Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos augustus 2020

9.775 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 ... 485 486 487 488 489 » | Laatste
EFBO
0
quote:

objectief schreef op 26 augustus 2020 09:15:

[...]

Bestuurders moeten vooral niet op (individuele) aandeelhouders reageren, anders hadden ze daar al een dagtaak aan. Wat denk je dat ze voor beschuldigingen na de daling hebben gekregen, daar lusten de honden geen brood van.
Alles wat het bestuur doet kan in de AVA worden aangekaart. 1x per jaar en verder moeten ze gewoon hun job doen.

Terecht als het op individuele aandeelhouders gaat, maar we praten hier over miljoenen en ik ben er zeker van dat heel veel aandeelhouders willen het weten.
Anderzijds vind ik ook belangrijk dat wanneer je een leider bent dan moet je Walk the talk ! Geef je aandeelhouders (meer dan een keer per jaar) een teken van vertrouwen. Als je zegt dat goed gaat dan verkoop je niet zonder reden. Dit lijkt mij heel tegenstrijdig.
Hun job doen, absoluut, ieder zijn specialiteit maar een bedrijf heeft ook een communicatie afdeling en dit is hun job om aandeelhouders op de hoogte te houden van wat met een bedrijf gebeurt.
[verwijderd]
3
quote:

objectief schreef op 26 augustus 2020 09:22:

Koers boven 113; op de ASR na de grootste stijger inde AEX. De Amerikaanse beleggers hebben de positieve draai gemaakt.
Exact één week na de nachtelijke "overval" met de FDA berichtgeving lijkt de shockgolf te zijn uitgeraasd en het massale dumpen tot een einde gekomen.
Met de aankondiging vandaag van de nieuwe inzichten in IPF kan dan eindelijk het herstel worden ingezet.
Forza Galapagos!
[verwijderd]
0
quote:

figges schreef op 26 augustus 2020 09:22:

als het goed gaat mag het ook gezegd worden hoor. :-)
Beetje dobberen tussen €100 en €120 komende maanden.

Om nou steeds te benoemen dat het goed gaat als we voor de 20e maal van €105 stijgen naar €120....tsja.
MtBaker
3
quote:

ketchup schreef op 25 augustus 2020 18:31:

Nooit gedacht dat er nog een 2e kans op dit aandeel zou komen voor al diegene die dit aandeel van 100 naar 250 hebben zien galopperen en er niet meer in durfden omdat het enkel maar op betalen was

nu is die kans er , en dan moet je m.i. daar dankbaar gebruik van maken, het zou me niets verbazen als Gilead dat ook niet doet, zat investment banken of fonds managers die bereid zijn voor een " Meester te parkeren"

hoop dat het nog verder doorzakt, maar denk dat 85% van de pijn nu wel is in geprijsd - het aandeel heeft heel de hype move van de laatste 18 maand van 100 naar 250 zo'n beetje ingeleverd

de hype is eruit , een geschenk uit de hemel voor hen die dit als een koopopportuniteit zien en die moet je dan wel pakken, want als het aandeel nu opveert naar 130 vinden de meeste het alweer duur.

you aint seen nothing sofar. wait and learn.
figges
0
quote:

BalletjeBalletje schreef op 26 augustus 2020 09:35:

[...]

Beetje dobberen tussen €100 en €120 komende maanden.

Om nou steeds te benoemen dat het goed gaat als we voor de 20e maal van €105 stijgen naar €120....tsja.

ik, en dan bedoel ik misschien wel 'wij', zien toch liever 120 staan dan 105 hoor.. :-) maar het blijft natuurlijk afwachten...
holenbeer
3
quote:

ketchup schreef op 26 augustus 2020 07:12:

[...]

Hi Tini
hoop alles goed met jou & family in deze onzekere tijden

klopt, beperk me meer tot echt zeer lange termijn wat Pharma betreft en heb altijd de voorkeur gegeven aan Roche en Novartis die ik als goede established defensieve waardes zie en opteer minder voor groei en rollercoaster performances

echter mijn aandacht werd een tijd geleden door Holenbeer naar Galapagos gebracht en ben het toen gaan volgen, maar zag enkel de waarde oplopen van in de 100 euro naar 250 euro en kon mezelf er niet toebrengen op te betalen, buiten een zeer beperkte positie en korte rit van 170 naar 190 , ontbrak mij het lef om er echt goed long in te gaan

ben wel de comments op dit forum gaan volgen
over t algemeen zeer goede posts van oa woman in chain, voor mij van echt grote kwaliteit

had nooit gedacht nog een kans te kunnen krijgen dit aandeel tegen de 100 euro te kunnen kopen,
nu komt dit zomaar uit de lucht vallen en dat kan enkel omdat dit aandeel over-hyped was, de afwijzing voor nu van de FDA is een domper, maar dat komt wel meer voor
de afstraffing op dit aandeel is de leegloop van de hype premie en die was al ingezet lang voordat de afkeuring kwam

dit is m.i. een 'kans' en die ben ik bereid te nemen, je ziet dit wel meer bij succesvolle ondernemingen die nog in een sterke groeifase zitten, ze over-hitten en pieken, je krijgt een soort van kerstboom formatie op het aandeel een steile piek naar boven en die verdampt compleet in snel tempo om daarna van een veel solidere basis, met minder speculatieve inbreng van voornamelijk gelukzoekers, in een nieuwe fundamenteel gezondere uptrend te gaan

zolang fundamenteel de basis van dit bedrijf gezond blijft en de pipeline divers, is dit mi een belegging voor een 5 jaar horizon en dan zien we wel hoe ver het kan gaan en uiteindelijk onder wiens dak het eindigt en aan welke prijs.

succes, blijf veilig.
Welkom Wies, leuk je hier te zien, en fijn dat je je hebt ingelezen. Jouw blik, vanuit jouw achtergrond, kan hier een nuttige extra invalshoek bieden.
Hopelijk maken we dezelfde rit nog een keer.
silverwheaton
1
quote:

figges schreef op 26 augustus 2020 09:22:

als het goed gaat mag het ook gezegd worden hoor. :-)
Geniet van deze tijdelijke dead cat bounce, maar besef dat lagere koersen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bewerkstelligd gaan worden. Ik heb een broertje dood aan die heerschappen die zich in géén tijd willen verrijken. Eerst naar tachtig, waarna we wellicht terug fors hogere regionen gaan opzoeken. En neen, ik heb enkel verkocht na verdubbeling, telkenmale, en hoef niet bij te kopen. Maar de meesten alhier snappen 't begrip 'beleggen op de beurs' in de verste verte niet. GEDULD! Over tien jaar kan je met me meepraten! :)
MtBaker
1
quote:

MtBaker schreef op 26 augustus 2020 09:37:

[...]you aint seen nothing sofar. wait and learn.
By the way welcome.
[verwijderd]
5
quote:

silverwheaton schreef op 26 augustus 2020 09:53:

[...]

Geniet van deze tijdelijke dead cat bounce, maar besef dat lagere koersen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bewerkstelligd gaan worden. Ik heb een broertje dood aan die heerschappen die zich in géén tijd willen verrijken. Eerst naar tachtig, waarna we wellicht terug fors hogere regionen gaan opzoeken. En neen, ik heb enkel verkocht na verdubbeling, telkenmale, en hoef niet bij te kopen. Maar de meesten alhier snappen 't begrip 'beleggen op de beurs' in de verste verte niet. GEDULD! Over tien jaar kan je met me meepraten! :)
U geniet duidelijk van iets anders. Wat moeten we met dit bericht?
[verwijderd]
0

Nieuwe Tweets bekijken
Gesprek
Nico PR Bakker/BNPP Markets NL
@TheDailyTurbo
Voor de GALAPAGOS liefhebbers de melding dat er vandaag mogelijk een Bullish Engulfing patroon wordt neergezet. Eerste stap in de hernieuwde rebound?
LVT1
9
@WiC

In dit hele verhaal is de toezichthoudende overheid de FSMA, de instelling die bepaalt wat moet.
In het kort kun je stellen dat alle bestuurders, directieleden enz.. verplicht zijn de transacties van aandelen van de onderneming waarin zij .... moeten melden.
Dit moet vanaf of boven de 5000 euro gecumuleerd op jaarbasis.

De melding waar het over gaat is de volgende

www.fsma.be/nl/van-de-stolpe-onno-53

Onno doet die melding zelf of hij mandateert iemand. Ik denk dat de CFO dit voor hem doet.
Nu naar de inhoud.
- datum melding 20/05/2020
-specificatie van de transactie: lenen of uitlenen van financiële instrumenten (aandelen in dit geval)
-Transactiedatum 11/05/2020
- aantal aandelen : 424 829
- toelichting van Onno : Tijdelijk uitlenen van aandelen voor de aanbieding van een cashless exercise facility voor warrants uitgegeven in het kader van het verloningsbeleid

Eerst een paar opmerkingen. Aangezien deze meldingen elektronisch gebeuren is het verschil tussen de transactie datum en de meldingsdatum al bedenkelijk lang!
De verplichting is om dit onmiddellijk te melden.

De ter beschikking stelling is enkel voor zichzelf en voor de collegae directieleden. ( en dus niet voor de andere personeelsleden)
Men wil komen tot een "cashless exercise facility" van warrants.
Ik ga u niet de verloning van de actoren hier uit de doeken doen, maar als Onno niet het geld heeft om op 28/05 die 40000 warrant tegen 15 euro uit te oefenen, dan zijn we elkaar iets aan het wijs maken.
Gewone personeelsleden zijn hierbij niet betrokken.

De vraag dringt zich op wat is nu shorten eigenlijk?
Meestal zijn dat "hedgefunds" die oordelen dat de koers te hoog staat en dan aandelen gaan lenen om die te verkopen. Zij moeten wel vroeg of laat hun positie vereffenen door de aandelen te leveren of terug te kopen

Toegepast op GLPG: Onno stelt op 11/05/2020 zijn aandelen ter beschikking van zijn collegae en zichzelf. Hij leent ze zodat deze aandelen voorafgaand aan de juridisch verkrijgingsdatum (28/05/2020) kunnen verkocht worden.
Onno en co. shorten op die manier tegen hun eigen bedrijf en zoals het hoort leveren zij de reeds verkochte stukken terug op 28/05/2020.
Dit is 100% zeker shorten en de mededeling van :"tijdelijk uitlenen van aandelen voor de aanbieding van een cashless exercise facility voor warrants uitgegeven in het kader van het verloningsbeleid' is een drogreden.
Met probeert dan te doen alsof die mannen het geld niet zouden hebben om op 28/05/2020 die warrants te converteren en dat bedrag te betalen.
Kijk, een ondeneming met 5.8 miljard op de rekening kan ook wel een kredietfaciliteitje geven over 14 dagen tegen 0.00005%

Nu worden alle aandeelhouders geconfronteerd met de mededeling van de conversie van 380000 warrants op 28/05/2020 (om 22.01 uur) maar de verkoop is de facto door de "shortconstructie" al gebeurd.

Ik heb de koersen tussen 11/05 en 27/05 bekeken, ik heb ook de commentaar van Voda in deze periode eens terug opgezocht en dat is droevig.
De "dump" van 350 000 aandelen verhoogt de verkoopdruk en niemand ( behalve de directieleden) weet hoe dat komt.

Ik weet dat uw stelling dat dit altijd zo gebeurt, die klopt!
Maar het niet omdat iets verkeerd is, dat het mag blijven duren.

Bovenop deze "dump" komt dan nog een PB van 20/05. Exact als de verkoop van die aandelen gebeurt (11/05-27/05) komt men dan naar buiten met een PB om niet vrolijk van te worden.
De vraag kan dan gesteld worden of Onno en co. dat wisten of beter gezegd "voorkennis" hadden?

Hier ga ik stoppen.
De FSMA kan ingeval van klachten
1. een vraag om bijkomende inlichtingen stellen
2. een strafrechtelijk onderzoek opstarten

Men is in deze materie nogal lichtzinnig te werk gegaan.
Als ik kijk naar de bestuurders van AYDEn ( als ik me niet vergis, vorige week) dan hebben die ook 1.5% van hun aandelen verkocht.
Ze melden dit eerst en dan probeert men die aandelen te plaatsen. Zo hoort het!!!
Bij AYDEN vangen de bestuurders dan iets minder, maar als aandeelhouder ben je perfect vooraf geinformeerd! Dan is dat wel wat anders dan de dump die de GLPG-bestuurders realiseerden.

Kortom in deze periode verloor GLPG 40-45 euro.
Mijn bedoeling is de mensen er op te wijzen dat men in dit bedrijf vooral kritisch moet kijken naar wat de bestuurders met hun eigen centen doen.

Tweede punt
Het verloningsbeleid.
Daar kan ik kort over zijn:
"IRRATIONAL EXUBERANCE"
Als Tim Cook bij Apple een bonus van 280 miljoen krijgt dan zijn dat verhoudingsgewijs "apenootjes"
Beurskapitalisatie:
GLPG : 8 miljard
Apple: 2000 miljard
Dit is factor van 250 in beurskapitalisatie!!
De dump van 350000 aan 200 of 70 miljoen is een factor van 3 tot 4!

Tot slot Walid

De CMO. De man die het best geplaatst is om de pijplijn te evalueren. Volgt alle op handen zijnde vorderingen van alle studies op.
Uitgerekend deze man dumpt 140 000 aandelen en houdt er 0 over.
Weet hij meer of wist hij meer? Het zou me verbazen dat hij niets wist
Dit is het tegenovergestelde van "commitment", ik heb het als een verkoopsignaal bestempeld.
De beslissing tot verkoop van de warrants lijkt mij genomen te zijn op een directievergadering eind april, begin mei; Daar bestaan geen vaste richtlijnen rond.

Ik moet vast stellen dat Abvie op KT het pokerspel aan het winnen is.
Wat ik mis op dit forum is een inhoudelijke discussie over analistenrapporten.
Ik denk dat het bv BARClays was. Hun laatste koersdoel was 270 op 10/05 270 denk ik?
Prachtige analyse
NPV berekend voor filgo in diverse indicaties en dan toch twijfelde ik.
EPS van 36euro/share in 2031.
Bij een K/w van 10 geeft dat 360 euro en doe daar nog 100 euro bij.
Dat impliceert dan dat je uitgaat van een value van 460 in 2031.
Ondertussen kan daar ook weer een heel stuk vanaf!!
Het zal dan van Toledo moeten komen en dat is pas voor 2027 (als dat al gehaald gaat worden).
Ja, waarschijnlijk krijgen we binnenkort te horen:
Toledo: "BEST in the WORLD"




objectief
1
quote:

silverwheaton schreef op 26 augustus 2020 09:53:

[...]

Geniet van deze tijdelijke dead cat bounce, maar besef dat lagere koersen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bewerkstelligd gaan worden. Ik heb een broertje dood aan die heerschappen die zich in géén tijd willen verrijken.

Knap dat je de koers kunt voorspellen; had je de daling van 155 maar 110 ook voorzien!!!

Er zijn bij Gala geen heerschappen die zich willen verrijken; dat is een zondebok zoeken voor je (koers)verlies, maar het was je eigen beslissing om in dit aandeel te beleggen.
_Giulietta_
6
quote:

La Reina schreef op 26 augustus 2020 10:01:

[...]

U geniet duidelijk van iets anders. Wat moeten we met dit bericht?
Noteer zijn naam maar, het weer zo'n ramptoeristje zoals er al velen zijn gepasseerd. Vooraf zien we ze nooit, idem dito na herstel.

Doen zich veelal voor als de messiah, vaak gepaard met een L&H reminder. Allemaal gelul in de ruimte, voer voor psychiaters.

EFBO
0
quote:

LVT1 schreef op 26 augustus 2020 10:03:

@WiC

In dit hele verhaal is de toezichthoudende overheid de FSMA, de instelling die bepaalt wat moet.
In het kort kun je stellen dat alle bestuurders, directieleden enz.. verplicht zijn de transacties van aandelen van de onderneming waarin zij .... moeten melden.
Dit moet vanaf of boven de 5000 euro gecumuleerd op jaarbasis.

De melding waar het over gaat is de volgende

www.fsma.be/nl/van-de-stolpe-onno-53

Onno doet die melding zelf of hij mandateert iemand. Ik denk dat de CFO dit voor hem doet.
Nu naar de inhoud.
- datum melding 20/05/2020
-specificatie van de transactie: lenen of uitlenen van financiële instrumenten (aandelen in dit geval)
-Transactiedatum 11/05/2020
- aantal aandelen : 424 829
- toelichting van Onno : Tijdelijk uitlenen van aandelen voor de aanbieding van een cashless exercise facility voor warrants uitgegeven in het kader van het verloningsbeleid

Eerst een paar opmerkingen. Aangezien deze meldingen elektronisch gebeuren is het verschil tussen de transactie datum en de meldingsdatum al bedenkelijk lang!
De verplichting is om dit onmiddellijk te melden.

De ter beschikking stelling is enkel voor zichzelf en voor de collegae directieleden. ( en dus niet voor de andere personeelsleden)
Men wil komen tot een "cashless exercise facility" van warrants.
Ik ga u niet de verloning van de actoren hier uit de doeken doen, maar als Onno niet het geld heeft om op 28/05 die 40000 warrant tegen 15 euro uit te oefenen, dan zijn we elkaar iets aan het wijs maken.
Gewone personeelsleden zijn hierbij niet betrokken.

De vraag dringt zich op wat is nu shorten eigenlijk?
Meestal zijn dat "hedgefunds" die oordelen dat de koers te hoog staat en dan aandelen gaan lenen om die te verkopen. Zij moeten wel vroeg of laat hun positie vereffenen door de aandelen te leveren of terug te kopen

Toegepast op GLPG: Onno stelt op 11/05/2020 zijn aandelen ter beschikking van zijn collegae en zichzelf. Hij leent ze zodat deze aandelen voorafgaand aan de juridisch verkrijgingsdatum (28/05/2020) kunnen verkocht worden.
Onno en co. shorten op die manier tegen hun eigen bedrijf en zoals het hoort leveren zij de reeds verkochte stukken terug op 28/05/2020.
Dit is 100% zeker shorten en de mededeling van :"tijdelijk uitlenen van aandelen voor de aanbieding van een cashless exercise facility voor warrants uitgegeven in het kader van het verloningsbeleid' is een drogreden.
Met probeert dan te doen alsof die mannen het geld niet zouden hebben om op 28/05/2020 die warrants te converteren en dat bedrag te betalen.
Kijk, een ondeneming met 5.8 miljard op de rekening kan ook wel een kredietfaciliteitje geven over 14 dagen tegen 0.00005%

Nu worden alle aandeelhouders geconfronteerd met de mededeling van de conversie van 380000 warrants op 28/05/2020 (om 22.01 uur) maar de verkoop is de facto door de "shortconstructie" al gebeurd.

Ik heb de koersen tussen 11/05 en 27/05 bekeken, ik heb ook de commentaar van Voda in deze periode eens terug opgezocht en dat is droevig.
De "dump" van 350 000 aandelen verhoogt de verkoopdruk en niemand ( behalve de directieleden) weet hoe dat komt.

Ik weet dat uw stelling dat dit altijd zo gebeurt, die klopt!
Maar het niet omdat iets verkeerd is, dat het mag blijven duren.

Bovenop deze "dump" komt dan nog een PB van 20/05. Exact als de verkoop van die aandelen gebeurt (11/05-27/05) komt men dan naar buiten met een PB om niet vrolijk van te worden.
De vraag kan dan gesteld worden of Onno en co. dat wisten of beter gezegd "voorkennis" hadden?

Hier ga ik stoppen.
De FSMA kan ingeval van klachten
1. een vraag om bijkomende inlichtingen stellen
2. een strafrechtelijk onderzoek opstarten

Men is in deze materie nogal lichtzinnig te werk gegaan.
Als ik kijk naar de bestuurders van AYDEn ( als ik me niet vergis, vorige week) dan hebben die ook 1.5% van hun aandelen verkocht.
Ze melden dit eerst en dan probeert men die aandelen te plaatsen. Zo hoort het!!!
Bij AYDEN vangen de bestuurders dan iets minder, maar als aandeelhouder ben je perfect vooraf geinformeerd! Dan is dat wel wat anders dan de dump die de GLPG-bestuurders realiseerden.

Kortom in deze periode verloor GLPG 40-45 euro.
Mijn bedoeling is de mensen er op te wijzen dat men in dit bedrijf vooral kritisch moet kijken naar wat de bestuurders met hun eigen centen doen.

Tweede punt
Het verloningsbeleid.
Daar kan ik kort over zijn:
"IRRATIONAL EXUBERANCE"
Als Tim Cook bij Apple een bonus van 280 miljoen krijgt dan zijn dat verhoudingsgewijs "apenootjes"
Beurskapitalisatie:
GLPG : 8 miljard
Apple: 2000 miljard
Dit is factor van 250 in beurskapitalisatie!!
De dump van 350000 aan 200 of 70 miljoen is een factor van 3 tot 4!

Tot slot Walid

De CMO. De man die het best geplaatst is om de pijplijn te evalueren. Volgt alle op handen zijnde vorderingen van alle studies op.
Uitgerekend deze man dumpt 140 000 aandelen en houdt er 0 over.
Weet hij meer of wist hij meer? Het zou me verbazen dat hij niets wist
Dit is het tegenovergestelde van "commitment", ik heb het als een verkoopsignaal bestempeld.
De beslissing tot verkoop van de warrants lijkt mij genomen te zijn op een directievergadering eind april, begin mei; Daar bestaan geen vaste richtlijnen rond.

Ik moet vast stellen dat Abvie op KT het pokerspel aan het winnen is.
Wat ik mis op dit forum is een inhoudelijke discussie over analistenrapporten.
Ik denk dat het bv BARClays was. Hun laatste koersdoel was 270 op 10/05 270 denk ik?
Prachtige analyse
NPV berekend voor filgo in diverse indicaties en dan toch twijfelde ik.
EPS van 36euro/share in 2031.
Bij een K/w van 10 geeft dat 360 euro en doe daar nog 100 euro bij.
Dat impliceert dan dat je uitgaat van een value van 460 in 2031.
Ondertussen kan daar ook weer een heel stuk vanaf!!
Het zal dan van Toledo moeten komen en dat is pas voor 2027 (als dat al gehaald gaat worden).
Ja, waarschijnlijk krijgen we binnenkort te horen:
Toledo: "BEST in the WORLD"





Bedankt LVT1, dit is to the point !
Ok, nu wil ik weten. Wie spreekt dit tegen ?
Laat ons een discussie hierover hebben.
Niet van "je bent negatief". Feiten naast elkaar zetten.
Ok Onno en zijn team hebben Galapagos tot 250 euro gebracht, maar het is niet toegelaten om alles te doen zonder verantwoording. We hebben hier te doen met slimme mensen die in een bedrijf willen beleggen.
[verwijderd]
1
quote:

_Giulietta_ schreef op 26 augustus 2020 10:07:

[...]

Noteer zijn naam maar, het weer zo'n ramptoeristje zoals er al velen zijn gepasseerd. Vooraf zien we ze nooit, idem dito na herstel.

Doen zich veelal voor als de messiah, vaak gepaard met een L&H reminder. Allemaal gelul in de ruimte, voer voor psychiaters.

Genoteerd! Komt gewoon op het notoire 'forum-vervuiler-lijstje' te staan, tussen de 2 van het Pharming forum....
wijzerplaat
0
Vertaald uit het Engels:

AANDEELHOUDERSWAARSCHUWING: Advocatenkantoor Pomerantz onderzoekt claims namens investeerders van Galapagos NV - GLPG

25 augustus 2020 22:45 ET | Bron: Pomerantz LLP
NEW YORK, 25 augustus 2020 (GLOBE NEWSWIRE) - Pomerantz LLP onderzoekt claims namens investeerders van Galapagos NV (“Galapagos” of de “Vennootschap”) (NASDAQ: GLPG). Dergelijke beleggers wordt aangeraden contact op te nemen met Robert S. Willoughby via newaction@pomlaw.com of 888-476-6529, ext. 7980.

Het onderzoek heeft betrekking op de vraag of Galapagos en bepaalde van haar functionarissen en / of directeuren betrokken zijn bij effectenfraude of andere onwettige zakelijke praktijken.

Op 18 augustus 2020 maakte Galapagos bekend dat Galapagos 'samenwerkingspartner, Gilead Sciences, Inc. (“Gilead”), een Complete Response Letter had ontvangen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (“FDA”) voor de New Drug Application (“NDA”) ”) Voor filgotinib, een onderzoeksbehandeling voor matig tot ernstig actieve reumatoïde artritis. Galapagos deelde investeerders mee dat “[d] e FDA gegevens heeft opgevraagd uit de MANTA- en MANTA-RAy-onderzoeken alvorens haar herziening van de NDA af te ronden. De MANTA- en MANTA-RAy-onderzoeken zijn bedoeld om te beoordelen of filgotinib invloed heeft op spermaparameters. De FDA heeft ook zijn bezorgdheid geuit over het algemene baten / risicoprofiel van de dosis filgotinib 200 mg. "

Op dit nieuws daalde de aandelenkoers van Galapagos met $ 47,07 per aandeel, of 25,03%, om op 19 augustus 2020 te sluiten op $ 141,00 per aandeel.

De firma Pomerantz, met vestigingen in New York, Chicago, Los Angeles en Parijs, wordt erkend als een van de belangrijkste firma's op het gebied van geschillen over ondernemingen, effecten en antitrustzaken. Opgericht door wijlen Abraham L. Pomerantz, bekend als de decaan van de class action bar, was de firma Pomerantz een pionier op het gebied van class actions in effecten. Vandaag, meer dan 80 jaar later, zet de firma Pomerantz de traditie voort die hij heeft opgericht en vecht voor de rechten van de slachtoffers van effectenfraude, schending van fiduciaire plichten en wangedrag van bedrijven. De Firma heeft namens klasleden talrijke schadevergoedingen van miljoenen dollars teruggevorderd. Zie www.pomerantzlaw.com .

CONTACT:
Robert S. Willoughby | Pomerantz LLP | rswilloughby@pomlaw.com | 888-476-6529 ext. 7980

Bron:
www.globenewswire.com/news-release/20...
OF
finance.yahoo.com/news/shareholder-al...
Debuts
5
ik ben wat comments hier aan het lezen maar blijkbaar kunnen een hoop mensen niet rekenen en snappen ze niet wat galapagos aan het doen is, wat er aan zit te komen met TOLED, IPV enz. Hoe groot de afzet markten zijn en wat de mogelijkheden zijn! Nog 1 keer dus voor diegene die zeggen dat de waarde wellicht maar 80 of 90 is: als je 5.6 miljard cash hebt staan tegenover 65.3 miljoen uitstaande aandelen kan je niet zeggen dat een aandeel misschien maar 80 euro moet noteren. dat is de cash alleen al waard! pak de rekenmachine erbij zou ik zeggen. verder wordt op dit moment 28 euro +- toegekend aan de pijplijn, ook dat slaat nergens op! al met al ondergewaardeerd en een koop, zeker voor de langere termijn!
9.775 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 ... 485 486 487 488 489 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:36
Koers 27,700
Verschil -0,440 (-1,56%)
Hoog 27,960
Laag 27,620
Volume 82.849
Volume gemiddeld 80.065
Volume gisteren 89.376

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront