Relief therapeutics « Terug naar discussie overzicht

Relief therapeutics Holding

9.103 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 452 453 454 455 456 » | Laatste
DeZwarteRidder
1
quote:

KC 1965 schreef op 7 augustus 2020 19:58:

[...]Mijn succes bedraagt momenteel 300%, dat is toch iets meer dan 0,01% of mis ik iets? Wij zijn uiteindelijk geen weldoeners maar beleggen om geld te verdienen of niet?
Maar het zou prachtig zijn om aandelen te bezitten die blijken een geweldige toevoeging te zijn op de gezondheid.
We praten natuurlijk niet over jouw succes, maar over de kans dat Relief ooit iets zal verdienen aan dit middel tegen covid.
[verwijderd]
1
Het gaat niet over mijn succes maar het succes van het aandeel deze week, dit zal je toch wel onderkennen. Ik heb hier van geprofiteerd en ik hoop een hoop meer mensen. En wat Relief of zijn CEO eventueel aan bonussen opstrijkt lijkt mij minder interessant op dit moment, we beleggen om geld te verdienen of niet?
C.O.N
2
Mooi artikel gisteren op www.fuw.ch (vrij vertaald)

Komeet-achtige stijging in Relief Therapeutics

Analyse:
Een medicijn van de farmaceut is bedoeld om ernstig zieke coronapatiënten te helpen. De aandelen weten niet meer hoe ze zich moeten houden.

Sinds Relief Therapeutics (RLF 0,58 41,46%) op dinsdag, de in Genève gevestigde farmaceutische bedrijf de koers van het aandeel is geëxplodeerd op goede eerste resultaten van proeven met zijn ontstekingsremmende medicijn Aviptadil. Er lijkt geen houden meer aan te zijn. Op vrijdagochtend, de kranten schoot tot 80 centimes alvorens terug te keren een beetje. Op maandag, de prijs was iets meer dan 3 cent.

Aan het begin van het jaar werden de aandelen nog regelmatig verhandeld voor 1 cent. De prijsstijging van dit jaar is een duizelingwekkende 6000%. Het handelsvolume is de afgelopen dagen vermenigvuldigd. Op sommige dagen zijn meer dan 300 miljoen aandelen van eigenaar gewisseld, ongeveer tien keer meer dan de meeste dagen ervoor. Het bedrijf wordt nu gewaardeerd op CHF 1,3 miljard op ZES.

Ook gebruikt voor erectiestoornissen

De bestuurder voor deze snelle stijging heet Aviptadil. Het is een vasointestinal peptide, d.w.z. een relatief korte aminozuurketen. Het woord vasointestinal geeft aan dat het voor het eerst werd gedetecteerd in het maagkanaal. Echter, het komt voor in verschillende regio's van het lichaam, opgehoopt ook in de longen. Aviptadil kan invloed hebben op het immuunsysteem processen, maar wordt ook gebruikt voor erectiestoornissen.

Vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen heeft Relief zijn product geprobeerd bij coronapatiënten. In de meest ernstige gevallen van de ziekte overtreft het immuunsysteem en valt het de eigen cellen van het lichaam aan. Deze zogenaamde cytokine storm eindigt meestal fataal. De mortaliteit bij dergelijke mechanisch geventileerde patiënten is meer dan 50%.

Tal van groepen, waaronder Roche (ROG 314,2 -0,27%) en Novartis(NOVN 75,5 -0,67%), zijn studies gestart voor hun eigen ontstekingsremmende geneesmiddelen, in de hoop dat ze de over-the-top immuunrespons kunnen beheersen en zo levens kunnen redden. Tot nu toe zonder succes. Pas eind juli moest Roche aankondigen dat zijn Actemra had gefaald. Het kon de toestand van de patiënten niet verbeteren, noch het sterftecijfer verminderen. Novartis verwacht tegen het einde van het derde kwartaal resultaten van studies over Jakafi, die het met Incyte op de markt brengt.

Veelbelovende initiële gegevens

De eerste gegevens over het gebruik van reliëfs Aviptadil zien er veelbelovend uit. Zeventien van de twintig ernstig zieke coronapatiënten overleefden het. Dit is des te verbazingwekkender omdat het patiënten zijn die het product hebben ontvangen onder het "compassionate use program". Dit betekent dat ze te ziek waren om deel te nemen aan een regulier onderzoek. Aviptadil mocht aan hen worden gegeven omdat er geen goedgekeurde geneesmiddelen meer waren voor andere ziekten die hadden kunnen helpen.

Voorzichtigheid is echter geboden voor dergelijke initiële gegevens bij slechts enkele patiënten. Of Aviptadil daadwerkelijk een voordeel biedt is niet zeker. De resultaten van een regelmatig Fase II/III-onderzoek naar het product worden binnenkort verwacht. Het omvat echter ook slechts ongeveer 80 patiënten.

Een mogelijke gelukstreffer

Volgens het persbericht van dinsdag, Aviptadil zou kunnen blijken te zijn een grote slag van geluk voor de behandeling van corona patiënten. Volgens Braziliaanse onderzoekers bestaat de mogelijkheid dat het peptide niet alleen een ontstekingsremmend effect heeft, maar ook de voortplanting van het virus kan vertragen. Dit zou op zijn beurt de relatief snelle verbetering in de toestand van patiënten die met Aviptadil werden behandeld, kunnen verklaren. Relief Therapeutics wil deze mogelijkheid nader onderzoeken.

Gisteren gaf de Amerikaanse Gezondheids- en Human Services ook groen licht voor een ander onderzoek met inhaleerbare aviptadil, die de koers verder heeft gestimuleerd.

Spectaculaire U-bocht

Relief's voorganger, Mondo Biotech, testte Aviptadil eerst op patiënten met longfalen in 2001, vervolgens in andere indicaties. De ontwikkeling heeft echter nooit de laatste fase bereikt. Vorig jaar zocht Relief tevergeefs een koper voor het medicijn.

Eind april 2020 noteerde het nog een afschrijving van 11 miljoen op Aviptadil als onderdeel van de balans over het afgelopen jaar. Slechts ongeveer drie maanden later, de afgeschreven werkzame stof is nu uitgegroeid tot de drijvende kracht achter een miljard dollar waardering op de beurs.

FuW adviseerde tegen het kopen van de aandelen te zijn, toen zij rond 6 centen kosten. Zolang er geen hardere gegevens over Aviptadil, adviseert ze voortdurende terughoudendheid. Maar spelers kunnen er goed op wedden dat de inzet omhoog gaat. Als Aviptadil inderdaad een significant antiviraal effect heeft, waardoor coronapatiënten sneller kunnen herstellen en levens worden gered, dan zou de voorraad nog steeds veel ruimte hebben om omhoog te gaan.
C.O.N
1
ZURICH, Aug 8 (Reuters) - Relief Therapeutics’ chairman said he was optimistic its RLF-100 (aviptadil) drug will win approval for treating COVID-19 patients in a matter of months.

The Swiss group owns the rights to the drug in the United States and Europe. Its U.S. partner NeuroRx is running multicentre clinical trials here including a Phase IIb/III trial in patients who are severely ill because of the consequences of COVID-19, the respiratory disease caused by the new coronavirus.

“The active pharmaceutical ingredient of aviptadil has been used for a lot of years in different indications. From a safety standpoint we are quite optimistic,” Raghuram Selvaraju told Swiss newspaper The Market in an interview posted late on Friday.

“From an efficacy standpoint we need more data. I would say the probability at the moment stands at 60 to 70% that we will get the drug approved,” he added.
Belegger 86
0
quote:

KC 1965 schreef op 7 augustus 2020 19:16:

Ik ben begin deze week ingestapt met nu een GAK van 0,20 (20K), mijn inleg is verdriedubbeld en ben zeer positief over dit aandeel. Ik volg het meeste nieuws en ook de verschillende internationale forums en dit kan wel eens aandeel zijn waar iedere belegger van droomt. En ik denk zeker nog niet aan verkopen!

Mijn inzet is inmiddels keer 19 met de huidige koers, grote twijfel om al wat te verzilveren en de verliezen van afgelopen weken wat te compenseren.
Echter als er een goedkeuring komt begin september dan weet je niet wat het eindigt, en dit soort kansen liggen niet vaak voor het oprapen.
Slecht voor je gemoedsrust dit!
[verwijderd]
0
Wat een rit afgelopen dagen!! Bizar. Mijn GAK is 0,03 paar maanden geleden eens met een kleine inleg begonnen in RLF als een soort van WildCard en nu dit....de komende weken komt er, mijn inziens, af en toe nog wel klein positief nieuws bij wat voor wat interessante ritjes gaat zorgen, echter blijf ik met een kans van 60-70% goedkeuring binnen nu en een paar maanden als Corona medicijn mooi zitten. Luck favours the Brave!

iig veel suc6 allemaal!!
Beso
0
Met die recente nieuwsberichten door C.O.N. gepost ziet het er voor maandag alvast goed uit.
Je weet inderdaad niet waar zoiets kan eindigen met dergelijk veelbelovend medicijn. Als het werkt en goedgekeurd is wil ieder land dit liefst als eerste kopen zodat de economie weer normaal kan draaien en geen verdere mensen sterven.
DeZwarteRidder
0
Rotmeo
0
Ook even een feitje over ridders dan:

Vroeger noemde ze ridders gewoon ruiters. Ridders waren toen soldaten die erg trouw waren aan hun heer of vorst. Ze moesten hem beloven altijd klaar te staan en hun meester te helpen in de strijd. Pas vanaf de twaalfde eeuw moesten de ridders zich aan strenge wetten houden, dat noemde ze erecodes.

Ben je daarom altijd zo zuur ridder? Omdat je moet dansen naar de pijpen van je meester?

voda
0
Ik werd op dit aandeel gewezen (een paar dagen geleden) Wat een rit zeg!

Historische koersen

7 dagen Prijs Verschil % Datum
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,0362 1.502,21 % 3-8-2020

30 dagen
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,027 2.048,15 % 9-7-2020

1 jaar
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,0008 72.400,00 % 30-10-2019
voda
0
quote:

Rotmeo schreef op 8 augustus 2020 15:46:

Ook even een feitje over ridders dan:

Vroeger noemde ze ridders gewoon ruiters. Ridders waren toen soldaten die erg trouw waren aan hun heer of vorst. Ze moesten hem beloven altijd klaar te staan en hun meester te helpen in de strijd. Pas vanaf de twaalfde eeuw moesten de ridders zich aan strenge wetten houden, dat noemde ze erecodes.

Ben je daarom altijd zo zuur ridder? Omdat je moet dansen naar de pijpen van je meester?

Dat dansen gaat hem niet meer zo goed af. :-)

www.youtube.com/watch?v=ZmInkxbvlCs&a...
Leglesslegolegolas
2


Con jij niet gewoon deze aandelen kopen een weekje terug, is dat het probleem?

Beste Zwarteridder, hoewel het lezen van jouw commentaar mij altijd doen glimlachen denk ik dat het vooral uit frustraties van jezelf is wat je dit doet schrijven relax gun een ander wat en dan komt het voor jou ook een keer op je pad. En wie weet klapt ie maandag who knows, jij niet iig want ik heb veel "voorspellingen" van jou gelezen die letterlijk precies verkeerd waren..

Ik hoop voor iedereen van harte dat het nog beter zal gaan en niet op de laatste plaats voor de zieke mensen!
Leglesslegolegolas
0
m.youtube.com/watch?v=ZmInkxbvlCs&...

Haha ja, deze moet ik ook meteen aan denken mocht relief naar de euro gaan is dit een soortgelijke reactie wat wij kunnen verwachten.
MisterBlues
0
Ik ben geneigd om in deze fase nieuws zonder 'het keurmerk van FDA' of andere onafhankelijke medische onderzoeksbureaus te wantrouwen of te negeren.

Het management bezit 58 miljoen aandelen. De grootste geldverstrekker GEM 660 miljoen aandelen.GEM heeft nog helemaal geen return on investment gezien.

En als die critical groep de PE haalt moet er nog een hoop gebeuren voordat het medicijn op de markt komt. Dan ben je zo een jaar verder, zeker als daar nog andere producten zoals de inhaler bijkomen.

Er moet dan uplisting naar NASDAQ komen en een reverse stocksplit.

Iemand moet de trades op de OTC in de gaten gaan houden komende dagen...
Forecast2006
0
quote:

voda schreef op 8 augustus 2020 15:54:

Ik werd op dit aandeel gewezen (een paar dagen geleden) Wat een rit zeg!

Historische koersen

7 dagen Prijs Verschil % Datum
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,0362 1.502,21 % 3-8-2020

30 dagen
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,027 2.048,15 % 9-7-2020

1 jaar
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,0008 72.400,00 % 30-10-2019
Jammer dat je niet bent ingestapt.

Toch zit er nog flink potentie in dit aandeel.

Bij positief resultaat eind deze maand in Amerika duiken de Amerikanen massaal op dit aandeel en zit ie zo op 5 dollar.

Kind regards,

Forecast
Zittenblijvertje
0
quote:

voda schreef op 8 augustus 2020 15:54:

Ik werd op dit aandeel gewezen (een paar dagen geleden) Wat een rit zeg!

Historische koersen

7 dagen Prijs Verschil % Datum
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,0362 1.502,21 % 3-8-2020

30 dagen
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,027 2.048,15 % 9-7-2020

1 jaar
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,0008 72.400,00 % 30-10-2019
Voda hij is een keer genoemd in Novacyt forum .
En daar ben ik door jou terecht gekomen , waarvoor mijn zeer grote dank Hans
Leglesslegolegolas
0
quote:

MisterBlues schreef op 8 augustus 2020 18:33:

Ik ben geneigd om in deze fase nieuws zonder 'het keurmerk van FDA' of andere onafhankelijke medische onderzoeksbureaus te wantrouwen of te negeren.

Het management bezit 58 miljoen aandelen. De grootste geldverstrekker GEM 660 miljoen aandelen.GEM heeft nog helemaal geen return on investment gezien.

En als die critical groep de PE haalt moet er nog een hoop gebeuren voordat het medicijn op de markt komt. Dan ben je zo een jaar verder, zeker als daar nog andere producten zoals de inhaler bijkomen.

Er moet dan uplisting naar NASDAQ komen en een reverse stocksplit.

Iemand moet de trades op de OTC in de gaten gaan houden komende dagen...
Ik weet het niet, mocht dit middel echt werken dan lijkt mij dat echt niet 1 jaar duren. Dit is met name omdat ze in usa nu bijna 200k doden hebben en het einde nog lang niet in zicht is. Ze zullen imo alles op alles zetten om dit spul in een inhalator te krijgen en op de markt te krijgen imo is dit echt de kleinste hobbel. De usa is gek maar als ze iets willen lukt het ze bijna altijd, en zeker onder grote druk.presteren ze dat moet je ze nageven...
Reader
2
quote:

voda schreef op 8 augustus 2020 15:54:

Ik werd op dit aandeel gewezen (een paar dagen geleden) Wat een rit zeg!

Historische koersen

7 dagen Prijs Verschil % Datum
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,0362 1.502,21 % 3-8-2020

30 dagen
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,027 2.048,15 % 9-7-2020

1 jaar
Hoogste prijs CHF 0,80 -27,50 % 7-8-2020
Laagste prijs CHF 0,0008 72.400,00 % 30-10-2019
Dan heb je niet goed opgelet Voda. Ik meldde het al weken terug op het novacytforum.

De koers was toen chf 0,03

Mvg,

Reader
9.103 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 452 453 454 455 456 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:30
Koers 1,310
Verschil +0,050 (+3,97%)
Hoog 1,325
Laag 1,200
Volume 27.123
Volume gemiddeld 15.467
Volume gisteren 9.973

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront