Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos januari 2021

1.547 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 74 75 76 77 78 » | Laatste
Bolknak_26F5
0
godgeklaag
0
quote:

EFBO schreef op 18 januari 2021 14:59:

Jullie komen allemaal terug, maar wel wanneer het veel duurder is.
Succes met jullie belegging. Ergens anders is het niet beter.

ja ooit....t jaar stillekes
Wall Street Trader
19
This forum is getting more and more toxic everyday.

Forum users need to actually allow discussion from people with differing opinions this forum is a place to discuss and share information with each other. Now everybody is only bashing at each other, month after month. Why!?!

I really miss the old vibe from years ago...

Let's all focus on the future and upcoming catalysts for this year.

Newsflow 2021

Filgotinib

H1


Filing UC Japan
Outcome MANTA/RA-y
CHMP opinion UC EU
Commercial transition to EU

H2

DIVERSITY recruited CD
Approval decision UC EU
European commercial transition complete

Fibrosis franchise/IPF

Galapagos currently has several drug candidates with distinct mechanisms of action in its portfolio aimed at building a fibrosis franchise.

This includes:

GLPG1690 Ziritaxestat (Phase 3 in IPF, ISABELA futility analysis mid ‘21/Confirmed by Onno)
GLPG1205 (Preparing for Ph2b in IPF)
GLPG4716 (OATD-01 OncoArendi / chitinase receptor inhibitor)
This asset is a phase 2-ready chitotriosidase/ acidic mammalian chitinase (CHIT1/AMCase) inhibitor for the treatment of idiopathic pulmonary fibrosis (IPF) and other diseases with a fibrotic component. OncoArendi will receive an upfront payment of EUR 25 Million and will be entitled to milestones payments up to EUR 320 Million. On top of that, Galapagos will pay EUR 2 million for the right of first negotiation on any other programmes emerging from OncoArendi’s chitinase platform. This is a very good addition to the expanding pipeline of Galapagos! It strengthens and complements Galapagos fibrosis portfolio and Galapagos get's access to an innovative pipeline.
GLPG4586 (Undisclosed) currently in pre-clinical development
GLPG4124 currently in pre-clinical development
GLPG4605 (TOLEDO)

Key newsflow TOLEDO

Potential next generation therapies in inflammation (SIK target/Dual action on inflammation)

GLPG4399 Expect a Readout of Phase 1, followed by the initiation of Phase 2b studies
GLPG3970 Readout first 3 PoCs;
CALOSOMA in Psoriasis,
SEA TURTLE in Ulcerative Colitis
LADYBUG in Rheumatoid Arthritis

Other programs

GLPG3667 Readout ‘3667 (TYK2) Ph1b Pso (Reversible kinase domain inhibitor)
Pending successful completion of the Phase 1b study in psoriasis, Galapagos anticipates evaluating GLPG3667 in dose range finding Phase 2 studies in Psoriatic Arthritis and Ulcerative Colitis in the second half of 2021.
GLPG555 Readout ‘555 (JAK1) Ph1b OA

2021 cash burn increase ~ € 50M
Due to the Jyseleca (Filgotinib) launch

License deals with:

Fibrocor Therapeutics (Targets; 1st target moved to PCC), OncoArendi (Phase 2 ready chitinase program), Scipher Medicine (Targets) and Ryvu Therapeutic (Lead optimization) strengthen the internal pipeline.

28 patient trials with 9 compounds in 10 indications expected in 2021.
[verwijderd]
1
Veel gespeculeer vandaag ook hier weer, maar ondertussen doet Galapagos het vandaag stiekem best goed. Inmiddels een stijging van bijna 2 euro, terwijl de Europese beurzen het verder helemaal niet goed doen.

Ik zou lekker blijven zitten.
de tuinman
1
quote:

Wall Street Trader schreef op 18 januari 2021 15:52:

This forum is getting more and more toxic everyday.

Forum users need to actually allow discussion from people with differing opinions this forum is a place to discuss and share information with each other. Now everybody is only bashing at each other, month after month. Why!?!

I really miss the old vibe from years ago...

Ik vind het de laatste paar dagen juist wat beter gaan.
voda
0
Binck-belegger minder optimistisch over beurs
Galapagos, Adyen en Tesla plots minst populair

RONALD VEERMAN

Hoewel de financiële markten een prima slot van 2020 beleefden zijn beleggers in januari minder positief geworden over de beurs en hun beleggingen. Onzekerheden rondom de machtswisseling in de Verenigde Staten en de mate waarin het coronavaccin snel een einde kan maken aan zware lockdowns lijken investeerders voorzichtiger te maken.

Dat blijkt uit de nieuwe BinckBank Beleggersbarometer van januari, waarin beleggende klanten hun oordeel over het beursklimaat geven. Binck-beleggers beoordelen het beursklimaat deze maand met een +2,5 (op een schaal tussen -10 en +10). Duidelijk lager dan de +3,4 van een maand eerder.

Opvallend is dat in de lijstjes van bij voorkeur te verkopen aandelen steeds meer fondsen opduiken die vorig jaar juist populair waren. Galapagos, Adyen en Tesla zijn daarbij nu het minst gewild, terwijl het vorig jaar hard gedaalde Shell juist als favoriet aandeel wordt gezien.

Hoewel met minder grote voorsprong is de techsector nog steeds de favoriete sector om in te investeren, op de voet gevolgd door de medische sector.

Beleggers minder positief in start nieuwe jaar
Uit het maandelijkse Europese onderzoek van Saxo Bank blijkt dat Nederlandse beleggers van BinckBank per saldo minder positief over de markten zijn dan een maand eerder. Vijftien procent van de beleggers geeft nog altijd een 7 of hoger, terwijl 3% een -7 of lager geeft.

Gevraagd naar hun mening over lokale en internationale markten verwachten Nederlandse beleggers dat de AEX de komende maand met 2% en de S&P 500 met ruim 1% zouden kunnen aantrekken.

Voor meer, zie bijlage. (het hele artikel)
Bijlage:
DannyD.
0
quote:

Dragstar schreef op 18 januari 2021 14:00:

Vandaag mijn laatste aandelen verkocht .
Echt serieus? Beetje slap hoor.
De weekly RSI / MACD krabbelt net een beetje overeind en je haakt hier al af?

Bijlage:
bezinteergebelegt
3
quote:

Onervaren Raboklant schreef op 18 januari 2021 15:55:

Veel gespeculeer vandaag ook hier weer, maar ondertussen doet Galapagos het vandaag stiekem best goed. Inmiddels een stijging van bijna 2 euro, terwijl de Europese beurzen het verder helemaal niet goed doen.

Ik zou lekker blijven zitten.
Wederom een poging om de verdraaide 82-84 zone aan de bovenkant te verlaten. Vandaag weer een aardige dag maar per saldo wordt niemand wijzer van deze koers. Want die bandbreedte is er al weer een aantal weken.

En vandaag ook minimale omzet, dan is die stijging leuk maar eigenlijk ook weer niet zo veelzeggend.

Morgen een paar stevige verkooporders en de winst van vandaag is direct weer weg.

Fijn zou nu juist zijn als morgen deze, wss leuke groene dag van vandaag, wordt opgevolgd door een vervolgstijging onder een flinke omzet.

Wellicht dat dan, in aanloop naar 14-2, het vizier en paar euro hoger gericht kan worden.

Maar het groen van vandaag oogt iig wel weer prettig :-)

Edit: We blijven zeker zitten :-)
Jupilerke
1
quote:

de tuinman schreef op 18 januari 2021 16:00:

[...]

Ik vind het de laatste paar dagen juist wat beter gaan.
Dit komt denk ik omdat er een paar waardevolle posters terug paar keer gepost hebben. Iedereen leest graag pe, Barbet01; posilies enz... laat ons hopen dat dit blijft.
EFBO
0
De weekgrafiek, zodat u zelf kan oordelen in hoeverre dit een significante order is net in Galapagos. Het fonds is meteen stijger van de dag in de AEX.
holenbeer
5
quote:

Barbet01 schreef op 18 januari 2021 12:25:

Eender welke indicatie die Gilead interessant lijkt brengt 150 miljoen opt-in op. Als je ziet hoe breed (en in hoeveel) GLPG te werk gaat, dan liggen er nog veel potentiële inkomsten op de loer die al na een ph2 kunnen komen. Vanaf dan 50/50 samen met Gilead en dus gedeelde cashburn op dat vlak. Dat wil zeggen gedeeltelijke derisking en met reden dus royalties ipv volle pot inkomsten. De ‘cap’ op inkomsten hangt ook samen met een ‘floor’ op risk.

Succes allen. Hierbij kruipt deze positivo terug onder zijn steen... :)
Dank je, Barbet, altijd leuk om van je te lezen.

Wat betreft die cap, die zie ik hier vaker langskomen. Maar die is er niet echt, niet in de zin van een absolute cap. De inkomsten kunnen nog steeds groeien als ook de omzet groeit, alleen die omzet wordt gedeeld met Gilead. Maar het is niet zo dat er een absolute cap van bv. 0,5 miljard is afgesproken, en dat GLPG dus nooit meer dan die cap zou kunnen verdienen.

Op alle medicijnen die GLPG met Gilead op de markt brengt kan je dus gewoon normale KW's van toepassing verklaren, en PEG-ratio's om de geprognostiseerde groei te verdisconteren.

De W zal anders zijn dan zonder de winst te delen, maar zoals je al aangeeft zijn ook de investeringen en de risico's gedeeld.
En omdat de investeringen en de risico's voor de winst uitgaan en zeker zijn, is het voordeel van het delen van investeringen en de risico's op korte termijn groter dan alles alleen doen.
Op langere termijn kan dat delen een nadeel zijn, maar in de eerste plaats is het dan een luxe probleem, want er is dan winst om te delen, en in de 2e plaats is de overeenkomst eindig, nog ruim 8 jaar te gaan. Na die 8 jaar is het nieuwe ronde, nieuwe kansen.

En voor de mensen die er zeker van zijn dat het allemaal toch niks wordt: wees blij dat we de investeringen en risico's delen. De winst hoeven we niet te delen, want die komt er volgens jullie sowieso nooit :-)

En voor de mensen zonder aandelen maar met een mening: jullie hebben al helemaal nergens last van. Zelfs al zouden we miljarden winst maken.
EFBO
1
Eindelijk komen wij los. Morgen over 85 richting 90 euro.
Binnenkort nieuws en we gaan zeker rond 120 staan voor nog een steun te zetten.
emergo
0
12 januari aan 85,88 gekocht. Begrijp nog niet hoe ik dat voor elkaar heb gekregen. Maakt ook niet zoveel uit. Niemand koopt dit aandeel om 1 of 2 euro te verdienen. Vandaag day high gesloten. Dat zou goed nieuws moeten zijn. Wel hele lage omzet. Weinig aanbod op dit niveau? Ook dat zou voor mij goed nieuws zijn.
de tuinman
0
quote:

emergo schreef op 18 januari 2021 17:53:

12 januari aan 85,88 gekocht. Begrijp nog niet hoe ik dat voor elkaar heb gekregen. Maakt ook niet zoveel uit. Niemand koopt dit aandeel om 1 of 2 euro te verdienen. Vandaag day high gesloten. Dat zou goed nieuws moeten zijn. Wel hele lage omzet. Weinig aanbod op dit niveau? Ook dat zou voor mij goed nieuws zijn.
Ik zie het probleem niet...
[verwijderd]
0
quote:

EFBO schreef op 18 januari 2021 17:29:

Eindelijk komen wij los. Morgen over 85 richting 90 euro.
Binnenkort nieuws en we gaan zeker rond 120 staan voor nog een steun te zetten.
Het ziet er zeker niet slecht uit na vandaag. Een toch vrij spectaculaire stijging ten opzichte van veel andere Europese aandelen.

Ben benieuwd of we de komende weken eindelijk weer eens richting de 100 kunnen.
winx09
3
@Barbet01
150 per molecuul, niet per indicatie

@WST
Er draaien er al 23 (incl psa) van de 28, nog maar 5 te gaan. (gokje: 2 maal 2b 3970, 2a 4399, 2a 3667, LTE1690, reservegetallen 2a 4059 en 2a 4716).

@Holenbeer
De facto nog 11,5 jaar ipv ruim 8.

@Tuinman
Extensie studie 1690 IPF helemaal nog niet nodig. Pas vanaf december als de laatste deelnemer Isabela2 de 52 weken aantikt is dat nodig. Tot die tijd zit iedereen op een pil.

Verder mijn dank voor een aantal interessante stukken op de draadjes afgelopen dagen. Weer een scherpe blik van gekregen.
[verwijderd]
0
1.547 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 74 75 76 77 78 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 12:36
Koers 27,100
Verschil -0,280 (-1,02%)
Hoog 27,100
Laag 26,860
Volume 18.217
Volume gemiddeld 81.069
Volume gisteren 135.801

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront