Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
0
Link Engels.
hillreporter.com/donald-trump-facing-...

Donald Trump wordt geconfronteerd met mogelijke strafrechtelijke aanklachten wegens inmenging met de post van de Verenigde Staten

DOOR Brandon Gage 15 augustus 2020

Ambtenaren binnen de Trump-regering die betrokken zijn bij het plan van president Donald Trump om de United States Postal Service voorafgaand aan de verkiezingen een knieschijf te geven, kunnen strafrechtelijk worden vervolgd.

Vrijdagavond vroeg vertegenwoordiger Bill Pascrell (D-NJ) de procureur-generaal van zijn staat om een ??grand jury te empaneleren om te onderzoeken of Trump en postbeambte-generaal Louis DeJoy de wet overtreden in hun pogingen om het stemmen per post te beperken.

Vanavond heb ik een strafrechtelijke verwijzing gedaan naar de procureur-generaal van New Jersey en hem gevraagd een grand jury te sturen om te kijken naar de ondermijning van de NJ-verkiezingswetten door Donald Trump, Louis Dejoy en andere troeffunctionarissen bij hun versnelde brandstichting van het postkantoor. pic.twitter.com/mxqbV8EmVn

- Bill Pascrell, Jr. (@BillPascrell) 14 augustus 2020

"Wat Trump en zijn vriend [sic] doen, is crimineel", voegde hij er later aan toe. "Periode."

Wat troef en zijn maatje doen, is crimineel. Periode. t.co/GpsyCbg85o

- Bill Pascrell, Jr. (@PascrellforNJ) 14 augustus 2020

In de klacht verwees Pascrell naar het interview van Trump op 13 augustus met Maria Bartiromo, waarin de president opschept over het verstoren van stemmen per post om zijn eigen herverkiezingskansen te vergroten.

"De openlijke bekentenis van Trump bevestigt de recente melding van wijdverbreide vertragingen bij de bezorging van post en pakketten door Amerikanen en de opzettelijke sabotage van USPS-functies en -operaties op bevel van administratief bevel", schreef Pascrell aan de procureur-generaal van New Jersey, Gurbir Gerwal.

"[Allen van ons moeten nu al doen wat we kunnen om de integriteit van onze verkiezingen te beschermen", luidt de klacht. "Ik smeek u om onmiddellijk een onderzoek te openen naar de vraag of de aanvallen van de regering-Trump op de US Postal Service in strijd zijn met de staatswetten van New Jersey tegen electorale ondermijning, en zo ja, strafrechtelijke en civiele aanklachten tegen president Trump, Louis DeJoy en andere hooggeplaatste personen instellen. betrokken ambtenaren. "

Ondertussen, in Arizona, vraagt ??minister van Buitenlandse Zaken Katie Hobbs staatssecretaris-generaal Mark Brnovich om te onderzoeken of "Trump en anderen op zijn aanwijzing ... samenzweerden om" de verkiezingswetten van Arizona te overtreden.

"In Arizona is het tegen de wet om" de levering van een stembiljet uit te stellen ", tweette Hobbs. "Maar ik heb procureur-generaal Brnovich gevraagd om de recente veranderingen bij USPS te onderzoeken en te onderzoeken of de regering-Trump al dan niet een misdaad heeft gepleegd."

In Arizona is het in strijd met de wet om 'de levering van een stembiljet uit te stellen'. Ik heb procureur-generaal Brnovich gevraagd om recente veranderingen bij USPS te onderzoeken, en of de regering-Trump al dan niet een misdaad heeft gepleegd. pic.twitter.com/fwEV86RIIT

- Secretaris Katie Hobbs (@SecretaryHobbs) 14 augustus 2020

Het ging om recente beleidswijzigingen bij USPS die door DeJoy zijn geïmplementeerd, waaronder:

-voorkomen dat koeriers zoveel reizen maken als ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat alle post wordt bezorgd

-huren loopt vast

-de verwijdering van postsorteermachines.

Net als Pascrell wees Hobbs in haar klacht op het interview van Trump over Fox, waarin Trump opschept over het blokkeren van noodfinanciering voor de USPS.

"Ze hebben dat geld nodig om het postkantoor te laten werken, zodat het al die miljoenen en miljoenen stembiljetten kan verwerken", zei de president. "Maar als ze die twee items niet krijgen, betekent dit dat je geen universele mail-in-stemming kunt hebben, omdat ze er niet op zijn
Community
gnocchi.
0
Link Engels.
hillreporter.com/protests-erupt-outsi...

Protesten barsten uit buiten het huis van de postmeester-generaal

DOOR Brandon Gage 15 augustus 2020

Activisten van "Shut Down D.C." organiseerde zaterdag een 'lawaaidemonstratie' buiten het huis van postmeester-generaal Louis DeJoy toen de verontwaardiging over de missie van de Trump-regering om de United States Postal Service te verlammen toeneemt.

De 'wake-up call', die demonstranten de demonstratie noemden, is een openbare aanklacht tegen DeJoy's strippen van de USPS-infrastructuur en het personeel in opdracht van president Donald Trump.

Demonstranten zijn op weg naar het huis van de postbeambte voor wat zij een "wake-up call" noemen pic.twitter.com/swK0CEboPv

- Kolbie Satterfield (@KolbieReports) 15 augustus 2020

“DeJoy heeft een groot deel van het bestaande leiderschap van de USPS ontslagen of overgeplaatst en heeft opdracht gegeven om postsorteermachines te verwijderen die fundamenteel zijn voor het functioneren van de postdienst. Ondertussen vertraagt ??de bezorging van post door andere beslissingen van DeJoy, zoals het elimineren van overuren voor postbodes, ”vertelde de groep aan WUSA9.

De groep heeft het huis van de Postmaster General in Northwest DC bereikt.
USPS heeft 46 staten gewild dat ze niet kunnen garanderen dat vertraagde post-in-stembiljetten worden geteld. Dit alles terwijl beschuldigingen de kop opsteken, blokkeert de president opzettelijk de financiering voor USPS. pic.twitter.com/dPWvqBWepm

- Kolbie Satterfield (@KolbieReports) 15 augustus 2020

Sommige activisten propten valse stembiljetten bij afwezigheid op de deur van DeJoy's flatgebouw.

Demonstranten hebben valse stembiljetten bij afwezigheid in de lobby van de postmeester-generaal gestopt @ wusa9 pic.twitter.com/L5THngbLSv

- Kolbie Satterfield (@KolbieReports) 15 augustus 2020

De USPS waarschuwde donderdag in een brief dat kiezers in 46 staten het risico lopen hun stemrecht te ontnemen omdat "bepaalde wettelijke vereisten en deadlines onverenigbaar lijken met de bezorgnormen van de Postal Service."

Voor miljoenen is stemmen per post de enige veilige keuze te midden van de coronaviruspandemie, die sinds maart meer dan 168.000 Amerikanen heeft gedood.

DIT is de brief @USPS die naar Virginia is gestuurd, waarin wordt gewaarschuwd: "Bepaalde vereisten en deadlines van de staatswet lijken in strijd te zijn met de bezorgnormen van de Postal Service." @ GovernorVA zegt dat dit "een duidelijk patroon is van pogingen tot onderdrukking van kiezers door de regering van Trump." #SaveTheUSPS pic.twitter.com/UD6AXNb95v

- Mike Valerio (@MikevWUSA) 14 augustus 2020

Diezelfde ochtend ging Trump live op televisie om op te scheppen dat hij moedwillig de USPS saboteert om zichzelf te helpen bij de verkiezingen in november en dat het stemmen via mail zou leiden tot een 'vervalste verkiezing'. Trump bood geen bewijs om deze bewering te ondersteunen.

"De hele zaak met deze post-in-stemming, dat is een vervalste verkiezing die nog moet gebeuren," zei Trump op de ochtenden met Maria. "Het is opgetuigd en iedereen weet het."

Hij ging verder:

"Het is een ramp. Het is een vervalste verkiezing die wacht, en het is gewoon gezond verstand. U hoeft niet eens iets te weten over politiek of verkiezingen. Het is gezond verstand. "

Trump was volledig transparant over zijn doelstellingen.

'Deze post-in-stembiljetten ... ze sturen er miljoenen over het hele land. Het worden vervalste verkiezingen. Het land zou het niet moeten toestaan, 'blunderde Trump, voordat hij een flagrante poging deed om de verkiezingen te delegitimeren.

"De rechtbanken moeten tussenbeide komen, we zitten momenteel voor veel verschillende rechtbanken", zei hij. "Als de rechtbanken niet tussenkomen, de federale rechtbanken, dan weet je nooit wie de verkiezingen heeft gewonnen."

Trump gaf ook toe dat hij persoonlijk noodfinanciering voor de USPS verhinderde.

"Als we geen deal sluiten, betekent dat dat ze het geld niet krijgen", zei Trump. "Dat betekent dat ze geen universele mail-in-stemming kunnen hebben; ze kunnen het gewoon niet hebben. "
gbakl
0
gnocchi.
0
Dit is hoe Donald Trump en al zijn handlangers in de gevangenis belanden

Bill Palmer | 14.00 uur EDT 15 augustus 2020
Palmer-rapport »Analyse

De staat New York blijft zijn strafzaak tegen Donald Trump voortzetten en maakt duidelijk dat Trump op beschuldiging van de staat naar de gevangenis gaat als hij de verkiezingen verliest. Maar hij is slechts één persoon in de enorme criminele samenzwering die de Trump-administratie heeft gedefinieerd.

Dit roept de vraag op hoe we het uitgebreide netwerk van handlangers van Donald Trump strafrechtelijk vervolgen nadat dit voorbij is. Het kost maar een paar minuten om een ??lijst te maken van ten minste honderd Trump-ondergeschikten en bondgenoten die de afgelopen vier jaar aantoonbare misdrijven hebben gepleegd. Hoe benaderen we hun vervolging zelfs?

Congreslid Eric Swalwell tweette dit: "Ik zeg dit niet lichtvaardig: als we aan deze Trump-hel ontsnappen, heeft Amerika een Presidential Crimes Commission nodig. Het zou moeten bestaan ??uit onafhankelijke aanklagers die kijken naar degenen die een corrupte president mogelijk hebben gemaakt. "

Voor alle duidelijkheid: dit is niet zomaar een abstract idee. Swalwell is een voormalig aanklager, dus hij spreekt uit ervaring over hoe de wet werkt. Maar voordat we Donald Trump en zijn mede-samenzweerders in de gevangenis kunnen zetten, moeten we eerst de verkiezingen winnen - en dat vereist overuren voor zaken als kiezersregistratie en opkomst, dus de winstmarge is te groot om vals te spelen. een verschil.
[verwijderd]
0
quote:

gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 15 augustus 2020 20:17:

Dit is hoe Donald Trump en al zijn handlangers in de gevangenis belanden

Bill Palmer | 14.00 uur EDT 15 augustus 2020
Palmer-rapport »Analyse

De staat New York blijft zijn strafzaak tegen Donald Trump voortzetten en maakt duidelijk dat Trump op beschuldiging van de staat naar de gevangenis gaat als hij de verkiezingen verliest. Maar hij is slechts één persoon in de enorme criminele samenzwering die de Trump-administratie heeft gedefinieerd.

Dit roept de vraag op hoe we het uitgebreide netwerk van handlangers van Donald Trump strafrechtelijk vervolgen nadat dit voorbij is. Het kost maar een paar minuten om een ??lijst te maken van ten minste honderd Trump-ondergeschikten en bondgenoten die de afgelopen vier jaar aantoonbare misdrijven hebben gepleegd. Hoe benaderen we hun vervolging zelfs?

Congreslid Eric Swalwell tweette dit: "Ik zeg dit niet lichtvaardig: als we aan deze Trump-hel ontsnappen, heeft Amerika een Presidential Crimes Commission nodig. Het zou moeten bestaan ??uit onafhankelijke aanklagers die kijken naar degenen die een corrupte president mogelijk hebben gemaakt. "

Voor alle duidelijkheid: dit is niet zomaar een abstract idee. Swalwell is een voormalig aanklager, dus hij spreekt uit ervaring over hoe de wet werkt. Maar voordat we Donald Trump en zijn mede-samenzweerders in de gevangenis kunnen zetten, moeten we eerst de verkiezingen winnen - en dat vereist overuren voor zaken als kiezersregistratie en opkomst, dus de winstmarge is te groot om vals te spelen. een verschil.
Kijk eens wat er met Nixon is gedaan: weg ermee, slecht nieuws voor de VS, geen president in de bak.
ff_relativeren
1
quote:

Kleintje66 schreef op 15 augustus 2020 20:31:

[...]
Kijk eens wat er met Nixon is gedaan: weg ermee, slecht nieuws voor de VS, geen president in de bak.
www.politico.com/news/2020/05/15/joe-... .
gbakl
0
trump heeft al decennia lang problemen gehad met vrouwen en altijd door
zijn misdragingen.
soms werden ze bedreigd en afgekocht.
vrijwel altijd werden ze geintimideerd, meestal via zijn maffia-vriendjes en louche advocaten.

nu gaat hem dat niet meer redden...
.
www.politico.com/news/2020/08/15/kama...
NewKidInTown
0
Bill Clinton had toch hetzelfde probleem, scheerde ook langs het randje van de afgrond.
Het is ook maar net hoe de politieke verhoudingen liggen of iemand echt aan het gas moet of er mee weg komt.
"maffia-vriendjes en louche advocaten" wie is er niet groot door geworden ?
luchtschip
0
quote:

NewKidInTown schreef op 15 augustus 2020 22:45:

Bill Clinton had toch hetzelfde probleem, scheerde ook langs het randje van de afgrond.
Het is ook maar net hoe de politieke verhoudingen liggen of iemand echt aan het gas moet of er mee weg komt.
"maffia-vriendjes en louche advocaten" wie is er niet groot door geworden ?
Wanneer Trump de verkiezingen verliest gaat er een definitieve afrekening plaats vinden met de louche advocaten en de maffiosi.

Trump is dan namelijk zijn immuniteit kwijt en kan ook geen Presidentieel Pardon meer beloven.

De "sealed" aanklachten liggen al klaar, Daar heeft Robert Mueller al voor gezorgd.

Clinton's probleem, een affaire met een stagiaire, is niets in vergelijking met het probleem van Trump, de GOP en de rest van de kliek om hem heen.
gbakl
0
wel grappig, die reacties dat ook democraten niet altijd lieverdjes waren en desnoods
gaat dat terug tot Kennedy.

maar trump is toch onbetwist buitencategorie en laat dat maar eens goed doordringen...
Groene energie
2
[quote alias=gbakl id=12656461 date=202008152351]
wel grappig, die reacties dat ook democraten niet altijd lieverdjes waren en desnoods
gaat dat terug tot Kennedy.

maar trump is toch onbetwist buitencategorie en laat dat maar eens goed doordringen...
[/quote

Sterker nog kan je een president van de USA noemen die 3600 rechtzaken tegen zich gehad heeft en die louche zaken met Rusland heeft gedaan. Die zo openlijk een Rascist is en die verdeeldheid zaait tussen mensen. Hij is een Narcist van de buitencategorie die gedijt van de ellende die hij veroorzaakt en de aandacht die dat opleverd.
gnocchi.
0
het zwaard
0
gnocchi.
0

Total chaos erupts as Donald Trump’s Post Office sabotage scheme goes awry
Bill Palmer | 10:36 pm EDT August 15, 2020

Palmer Report » Analysis
798
SHARES
Facebook Share
Twitter Share
Email this article
Print Article
Help support Palmer Report's editorial takedown of Donald Trump – Donate $5 now:

Help support Palmer Report's editorial takedown of Donald Trump – Donate $25 now:

Help support Palmer Report's editorial takedown of Donald Trump – Donate $75 now:

Donald Trump was never going to be able to keep the Post Office broken all the way to election day; he’s not even close to having the political leverage to pull it off. That’s why Trump has even gone so far as to admit during his recent press conference that he’s willing to trade the Post Office back to the House in exchange for other stimulus concessions; this was always a short term play on his part. Now it’s getting even shorter.

Amid mounting public pressure, Trump’s Postmaster General Louis DeJoy has agreed to testify to the House about his antics. He’s refusing to show up until next month; he knows that even if House Democrats took him to court, far more than a month would go by before the courts would order him to testify. But the key is that he’s agreeing to show up at all, meaning he knows he’s cornered. It also means DeJoy will have to spend the next month playing defense by preparing for his testimony, which means he’ll be less able to play offense.


This is a major incremental victory for House Democrats, even if it doesn’t involve the magic wand-waving that some within the Resistance always insist must be involved. House Democrats are also leaking to the media that they’re weighing calling an emergency House session in order to deal with the debacle. But if you really want evidence that Trump is rapidly losing his Post Office battle, just look at the total chaos breaking out within his own party.


First, to the surprise of no one, Republican Senator Mitt Romney began vocally defending the Post Office against Donald Trump’s antics. Then the ever-tepid Marco Rubio did the same. Now Republican House Minority Leader Kevin McCarthy is publicly siding with the Post Office. This is no surprise. This Post Office sabotage was always a short term gambit by Trump, because the public would never allow it to be a long term one – and even the Republicans in Congress are afraid of getting hit by the fallout if Trump drags it on too long before caving.
DeZwarteRidder
0
quote:

Kleintje66 schreef op 16 augustus 2020 13:06:

"Trump overweegt Alibaba in de ban te doen"
www.ad.nl/buitenland/trump-overweegt-...
Het gaat maar door.
Het enige wat nog ontbreekt is een 'decreet' om Biden en Kamala naar Canada uit te zetten.
NewKidInTown
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 16 augustus 2020 13:21:

Het enige wat nog ontbreekt is een 'decreet' om Biden en Kamala naar Canada uit te zetten.
In Canada zullen die twee met open armen ontvangen worden door Trudeau als die er dan nog zit. En door de talloze democrats die bij de eerste Trump-verkiezing gevlucht zijn naar Canada (of zeiden dat ze dat van plan waren).

btw, nu ik er aan denk: hoe is het eigenlijk met die flut-comédienne Kathy Griffin die zich liet fotograferen met alleen het afgehakte hoofd van Trump, treedt die nog ergens op of is ze met de VUT ?
gnocchi.
0
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/this-is...

Dit is voorbij het bleke

Bill Palmer | 9:09 uur EDT 16 augustus 2020
Palmer-rapport »Analyse

Gisteren is de broer van Donald Trump, Robert Trump, overleden. Hoewel Donald Robert op een gegeven moment kort bezocht in het ziekenhuis, ging Donald gisteren golfen terwijl zijn broer overleed. En toch verwachten Trump-aanhangers op de een of andere manier dat we sympathie voelen voor Donald.

Donald Trump is een man die de afgelopen maanden 160.000 Amerikanen heeft vermoord. Hij zit letterlijk midden in een massale reeks moordaanslagen door nalatigheid. Trump blijft ook crimineel samenzweren met de buitenlandse vijanden van Amerika, terwijl hij probeert zijn eigen verkiezingen te manipuleren. We zouden sympathie moeten voelen voor deze man omdat hij een broer heeft verloren waar hij in het begin nooit om gaf?

Waar was de sympathie van Trump-aanhangers toen de broer van Elizabeth Warren en de zus van Maxine Waters onlangs stierven aan het coronavirus? Donald Trump blijft ze allebei op racistische wijze aanvallen. Nu ik erover nadenk, waar stierf Robert Trump zelfs aan? Tweeënzeventigjarigen sterven niet zonder reden. Had hij ook het coronavirus? Verbergt de familie Trump het, als onderdeel van hun aandrang dat de hele pandemie een hoax is? We zullen het misschien nooit weten.

Dit is allemaal voorbij het bleke. Je kunt voelen wat je wilt over Robert Trump, op basis van de bijzonderheden van zijn leven. Maar Donald Trump verdient absoluut geen medeleven in een situatie als deze. Geen. Vooral toen hij besloot de laatste dag van het leven van zijn broer te golfen.
70.586 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 ... 3526 3527 3528 3529 3530 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 860,01 -5,35 -0,62% 19 apr
AMX 921,43 -5,17 -0,56% 19 apr
ASCX 1.182,36 -7,47 -0,63% 19 apr
BEL 20 3.827,75 +1,17 +0,03% 19 apr
Germany40^ 17.714,20 -123,20 -0,69% 19 apr
US30^ 37.851,00 0,00 0,00% 19 apr
US500^ 4.960,72 0,00 0,00% 19 apr
Nasd100^ 17.004,48 0,00 0,00% 19 apr
Japan225^ 37.028,48 0,00 0,00% 19 apr
WTI 82,10 0,00 0,00% 19 apr
Brent 87,14 0,00 0,00% 19 apr
EUR/USD 1,0655 +0,0012 +0,11% 19 apr
BTC/USD 64.105,38 +517,60 +0,81% 07:30
Gold spot 2.392,50 0,00 0,00% 19 apr
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Heineken 89,640 +1,640 +1,86% 19 apr
DSM FIRMENICH AG 104,100 +1,350 +1,31% 19 apr
Ahold Delhaize 27,380 +0,240 +0,88% 19 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 523,000 -21,800 -4,00% 19 apr
BESI 133,500 -5,050 -3,64% 19 apr
ADYEN NV 1.399,200 -43,400 -3,01% 19 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront