Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Britten komen met extra miljarden om coronacrisis te bezweren

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. geobeo 5 januari 2021 11:40
    quote:

    suske wiet schreef op 5 januari 2021 11:07:

    zo snel mogelijk vaccineren en stimuli is de enige redding om verder verval te stabiliseren .
    Fingers crossed
    Hier weer eentje die te veel NOS kijkt.

    Stabiliseren? Waarvan?

    Als we de NOS moeten geloven zijn de poorten van de hel nu geopend en is er vanaf nu niets meer te redden aan het VK. Het wordt een 3e wereld land, alleen maar verliezers, die vuile Britten, referendum (populistisch), etc etc. Hetzelfde eenzijdige verhaal dat we gewend zijn van het eenzijdige staatspropaganda kanaal.

    Kijken we naar de realiteit dan zien we uiteraard een tijdelijke onzekerheid die niet goed is voor bedrijven, maar we zien ook het enige land ter wereld dat nog een referendum heeft (naast Zwitserland) en daadwerkelijk democratie serieus neemt, grotere monetaire onafhankelijkheid van de failliete Europese staten (Italie e.d.) dan de Euro landen, een land dat !ruim 4 weken! eerder is gaan vaccineren dan Nederland, een land waar Unilever heen vertrokken is, een land dat vrij is om handelsverdragen aan te gaan met welk ander land ter wereld het ook wil, enz.

    Een beetje nuance kan geen kwaad. Zeg ik dat Brexit een unaniem succes wordt? Nee. Maar ik zeg wel dat de eenzijdige stellige voorspellingen van doemdenkers pro-EU propaganda onzin zijn die nergens op gebaseerd is. Niemand kan de toekomst voorspellen.

    PS: als de NOS/EU correct de toekomst kon voorspellen waren we hier op IEX allemaal rijk. Maar dat zijn we niet. Als je denkt dat de Brexit een totale ramp voor het VK is: ga dan vol short VK. Kom op. Put your money where your mouth is. Geen gezeik, allemaal rijk?
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links