Celyad « Terug naar discussie overzicht

Celyad 2021

3.900 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 191 192 193 194 195 » | Laatste
Garre
2
Celyad kan gewoon als men cash moet hebben tot 40 miljoen aan aandelen geven op de dagwaarde aan hun, dus je leent je aandelen voor cash, het rendement van dit bedrijf kan dan zijn als het aandeel hoger komt te staan dat het ze een mooi rendement kan geven, lager gaat het waarschijnlijk niet worden.Deze partij heeft zeker vertrouwen in celyad, anders doen ze dit niet.
Garre
0
Wel echt celyad, altijd weer inzakken na een mooie dag. Het is te voorspellen. Maar lekker om bij te kopen,goed weekend
TD_01
0

Schermvullende weergave

Filippo Petti, de CEO van Celyad. ©Celyad
JAN DE SCHAMPHELAERE
07 januari 2021 17:44
Het Waalse biotechbedrijf Celyad zit op Nasdaq in de hoek met de kneusjes. De hype is over en het onderzoek schiet niet goed op. Maar dankzij een opmerkelijke kapitaalinjectie van 40 miljoen dollar krijgt het weer wat ademruimte.

Celyad heeft een financieringsovereenkomst gesloten met Lincoln Park Capital Fund (LPC), een institutionele investeerder uit Chicago. Het Waalse biotechbedrijf kan er de komende 24 maanden aankloppen voor in totaal 40 miljoen dollar (32,6 miljoen euro).

Celyad CYAD-2,78% bepaalt wanneer en hoeveel centen het wil, met een maximum van 2,5 miljoen euro per schijf. Aan welke prijs dat zal gebeuren, hangt af van de beurskoers op het moment.

LPC engageert zich om - wat er ook gebeurt - het geld ter beschikking te stellen. Om het risico al enigszins in te dekken krijgt LPC van Celyad wel een soort aanmoedigingspremie van 1 miljoen dollar.

Exotisch en elegant
Het is een complexe en exotische deal, maar die laat Celyad toe op een vrij elegante wijze zijn toekomst veilig te stellen. Het bedrijf heeft dringend geld nodig, omdat de rekening dreigde na de zomer, ergens in het derde kwartaal, leeg te lopen.

Het aandeel noteert momenteel op een zeer laag peil. Het bedrijf is niet veel meer dan 100 miljoen euro waard. Moest Celyad nu de volle pot proberen binnen te halen via een klassieke kapitaalverhoging - met vermoedelijk nog eens een grote korting op de al lage koers - dan zouden de bestaande aandeelhouders verwateren. En dat deden ze al eens in september 2019.

Gezocht: een doorbraak
Door de 40 miljoen dollar te spreiden over 24 maanden rekent het management erop dat nieuwe aandelen aan betere voorwaarden geplaatst kunnen worden. Maar dan zal Celyad wel eens met positieve onderzoeksresultaten en wetenschappelijke doorbraken op de proppen moeten komen.

En daar knelde het schoentje de voorbije jaren. De therapie C-Cure, om chronisch hartfalen te genezen met celtherapie, haalde de eindmeet net niet. Het bedrijf kreeg daarna een reboot, en met de overname van OnCyte gooide het zich in de wereld van immuno-oncologie.

Kneusje
Surfend op de hype trok Celyad toen naar Nasdaq waar het 100 miljoen dollar ophaalde aan - toen omgerekend - 60,25 euro per aandeel. Sindsdien heeft Celyad nog niet veel potten gebroken met zijn zogeheten CAR-T-behandelingen. Op enkele anekdotische bewijzen na bleven overtuigende studieresultaten uit.

Zoals in elke technologiegolf zijn er winnaars en verliezers. En Celyad lijkt alle moeite te hebben overeind te blijven in een zeer concurrentieel domein. Het resultaat is dat het aandeel nog amper 7 euro waard is.

Toch blijven veel analisten overtuigd van het potentieel. Kepler Cheuvreux kleefde onlangs nog een koersdoel van 13,40 euro op het aandeel.

Garre
0
Als zo'n partij hierin mee gaat dan zegt het wel iets over het vertrouwen wat men dus heeft in celyad. Blijf lekker zitten.
Garre
0
Dannyb44
0
January 11, 2021 10:00 p.m. CET

Mont-Saint-Guibert, Belgium – Celyad Oncology SA (Euronext & Nasdaq: CYAD), a clinical-stage biotechnology company focused on the discovery and development of chimeric antigen receptor T cell (CAR T) therapies for cancer, today announced that Marina Udier, Ph.D., has been appointed to its Board of Directors.

“I am very pleased to welcome Marina to our Board of Directors,” stated Filippo Petti, CEO of Celyad Oncology. “As a highly regarded leader in the biopharmaceutical industry, we look forward to benefiting from Marina’s wealth of experience as we continue to advance key elements of our pipeline with the goal of developing innovative cell therapies against cancer.”

Dr. Marina Udier said, “Celyad Oncology is at a pivotal moment in its company history with multiple candidates in the clinic and a promising array of significant milestones expected in 2021. I am honored to be part of the Celyad Oncology Board and look forward to working with the talented team to execute on the company’s strategic vision of establishing itself as an industry leader in the CAR T space.”

Dr. Udier currently serves as CEO of Nouscom, a private oncology company developing next-generation immunotherapies, after joining as Chief Operating Officer in 2016 from Versant Ventures, where she was Operating Principal. Prior to Versant, she held various senior development and commercial roles at Novartis Pharma in Basel. As the Global Commercial Head, she developed the global strategy for a point of care diagnostics platform. Her experience in molecular diagnostics includes In Vitro Diagnostics development; she led development of a Companion Diagnostics for RYDAPTTM, the first approved AML drug in over three decades. Marina managed the Global Neurodegeneration portfolio for Novartis driving her brands to a blockbuster status. She spent five years with McKinsey & Company in Chicago, working with Healthcare Fortune 500 companies in areas of marketing, strategy and pricing. Dr. Udier received her Ph.D. in Organic Chemistry from Yale University. She authored peer-reviewed publications covering HIV/AIDS research.
MatthewJ
1
"Celyad Oncology: Chance To Get In Early And Cheap"

Je moet wel een engelengeduld hebben :-)
Garre
0
Als ik de conclusie lees dan hebben ze geen tegenslagen ,maar wel dus voldoende bewijs om er mee door te gaan, lijkt me dus positief.
Maar misschien denken anderen daar anders over??
Noob nr1
1
(ABM FN) Celyad Oncology heeft een update geven over zijn Fase 1 alloSHRINK studie met CYAD-101 voor de behandeling van refractaire metastatische darmkanker tijdens de American Society of Clinical Oncology 2021 Gastrointestinal Cancers Symposium (ASCO-GI) gegeven. Dit kondigde de Waalse biotech maandagochtend aan.

“Tijdens ASCO-GI hebben we de nadruk gelegd op de bemoedigende mediane voortgang vrij-overlevingsgegevens van alloSHRINK, die een aanvulling vormen op de eerder gerapporteerde tolerantie, de objectieve respons voor CYAD-101 bij patiënten met mCRC”, aldus CEO Filippo Petti van Celyad.

De voorlopige resultaten van het onderzoek worden in het eerste helft van 2021 verwacht.

Door: ABM Financial News.
GEMT
1
[verwijderd]
0
Techini
1
Denk dat het te vroeg is om dat te zeggen. De focus van de beurs ligt op corona/lockdown en machtoverdracht Biden. Andere biotech dan de vaccinmakers sneeuwt vaak wat onder en dat nieuws heeft soms enkele dagen nodig op de markt. Sowieso denk ik dat Celyad de weg omhoog wel weer vindt, heel veelbelovend bedrijf. Ik verwacht richting de zomer een stijging van minimaal 25%.

quote:

Twin schreef op 18 januari 2021 10:47:

Wanneer komt phase2? De koers reageert niet op het nieuws , spijtig,
[verwijderd]
0
Dank u Techini voor uw toelichting, het mag zeker naar omhoog , hopelijk wat meer vaart ivm resultaten
dan vorig jaar groeten twin
bertjeeuh
0
quote:

Techini schreef op 18 januari 2021 11:38:

Denk dat het te vroeg is om dat te zeggen. De focus van de beurs ligt op corona/lockdown en machtoverdracht Biden. Andere biotech dan de vaccinmakers sneeuwt vaak wat onder en dat nieuws heeft soms enkele dagen nodig op de markt. Sowieso denk ik dat Celyad de weg omhoog wel weer vindt, heel veelbelovend bedrijf. Ik verwacht richting de zomer een stijging van minimaal 25%.

[...]
Beurssentiment zit mss niet mee, maar toch voorbeelden van andere Biotech waar met weinig nieuws toch mooie rendementen zijn hoor!
bertjeeuh
0
Het aandeel dat ik al het langst in portefeuille heb. Al regelmatig een stukje bijgekocht omdat ik blijf geloven in hun potentieel. 2021 wordt het jaar waarin er toch eens wat koerswinst moet zijn hoop/verwacht ik.
[verwijderd]
0
opgepast : er zijn grote spelers met inkoop van aandelen bezig ! Net bijna 30k aandelen verkocht !
Garre
0
3.900 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 191 192 193 194 195 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,326
Verschil -0,009 (-2,54%)
Hoog 0,333
Laag 0,309
Volume 2.604
Volume gemiddeld 25.087
Volume gisteren 16.912

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront