, daar hoeven we geen linkje voor neer te zetten.
Alles wat hij tussen de meldingsgrenzen doet, is minder relevant, hij zal vast wel wat handelen, net zoals de meesten hier.
BLOO7
0
quote:

Toert schreef op 5 augustus 2020 09:05:

[...]

Als U mijn posts wat aandachtiger zou lezen dan zou U weten dat net ik heel voorzichtig ben met voorspellingen over de rampup van de verkopen. Er is echt geen kat die echt weet hoe die zullen verlopen want er speelt zo verschrikkelijk veel mee.

Er is zelfs nog niets nada nul geweten over de prijssstelling van het product, dus hoe kan je dan in godsnaam voorspellingen doen dat het "minder" zal zijn. Minder dan wat ? Meer dan wat ???

Enige wat ik stel is dat er inderdaad een rampup zal zijn. Maar de snelheid er van hangt van zo onnoemelijk veel factoren af dat het koffiedik kijken is hoe die zal verlopen,

Ben gisteren eens vertikaal door de rapporten gelopen die avantiavanti ons toont. De voorspellingen van 2021 gaan uit van een WPA van -4,5 tot +2 Euro. Mijn eigen excel, met omzet en royalties gelijk aan NUL komt op -4,1 uit. Dus alles wat er bij komt zal er bij komen. En dat er "iets" zal bijkomen is nu toch wel een bijna zekerheid (98%). Hoeveel, dat weet ik inderdaad ook niet.

En ja, als investeerder moet je soms al eens je roze bril opzetten, want anders kan je beter shorter (puts kopen) worden. Den AD van op het ASML forum is zo iemand. Die ziet alles in het zwart, alles in het negatief, en dus is hij shorter. En hij heeft daar al een schone cent mee gewonnen. Goed toch ?

Ja en ik weet dat dit forum ook gebruikt wordt door veel shorters...
Geen twijfel.
[verwijderd]
0
Vrees dat het weer een rode dag gaat worden, wat is er toch a/d hand met GLPG, dit kan niet meer aan de shorters toegeschreven worden, er is duidelijk meer aan de hand, dit is abnormaal.
[verwijderd]
1
Bijna rood...komt goed....Kun je nagaan als de beurs zo meteen zakt sta je gewoon weer 3 a 4 Euro lager...waarom mag ik daar niet kritisch over zijn op dit forum? Anderen herhalen toch ook steeds hun hosanna verhalen
RW1963
0
quote:

moneymaker_BX schreef op 5 augustus 2020 09:12:

Bijna rood...komt goed....Kun je nagaan als de beurs zo meteen zakt sta je gewoon weer 3 a 4 Euro lager...waarom mag ik daar niet kritisch over zijn op dit forum? Anderen herhalen toch ook steeds hun hosanna verhalen
Het is de toon die de muziek maakt
[verwijderd]
0
Lekker positief allemaal!

We staan nu een procent in de plus, zeikerds!

En ja, het kan zomaar anders zijn/worden
Beurskingpin
4
quote:

moneymaker_BX schreef op 5 augustus 2020 09:12:

Bijna rood...komt goed....Kun je nagaan als de beurs zo meteen zakt sta je gewoon weer 3 a 4 Euro lager...waarom mag ik daar niet kritisch over zijn op dit forum? Anderen herhalen toch ook steeds hun hosanna verhalen
Vermoeiende idioot..
Wilbar
1
quote:

moneymaker_BX schreef op 5 augustus 2020 09:12:

Bijna rood...komt goed....Kun je nagaan als de beurs zo meteen zakt sta je gewoon weer 3 a 4 Euro lager...waarom mag ik daar niet kritisch over zijn op dit forum? Anderen herhalen toch ook steeds hun hosanna verhalen
Waarom belegt U in Galapagos. Of is dat ook al niet waar?
"Anderen herhalen toch ook steeds hun hosanna verhalen" impliceert dus dat U weet dat u "ook steeds een drama verhaal herhaalt".
9.775 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... 485 486 487 488 489 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 27,180
Verschil -0,200 (-0,73%)
Hoog 27,280
Laag 26,860
Volume 62.640
Volume gemiddeld 80.149
Volume gisteren 135.801

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront