Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming Augustus 2020

10.441 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... 519 520 521 522 523 » | Laatste
rabbit in your headlights
3
quote:

Koopje schreef op 11 augustus 2020 00:10:

De dip van Q2 kan ook veroorzaakt zijn omdat ze zo overtuigd zijn van de werking van Ruconest betreffende de covid19 test dat ze in Q2 bewust een oorlogsvoorraad hebben opgebouwd...

Want wat zal er gebeuren na een spectaculaire uitslag van de trial? Dan zul je voorraad moeten hebben om een nog grootschalere trial te kunnen uitvoeren. En ze zijn aantoonbaar en niet ten onrechte heel erg overtuigd, en dus sorteer je daar op.

Vergeet niet dat alle commentaren waren gespitst op gebrek aan PB en leiderschap terwijl Pharming en Dr. Osthoff achteraf aantoonbaar heel serieus en professioneel bezig zijn geweest.

Een uitgebreide PB waarbij bovendien professor Gianetti alswel Dr. Osthoff zich als professionals niet inhouden een positieve verwachting uit te spreken. Als jij als onderzoeker en wetenschapper zo overtuigd bent van de werking om dat publiekelijk te uiten dan mag je wel vertrouwen hebben in de uitslag.

Bazel was wereldkundig de start als hommage aan de standplaats van Dr. Osthoff. Brazilië en Mexico waren al klaar om te beginnen. Amerika is bijna klaar. Dit is gewoon heel goed met draaiboeken voorbereid.

Heel mooi om dit mee te maken. Fantastisch als een project zo goed en professioneel wordt georganiseerd. En juist een project dat voor veel patiënten en zorgpersoneel een verschil kan maken. Complimenten aan de organisatie.

Dus je zegt , ze hebben bewust minder verkocht omdat ze zelf een grote voorraad wilden aanleggen???

[verwijderd]
2
Het vinden van voldoende patiënten voor de COVID-19 studie zal met de uitbreiding naar Brazilië / Mexico nu geen probleem meer vormen.

tribune.com.pk/story/2258855/covid-19...

Indien ook in Brazilië / Mexico de rekrutering van patiënten reeds is begonnen zijn tussentijdse resultaten dan ook mogelijk binnen een aantal weken te verwachten.
Pingu
2
Mogelijk een extra trigger ten aanzien van indicaties voor Ruconest?

“NOS NIEUWS • BINNENLAND • VANDAAG, 06:01
Nierpatiënten met corona lopen meer risico op complicaties

Nierpatiënten zijn extra vatbaar voor ernstige complicaties als ze het coronavirus hebben. Ook is de sterfte onder deze patiënten hoog. Dat blijkt uit een onderzoek van Nederlandse ziekenhuizen dat gedeeltelijk door de Nierstichting wordt gefinancierd.

Uit het onderzoek blijkt dat de sterfte onder dialyse- en transplantatiepatiënten hoger is dan bij andere patiënten met extra risico's, zoals patiënten met hartfalen of longziekten. Dat zou kunnen komen doordat zij medicijnen krijgen die van invloed zijn op het immuunsysteem.

Het onderzoek begon in maart aan het begin van de coronacrisis. De universitaire ziekenhuizen in Groningen, Nijmegen en Amsterdam besloten data te verzamelen uit heel Europa.

Het doel is om meer te weten over de kansen en risico's voor nierpatiënten met het coronavirus. De onderzoekers willen onder meer weten hoe deze patiënten het best behandeld kunnen worden.

Projectleider van het onderzoek is hoogleraar interne geneeskunde in het UMC Groningen, Ron Gansevoort. Hij zegt dat in het begin van de coronacrisis met name dialysepatiënten niet op de intensive care werden opgenomen.

'Feiten in plaats van vooroordelen'

"Het leek erop dat artsen dachten dat ze dat niet zouden overleven", zegt Gansevoort. "Maar het is belangrijk om dit soort afwegingen te maken op basis van feiten in plaats van vooroordelen."

Bij nierpatiënten maakt het niet uit of ze man of vrouw zijn en of ze ook suikerziekte, hoge bloeddruk of hart- en vaatziekten hebben. Die factoren moeten volgens de onderzoekers daarom niet meegenomen worden bij het besluit om iemand wel of niet op een IC op te laten nemen.

De eerste onderzoeksresultaten zullen binnenkort gepubliceerd worden. Inmiddels werken 200 artsen uit vele Europese landen mee en hebben de onderzoekers vanuit zo'n 120 verschillende ziekenhuizen in 28 landen gegevens gekregen.”

nos.nl/l/2343634
Wadloper
0
[verwijderd]
1
quote:

Wadloper schreef op 11 augustus 2020 07:05:

Dengue, Ebola, COVID, nierpatienten.

Trek zelf uw conclusies maar.
Sterk spul hè, dat Ruconest!

THINK BIG !!
s.lin
0
Chinese site

Nieuw medicijn voor kroonpneumonie toegevoegd, Leiden Pharmaceuticals in Nederland komt in klinische behandeling
10/08/20200
Na uitgebreid onderzoek behandelde Pharming, een biotechnologiebedrijf in Leiden, Nederland, officieel de eerste patiënt met medicijnen die kunnen helpen bij de bestrijding van nieuwe coronaire longontsteking. Het beursgenoteerde bedrijf werkt samen met het Universitair Ziekenhuis Bazel in Zwitserland om geneesmiddelen tegen nieuwe coronaire longontsteking te bestuderen.

translate.google.com/translate?hl=nl&...

s.lin
0
quote:

posilies schreef op 10 augustus 2020 23:51:

BEKIJK OOK:
Pharming niet bezorgd over omzetdip
Pharming is overigens bepaald niet het enige bedrijf dat een bestaand medicijn inzet tegen het coronavirus. De grotere Amerikaanse branchegenoot Gilead doet dat ook met de virusremmer Remdesivir.

Hoofdrol

[/quote]
Prijs Remdesivir is 2080 EURO per behandeling met 6 ampules, dit vinden ze al zeer duur maar laten het toe in de vs want ze hebben geen keus.
Prijs Ruconest is 15000 Euro, das 7,5 maal duurder!!! dat gaan ze nooit vergoeden als Remdesivir goed werkt met de discussie van te hoge prijzen door Trump.
ik meende ergens gelezen te hebben dar ruconest rond de 6000 euro was in usa
s.lin
0
MrBiggy
0
..."Zwellingen van de luchtwegen zijn met name gevaarlijk en kunnen leiden tot dood door verstikking...."

Remdesivir vs Ruconest

Remdesivir...

"Want hoe graag ik het ook anders zou zien, remdesivir is geen wondermiddel. Het kan worden gebruikt bij de behandeling van patiënten die door corona een longontsteking hebben opgelopen en extra zuurstof nodig hebben. Dat zijn dus mensen die in het ziekenhuis liggen en erg ziek zijn. En vaak, als ze uit het ziekenhuis komen, nog een lange revalidatie wacht."
www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2020/06...

De procedure..opschalen etc...
lci.rivm.nl/remdesivir

Ruconest..

"C1-esteraseremmer (C1INH) is een eiwit dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Het behoort tot de serine-proteaseremmers oftewel serpins. C1INH reguleert verschillende ontstekingsroutes in het lichaam door bepaalde eiwitten (proteasen), die deel uitmaken van het menselijk immuunsysteem, te remmen. Een tekort aan functionele C1-esteraseremmer leidt tot overmatige activatie van het complementsysteem en andere immunologische en hemostatische routes, waardoor angio-oedeemaanvallen ontstaan. Deze aanvallen worden gekenmerkt door acute en pijnlijke zwellingen van de weke delen. Toediening van C1-esteraseremmer-eiwit kan de lage C1INH-niveaus normaliseren en de angio-oedeemaanvallen stoppen..."
www.pharming.com/nl/ruconest

"Dat maakt het Leidse biofarmaceutische bedrijf Pharming vandaag bekend. Het draait allemaal om het middel RUCONEST®. Het middel werd onlangs bij wijze van proef toegediend aan vijf coronapatiënten die met een ernstige longontsteking kampten en niet reageerden op bestaande behandelingen. Na behandeling met RUCONEST® knapten ze echter alle vijf weer op."
www.scientias.nl/nieuwe-behandeling-v...

"Temeer omdat het middel bij de eerste vijf patiënten geen nadelige bijwerkingen had. Osthoff hoopt dat het middel in de toekomst vaker kan worden ingezet om ernstig zieke coronapatiënten te behandelen of een verslechtering van de toestand van coronapatiënten te voorkomen."

..Dus lichaam moet normaliseren.. zodat het lichaam zelf de kans krijgt covid-19 te bestrijden....

mega69
0
Swiss biotechnology company
Molecular Partners is getting a payment from the Swiss
government in the "high single digit millions" of Swiss francs
to reserve doses of an early-stage drug candidate it hopes will
work against COVID-19.
"The initial supply agreement secures the right to purchase
200,000 doses, with the potential to purchase up to an
additional 3 million doses," said Molecular Partners on Tuesday.
The company hopes to start initial clinical studies later this
year on the experimental drug, called MP0420.

Metaphor
1
quote:

posilies schreef op 10 augustus 2020 23:51:

BEKIJK OOK:
Pharming niet bezorgd over omzetdip
Pharming is overigens bepaald niet het enige bedrijf dat een bestaand medicijn inzet tegen het coronavirus. De grotere Amerikaanse branchegenoot Gilead doet dat ook met de virusremmer Remdesivir.

Hoofdrol

[/quote]
Prijs Remdesivir is 2080 EURO per behandeling met 6 ampules, dit vinden ze al zeer duur maar laten het toe in de vs want ze hebben geen keus.
Prijs Ruconest is 15000 Euro, das 7,5 maal duurder!!! dat gaan ze nooit vergoeden als Remdesivir goed werkt met de discussie van te hoge prijzen door Trump.
Volgens mij is het een eenvoudige berekening...
Wat kost immers een aantal nachten of zelfs weken IC verpleging incl beademing en revalidatie?
Wat kost verdere stilstand van economieën in het algemeen
Welk middel zet je in als remdesivir te laat werd ingezet of onvoldoende effect heeft en Ruconest bewezen effectief is?
Trump kan niet anders. Hij zal eerst roepen dat het je eigenschuld is dat je ziek bent geworden... en vervolgens op narcistische wijze akkoord gaan anders kost het zn kop.

Maar focus niet op Covid ... denk aan de horizon die daar achter ligt...
de technology en het platform is uniek en ijzersterk...

Wanneer het werkt voor meer indicaties....

Echter vrees ik dan voor een overname die iets te vroeg komt..
voda
0
quote:

Mar geen AB svp schreef op 10 augustus 2020 19:07:

[...]

Ach ja, die term is door Jules geïntroduceerd. Ik "zit erin" voor de lt én de kt. Dus gedeeltelijk gokken, iets anders kan ik 't niet noemen. En ik ben een kleine particulier. Ik vind de term wel grappig.
Nee, de term "gokparticulier" is door Beur geïntroduceerd. Daar is ook nog een discussie over geweest!
[verwijderd]
0
quote:

rabbit in your headlights schreef op 11 augustus 2020 01:48:

[...]

Dus je zegt , ze hebben bewust minder verkocht omdat ze zelf een grote voorraad wilden aanleggen???

