Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming Januari 2021

13.329 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 ... 663 664 665 666 667 » | Laatste
charlieb
0
quote:

Hercule Poirot schreef op 18 januari 2021 12:49:

[...]Dat jij nog een positie hebt verbaasd me nog het meeste. Aangezien jij weet dat de koers terug gaat zakken naar 1,00 snap ik niet dat jij niet alles verkoopt.
Tuurlijk blijf ik nog in die 1 eurootje geloven, is toch alleen maar positief, en trouwens t zijn niet uw zaken of ik alles moet verkopen, doe zelf u ding, dan doet u al genoeg!
Charlie
[verwijderd]
3
quote:

charlie b schreef op 18 januari 2021 13:08:

[...]
Tuurlijk blijf ik nog in die 1 eurootje geloven, is toch alleen maar positief, en trouwens t zijn niet uw zaken of ik alles moet verkopen, doe zelf u ding, dan doet u al genoeg!
Charlie
je proeft hier toch een beetje...hoe moet ik het zeggen , Angst misschien ??
[verwijderd]
3
Pharming, het schaap op de rug

Het lukt Pharming maar niet om grote investeerders aan te trekken. Het is natuurlijk niet vreemd dat zij geen brood zien in dit kleine niche bedrijf dat al lange tijd verzaakt om de progressie te boeken progressie die het al jaren belooft, waardoor het aandeel in handen blijft van de hoopvolle kleine particulier. Daardoor is de koers niet vooruit te branden en dat de komende tijd ook niet gaat doen.

Waarom ik denk dat Pharming deze investeerders niet aangetrokken krijgt:

  • Globale HAE markt groeit sterk, maar dat zie je niet meer in de omzet van Pharming terug komen.
    Schatting Q4/2020
    # Q3/2018 vs Q4/2018 -1,9 mio
    # Q3/2019 vs Q4/2019 +0,3 mio
    Laat ik hier uitgaan van een gelijkblijvende omzet (te positief misschien, nóg slechtere dollarkoers), dan komt de jaaromzet dit jaar op 180.8

    Groei omzet 2018: 44.7 mio
    Groei omzet 2019: 34,5 mio
    Groei omzet 2020: 12 mio

    Er zit een stagnerende lijn in de groei. Cijfers zijn niet meer ijzersterk groeiend en vlakken af, óndanks de vele opmerkingen als "Pharming vangt meer doorbraakaanvallen op door profylaxe concrrenten", "Ruconest is veilig dus een superieur middel". Dat zal best, maar wanneer je de jaarlijkse prijsstijging van 5% mee rekent is het aantal patiënten nauwelijks toegenomen!

    Ook hier weer een blijk van mooie Pharmingfantasietjes, maar de cijfers laten anders zien. Dat schrikt investeerders al lang af.


  • Nettowinst blijft mager en kan door de kosten van de Nasdaq notering én de lopende onderzoeken wel eens negatief uit gaan pakken in het laatste kwartaal. Ook dat zien investeerders niet graag!


  • Er zijn veel concurrenten actief in onderzoeken naar nieuwe veelbelovende HAE middelen, met makkelijke toedieningen. Ik zal in een volgende post dit overzicht delen. Onderzoek naar nieuwe toedieningsvormen zijn bij Pharming verdwenen uit de outlook beschreven in de financial statements. Om maar te zwijgen over profylaxe.
    Dit schrikt investeerders zeker af. Het enige product dat Pharming heeft, krijgt mogelijk één of meerdere fors concurrerende middelen in de komende jaren. Een enorm risico als one-trick-pony.
    Door de spaak lopende pijplijn is er de komende jaren ook geen zicht op uitbreiding van een nieuwe toepassing van Ruconest.


  • De Nasdaq notering is een flop, een geld verkwistende notering waar het volume dermate laag blijft dat de koersbewegingen daar eerder een schijnvertoning is dan dat het iets presenteert. De hoop Amerikaanse investeerders aan te trekken is geflopt.


  • De pijplijn ligt er dood en verlaten bij. Pharming oreert al jaren met onderzoeken als de vlaggenschepen Pompe en Fabry, maar presteert daar niets. Nog niet eens een start!
    Uiteindelijk is er dan gestart met een onderzoek naar PE, maar is inmiddels alweer bijna een jaar in het slob vast komen te zitten. Het lang beloofde AKI is ook zo'n fantasie dat bij mooie fantasietjes uit de fabeltjeskrant van Pharming zal blijven komen.


  • Cytokinestormen: wat is er veel over te doen zeg. Ongeduldig zit de wanhopige particulier te wachten op resultaten. Dat gaat nog vele maanden duren mensen. Bekijk de completion dates op Clinicaltrials nou toch eens.
    Daarnaast gaat íedereen uit van een positieve uitkomst. Er bestaat nog altijd de kans dat blijkt dat Ruconest
    - onvoldoende werkzaam is
    - de hoge dosering te veel ongewenste gevolgen heeft
    - de uitkomst positief is, maar nog heel veel vervolgonderzoek benodigd

    Niet alle doctoren zijn positief over het gebruik van Ruconest in dergelijke zeer hoge doseringen en waarschuwen voor de schadelijke bijwerkingen. Dus houd de benen aan de grond en houd er rekening mee dat de autoriteiten geen brood zien in een goedkeuring hierin, ookal waren de eerste resultaten ‘bemoedigend’.

    "Nonetheless, considering that C1–INH acts to broadly suppress innate and adaptive immune responses, caution must be considered prior to implementing widespread use C1–INH in COVID-19 patients [25, 27]. Further, interrogation of data from Overmyer et al. using the online resource, covid-omics.app/, shows that there is a significant association between increased SERPING1 and C1–INH in COVID-19 hospitalized patients versus non-COVID-19 hospitalized patients (see Table S10 for more information) [20], and thus, further increases in C1–INH may have detrimental effects."

    Met de stilliggende pijplijn en bij een tegenvallend resultaat in de cytokinestorm-trials gaat de koers fors zuidwaarts!


  • En dan natuurlijk het nieuwe paradepaardje van de onzekere forumbewoners; een Proof Of Concept-studie de hemel in prijzen. Té grappig om te lezen, maar tegelijkertijd ook wel treurig. Dan heb je er toch echt geen kaas van gegeten hoor.


Voorheen waren er toch nog een handvol beleggers met een realistische zienswijze en veel kennis van het aandeel. Inmiddels is het een plek geworden waar men fantasietjes kan delen met elkaar. Door elkaar gelijk te geven gaat men de niet onderbouwde fantasieën van anderen zelfs nog geloven ook.
Helaas ontbreekt het steeds vaker aan deskundige forumleden. Zijn deze er, dan zie je dat deze groep oud gedienden ook steeds meer de keerzijde van Pharming in gaan zien. Helaas schrijven zij hier niet meer, omdat discussies vrijwel zinloos zijn geworden doordat er steeds minder argumenten gebruikt worden en vooral veel irrelevante linkjes op de proppen komen en men elkaar probeert te ontzenuwen en anders denkende persoonlijk aanvalt.

Voor de huidige achterblijvende groep zal het een spannende en onzekere tijd worden!
De cijfers zijn niet meer zo sterk als voorheen en laten een afvlakking zien (wie voorspelde dat eerder?). De ontwikkeling verloopt niet tot zeer moeizaam. Langzaam komt de diversificatie ernstig in gedrang met de afvlakking van de omzet en daarmee de toekomst van dit bedrijf. Ik zie over enkele jaren de pet wel weer rond gaan. Pharming staat er niet meer ijzersterk voor. Prima voor je gemoedsrust als je de fantasieën nog steeds gelooft. Ik zie geen probleemloze toekomst in voor Pharming en al helemaal niet voor de zelfbenoemde ‘LT-beleggers’ wat betreft de wankelende koers.
[verwijderd]
0
quote:

charlie b schreef op 18 januari 2021 13:08:

[...]
Tuurlijk blijf ik nog in die 1 eurootje geloven, is toch alleen maar positief, en trouwens t zijn niet uw zaken of ik alles moet verkopen, doe zelf u ding, dan doet u al genoeg!
Charlie
Van mij moet niemand iets. Ik mag volgens mij best aangeven dat ik iemand zijn of haar posts i.c.m. het handelen daarnaar niet begrijp. Ik vind het enigszins tegenstrijdig dat je het ' alleen maar positief' vind wanneer Pharming naar de 1 euro gaat zonder daarnaar te handelen.
[verwijderd]
2
Het grote 'De Monitor - De Pharming Expert' HAE Marktoverzicht

Acuut
  • Ruconest (Pharming) – Humaan Recombinant C1-INH - Intraveneus (FDA & EMA)
  • Firazyr (Takeda/Shire) – Bradykinin receptor antagonist - Subcutaan (FDA & EMA)
  • Kalbitor (Takeda/Shire) – Kallikrein inhibitor - Subcutaan (FDA & EMA)
  • Berinert (CSL) – C1-INH - Intraveneus (FDA & EMA)
  • Cinryze (Takeda/Shire) – C1-INH - Intraveneus (EMA)

Profylaxe
  • Cinryze (Takeda/Shire) – C1-INH - Intraveneus (FDA & EMA)
  • Haegarda (CSL) – C1-INH - Subcutaan (FDA & EMA)
  • Takhzyro/Lanadelumab (Takeda/Shire) - Kallikrein inhibitor - Subcutaan (FDA & EMA)
  • Orladeyo (Biocryst) - Oral capsule (FDA - EMA 03/2021)

In ontwikkeling
  • Ruconest (Pharming) – C1-INH (US) – Profylaxe
    Start in 2021 Start onbekend, tezamen met intradermale toediening
    www.pharming.com/pipeline
  • PHA121 (Pharvaris) – Acuut
    Orale toediening, klein molekuul en daardoor snel werkzaam. Versneld traject, afgeleide van de profylaxe toediening. Phase II 2021
    pharvaris.com/science/#hae
  • PHA121 (Pharvaris) – Profylaxe
    Orale toediening, klein molekuul en daardoor snel werkzaam. Op basis van het bekende Incatibant
    pharvaris.com/science/#hae
  • Berotralstat (BCX7353) (Biocryst) – Profylaxe
    Orale toediening middels capsule. Naar NDA fase EMA/PMDA
    Vervroegde toegang EAMS in VK
    EMA: maart 2021
    www.biocryst.com/our-program/
  • ATN-XXX (backup) (Attune) - nog onbekend?


Gentherapieën
  • CRISPR/Cas9 NTLA-2002 (Intellia Therapeutics) - Gentherapie
    Eenmalige toediening - IND H2 2021
    Aims to reduce plasma kallikrein activity to prevent excess bradykinin production leading to HAE attacks after a single course of treatment
    angioedemanews.com/2020/02/13/intelli...
  • RGX-314 (Regenxbio) - Gentherapie
    Eenmalige toediening - samenwerking met Neurimmune bouwt voort op veelbelovende resultaten met ons klinische RGX-314-programma
    A gene therapy product candidate utilizing NAV Vectors designed to deliver a gene encoding a therapeutic antibody targeting and binding to plasma kallikrein
    ir.regenxbio.com/news-releases/news-r...
[verwijderd]
0
Persoonlijk vind ik het getuigen van lef hebben want Pharming beleggers je moet het maar durven zo voor L.l te gaan staan.

Ik zeg bravo en onder tussen lach ik
Wel opgeslagen hoor nu want straks verdwijnt alles weer ;-)

Ruud..
zjeeraar
4
[quote alias=De Monitor - De Pharming Expert id=13101566 date=202101181318]
Pharming, het schaap op de rug

Quote:

Als je al stukjes hebt....snel verkopen zou ik zeggen en je heil elders gaan zoeken...succes.
pico bello
0
quote:

pacman schreef op 18 januari 2021 13:18:

[...]

je proeft hier toch een beetje...hoe moet ik het zeggen , Angst misschien ??
heeft niks met angst te maken ,cash is king in deze beurs tijd
pico bello
0
quote:

Declan schreef op 18 januari 2021 13:22:

Persoonlijk vind ik het getuigen van lef hebben want Pharming beleggers je moet het maar durven zo voor L.l te gaan staan.

Ik zeg bravo en onder tussen lach ik

Ruud..jij hebt alleen maar aandacht nodig
[verwijderd]
2
Serieus, heeft iemand dat scherm weer aangezet?? Dan staat er weer wat te gebeuren.
Covi
0
quote:

Enjoyup schreef op 18 januari 2021 13:27:

Serieus, heeft iemand dat scherm weer aangezet?? Dan staat er weer wat te gebeuren.
Helaas wel.......................Pharming Up!
[verwijderd]
0
quote:

Enjoyup schreef op 18 januari 2021 13:27:

Serieus, heeft iemand dat scherm weer aangezet?? Dan staat er weer wat te gebeuren.
hulptroepen ...
pico bello
0
quote:

De Monitor - De Pharming Expert schreef op 18 januari 2021 13:18:

Pharming, het schaap op de rug

Het lukt Pharming maar niet om grote investeerders aan te trekken. Het is natuurlijk niet vreemd dat zij geen brood zien in dit kleine niche bedrijf dat al lange tijd verzaakt om de progressie te boeken progressie die het al jaren belooft, waardoor het aandeel in handen blijft van de hoopvolle kleine particulier. Daardoor is de koers niet vooruit te branden en dat de komende tijd ook niet gaat doen.

Waarom ik denk dat Pharming deze investeerders niet aangetrokken krijgt:

  • Globale HAE markt groeit sterk, maar dat zie je niet meer in de omzet van Pharming terug komen.
    Schatting Q4/2020
    # Q3/2018 vs Q4/2018 -1,9 mio
    # Q3/2019 vs Q4/2019 +0,3 mio
    Laat ik hier uitgaan van een gelijkblijvende omzet (te positief misschien, nóg slechtere dollarkoers), dan komt de jaaromzet dit jaar op 180.8

    Groei omzet 2018: 44.7 mio
    Groei omzet 2019: 34,5 mio
    Groei omzet 2020: 12 mio

    Er zit een stagnerende lijn in de groei. Cijfers zijn niet meer ijzersterk groeiend en vlakken af, óndanks de vele opmerkingen als "Pharming vangt meer doorbraakaanvallen op door profylaxe concrrenten", "Ruconest is veilig dus een superieur middel". Dat zal best, maar wanneer je de jaarlijkse prijsstijging van 5% mee rekent is het aantal patiënten nauwelijks toegenomen!

    Ook hier weer een blijk van mooie Pharmingfantasietjes, maar de cijfers laten anders zien. Dat schrikt investeerders al lang af.


  • Nettowinst blijft mager en kan door de kosten van de Nasdaq notering én de lopende onderzoeken wel eens negatief uit gaan pakken in het laatste kwartaal. Ook dat zien investeerders niet graag!


  • Er zijn veel concurrenten actief in onderzoeken naar nieuwe veelbelovende HAE middelen, met makkelijke toedieningen. Ik zal in een volgende post dit overzicht delen. Onderzoek naar nieuwe toedieningsvormen zijn bij Pharming verdwenen uit de outlook beschreven in de financial statements. Om maar te zwijgen over profylaxe.
    Dit schrikt investeerders zeker af. Het enige product dat Pharming heeft, krijgt mogelijk één of meerdere fors concurrerende middelen in de komende jaren. Een enorm risico als one-trick-pony.
    Door de spaak lopende pijplijn is er de komende jaren ook geen zicht op uitbreiding van een nieuwe toepassing van Ruconest.


  • De Nasdaq notering is een flop, een geld verkwistende notering waar het volume dermate laag blijft dat de koersbewegingen daar eerder een schijnvertoning is dan dat het iets presenteert. De hoop Amerikaanse investeerders aan te trekken is geflopt.


  • De pijplijn ligt er dood en verlaten bij. Pharming oreert al jaren met onderzoeken als de vlaggenschepen Pompe en Fabry, maar presteert daar niets. Nog niet eens een start!
    Uiteindelijk is er dan gestart met een onderzoek naar PE, maar is inmiddels alweer bijna een jaar in het slob vast komen te zitten. Het lang beloofde AKI is ook zo'n fantasie dat bij mooie fantasietjes uit de fabeltjeskrant van Pharming zal blijven komen.


  • Cytokinestormen: wat is er veel over te doen zeg. Ongeduldig zit de wanhopige particulier te wachten op resultaten. Dat gaat nog vele maanden duren mensen. Bekijk de completion dates op Clinicaltrials nou toch eens.
    Daarnaast gaat íedereen uit van een positieve uitkomst. Er bestaat nog altijd de kans dat blijkt dat Ruconest
    - onvoldoende werkzaam is
    - de hoge dosering te veel ongewenste gevolgen heeft
    - de uitkomst positief is, maar nog heel veel vervolgonderzoek benodigd

    Niet alle doctoren zijn positief over het gebruik van Ruconest in dergelijke zeer hoge doseringen en waarschuwen voor de schadelijke bijwerkingen. Dus houd de benen aan de grond en houd er rekening mee dat de autoriteiten geen brood zien in een goedkeuring hierin, ookal waren de eerste resultaten ‘bemoedigend’.

    "Nonetheless, considering that C1–INH acts to broadly suppress innate and adaptive immune responses, caution must be considered prior to implementing widespread use C1–INH in COVID-19 patients [25, 27]. Further, interrogation of data from Overmyer et al. using the online resource, covid-omics.app/, shows that there is a significant association between increased SERPING1 and C1–INH in COVID-19 hospitalized patients versus non-COVID-19 hospitalized patients (see Table S10 for more information) [20], and thus, further increases in C1–INH may have detrimental effects."

    Met de stilliggende pijplijn en bij een tegenvallend resultaat in de cytokinestorm-trials gaat de koers fors zuidwaarts!


  • En dan natuurlijk het nieuwe paradepaardje van de onzekere forumbewoners; een Proof Of Concept-studie de hemel in prijzen. Té grappig om te lezen, maar tegelijkertijd ook wel treurig. Dan heb je er toch echt geen kaas van gegeten hoor.


Voorheen waren er toch nog een handvol beleggers met een realistische zienswijze en veel kennis van het aandeel. Inmiddels is het een plek geworden waar men fantasietjes kan delen met elkaar. Door elkaar gelijk te geven gaat men de niet onderbouwde fantasieën van anderen zelfs nog geloven ook.
Helaas ontbreekt het steeds vaker aan deskundige forumleden. Zijn deze er, dan zie je dat deze groep oud gedienden ook steeds meer de keerzijde van Pharming in gaan zien. Helaas schrijven zij hier niet meer, omdat discussies vrijwel zinloos zijn geworden doordat er steeds minder argumenten gebruikt worden en vooral veel irrelevante linkjes op de proppen komen en men elkaar probeert te ontzenuwen en anders denkende persoonlijk aanvalt.

Voor de huidige achterblijvende groep zal het een spannende en onzekere tijd worden!
De cijfers zijn niet meer zo sterk als voorheen en laten een afvlakking zien (wie voorspelde dat eerder?). De ontwikkeling verloopt niet tot zeer moeizaam. Langzaam komt de diversificatie ernstig in gedrang met de afvlakking van de omzet en daarmee de toekomst van dit bedrijf. Ik zie over enkele jaren de pet wel weer rond gaan. Pharming staat er niet meer ijzersterk voor. Prima voor je gemoedsrust als je de fantasieën nog steeds gelooft. Ik zie geen probleemloze toekomst in voor Pharming en al helemaal niet voor de zelfbenoemde ‘LT-beleggers’ wat betreft de wankelende koers.

oh oh
zjeeraar
5
quote:

Luifel schreef op 18 januari 2021 13:45:

dat ellenlange verhaal maakt geen indruk, zie ik...
Een Quote op het forum heeft geen invloed op de welke koers dan ook, alleen Pharming/SDV hebben hier duidelijk invloed op en verder niemand......ook de Kempenboys niet en dat is maar goed ook met hun onzinnige benadering.
Namcao
0
bikes
0
quote:

Luifel schreef op 18 januari 2021 13:45:

dat ellenlange verhaal maakt geen indruk, zie ik...
inderdaad , dus niet meer quoten zonde van de ruimte
13.329 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 ... 663 664 665 666 667 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 09:06
Koers 0,973
Verschil -0,015 (-1,52%)
Hoog 0,976
Laag 0,969
Volume 772.378
Volume gemiddeld 6.407.533
Volume gisteren 5.323.102

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront