Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ExxonMobil plant ontslagronde, topman houdt vertrouwen in fossiel

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Goldman Sachs heeft mij gepakt 22 oktober 2020 18:10
    Het CO2 klimaat opwarmings-gedachtengoed is en blijft politiek en wetenschappelijk bedrog en het is wetenschappelijk niet te bewijzen, dat CO2-gas planeet aarde opwarmt of afkoelt.

    [/quote]

    Dat is het wel. Met name O3, C02 en CH4 zijn erg vatbaar voor de infraroodgolven van de zon. Deze houden dat langer vast, waardoor de temperatuur oploopt. Radiative forcing heet dat ook wel. Door het gebruik van fossiele brandstoffen, of intensieve veeteelt, nemen dit soort gassen in hoog tempo toe, waardoor dus ook de temperatuur.

    Ik moet wel grinniken om: ' Het valt wetenschappelijk niet te bewijzen', terwijl dat nu juist wel de consensus is. Maar goed alles is een complot, anders is de dag ook zo saai. Dat begrijp ik ook wel.
  2. Goldman Sachs heeft mij gepakt 22 oktober 2020 18:18
    quote:

    taurus86 schreef op 22 oktober 2020 16:44:

    @mijn vriend. Ronald Engels komt met feiten. Kan jij deze weerleggen? En zijn theorie van de Urban Hotspots, heb je daar een andere verklaring? En hoever ben je teruggegaan in de geschiedenis om er zeker van te zijn, dat wat nu plaatsvindt, niet eerder in de natuur is voor gekomen en dus urgent moet worden bestreden?
    Er is nog nooit zo'n snelle opwarming geweest van de aarde in zo'n korte tijd als nu.
    Hogere (en lagere) temperaturen wel, maar nog nooit zo snel. Twee seconden googelen brengt mij het volgende: climate.nasa.gov/evidence/ En eigenlijk veel sterker:
    en.wikipedia.org/wiki/Geologic_temper...

    Het plaatje in het midden van de pagina laat dat zien.
  3. ramp 2017 24 oktober 2020 17:20
    quote:

    Noyby schreef op 22 oktober 2020 13:20:

    [...]

    Precies. Het is ook goed voor de economie als veel mensen ziek worden van kanker, kunnen we ze weer beter maken met chemo en dat is zoooooo goed voor de economie....
    Daar heb je geen chemotherapie voor nodig en er paddestoelen en zwammen die net zo effectief werken en minder schadelijk zijn en je vindt ze zelfs in de bossen in Nederland, maar dat mag niet van de Amerikaanse big farma , waar we dus slaaf van zijn , van die janks .. alles wat maar iets Russisch op Chinees is moeten we af zweren !,
  4. [verwijderd] 24 oktober 2020 19:18
    quote:

    IceBear1 schreef op 22 oktober 2020 17:33:

    [...]

    Klopt en ook de meest milieuvriendelijkste. Opslag van afval is lastig. Maar dat is nog altijd beter dan een landschap vol met onrendabele windmolens en zonnepanelen ter wille van milieu symboliek. Echte oplossing is kernfusie. Ik vraag me al een tijdje af wanneer Musk daar iets mee gaat doen.
    De overheid bepaalt de toon. Subsidie voor groen, belasting voor zwart. Mensen die over kernenergie kakelen zouden zich eens moeten verdiepen hoe het bedrijfsleven aan geld komt. Dat is door subsidie.
  5. forum rang 9 objectief 24 oktober 2020 21:04
    quote:

    Just10 schreef op 24 oktober 2020 19:18:

    [...]

    De overheid bepaalt de toon. Subsidie voor groen, belasting voor zwart. Mensen die over kernenergie kakelen zouden zich eens moeten verdiepen hoe het bedrijfsleven aan geld komt. Dat is door subsidie.
    De bedrijven worden met honderden miljoenen ondersteunt als mede de banken en dan kom je met zon miezirige opmerking subsidie voor groen. Doe even normaal!!!
26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Gerelateerde instrumenten

  1. 119,880
    +1,15% +1,360
  2. SHELL PLC 19 apr
    33,465
    -0,01% -0,005

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links