Nonsens natuurlijk, SDV gaf als verklaring de groei van het aantal patiënten. Aandeelhouders die SDV idealiseren zijn dezelfde die hun ongenoegen uiten over daghandelaren.
Men kan zich beter afvragen wie en wat voer biedt voor korte ritjes en heftige koersfluctuaties.
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef op 11 augustus 2020 07:47:

[...]
Nee, de term "gokparticulier" is door Beur geïntroduceerd. Daar is ook nog een discussie over geweest!
Is gisteren allemaal opgehelderd Voda, take it easy. ;-)
voda
1
BassieNL
1
quote:

Mar geen AB svp schreef op 11 augustus 2020 07:47:

[...]

Nonsens natuurlijk, SDV gaf als verklaring de groei van het aantal patiënten. Aandeelhouders die SDV idealiseren zijn dezelfde die hun ongenoegen uiten over daghandelaren.
Men kan zich beter afvragen wie en wat voer biedt voor korte ritjes en heftige koersfluctuaties.
Mee eens.
Toch 6 imbecielen die het oorspronkelijke bericht (omzetdip Q2 gevolg van bewust opgebouwde voorraad voor covid) met een AB waarderen.
BassieNL
0
quote:

voda schreef op 11 augustus 2020 07:47:

[...]
Nee, de term "gokparticulier" is door Beur geïntroduceerd. Daar is ook nog een discussie over geweest!
Ik vond "campingbelegger" ook leuk bedacht.
[verwijderd]
1
quote:

Metaphor schreef op 11 augustus 2020 07:41:

[...]

Volgens mij is het een eenvoudige berekening...
Wat kost immers een aantal nachten of zelfs weken IC verpleging incl beademing en revalidatie?
Wat kost verdere stilstand van economieën in het algemeen
Welk middel zet je in als remdesivir te laat werd ingezet of onvoldoende effect heeft en Ruconest bewezen effectief is?
Trump kan niet anders. Hij zal eerst roepen dat het je eigenschuld is dat je ziek bent geworden... en vervolgens op narcistische wijze akkoord gaan anders kost het zn kop.

Maar focus niet op Covid ... denk aan de horizon die daar achter ligt...
de technology en het platform is uniek en ijzersterk...

Wanneer het werkt voor meer indicaties....

Echter vrees ik dan voor een overname die iets te vroeg komt..

Een geheel juiste bewoording!

Voor mijzelf is het dan ook onbegrijpelijk dat, voor zover wij nu weten, er nog geen (overname) belangstelling voor Pharming is geweest. Een partij met diepe zakken kan het platform sneller verder gaan uitbuiten en onderzoek van de indicaties voor Ruconest en mogelijke (patiënt vriendelijker) toedienings mogelijkheden doen versnellen.

Er zijn legio kansen en vanuit "Big farma" gezien hijs je Pharming nu voor een "spotprijs" aan boord.

Ook voor mij hoeft het niet, liever (eerst nog) zelfstandig doorgroeien, maar daar heeft een "Big farma", welke op zoek is naar groeimogelijkheden, normalerwijze geen boodschap aan.

Hoe dan ook een spannende periode voor Pharming. Gaat Pharming in haar jacht op verdere groei op en naar de Nasdaq of, na presentatie van sterke "Proof of Concept" data, wellicht zelf worden opgegeten door een op de Nasdaq genoteerde grotere partij..............

THINK BIG !!
Gforce
0
[verwijderd]
0
quote:

BassieNL schreef op 11 augustus 2020 08:07:

[...]Mee eens.
Toch 6 imbecielen die het oorspronkelijke bericht (omzetdip Q2 gevolg van bewust opgebouwde voorraad voor covid) met een AB waarderen.
AB, groeten vanaf de camping. :-)
10.441 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... 519 520 521 522 523 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 0,881
Verschil -0,024 (-2,60%)
Hoog 0,910
Laag 0,875
Volume 4.203.859
Volume gemiddeld 6.865.849
Volume gisteren 6.519.524

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront