Acacia Pharma « Terug naar discussie overzicht

Waar beleggen jullie nog meer in

2.693 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 131 132 133 134 135 » | Laatste
Derwing
0
PAVMed ben ik trouwens van teruggekomen, ik heb me er nog wat beter in verdiept na de laatste earnings report van afgelopen vrijdag (https://ir.pavmed.com/sec-filings/all-sec-filings/content/0001493152-20-015956/0001493152-20-015956.pdf) en ze staan er toch vrij bedroevend voor qua financiën vind ik. Die 7 miljoen van die ene belegger gaat om 'Senior Secured Convertible Notes', die volledig zijn gedekt door de assets. M.a.w. deze belegger koopt opties van 5$, maar als het bedrijf failliet gaat dan maakt hij als eerste aanspraak op de assets en verliest dus niet zoveel. Dat geeft toch net even wat minder vertrouwen dan ik er eerst in had.

Ook staan de volgende zinnen me niet zo aan:

"As a result of recurring operating losses and net operating cash flow deficits there is substantial doubt about the Company’s ability to continue as a going concern within oneyear from the date of this filing."

"Our management determined that there was substantial doubt about our ability to continue as a going concern within one year after the unaudited condensedconsolidated financial statements were issued, and management’s concerns about our ability to continue as a going concern within the year following this report persist."

Dat zijn geen standaard zinnen om je in te dekken. Vergelijk dat bijvoorbeeld eens met Aquestive Therapeutics die ik net helemaal heb zitten doorpluizen:

Uit ER van AQST:
"We expect that our existing cash and cash equivalents combined with our anticipated revenue from our licensed product activities, including expected milestone payments, other co-development payments and royalty payments, manufacturing and supply revenues at anticipated levels, sales of our proprietary product at anticipated levels, cash on hand, expense management initiatives at anticipated levels, potential future monetization of certain royalty streams or other license rights for Kynmobi (subject to all conditions and requirements under the Senior Secured Notes Indenture and subject to acceptable market conditions, timing, structure and terms), and subject to satisfaction of all conditions to and requirements for further issuances of our Senior Secured Notes, and assuming available purchasers thereof, potential additional proceeds from future issuances of additional Senior Secured Notes, and, if needed, and available to the Company, further access to the capital markets, including under our shelf registration statement filed with the SEC and declared effective September 17, 2019, will be adequate to fund our expected cash requirements for the next 12 months. We have based this expectation on assumptions that could change, or prove to be inaccurate, and additionally, we could utilize our available financial resources sooner than we currently expect."

Morgen is er een business update van PAVM. Hoewel verleidelijk om wat aan te houden omdat het bij goed nieuws morgen ook hard omhoog kan gaan, heb ik er toch maar afstand van genomen zojuist. Het is namelijk wel echt een gokaandeel in mijn ogen.

fcbeetle
0
Grondig onderzoekswerk, Derwing. Bedankt voor deze info! Ik bekijk het ook. Naar resultaat nu heb ik weinig verwachtingen rond mogelijke omzet Esocheck/Carpx gezien Coronasituatie. De essentie blijft dat een van hun 'uitvindingen' moet verkocht worden tegen een aardige cent, anders krijgen we sowieso verwatering. Dat is idd een gok. Het is trouwens al een tijdje opvallend stil. Hopelijk stilte voor een positieve storm.

Gelukkig schiet de rest van mijn portefeuille als een speer omhoog vandaag...
fcbeetle
0
Ik heb niet de gewoonte om sec filings na te lezen, maar nu toch eens gekeken. Dezelfde zinnen zijn blijkbaar al terug te vinden in de vorige 10-Q filing. Ik ga er van uit dat dit zinnen zijn die enigszins verplicht zijn om er in te zetten als je als bedrijf weet dat uw cash onvoldoende is om nog een jaar verder te gaan op het elan dat je bezig bent. Dat de cash het heikele punt is dat tot bijkomende verwatering kan leiden, wist ik al. Dus ik ga mijn positie aanhouden. Dat wordt dan even slikken als het gebeurt, maar mijn geloof blijft dat het kan 'boomen' op termijn.

Wat betreft die notes: het lijkt me nu niet zo vreemd om een waarborg te eisen als je geld uitleent (maar betekent ook een lagere intrest). Daar maak ik me minder zorgen over. Een uitoefenprijs van 150% boven de koers getuigt toch van vertrouwen.

Trouwens van een dipje in Eton geprofiteerd om daar weer wat van in te slaan. Aquestive zou ik ook wel terug willen binnenhalen, maar die moeten eerst ook even dippen.
Derwing
0
Ik weet niet of AQST nog gaat dippen, maar ik help het je hopen!

Over die 'verplichte' tekst...andere bedrijven (zoals AQST) hebben dat dus niet, althans veel minder extreem. Daarom vind ik het dus zo vreemd dat de tekst die bij PAVM in de SEC filing staat zo enorm negatief is. Dat is iets waar ik toch wel over val. Daarnaast heb ik zelf niet genoeg kennis van medische hulpmiddelen en kan niet goed inschatten hoe de markt daarvoor is en of ze die uitvindingen makkelijk verkocht krijgen. Dat is dan ook een belangrijke reden dat ik er nu uit ben. Je moet daarom ook vooral op je eigen kennis en gevoel af gaan, maar ik wilde toch even waarschuwen. Morgen komt de update nabeurs, dan zal het aandeel of flink gaan stijgen of flink gaan dalen denk ik.
Hulskof
0
Ik ga Pavmed vandaag nog inslaan. Kan me niet voorstellen dat dit misgaat met zo'n veelbelovende brede pijplijn. Management schijnt erg goed te zijn ook. Mochten ze na de cc zakken, koop ik bij. Op termijn zou dit wel eens heel hard kunnen gaan.
Hulskof
0
Ik heb gisteren overigens Heron verruild voor Kala. Heron is voorlopig weer dood geld en bij Kala heb ik goede hoop dat we nog een run krijgen voor de Pdufa eind oktober. Over een tijdje koop ik Heron wel weer terug.
fcbeetle
1
quote:

Hulskof schreef op 18 augustus 2020 15:37:

Ik ga Pavmed vandaag nog inslaan. Kan me niet voorstellen dat dit misgaat met zo'n veelbelovende brede pijplijn. Management schijnt erg goed te zijn ook. Mochten ze na de cc zakken, koop ik bij. Op termijn zou dit wel eens heel hard kunnen gaan.
Ik ga er van uit dat de Q2 resultaten verwerkt zijn in de koers gezien de sec filing van vrijdag. En daaruit lijkt af te leiden dat er nog niet veel inkomsten waren.
Drivers voor de koers morgen zullen dan o.a. zijn:
- cash positie: verwatering door aandelenuitgifte of toch verkoop van een van hun instrumenten teneinde cash te verkrijgen. Vorige keer werd er gewag gemaakt van verschillende 'geïnteresseerden'. Maar er is natuurlijk een groot gat tussen interesse en een deal.
- hoe is Q3 begonnen qua omzet?
- stavaza van pijplijn. Gezien de inzet van resources op inkomsten genereren, moeten ze hopelijk niet te veel andere instrumenten in ontwikkeling op een lager pitje zetten.

Het is voor mij ook een lange termijn verhaal (nog minstens 3 jaar). Ik zit er al een tijdje in en had natuurlijk gehoopt dat het ondertussen allemaal al wat verder stond. De coronacrisis maakt het lastiger, dus ik kan Derwing zijn bezorgdheden ook zeker volgen. Het is zeker een van de risicovollere posities, maar de beloning kan er op termijn ook zijn. Ik vind het nog altijd veiliger dan pakweg een Actinium met zijn trage voortgang en onbetrouwbaar management. My 2 cents.

PS: er zijn ook warrants van Pavmed (uitoefenprijs 1,6 en expiratie, denk ik, in 2024). Aankoop lukt niet via Bolero, wel via Lynx.

Wat betreft Kala en Heron zitten we ook op dezelfde golflengte. Heron heb ik verpatst. Kleine positie in Kala recent gekocht.
Hulskof
0
Derwing
0
Heron heb ik ook verkocht 1 a 2 weken terug, ik deel de mening dat dit nu dood geld lijkt al weet je het natuurlijk nooit.

PAVM ga ik vanavond met veel interesse volgen, ook al heb ik geen aandelen. Ik hoop voor jullie dat het allemaal goed komt! Als vanavond veelbelovend is sla ik er wellicht morgen wel wat in, afhankelijk van de koers natuurlijk.
fcbeetle
0
Ik volg wat Twitter en Stocktwits. Klinkt voorlopig positief. In huidig kwartaal lijken de inkomsten wel te beginnen komen. Carpx wordt deze week gelanceerd. M&A voor product Nextflo on track (maar duurt toch wel lang). En die pijplijn blijft toch indrukwekkend.

Op korte termijn zal het wel die M&A voor Nextflo zijn die alles gaat bepalen. Als ze daar een stevige voorafbetaling kunnen verkrijgen, lijkt een verwatering niet direct aan de orde. En eind Q3 kunnen ze dan hopelijk met de eerste sales uitpakken.

Wat er morgen ook gebeurt, ik blijf op mijn aandelen zitten op basis van wat ik lees. Ultiem dromend van iets als $EXAS. Een mens mag al eens dromen hebben, maar daar staan natuurlijk Marco Borsato en een paar eerdere, eigen ervaringen tegenover... :)
Hulskof
0
quote:

fcbeetle schreef op 19 augustus 2020 01:39:

Jawatte, een CRL voor Galapagos/Filgotinib.
Ja, da's een stevige en totaal onverwachte klap voor velen, denk ik. Inclusief mezelf moet ik bekennen. Pff...
Hulskof
0
Nou, de FDA moet me wel hebben vandaag. Eerst het debacle bij Galapagos/Gilead en nu de plasmaleveranciers die geen snelle goedkeuring krijgen om hun plasma in te zetten voor coronapatiënten. Bij Adma dik tien procent eraf. M'n porto heeft nog nooit in een keer zo'n harde dreun gehad. Uithuilen en weer door. ;-)
Derwing
0
quote:

Hulskof schreef op 19 augustus 2020 15:47:

Nou, de FDA moet me wel hebben vandaag. Eerst het debacle bij Galapagos/Gilead en nu de plasmaleveranciers die geen snelle goedkeuring krijgen om hun plasma in te zetten voor coronapatiënten. Bij Adma dik tien procent eraf. M'n porto heeft nog nooit in een keer zo'n harde dreun gehad. Uithuilen en weer door. ;-)
Vervelend Hulfkof! Ga je Galapagos nog aanhouden?

Ik ben blij dat ik geen Galapagos meer in mijn bezit heb. Ik heb wel wat ADMA maar dat verlies is ongeveer gelijk aan de winst die ik vandaag weer maak met Aquestive Therapeutics, neutraal dagje voor mij ongeveer. Wellicht komt ADMA weer wat omhoog aan het einde van de dag.
Hulskof
0
Nee, ben al m'n geld aan Gala kwijt. Ik had turbo's, met een veilige stoploss dacht ik. 120 en 110. Helaas, meteen na opening schoot de koers naar 105 en was het gedaan met de pret. Blijft een harde leerschool, die turbo's. Al vaak m'n vingers aan gebrand.
fcbeetle
0
quote:

Hulskof schreef op 19 augustus 2020 16:46:

Nee, ben al m'n geld aan Gala kwijt. Ik had turbo's, met een veilige stoploss dacht ik. 120 en 110. Helaas, meteen na opening schoot de koers naar 105 en was het gedaan met de pret. Blijft een harde leerschool, die turbo's. Al vaak m'n vingers aan gebrand.
Galapagos heb ik op een redelijk goed moment allemaal buitengekieperd, zowel aandelen als een turbo. Mijn ervaringen met turbo's zijn ook gemengd. Langere tijd geleden nogal aan verbrand met Euronav (verschillende turbo's). Ik gebruik het nog amper. Totnogtoe een positieve dag. PAVM ( :) ) blijft zoals te verwachten was, hangen. TRIL gaat weer lekker. Dat is toch ook eentje waarbij ik zeer hoge verwachtingen koester (met het nodige risico natuurlijk). ADMA had ik al weggedaan, die was ik op een bepaald moment beu (er zat te weinig opwaarts leven in). Het verbaast me dat die als aandeel onder de Coronacrisis niet beter hebben kunnen presteren.
Derwing
0
quote:

Hulskof schreef op 19 augustus 2020 16:46:

Nee, ben al m'n geld aan Gala kwijt. Ik had turbo's, met een veilige stoploss dacht ik. 120 en 110. Helaas, meteen na opening schoot de koers naar 105 en was het gedaan met de pret. Blijft een harde leerschool, die turbo's. Al vaak m'n vingers aan gebrand.
Turbos ga ik nooit aan beginnen. Qua kosten e.d. kun je volgensmij gewoon altijd veel beter aandelen kopen.
Hulskof
0
Nee, turbo's zijn op zich superhandig en als je ze op de juiste manier inzet, heel veilig, veiliger nog dan aandelen. Zo kun je je potentiële maximale verlies altijd op voorhand inbouwen. Bij aandelen kun je een stoploss zetten, maar wat heb je daaraan als de koers zoals vandaag bij Galapagos in één klap 30 procent lager opent? Dan ben je alsnog het haasje als je bv maar max 10% verlies wou nemen.

Het probleem dat meestal bij turbo's ontstaat is dat je er veel meer koopt dan je aandelen gekocht zou hebben (hun aanschafprijs is dikwijls veel lager), zodat je uiteindelijk meer verlies kunt maken dan je bereid was te nemen indien je aandelen had gekocht. Tja, die hebzucht hè.
[verwijderd]
0

wo 25 sep. 2019 15:50
aan mij

Geachte heer ......,

Hierbij informeren wij u over het volgende. U heeft een verzoek ingediend om het fonds Aquestive Therapeutics Inc toe te voegen aan onze website. Het fonds is inmiddels toegevoegd. U kunt het fonds gemakkelijk vinden via de zoekfunctie. Ik wijs u graag op de mogelijkheid van het snel zoeken naar een fonds op naam.

Snel zoeken

In de rechterbovenhoek van de website vindt u de zoekfunctie. In het veld met de tekst Vul uw zoekterm in kunt u direct uw zoekopdracht invoeren. Zodra u de eerste letters van uw zoekterm invoert worden direct de tien meest relevante resultaten getoond. De resultaten worden getoond met tickercode, fondscode of het eerste gedeelte van de ISIN-code. Vervolgens selecteert u het beleggingsinstrument van uw keuze door op de betreffende regel te klikken.

Uitgebreid zoeken

U kunt ook uitgebreid op een fonds zoeken. Door op het vergrootglas rechts van het zoekvenster te klikken, krijgt u het uitgebreide zoekvenster. U kunt hier de eerste letters van een fondsnaam invoeren. De zoekresultaten worden nu getoond met fondstype, beurs en ISIN-code. Daarnaast ziet u in de linker kolom de aantallen zoekresultaten gerangschikt per type beleggingsinstrument.

Wij vertrouwen erop u met deze informatie van dienst te zijn.

Heeft u vragen?
Op de website vindt u onder Service & Contact -> Helpcenter het antwoord op veel gestelde vragen. Ook kunt u ons bellen op 020 606 2666 of mailen naar klantenservice@binck.nl.

Met vriendelijke groet,

BinckBank

Nog steeds blij dat ik Binck gevraagd heb of ze AQST konden toevoegen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze iets te vroeg verkocht heb maar een mooie rit gemaakt.

Ik denk inderdaad dat ze ook nog hard kunnen stijgen maar ik kijk toch even of ze nog gaan dippen
2.693 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 131 132 133 134 135 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 874,02 -0,77 -0,09% 24 apr
AMX 925,76 -8,67 -0,93% 24 apr
ASCX 1.207,07 +3,02 +0,25% 24 apr
BEL 20 3.883,83 -6,88 -0,18% 24 apr
Germany40^ 18.086,70 -2,00 -0,01% 24 apr
US30^ 38.353,31 0,00 0,00% 24 apr
US500^ 5.072,39 0,00 0,00% 24 apr
Nasd100^ 17.524,13 0,00 0,00% 24 apr
Japan225^ 37.998,76 0,00 0,00% 24 apr
WTI 82,90 -0,40 -0,48% 24 apr
Brent 88,08 -0,21 -0,24% 24 apr
EUR/USD 1,0698 -0,0004 -0,04% 01:38
BTC/USD 66.371,99 +39,30 +0,06% 24 apr
Gold spot 2.316,53 +0,42 +0,02% 01:38
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
ASMI 590,000 +58,400 +10,99% 24 apr
BESI 139,000 +5,450 +4,08% 24 apr
RANDSTAD NV 46,470 +1,470 +3,27% 24 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ING 14,670 -0,930 -5,96% 24 apr
RELX 38,500 -0,800 -2,04% 24 apr
DSM FIRMENICH AG 104,000 -2,150 -2,03% 24 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront