Flow Traders « Terug naar discussie overzicht

Flow Traders - 2021: growing and flowing

5.689 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 281 282 283 284 285 » | Laatste
RJ 80
3
quote:

MFCons schreef op 28 januari 2021 16:04:

[...]

Wat denk je? Zullen wij ooit zo zoveel centjes hebben? Ik denk het niet ;)
Iedereen wil zijn zoals beleggertje 2020
Zeer zeker niet. Van de 100 forumlezers schat ik in dat er geen 5 lezers zijn die die bulk aan berichten van dit individu als zinvol ervaren. Soms niet doorheen te komen, dus qua dit soort gedrag wil ik allerminst zo 'zijn'.

Qua centjes dan misschien wel, hij lijkt flierefluitend door het leven te gaan. Chapeau voor hem en het is gegund, maar om dan ons forumleven te 'vergallen' (op die paar na dan die claimen het wel interessant te vinden, ik geloof nooit dat dat er veel zijn) vind ik zelfs vrij asociaal. Ik ben nog lang niet op het punt om financieel zelfstandig rond te kunnen komen en ben altijd op zoek naar informatie die me kan helpen een betere belegger te worden. Voor mij hoort Flow daar, zeker in huidige tijden, absoluut bij en dan stoort het mij dat dit soort mensen andere forumbezoekers weghoudt die wel iets zinnigs kunnen vertellen over Flow.

Ik vind dat moderatoren wel wat beter mogen letten op topic gerelateerd gedrag. Ik hoef de daghandel niet dagelijks mee te krijgen, zeker niet hier op dit forum als dan ook nog eens ABN of Pharming erbij getrokken wordt. Waarvoor heb je dit forum dannog??

Op discord werkt dit op veel plekken beter, zodra er off topic of gespamd wordt, wordt je er daar gewoon vanaf geknikkerd. Op de goede discords zie je dan grotendeels ook wel zinnige informatie. Zou ik graag bij IEX ook terug zien, zeker gezien ik premium lid ben en forums op waarde inschat en dat graag ook doorgaans in de berichten die geplaatst worden terug wil zien => on topic, en geen gespam. Daghandel is leuk eens te delen (over alleen dat aandeel dan), maar beperk je dan vanuit perspectief van andere forumlezers. Als je in de kroeg zit en iedere dag tegen je vrienden hetzelfde verhaal afsteekt kan je na een paar weekjes alleen je biertje opdrinken. Dat doe je toch ook niet?

*zucht*

Overigens wel bedankt aan andere posters die inhoudelijk hun verhaal doen hier, een duidelijke mening hebben met argumenten, ofwel feitelijke info doorspeelt (zoals voda vandaag hier).

Ikzelf kijk vooral naar combi Virtu en Flow, in beide posities (Flow meeste van de 2). Probeer deze posities samen op zo'n 15% te krijgen (en dan ook aan te houden) van het portefeuille zolang bovengemiddelde onzekerheden boven de markt blijven hangen. Verder denk ik dat er door die 'reddit ontwikkeling' ( dat zie je overigens niet alleen daar, ook op discord, youtube kanalen, etc) , lage rentes voorlopig nog en het sentiment dat men (flinke) stijging in inflatie verwacht komende Jaren door alle steun van centrale banken wereldwijd een (behoorlijke? who knows...) periode van hogere volatiliteit bij zowel stijgende als dalende beurzen te zien blijven. Onderliggend is dat voor mij de reden om (steviger) belegd te blijven in bedrijven die daarvan kunnen blijven profiteren. Flow zelf zie ik ook als een bedrijf dat een periode van diversificatie en groei doormaakt. De inschattingen die bulls maken dat EPS hierdoor structureel door kan blijven stijgen komende Jaren ondersteunt mijn inzicht op die trend, tenminste wel als het gaat over groei in EPS ten opzichte van lager volatiele periodes. Belangrijkste risico dat ik zie is dat regelgeving op flitshandel potentieel een dingetje kan worden, al geloof ik zelf niet dat dat zomaar gebeurt. Echter, ik wil daar niet naïef in zijn. Dit is ook de belangrijkste reden dat de max. 15% van portefeuille niet 20 of 25% is. Kortom, risico-potentie verhaal lijkt goed te zitten hier voorlopig. Ook als alles weer 'rustig' wordt zal de stake in deze bedrijven waarschijnlijk onderdeel blijven van mijn pakket aan aandelen. 2017 en 2019 Jaren als voorbeeld genomen denk ik toch nog altijd minimaal 5% in de sector belegd te willen blijven.

Schoffel mijn inzichten overigens gerust onderuit, mits beargumenteerd heb ik daar juist meer aan dan degenen die hetzelfde erover denken. ;-)
Felix07
0
@RJ, helemaal eens, maar desalniettemin, MAND! >>https://www.youtube.com/watch?v=ypSKDY4Jp3g

Donald haalt overigens een goed punt aan: door al het GME geweld is de financiele markt nerveus, maar je ziet ook duidelijke spillovers naar de cryptomarkten. Ook hier is FT actief en zal er ongetwijfeld verdiend worden. Ik vraag me wel af hoe dit werkt: zouden ze bijvoorbeeld arbitreren op de prijs van bitcoin en de prijs van dit ding: www.vanecketfs.nl/producten/VanEck-Ve... ?
beleggertje2020
1
Nu 5K stuks Flow nog in bezit. 2,5K stuks verkocht voor 31,80 . Er zijn toch nog steeds gekkies die de AEX op 640 of iets hoger nog willen houden. Dus ik acht de kans vandaag net zo groot bij FLOW dat ik gewoon vandaag nog een stuk goedkoper terug kan kopen als dat de rest van mijn 5K stuks verder doorstijgen. We gaan het weer zien !
beleggertje2020
1
Tot slot nog effe 190K stuks Pharming gekocht voor gemiddeld 1,172 . Ook dat gaan we es effe bekijken volgende week
beleggertje2020
0
Ik gok erop dat de DOW nog een keertje teruggaat naar ca 31000, daarna is het wellicht afgelopen en krijgen we hele stevige dalingen, vooral bij Tech-fondsen , IT-fondsen en Energie denk ik.
Felix07
0
Welpie is de winnaar! ik zat met 27,57 toch een goede 4 euro (>13% te laag): het kan snel gaan.

fijn weekend!
beleggertje2020
1
Putschrijvert
0
quote:

Felix07 schreef op 29 januari 2021 17:54:

Welpie is de winnaar! ik zat met 27,57 toch een goede 4 euro (>13% te laag): het kan snel gaan.

fijn weekend!
Ik ben blij dat ik verloren heb!! Haha, al mijn aandelen gaan goed momenteel trouwens. Misschien moet ik ook eens al mijn handelsscheten hier gaan tentoonspreiden.
misterflipper
3
Hier volgt de uitslag van de einde-jaarsquiz: voorspel de koers van Flow Traders einde januari 2021:

Koers Flow Traders 31,58 euro.

1e plaats goud Welpie 31,85 euro
2e plaats zilver Vidoque 32,65 euro
3eplaats brons Donald de Kwaker 33,00 euro

Deelnemers gefeliciteerd !!!!
Dividend Collector
0
quote:

Putschrijvert schreef op 29 januari 2021 17:59:

[...]
Ik ben blij dat ik verloren heb!! Haha, al mijn aandelen gaan goed momenteel trouwens. Misschien moet ik ook eens al mijn handelsscheten hier gaan tentoonspreiden.
Haha, ja duidelijk de achterhoede voor ons. Ik heb mijn roze bril voor Flow Traders ook maar weer afgestoft. Ook tijdens de periode van euforie viel mij op dat het aandeel sterk bleef liggen. Maybe this time IS different. Toch momenteel geen positie meer. Op 29 en een beetje eruit gegaan. Kijk b2020, dit kun je ook gewoon in één zin vermelden!
beleggertje2020
1
quote:

Putschrijvert schreef op 29 januari 2021 17:59:

[...]
Ik ben blij dat ik verloren heb! Haha, al mijn aandelen gaan goed momenteel trouwens. Misschien moet ik ook eens al mijn handelsscheten hier gaan tentoonspreiden.
Ha ha ik heb gelukkig ook verloren met mijn voorspelling . Die was 28 Euro voor eind Jan. Dus tja voor mij een geweldige meevaller dat Flow nu geeindigd op 31,58 met ook nog een hoop potentie omhoog .Prettig weekend ! Maandag Pharming + FLOW omhoog dat zou geweldig zijn natuurlijk voor me !
Putschrijvert
0
quote:

MvV98 schreef op 30 januari 2021 14:11:

nog instappen in FLOW?
Genoeg opwaarts potentieel, er komt een flink dividend en je hebt een aandeel dat goed presteert als de beurs inzakt.
[verwijderd]
0
quote:

Putschrijvert schreef op 30 januari 2021 14:36:

[...]
Genoeg opwaarts potentieel, er komt een flink dividend en je hebt een aandeel dat goed presteert als de beurs inzakt.
Als ik maandag inkoop, deel ik dan mee met het dividend?
Donaldus
0
quote:

MvV98 schreef op 30 januari 2021 15:42:

[...]

Als ik maandag inkoop, deel ik dan mee met het dividend?
Zeker weten! En de proza op dit draadje krijg je er gratis bij.
Chessplayer1992
1
quote:

MadisonAv schreef op 30 januari 2021 17:14:

www.ft.com/content/1c527341-e99a-4312...

Dank! Interessant ... zelf kies ik ook meer voor ETF's en daarnaast veilige havens als FT, Virtu, Goud en Zilver. Steeds minder individuele aandelen. FT heeft een mooie groeimarkt te pakken. Mooi voor ons dat de wereld dat nog niet zo ziet.
Fortuno
0
Er komt -denk ik- een hoop onrust (dus volatiliteit) in de markt door alle perikelen rondom the Reddit en Robinhood beleggers e.d. De strijd tussen deze beleggers en shortende hedgefunds zet de markt op zijn kop en kan weleens heel onaangename, onvoorziene, gevolgen gaan hebben.
Diverse brokers (waaronder Interactive Brokers en genoemde Robinhood) hebben hun klanten beperkingen opgelegd voor de aandelen die nu onderwerp van de Reddit/RH vs. hedgefund strijd zijn.
Die beperkingen bestaan er o.a. uit dat klanten bepaalde aandelen niet of heel beperkt mogen kopen en verder uitsluitend verkopen.

Het is duidelijk dat die brokers dat niet uit luxe doen, maar uit pure zelfbescherming omdat zij in liqipduiteitsprobemen zijn geraakt.
Dit moet voor onrust zorgen. Brokers in problemen. Bepaalde aandelen niet meer mogen kopen, maar uitsluitend verkopen?
Hedgefunds in problemen. Sommigen al financieel ondersteund.

Diezelfde Reddit/RH beleggers willen nu ook de omvangrijke silver shortposities aanpakken.

Heb niet de indruk dat beleggers zich nu voldoende bewust zijn van mogelijk nadelige gevolgen op de financiële markten het Robinhood achtige gedrag van een nieuwe categorie van opstandige beleggers.

Ik weet nog niet precies hoe en wat, maar ik ga morgen posities innemen die rekenen houden met een heel akelige neerwaartse correctie.
Er komt een hoop ellende aan....
5.689 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 281 282 283 284 285 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 10:57
Koers 18,800
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 18,830
Laag 18,640
Volume 26.372
Volume gemiddeld 199.704
Volume gisteren 167.598

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront