Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gbakl
1
quote:

hirshi schreef op 22 augustus 2020 21:37:

Nutteloos gezwets.

Alles in het teken van verkiezingsretoriek.

Doorzie het en houd op met die papagaaipraat.
wat een hopeloos kansloos gekwaak over niet bestaande prestaties van de
idioot die 4 jaar president mocht spelen en het afbranden via bij elkaar gezochte
argumenten van alle voorgaande recente democratische leiders en dan
nog de voorspellende gave van profeet hirshi waar het vanaf nu op uit zal draaien.

toch....met zijn bovenstaande uitlatingen tegen zichzelf in de spiegel
zit hij er voor 1 keer niet ver naast.
gnocchi.
0
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/maryann...

Donald Trump's zus Maryanne Trump Barry betrapt op tape vernietigen hem
Bill Palmer | 20:36 EDT 22 augustus 2020
Palmer-rapport » Analyse

Het blijkt dat Mary Trump niet het enige lid is van de Trump-familie die denkt dat Donald Trump een slecht stuk stront is. Nieuwe audio-tapes vangen Donald's zus, voormalig federale rechter Maryanne Trump Barry, rippen Donald aan stukken tijdens een telefoongesprek met Mary.

In de opnames verkregen door de Washington Post, Maryanne wordt gehoord vertellen Mary dat Donald Trump "geen principes heeft. Geen. Geen. En zijn basis, ik bedoel mijn God, als je een religieus persoon was, wil je mensen helpen. Doe dit niet." Ze veroordeelde Trump ook zijn tweets, voor liegen, en voor zijn "gebrek aan voorbereiding" bij het doen van het werk. Ze maakte ook duidelijk dat ze het niet eens met wat Donald deed om immigranten kinderen aan de grens.

Deze tapes zijn een big deal, omdat ze helpen bevestigen de beweringen die Mary Trump gemaakt in haar boek, en ze maken duidelijk dat meerdere leden van de Trump familie denken dat Donald Trump is een absolute schande en ramp. Met name Maryanne Trump Barry bevestigde in deze opnames ook dat Donald Trump 'niet leest'. Dat wisten we al.
gnocchi.
0
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/26-hous...

26 House Republicans just caved on the Post Office. Here’s what happens next.

Bill Palmer 20:03 uur EDT 22 augustus 2020
Palmer Rapport " Analyse

In een ontwikkeling die Palmer Rapport voorspelde, informeerden de Democraten van het Huis Postmeester Generaal Louis DeJoy vandaag dat zij interne documenten hebben die bewijzen dat hij onder ede aan de Senaat heeft gelogen. Dit geeft de Democraten significante hefboomwerking rubriek in de verklaring van het Huis DeJoy op Maandag, aangezien DeJoy nu zal moeten nadenken komend schoon Sondland-stijl, in de hoop van het ontwijken van misdrijf meineedlasten.

Deze ontwikkeling scheefgetrokken duidelijk het landschap minstens geleidelijk, aangezien zesentwintig Republikeinen van het Huis zich bij de Democraten vanavond in het overgaan van de wetgeving bij het herstellen van financiering en verrichtingen aan het Postkantoor aansloten. Dit plaatst minstens wat druk op Mitch McConnell om een stemming van de Senaat toe te staan, en op Donald Trump om het te slikken. Vergeet niet, dit gaat allemaal over hefboomwerking - en de Republikeinen beginnen toe te geven.

Met republikeinen die beginnen te overlopen, zal McConnell waarschijnlijk wachten om te zien hoe slecht DeJoy in zijn verklaring van het Huis op Maandag vergaat alvorens te beslissen of hij geen keus heeft dan het aan een stemming in de Senaat te brengen. McConnell moet overwegen hoe sterk de kiezers zouden kunnen beà "indigen straffend de Republikeinen van de Senaat in November, als GOP wordt gezien zoals hebben veroorzakend de huidige problemen van het Postkantoor.

Donald Trump dringt er nog steeds publiekelijk op aan dat hij een veto uitspreekt over de wetgeving van het postkantoor als het de Senaat overleeft, maar dat is slechts een houding aannemen. Als McConnell hierop groeft, zal Trump dat waarschijnlijk ook doen. Dit is je 1.342.987ste herinnering dat Trump en McConnell geen magische toverstokjes hebben. Ze zijn onderworpen aan de wetten van politieke invloed, net als iedereen.
het zwaard
0
Het lijkt mij duidelijk dat de Trump aanhangers op dit forum klamme handjes beginnen te krijgen hoe dichter 3 november er aan komt. Blijk van slechte verliezers ? Of te fanatiek extreem gedachtegoed.
Wie zal het zeggen? Wel staat het nu al vast , dat indien hun idool Trump het moet afleggen tegen 'n Democraat, hun laatste woord nog niet gezegd is.
Wadloper
0
Het lijkt mij duidelijk dat de Hillary Clinton aanhangers op dit forum klamme handjes beginnen te krijgen hoe dichter 8 november 2016 er aan komt. Blijk van slechte verliezers ? Of te fanatiek extreem gedachtegoed.
Wie zal het zeggen? Wel staat het nu al vast , dat indien hun idool Hillary Clinton het moet afleggen tegen 'n Republikein, hun laatste woord nog niet gezegd is.

Volledig uitgekomen !!!
gnocchi.
2
Hier een betere uitvoering over de tapes van de zus van Donald.
www.ad.nl/buitenland/zus-trump-in-geh...
Zus Trump in geheime opname: ‘Je kan hem niet vertrouwen’

Maryanne Trump Barry, de zus van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft zich in een reeks audio-opnames erg kritisch uitgelaten over haar broer. De opnames werden in het geheim gemaakt door haar nicht Mary Trump, die vorige maand een erg kritisch boek over de president uitbracht. De krant The Washington Post publiceerde zaterdag een selectie van de audiofragmenten op zijn website.

,,Hij heeft geen principes. Helemaal geen. Geen enkel. En zijn achterban... Ik bedoel, mijn god, als je religieus bent, dan wil je mensen helpen. Niet dit’’, zegt de 83-jarige Barry, een voormalige federale rechter, in een van de fragmenten.

De opmerking maakt deel uit van een conversatie met haar nicht Mary over het immigratiebeleid van haar broer, die illegale immigranten bij hun arrestatie aan de grens met Mexico liet scheiden van hun kinderen. Ze doet haar beklag over ,,wat ze doen met kinderen aan de grens’’, en vermoedt dat haar broer nooit een van haar juridische opinies over immigratie heeft gelezen. Zo pakte ze een rechter ooit hard aan omdat die een asielzoeker respectloos had behandeld. ,,Hij leest niet’’, zegt Barry, terwijl ze ook het twittergedrag van haar broer hekelt. ,,Zijn verdomde tweet en de leugens, oh mijn god. Ik spreek te vrijuit, maar je weet het. Zijn verhalen die voortdurend veranderen. Het gebrek aan voorbereiding. De leugens. Holy shit.’’

Zijn verdomde tweet en de leugens, oh mijn god. Zijn verhalen die voortdurend veranderen. Het gebrek aan voorbereiding. De leugens. Holy shit’’
-Maryanne Trump Barry

Barry heeft zich in het openbaar nooit kritisch uitgesproken over de president, maar uit de opnames blijkt dat het tussen haar en haar broer niet echt botert. ,,Het is de nepheid van dit alles. Het is de nepheid en zijn wreedheid. Donald is wreed’’, zegt ze onder meer tegen haar nicht.

Toelatingsexamen

De voorbije weken kreeg Mary Trump meermaals vragen over de bronnen voor haar boek, waarin ze onder andere beweert dat Donald Trump een vriend had betaald om zijn toelatingsexamen voor hem af te leggen, zodat hij zou worden toegelaten aan de Universiteit van Pennsylvania. Tegen The Washington Post vertelde Mary Trump dat ze in 2018 en 2019 in totaal vijftien uur aan gesprekken heeft opgenomen tussen haar en haar tante. Uit de audio-opnames blijkt nu dat de informatie over Trumps toelatingsexamen van zijn zus kwam.

Hij was een verwend nest’’
-Maryanne Trump Barry

,,Hij was een verwend nest’’, zegt Barry over hem. ,,Ik deed zijn huiswerk voor hem en ik reed hem rond in New York City om hem aan een universiteit te krijgen.’’ Vervolgens onthult ze dat een vriend van Donald Trump, een zekere Joe Shapiro, zijn toelatingsexamen heeft afgelegd. De weduwe en de zus van Shapiro ontkennen het verhaal. Trump heeft zelf altijd beweerd dat hij op de universiteit was binnengekomen omdat hij een ,,supergenie’’ is. Vorig jaar onthulde The Washington Post echter dat Trumps broer Fred Jr. nauw bevriend was met de toelatingsambtenaar van de school en die vertelde tegen de krant dat hij Donald op verzoek van Fred Jr. had geïnterviewd.

Donald zorgt alleen voor Donald, punt uit’’
-Maryanne Trump Barry

De Amerikaanse president spreekt in het openbaar altijd lovende woorden over zijn zus. Zo zei hij in 2016: ,,We verschillen een beetje van mening. Ze is een erg gewaardeerde rechter.’’ Uit een van de opgenomen gesprekken blijkt echter dat Barry maar moeilijk met haar broer door één deur kan. In 1983 vroeg ze hem om hulp toen ze door toenmalig president Ronald Reagan genomineerd wilde worden voor een positie als federale rechter. Ze was ervan overtuigd dat Trumps toenmalige advocaat Roy Cohn haar daarbij kon helpen. Trump bleef haar er daarna aan herinneren dat ze haar nominatie ,,aan hem te danken had’’. ,,Hij probeerde een keer de eer voor zich op te strijken’’, aldus Barry in de audio-opname. ,,Hij zei: Waar zou je zijn zonder mij?’’ Maar die opmerking viel niet in goede aarde: ,,Zeg dat nog een keer en ik maak je met de grond gelijk’’, had ze geantwoord. ,,Het was de enige gunst waar ik in mijn hele leven om gevraagd had’’, zegt ze en die nominatie heeft ze ,,zelf verdiend’’. ,,Donald zorgt alleen voor Donald, punt uit’’, aldus Barry.

De 55-jarige Mary Trump vindt haar oom ongeschikt voor het presidentschap en heeft te kennen gegeven dat ze alles op alles wil zetten om Joe Biden bij de verkiezingen van november in het zadel te helpen
DeZwarteRidder
1
quote:

gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 23 augustus 2020 09:20:

Hier een betere uitvoering over de tapes van de zus van Donald.
www.ad.nl/buitenland/zus-trump-in-geh...
Zus Trump in geheime opname: ‘Je kan hem niet vertrouwen’

Maryanne Trump Barry, de zus van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft zich in een reeks audio-opnames erg kritisch uitgelaten over haar broer. De opnames werden in het geheim gemaakt door haar nicht Mary Trump, die vorige maand een erg kritisch boek over de president uitbracht. De krant The Washington Post publiceerde zaterdag een selectie van de audiofragmenten op zijn website.

,,Hij heeft geen principes. Helemaal geen. Geen enkel. En zijn achterban... Ik bedoel, mijn god, als je religieus bent, dan wil je mensen helpen. Niet dit’’, zegt de 83-jarige Barry, een voormalige federale rechter, in een van de fragmenten.

De opmerking maakt deel uit van een conversatie met haar nicht Mary over het immigratiebeleid van haar broer, die illegale immigranten bij hun arrestatie aan de grens met Mexico liet scheiden van hun kinderen. Ze doet haar beklag over ,,wat ze doen met kinderen aan de grens’’, en vermoedt dat haar broer nooit een van haar juridische opinies over immigratie heeft gelezen. Zo pakte ze een rechter ooit hard aan omdat die een asielzoeker respectloos had behandeld. ,,Hij leest niet’’, zegt Barry, terwijl ze ook het twittergedrag van haar broer hekelt. ,,Zijn verdomde tweet en de leugens, oh mijn god. Ik spreek te vrijuit, maar je weet het. Zijn verhalen die voortdurend veranderen. Het gebrek aan voorbereiding. De leugens. Holy shit.’’

Zijn verdomde tweet en de leugens, oh mijn god. Zijn verhalen die voortdurend veranderen. Het gebrek aan voorbereiding. De leugens. Holy shit’’
-Maryanne Trump Barry

Barry heeft zich in het openbaar nooit kritisch uitgesproken over de president, maar uit de opnames blijkt dat het tussen haar en haar broer niet echt botert. ,,Het is de nepheid van dit alles. Het is de nepheid en zijn wreedheid. Donald is wreed’’, zegt ze onder meer tegen haar nicht.

Toelatingsexamen

De voorbije weken kreeg Mary Trump meermaals vragen over de bronnen voor haar boek, waarin ze onder andere beweert dat Donald Trump een vriend had betaald om zijn toelatingsexamen voor hem af te leggen, zodat hij zou worden toegelaten aan de Universiteit van Pennsylvania. Tegen The Washington Post vertelde Mary Trump dat ze in 2018 en 2019 in totaal vijftien uur aan gesprekken heeft opgenomen tussen haar en haar tante. Uit de audio-opnames blijkt nu dat de informatie over Trumps toelatingsexamen van zijn zus kwam.

Hij was een verwend nest’’
-Maryanne Trump Barry

,,Hij was een verwend nest’’, zegt Barry over hem. ,,Ik deed zijn huiswerk voor hem en ik reed hem rond in New York City om hem aan een universiteit te krijgen.’’ Vervolgens onthult ze dat een vriend van Donald Trump, een zekere Joe Shapiro, zijn toelatingsexamen heeft afgelegd. De weduwe en de zus van Shapiro ontkennen het verhaal. Trump heeft zelf altijd beweerd dat hij op de universiteit was binnengekomen omdat hij een ,,supergenie’’ is. Vorig jaar onthulde The Washington Post echter dat Trumps broer Fred Jr. nauw bevriend was met de toelatingsambtenaar van de school en die vertelde tegen de krant dat hij Donald op verzoek van Fred Jr. had geïnterviewd.

Donald zorgt alleen voor Donald, punt uit’’
-Maryanne Trump Barry

De Amerikaanse president spreekt in het openbaar altijd lovende woorden over zijn zus. Zo zei hij in 2016: ,,We verschillen een beetje van mening. Ze is een erg gewaardeerde rechter.’’ Uit een van de opgenomen gesprekken blijkt echter dat Barry maar moeilijk met haar broer door één deur kan. In 1983 vroeg ze hem om hulp toen ze door toenmalig president Ronald Reagan genomineerd wilde worden voor een positie als federale rechter. Ze was ervan overtuigd dat Trumps toenmalige advocaat Roy Cohn haar daarbij kon helpen. Trump bleef haar er daarna aan herinneren dat ze haar nominatie ,,aan hem te danken had’’. ,,Hij probeerde een keer de eer voor zich op te strijken’’, aldus Barry in de audio-opname. ,,Hij zei: Waar zou je zijn zonder mij?’’ Maar die opmerking viel niet in goede aarde: ,,Zeg dat nog een keer en ik maak je met de grond gelijk’’, had ze geantwoord. ,,Het was de enige gunst waar ik in mijn hele leven om gevraagd had’’, zegt ze en die nominatie heeft ze ,,zelf verdiend’’. ,,Donald zorgt alleen voor Donald, punt uit’’, aldus Barry.
De 55-jarige Mary Trump vindt haar oom ongeschikt voor het presidentschap en heeft te kennen gegeven dat ze alles op alles wil zetten om Joe Biden bij de verkiezingen van november in het zadel te helpen
Alles wat we al wisten over Trump wordt nu bevestigd door z'n eigen familie.
Plein777
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 23 augustus 2020 09:39:

[...]
Alles wat we al wisten over Trump wordt nu bevestigd door z'n eigen familie.
@DZR,

maar geef nou eens toe dat trump belangrijke topprioriteiten heeft die hij gaat aanpakken als hij voor een 2e termijn herkozen word ?

twitter.com/77SunnyAndClear/status/12...

.
gbakl
0
ik snap alle ophef niet.
politieke commentatoren vallen nog over elkaar heen om het zgn nog even spannend te houden
anders is hun positie en funktie uitgehold en zinloos terwijl dit de mooiste tijd in 4 jaar
moet worden voor hun.
trump heeft zijn eigen graf gegraven en heeft dat als narcist nog nauwelijks door en zal
het ook zeker niet erkennen dat hij kansloos aan het worden is.

waar moeten die 50% kiezers vandaan komen als een deel vd republikeinen ook al
openlijk afvallig is en de gemiddelde democraat pislink is op trump?

extreme democraten denken dan heus niet....nee die Biden is niet ideaal dus dan trump
maar weer......NO Chance !
het zwaard
0
josti5
0
quote:

hirshi schreef op 22 augustus 2020 22:35:

[...]

Kom op zeg.

Je doet me denken aan een Jehova's Getuige.
Mijn kind en kleinkind gaan helemaal niet ten onder.
met geklets van kabouters en boosaardige snoodaards heb ik niets van doen.

Inderdaad nogal pretentieus, dat sommigen denken, de wereld anno-nu voor hun kleinkinderen in te kunnen richten.
Dat maken die kleinkinderen tzt zelf wel uit, onder ongetwijfeld heel andere omstandigheden, normen en waarden dan nu.
Waar wij zelf gaandeweg al moeite hebben om 'bij te blijven' bij de ontwikkelingen, zou dit voor onze grootouders, mochten zij op deze wereld worden teruggezet, een totale onmogelijkheid zijn.
luchtschip
0


Maryanne Trump Barry, de zus van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft zich in een reeks audio-opnames erg kritisch uitgelaten over haar broer. De opnames werden in het geheim gemaakt door haar nicht Mary Trump, die vorige maand een erg kritisch boek over de president uitbracht.

Tape 1 of 5 -- Audio enhanced.

twitter.com/TheClearCider/status/1297...
Ijsbeer
3
Wat ook komisch is.
Trump leest de stukken niet.
Trump weet niet eens wat er gaande is.
Trump is lui.
Trump is steeds aan het golfen.
Trump weet niet eens wat hij ondertekent.
Trump snapt niks van politiek.

Trump laat al het werk doen door zijn ambtenaren.
Als er dan wat is in Iran mag hij een keuze maken door de generaals.

Trump snapt niks doet niks leest de stukken niet en laat het land leiden door de mensen die het altijd al doen bij alle presidenten.

TRUMP doet helemaal niks en snapt niks en leest niks en laat alles over aan zijn ambtenaren en altijd maar golfen!!

DAN IS HET WEL VREEMD DAT HIJ OVERAL DE SCHULD VAN KRIJGT.
Gouden regel is als je niks doet kun je ook niets verkeerd doen.

Bij Trump werkt het anders.
lol.
luchtschip
0


Maryanne Trump Barry, de zus van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft zich in een reeks audio-opnames erg kritisch uitgelaten over haar broer. De opnames werden in het geheim gemaakt door haar nicht Mary Trump, die vorige maand een erg kritisch boek over de president uitbracht.

Tape 2 of 5 -- Audio enhanced.

Maryanne claims Trump never attended Wharton.

twitter.com/TheClearCider/status/1297...
luchtschip
0


Maryanne Trump Barry, de zus van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft zich in een reeks audio-opnames erg kritisch uitgelaten over haar broer. De opnames werden in het geheim gemaakt door haar nicht Mary Trump, die vorige maand een erg kritisch boek over de president uitbracht.

Tape 3 of 5 -- Audio enhanced.

twitter.com/TheClearCider/status/1297...
luchtschip
0

Maryanne Trump Barry, de zus van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft zich in een reeks audio-opnames erg kritisch uitgelaten over haar broer. De opnames werden in het geheim gemaakt door haar nicht Mary Trump, die vorige maand een erg kritisch boek over de president uitbracht.

Tape 4 of 5 - Audio enhanced

twitter.com/TheClearCider/status/1297...
luchtschip
0


Maryanne Trump Barry, de zus van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft zich in een reeks audio-opnames erg kritisch uitgelaten over haar broer. De opnames werden in het geheim gemaakt door haar nicht Mary Trump, die vorige maand een erg kritisch boek over de president uitbracht.

Tape 5 of 5 -- Audio enhanced.

twitter.com/TheClearCider/status/1297...
josti5
0
quote:

Caveat schreef op 23 augustus 2020 12:34:

Wat ook komisch is.
Trump leest de stukken niet.
Trump weet niet eens wat er gaande is.
Trump is lui.
Trump is steeds aan het golven.
Trump weet niet eens wat hij ondertekent.
Trump snapt niks van politiek.

Trump laat al het werk doen door zijn ambtenaren.
Als er dan wat is in Iran mag hij een keuze maken door de generaals.

Trump snapt niks doet niks leest de stukken niet en laat het land leiden door de mensen die het altijd al doen bij alle presidenten.

TRUMP doet helemaal niks en snapt niks en leest niks en laat alles over aan zijn ambtenaren en altijd maar golfen!!

DAN IS HET WEL VREEMD DAT HIJ OVERAL DE SCHULD VAN KRIJGT.
Gouden regel is als je niks doet kun je ook niets verkeerd doen.

Bij Trump werkt het anders.
lol.
Daarnaast wordt hij verraden door zijn familie, die in het geniep opnamen maakt, en ex-medewerkers die in boeken en interviews uit de school klappen, om daar een lekkere stuiver aan te verdienen.
Puur geldgewin, luid toegejuicht, geprezen en verspreid door de antitrumpers.
Walgelijke mentaliteit van familie, ex-medewerkers en antitrumpers.
Ijsbeer
0
quote:

josti5 schreef op 23 augustus 2020 12:50:

[...]

Daarnaast wordt hij verraden door zijn familie, die in het geniep opnamen maakt, en ex-medewerkers die in boeken en interviews uit de school klappen, om daar een lekkere stuiver aan te verdienen.
Puur geldgewin, luid toegejuicht en geprezen door de antitrumpers.
Walgelijke mentaliteit van familie, ex-medewerkers en antitrumpers.
Inderdaad als je gaat om denken en iemand maakt stiekem opnames en je denkt dat je vrij kunt spreken.

Dan moet je goed nadenken en dan denken hoe je het zelf zou vinden als iemand dat bij je doet.
Gewoon walgelijk.

En dan er nog geld aan verdienen??
Maakt ook niet uit wie het doet dit is altijd verwerpelijk!!

Meer respect dan wie het in het openbaar zeggen.
De beroemde schoen gooier naar BUSH bv.
Recht voor zijn raap.
Schoen gooien is ook verwerpelijk natuurlijk maar in die cultuur is het gewoon.
Wel een eerlijke manier dan stiekem opnames maken.
Dat doet de USA al genoeg en dat voor dat Trump aan de macht kwam.

Trump doet rare dingen en dan moet je je niet verlagen dan ben je net zo erg en GEEN HAAR BETER!!

Het volk stemt het is een democratie en wie wint die wint.
en dan niet lopen te janken als de uitslag niet bevalt.
We willen een democratie en wees dankbaar dat die er is.

Een democratie is hoe snel kun je een leider weer afzetten mocht dat nodig zijn.
En nu kunnen ze weer vrij stemmen in de USA.
En mocht Trump winnen dan is het duidelijk.

Volk is kotsmisselijk van al die praatjes van de democraten en stemmen op een clown en zeggen red je er maar mee.!!

Eigenlijk wel triest dat ze meer vertrouwen hebben in een politiek onbenul dan een politiek leider die hun naar de voedselbanken brengt op een keurige manier.
Dan maar op de harde manier want er komen doen ze toch wel links of rechts om veranderen zal er niks zolang de macht in verkeerde handen is.!

70.727 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 ... 3533 3534 3535 3536 3537 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 874,79 +8,28 +0,96% 23 apr
AMX 934,43 +5,75 +0,62% 23 apr
ASCX 1.204,05 +15,50 +1,30% 23 apr
BEL 20 3.890,71 +27,45 +0,71% 23 apr
Germany40^ 18.161,70 +24,05 +0,13% 23 apr
US30^ 38.504,96 0,00 0,00% 23 apr
US500^ 5.069,70 0,00 0,00% 23 apr
Nasd100^ 17.481,67 0,00 0,00% 23 apr
Japan225^ 37.938,71 0,00 0,00% 23 apr
WTI 83,30 0,00 0,00% 23 apr
Brent 88,29 0,00 0,00% 23 apr
EUR/USD 1,0713 +0,0010 +0,10% 03:39
BTC/USD 66.739,76 +407,07 +0,61% 02:59
Gold spot 2.319,81 -2,22 -0,10% 03:45
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
PROSUS 30,890 +1,050 +3,52% 23 apr
ASMI 531,600 +16,200 +3,14% 23 apr
ASML 834,300 +21,100 +2,59% 23 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
RANDSTAD NV 45,000 -3,500 -7,22% 23 apr
Akzo Nobel 62,280 -4,640 -6,93% 23 apr
ArcelorMittal 23,470 -0,640 -2,65% 23 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront