Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

[verwijderd]
7
Jostiband, je hoeft niet meer te posten hier. We weten inmiddels PRECIES uit welk hout jij bent gesneden. Dezelfde rotte boomstam als die leugenaar, opruier, narcist en egoist in het witte huis. Dat je hem blijft verdedigen, na alles wat er is voorgevallen, maakt het volkomen duidelijk: jij, en met jou al die andere extreem rechtse naarlingen zijn eng en gevaarlijk. En jullie soort blijven maar blijven volhouden dat de Islam het gevaar voor de westerse samenleving is. Het echte gevaar komt van binnenuit. De veiligheidsdiensten weten het inmiddels ook.
Mijn Vriend
0
DZR, Ja, omdat jij pro-VS bent kan je die 74+ miljoen Trump kiezers niet plaatsen. Terwijl ik het helemaal eens ben met @Huppeldepepup dat Trump een voedingsbodem zag voor zijn persoonlijkheid bij de republikeinen. NB: Trump is ook nog een tijdje democraat (2001) geweest: en.wikipedia.org/wiki/Political_caree...,inaugurated%20on%20January%2020%2C%202017.

Misschien ben je een fan v d VS door WrestleMania /WWE?
gnocchi.
4

Link Engels.
twitter.com/grantstern/status/1347940...

Op-Ed: De GOP beschouwt democraten graag als radicale extremisten. Maar kijk eens wie er een opstand veroorzaakte
Kelly Loeffler bij de Senaat
Sen. Kelly Loeffler (R-Ga.), Die haar herverkiezingsrace verloor, nam het op tegen de "radicale agenda" van links.
(Fednet)
Door Kurt Bardella
8 januari 2021
13:12 uur

De voorzitter van het Republikeinse Nationale Comité, Ronna McDaniel, werd vrijdag unaniem herkozen voor een nieuwe termijn. Haar boodschap aan de partij: "Ik ben gek en ik laat het socialisme dit land niet regeren."

In zijn tweets over zijn Fox News-optreden na de binnenlandse terroristische aanslag op het Amerikaanse Capitool, drong senator Tom Cotton (R-Ark.) Er bij zijn mederepublikeinen op aan zich te concentreren op het tegengaan van de radicale agenda van de Democraten.

In een concessietoespraak van senator Kelly Loeffler (R-Ga.) Op donderdagavond verklaarde ze dat "de strijd tegen het socialisme en de radicale agenda van links nog lang niet voorbij is".

Op de dag voor de verkiezingen voor de Senaat in Georgië tweette senator Lindsey Graham (R-S.C.): "Conservatieven begrijpen dat Georgië de laatste verdedigingslinie is in onze strijd tegen de radicale socialistische agenda."

Sinds 1 januari 2020 heeft president Trump de woorden "radicaal links" meer dan 170 keer getweet.

Newsflash: Het was niet radicaal links dat woensdag de deuren van het Capitool bestormde. Het was niet radicaal links dat een groep bekende blanke nationalisten vertelde om 'klaar te staan' tijdens een nationaal op televisie uitgezonden presidentieel debat. Het was niet radicaal links dat de aanstaande relschoppers toesprak en aan de leden van het Congres verklaarde dat "we voor jullie komen". Het was niet radicaal links die aan de vooravond van de belegering van het Capitool hun plannen aankondigde om het pad naar opruiing te bewandelen.

De enige "radicale" elementen die Amerika nu ziet, zijn de woorden en daden van de Republikeinse Partij. Toch zijn de Republikeinen er voor altijd mee weggekomen door het etiket 'radicaal' rond te gooien om de Democratische Partij te karakteriseren.

Hoe vaak hebben Republikeinen in politieke advertenties de woorden "radicaal" en "gevaarlijk" gebruikt om hun democratische uitdagers te beschrijven? Hoeveel Fox News-segmenten hebben Sean Hannity en zijn vrienden toegewijd aan de 'radicale extreem-socialistische agenda' van de Democraten?

Wat woensdag gebeurde, was een onvermijdelijk hoogtepunt van jaren van extreme en alarmerende retoriek van de Republikeinse Partij en hun propagandaplatforms. Kijken naar Republikeinen die geschokt zijn dat de mensen aan wie ze jarenlang meedogenloos en onbeschaamd hebben toegegeven, verschrikkelijk zijn.

Met elke tweet, elke soundbite, elke campagneadvertentie hebben Republikeinen hun supporters laten weten dat het tijd is om het heft in handen te nemen. Als je iets bestempelt als 'radicaal', 'extreem' of 'gevaarlijk', vertel je mensen dat ze zichzelf moeten verdedigen tegen een dreiging. Je vertelt ze dat ze klaar moeten zijn om te vechten. U vertelt hen dat hun impuls om hun toevlucht te nemen tot geweld en vernietiging gerechtvaardigd en rechtvaardig is.

Er is absoluut niets radicaals of extreem aan het protesteren tegen raciale ongelijkheid, sociaal onrecht en een cultuur van politiegeweld in Amerika. Er is niets radicaals of extreems aan het uitspreken voor gendergelijkheid en vrouwenrechten. Er is niets radicaals of extreems aan het pleiten voor universele dekking van de gezondheidszorg. Er is niets radicaals of extreems aan het ondersteunen van maatregelen om de groeiende dreiging van klimaatverandering aan te pakken. Er is niets radicaals of extreems aan de wens dat bedrijven een eerlijk deel van de belastingen betalen. Er is niets radicaals of extreems aan het omarmen van de noodzaak van wapenhervorming na massale schietpartijen. Er is niets radicaals of extreems aan het dragen van een masker en sociale afstand nemen te midden van een wereldwijde pandemie die het leven heeft gekost aan meer dan 365.000 Amerikanen.

De extremisten zijn degenen die de opstandelingen met vier jaar leugens hebben aangespoord. Republikeinen verlaten misschien het zinkende Trump-schip, maar laat je niet voor de gek houden door deze manoeuvre van 11 uur. Dat zelfs na de gebeurtenissen van woensdag Republikeinen in het Congres en in de media nog steeds vasthouden aan de 'radicale socialistische agenda', laat zien dat ze niet zijn veranderd - hoewel ze zich haasten om hun gescheurde reputatie wit te wassen.

Geloof je me niet?

Kijk eens hoeveel van hen zullen stemmen om artikelen van beschuldiging te steunen als de Democraten deze volgende week naar de Tweede Kamer brengen.

Kurt Bardella is senior adviseur van The Lincoln Project. Hij is een voormalig assistent van de Californische Republikeinse Congresleden Darrell Issa en Brian Bilbray en was een assistent in de Senaat en Vergadering van de staat Californië. @KurtBardella
rationeel
1

Post Author Profile Pic
De Nederlandse Trump
·
@Trump023
9 hours ago
·
Impressions
5554
WAAROM TRUMP VAN TWITTER MOET

De aanhang van Trump is zo groot dat de Republikeinse partij en de Democraten beide doodsbang zijn als een derde partij heel groot word. Een derde partij kan dan de beslissende stem krijgen als er ergens geen meerderheid voor is. Vooral op lokaal niveau gaat een derde partij voor problemen zorgen. Trump zal veel stemmen en soms zelfs meerderheid halen in rode staten.

Hoe haal je de macht tijdelijk weg van Trump?

Gooi hem van Facebook, Twitter haal zijn websites uit de lucht en laat de gehele MSM roepen dat hij een coup wilde plegen en dat hij een nazi is. Is uiteraard allemaal onzin.

GAAT HET WERKEN

Nee het gaat niet werken. Zijn achterban gaat woedend worden en trouw blijven. Dat zijn 75 miljoen Amerikanen en wellicht wel meer. De vrijheid van meningsuiting is een groot goed in de USA en mensen ervaren de boycot van Trump alsof ze zelf geboycot worden. Parler groeit niet voor niks zo hard. En wat doet big tech? Parler uit hun appstore halen!

parler.com/post/445058ba12dc4f679f717...
josti5
0
Huppeldepepup
1
quote:

josti5 schreef op 9 januari 2021 18:06:

Gelukkig hebben méér mensen het door, véél meer, steeds méér :-)

?
[verwijderd]
1
och wat zit de oranje man weer te mekkeren. verbannen van het linkse twitter. hij heeft 12 jaar kaart blank gekregen.

als ik hier iets post wat niet bevalt, ben ik diezelfde dag verwijderd. dat is de rechtse filosofie t.a.v. anders denkenden.
Kruger
2
Ahum...voor diegenen, Trump voorop, die graag gillen dat 75 miljoen mensen op Trump stemden...
Hoeveel miljoen stemmen werden daarbij NA verkiezingsdag geteld en ... hadden dus naar Trump's eigen standaarden niet mogen geteld worden wegens frauduleus en illegaal?

Dus...als Trump beweert dat Biden miljoenen stemmen achteraf bijkreeg, illegaal, dan geldt dat ook voor Trump zelf.
M.a.w. you can't have it both ways
gnocchi.
1
Link Engels.
hillreporter.com/facial-recognition-c...

Facial Recognition Company roept Matt Gaetz op voor Antifa Lie, vraagt ??excuses
DOOR Todd Neikirk 9 januari 2021

De Stop the Steal-bijeenkomst van Donald Trump deze week in Washington DC resulteerde in chaos en vernietiging. Hoewel dit resultaat bijna niemand verraste, bewogen de fans van Trump in de politiek en de media zich snel om hem de schuld te ontslaan.

Matt Gaetz onderschreef de man die werd beschuldigd van kinderhandel in seks
[Foto door Drew Angerer / GettyImages]
Matt Gaetz was een van de velen die zei dat de demonstranten vermomde mensen uit Antifa waren. Het congreslid in Florida deelde zelfs een artikel waarin hij beweerde dat deze theorie werd ondersteund door gezichtsherkenningssoftware. Nu bewijst het AI-bedrijf Gaetz dat hij ongelijk heeft door een verontschuldiging te eisen.

Het congreslid van Florida zei dinsdagavond op de House-verdieping: “sommige van de mensen die vandaag het Capitool doorbraken, waren geen supporters van Trump. Ze vermomden zich als Trump-supporters en waren in feite leden van de gewelddadige terroristische groepering antifa. "

Hij bleef zijn beweringen doen op zijn sociale mediakanalen. Gaetz deelde een artikel uit de Washington Times en twitterde: "Gezichtsherkenningsbedrijf beweert dat Antifa de Trump-demonstranten heeft geïnfiltreerd die Capitool bestormden."

Een advocaat van XRVision zei in een verklaring: “We concludeerden dat twee van [de] individuen (Jason Tankersley en Matthew Heimbach) verbonden waren met de Maryland Skinheads en de Nationaal Socialistische Bewegingen. Deze twee zijn bekende nazi-organisaties, ze zijn geen Antifa. De derde geïdentificeerde persoon (Jake Angeli) was een acteur met een QAnon-promotiegeschiedenis. Nogmaals, er is ook geen Antifa-identificatie voor hem gemaakt. "

XRVision vraagt ??Gaetz ook om zijn opmerkingen in te trekken en zijn excuses aan te bieden.
gnocchi.
1
Link Engels.
www.palmerreport.com/analysis/this-is...

Dit is een game-wisselaar
Bill Palmer | 12:01 uur EST 9 januari 2021

Timing is iets grappigs. Toen de Republikeinse senator Lisa Murkowski vandaag opriep tot het aftreden van Donald Trump en dreigde de Republikeinse Partij over hem te verlaten, verwachtten we allemaal instinctief dat Trump terug zou schieten op haar op Twitter. Murkowski wist zeker dat het zou komen, en het kon hem niet schelen.

Maar toen viel de bom gisteravond, vierkant op het hoofd van Donald Trump. Nadat hij tijdelijk van Twitter was geschorst, maar zich vervolgens weer misdroeg nadat hij zijn account terugkreeg, werd Trump volledig verbannen van Twitter - permanent. Er zijn hier veel implicaties. Een daarvan is dat hij nooit de kans heeft gehad om terug te schieten op Murkowski. En nu zal hij nooit meer gemene vergeldingsdingen over een andere politicus tweeten.

Dit betekent dat als een of andere Republikeinse senator in de toekomst Donald Trump wil uitladen, er voor Trump geen gemakkelijke of onmiddellijke manier zal zijn om terug te schieten als vergelding. Als Trump hen op deze manier geen kwaad kan doen, zou het voor Republikeinen gemakkelijker moeten worden om Trump aan te vallen wanneer ze maar willen. Zelfs als sommigen van hen het alleen doen om zichzelf te dienen of om redenen die de achterkant bedekken, is het pad nog steeds een stuk eenvoudiger voor hen geworden.

Dit is een potentiële game-wisselaar. Elke Republikeinse lafaard die vier jaar lang naar Trump wilde uithalen, maar te bang was voor vergelding, krijgt nu gratis potschoten tegen Trump. Laat de spellen maar beginnen, als een van deze lafaards wil spelen.
gnocchi.
0
Hahahaha, als je zo de foto's ziet, zijn ze lekker bijdehand.

Link Engels.
hillreporter.com/capitol-rioters-bein...

Tekstvertaling
Brontekst
2588 / 5000
Vertaalresultaten
Capitol Relschoppers worden betrapt door hun technologie
DOOR Timothy Evans 9 januari 2021

Zelfs toen de binnenlandse terroristen die door Donald Trump en zijn Republikeinse bondgenoten waren aangezet, het Capitool aan het plunderen waren, begonnen wetshandhavingsautoriteiten foto's en video's te verzamelen die de criminelen trots op sociale media plaatsten om ze te gebruiken bij het opsporen en vervolgen ervan.

"Alleen omdat je de D.C.-regio hebt verlaten, kun je nog steeds een klop op de deur verwachten als we ontdekken dat je deel uitmaakte van de criminele activiteit in het Capitool." Die waarschuwing van Steven D’Antuono van het veldkantoor van de FBI in Washington D.C. is geen loze bedreiging, zoals Adam Christian Johnson uit Parrish, Florida vrijdagavond ontdekte toen hij werd gearresteerd op basis van een federaal bevel.

Johnson is de man die te zien is op de virale foto waarop hij lacht en naar de camera zwaait terwijl hij de lessenaar van House Speaker Nancy Pelosi (D-Calif.) Draagt. De 36-jarige Johnson is een thuisblijvende vader die samenwoont met zijn arts-vrouw en hun vijf kinderen. Hij blijft achter de tralies zonder enige band terwijl hij op zijn proces wacht.

Johnson werd gemakkelijk geïdentificeerd en gelokaliseerd door de autoriteiten via zijn sociale media-accounts. Voordat hij ze verwijderde of verwijderde, bevatten Johnson's sociale media-accounts berichten waarin stond dat hij Washington, D.C. was, voorafgaand aan de rellen.

Richard Barrett, de man uit Arkansas op de foto met zijn voet op Pelosi's bureau, werd de dag na de rel geïdentificeerd via sociale media. Hij gaf zichzelf begin vrijdag aan bij de Sheriff Department van Benton County en zit nog steeds vast. Hij wordt beschuldigd van ten minste drie zaken: het willens en wetens betreden en blijven in een beperkt gebouw, gewelddadige binnenkomst en wanordelijk gedrag op Capitoolgronden, en diefstal van openbaar bezit.
(Foto door SAUL LOEB / AFP via Getty Images)

Gsm-records helpen ook bij de identificatie van iedereen die er die dag was. De relschoppers wisten waarschijnlijk niet dat het Amerikaanse Capitool, meer dan de meeste gebouwen, zijn eigen uitgebreide mobiele en draadloze data-infrastructuur heeft. Elke telefoon die er die dag op was aangesloten, werd in feite een volgapparaat. Telefoongegevens maken het ongelooflijk eenvoudig om de eigenaren van deze apparaten te bepalen. Onderzoekers kunnen ook apparaten en gebruikers identificeren die mogelijk bewust of automatisch verbinding hebben gemaakt met WiFi-gastnetwerken van het congres.

"Sommige mensen waren er heel flagrant en luchthartig over en lachten voor de camera - die mensen zullen heel gemakkelijk te vinden zijn", zegt Doug Kouns, een gepensioneerde FBI-agent en oprichter van het in Indiana gevestigde particuliere onderzoeksbureau Veracity. IIR, in een interview met de Washington Post.
gnocchi.
0
Link Engels.
hillreporter.com/forbes-magazine-if-y...

Forbes Magazine: Als u mensen inhuurt van Team Trump, gaan we ervan uit dat uw bedrijf over alles liegt.
Door Todd Neikirk 9 januari 2021

Grote en kleine bedrijven willen graag positief worden bejegend door Forbes Magazine. Elk jaar publiceert het tijdschrift een langverwachte lijst van zijn 500 Amerikaanse topbedrijven. En Donald Trump liegt vaak over waar hij op de Forbes-lijst van de miljardairs in de wereld terechtkomt.

Maar het tijdschrift houdt de president of zijn kabinet niet in dezelfde achting. In feite zegt redacteur Randall Lane dat als een bedrijf een persoon inhuurt die in het Witte Huis van Trump heeft gewerkt, de publicatie zal aannemen dat alles wat uit dat bedrijf komt een leugen zal zijn.

Lane schrijft: "Dat Donald Trump van opperbevelhebber naar opperbevelhebber is overgegaan, heeft Forbes niet verrast: Zoals we al vroeg en vaak hebben opgetekend, voor al zijn miljarden en Barnum-achtige capaciteiten, overdrijft hij al bijna vier decennia schaamteloos en doet hij alsof hij ons voor de gek houdt.

De redacteur gaat verder, ,,aangezien de Amerikaanse democratie terugkaatst, moeten wij op een norm van waarheid terugkeren wanneer het over hoe de overheid met geregeerd communiceert. De gemakkelijkste manier om dat te doen, van waar ik zit, is om repercussies te creëren voor degenen die de burgerlijke normen niet volgen."

Lane sloot zijn commentaar af:

"Laat het de zakenwereld weten: Huur een van Trump's collega-fabulisten hierboven in, en Forbes zal aannemen dat alles waar uw bedrijf of firma over praat, een leugen is. We gaan het onder de loep nemen, dubbelchecken, onderzoeken met dezelfde scepsis die we zouden benaderen bij een Trump-tweet. Wilt u er zeker van zijn dat 's werelds grootste zakelijke mediamerk u benadert als een potentiële trechter van desinformatie? Huur dan maar in."

Lees de hele kolom hier.
www.forbes.com/sites/randalllane/2021...

Plein777
2
quote:

lost schreef op 9 januari 2021 16:59:

Jostiband, je hoeft niet meer te posten hier. We weten inmiddels PRECIES uit welk hout jij bent gesneden. Dezelfde rotte boomstam als die leugenaar, opruier, narcist en egoist in het witte huis. Dat je hem blijft verdedigen, na alles wat er is voorgevallen, maakt het volkomen duidelijk: jij, en met jou al die andere extreem rechtse naarlingen zijn eng en gevaarlijk. En jullie soort blijven maar blijven volhouden dat de Islam het gevaar voor de westerse samenleving is. Het echte gevaar komt van binnenuit. De veiligheidsdiensten weten het inmiddels ook.
Abje voor jou :-)
Plein777
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 9 januari 2021 16:21:

[...]
Voor de duidelijkheid:
sinds ik Trump ca 20 jaar geleden voor het eerst op de tv zag heb ik een gruwelijke hekel aan hem gekregen vanwege z'n ongelooflijk nare karakter.

Personen met dit soort karakter zijn per definitie niet in staat om iets positiefs te doen voor de wereld en/of hun directe omgeving.

Het is dus nog steeds volkomen onbegrijpelijk voor mij dat ca 70 miljoen Amerikanen op deze narcistische leugenaar gestemd hebben.
Heel goed gezien DZR,

www.youtube.com/watch?v=PKxON_ICAWY
gnocchi.
0
Link Engels.
hillreporter.com/ordered-to-preserve-...

Gevraagd om MAGA Crime Evidence te behouden, waarschuwt Gab CEO: `` We gaan veel, veel luider krijgen ''
DOOR Steph Bazzle 9 januari 2021

Een aantal sociale media en andere technologiebedrijven hebben de opdracht gekregen om bewijsmateriaal te bewaren terwijl wetshandhavers de aanval op het Amerikaanse Capitool door de supporters van Donald Trump onderzoeken. De aanvallers gebruikten deze platforms om hun misdaden te plannen en daarna foto's en video's te delen en opschepperij over het documenteren van de aanval. Een senator van de Verenigde Staten waarschuwt deze bedrijven om deze gegevens als bewijs bij te houden. Op ten minste één site, in plaats van in te stemmen met samenwerking met wetshandhavers, is een CEO trots dat MAGA niet het zwijgen wordt opgelegd - in feite, zegt hij, komt er nog meer.
MAGA misdadenonderzoek
[Foto door Tasos Katopodis / Getty Images]

Tom Fitzgerald van Fox5DC deelde een verklaring van de uitzending van senator Mark Warner (D-VA) dat hij brieven heeft gestuurd naar 11 technologie- en mediabedrijven, waaronder Facebook, Gab, Parler en Twitter, evenals AT&T, T-Mobile en Verizon, die hen opdroeg bewijsmateriaal te bewaren dat op hun netwerken werd gedeeld en dat de terreuraanslag door Trump-aanhangers in Washington DC documenteert.

De richtlijn komt nadat het vermogen van Trump om aan te zetten tot meer geweld is beperkt doordat Facebook, Instagram en Twitter zijn accounts hebben verboden.

Het heeft zijn aanhangers er echter niet van weerhouden om nog meer te bedreigen en op te scheppen. Andrew Torba, CEO van Gab, een socialemediaplatform dat de voorkeur geniet van rechtsextremisten, zegt zelfs dat de aanhangers van Trump niet het zwijgen zullen worden opgelegd na hun mislukte aanval op het Capitool.
[Screenshot via Andrew Torba / Gab]

"Meer dan 75 miljoen van ons gaan niet zomaar weg. In feite zullen we veel, veel luider worden, '' plaatste hij.

Hoewel Trump een geverifieerd account op de site heeft, lijkt het alleen kopieën van zijn tweets te plaatsen en heeft het geen nieuwe berichten sinds zijn Twitter-account is opgeschort.
Plein777
0
gnocchi.
1
Jacob Anthony Chanshley, alias Jake Angeli, is beschuldigd van twee zaken in verband met de Capitoolopstand.

Chanshley "bevestigde" tegenover de politie en de FBI dat "hij de man was met de schmink en hoofdtooi in de stoel van de vicepresident in de Senaat", aldus gerechtelijk document.

Chanshley wordt beschuldigd van het willens en wetens betreden of blijven in een beperkt gebouw of terrein zonder wettig gezag en gewelddadige toegang en wanordelijk gedrag op Capitol-gronden.

De autoriteiten zeggen dat Chansley vandaag in hechtenis is genomen.

twitter.com/KlasfeldReports/status/13...
Ed Verbeek
2
quote:

josti5 schreef op 9 januari 2021 18:06:

Gelukkig hebben méér mensen het door, véél meer, steeds méér :-)
Klopt, op Hillary stemden 3 miljoen mensen meer dan op Trump.
Nu stemden zelfs 7 miljoen meer mensen op Biden dan op Trump.
En ook Borale Bidet heeft het nakijken.
Steeds meer mensen hebben het door.
:-)
Plein777
0

www.youtube.com/watch?v=Ku3z9ZejrLQ

Psychoanalyst: Trump Is “Delusional Psychopath” Who Needs To Be Removed Immediately | The Last Word

De diagnose is heel duidelijk !

70.559 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2568 2569 2570 2571 2572 2573 2574 2575 2576 2577 2578 ... 3524 3525 3526 3527 3528 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 865,36 +0,01 +0,00% 18 apr
AMX 926,60 +7,92 +0,86% 18 apr
ASCX 1.189,83 -18,08 -1,50% 18 apr
BEL 20 3.826,58 +32,01 +0,84% 18 apr
Germany40^ 17.751,90 -85,50 -0,48% 18 apr
US30^ 38.013,46 0,00 0,00% 18 apr
US500^ 5.049,25 0,00 0,00% 18 apr
Nasd100^ 17.548,80 0,00 0,00% 18 apr
Japan225^ 38.001,71 0,00 0,00% 18 apr
WTI 82,08 0,00 0,00% 18 apr
Brent 86,99 0,00 0,00% 18 apr
EUR/USD 1,0644 -0,0027 -0,26% 01:49
BTC/USD 63.490,60 +2.237,66 +3,65% 01:49
Gold spot 2.381,14 +1,77 +0,07% 01:49
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
RANDSTAD NV 48,350 +1,250 +2,65% 18 apr
ING 15,168 +0,242 +1,62% 18 apr
ArcelorMittal 23,800 +0,290 +1,23% 18 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ASMI 544,800 -35,400 -6,10% 18 apr
BESI 138,550 -3,800 -2,67% 18 apr
ASML 840,300 -12,100 -1,42% 18 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront