Royal Dutch Shell « Terug naar discussie overzicht

Uitstappen? Is het echt never sell Shell?

alexmaniax
0
quote:

Greyhounds schreef op 29 januari 2021 22:19:

Slot VS 15,168
Maandag openen onder 15?
Cornel1959
0
quote:

alexmaniax schreef op 29 januari 2021 22:49:

[...]

Maandag openen onder 15?
Hoop het. Koop alleen B aandelen. Kan nog laatste pluk kopen. Dan is mijn cash op. Op 14.00 koop ik met mijn resterende cash. Denk niet dat het gaat lukken. De wijn is op. Ik ga pitten. Fijn weekend verder.
[verwijderd]
0
Vokgende week komen de cijfers van Shell. Die zijn eigenlijk niet zo interessant, we weten al wat die zijn. Wat interessanter is, is hun outlook. En met een gemiddelde prijs van olie in januari van $54 hebben ze megawinsten gedraaid in de eerste maand van Q1 ! Een winst van 17 dollar per verkocht vat! De outlooks voor Q1 zijn dus fantastisch! Dat betekent dat we de komende week up up up zullen gaan! Dit wordt een prachtweek! Ik geef natuurlijk geen advies, maar shell staat erg ondergewaardeerd in de aex en dat is dus goedkoop kopen!
Drs P.
0
Neutraal-1
2
quote:

Harry Nik schreef op 29 januari 2021 18:30:

Of..ze willen Mons doen geloven dat het niet goed gaat..en kopen al onze stukjes goedkoop op.
Ja ja en daarna 3x up want gaat zo'n lekker. Zucht.
Je weet het niet hé. Dat is het hem.
Fijn weekend allemaal!
Hier het geld op de bank.
Dus niet balen terwijl de koers gaat dalen.
Ik las net een artikel, dat de inflatie en fiscus knabbelen voortdurend aan je spaargeld. Zo zou je spaargeld van € 100.000,0 verdampen in vijf jaar naar € 82.000,00, als je uitgaat van het officiële inflatiecijfer. De werkelijke inflatie zou volgens het artikel hoger liggen. En dan moet je nog hopen dat Zuid-Europa standhoudt onder de nieuwe corona-schuldenberg.

Ik weet niet of je zo lekker slaapt met je geld op de bank.
JB81
5
Ik voel aan mezelf dat ik het niet veel lager trek, schijtlijp word ik van hel het beursgebeuren afgelopen jaar...flikker ja al wat risico gebonden is de deur uit om louter nog "rots in de branding" RDS te houden, zie je dat lekker halveren en moet je als een malle bijkopen om je GAK ietwat in de buurt buurt van de koers te houden, terwijl miljoenen nitwits tonnen bij elkaar toveren met opgeblazen luchtbellen of zoals afgelopen week met hun Robinhod "tegen de shorters" gaan vechten terwijl ze godverdomme niet eens weten waar hun handel over gaat! Er zullen er gvd bijzijn die zonder kennis van zaken even een klein huis verdiend hebben afgelopen week en hier zitten we dan weer met een knalrode portefeuille jubelend "dat het wel goed zal komen"

Komende maandag log ik in bij mijn broker en zie ik m'n rekening voor de 15e keer weer een paar ruggen lager staan dit jaar, week, na week, na week onzekerheid, geen nieuws en voortdwarrelen op ongestaafde geruchten. Iedereen die hier loopt te janken dat ze koers terug naar 13 willen zien zakken om bij te kopen snap ik al helemaal niet...ik kanker alles de deur uit zodra ik terug 1 cent in het groen sta en zwier me wel in een MSCI world tracker met m'n spaargeld, deze beurs vandaag de dag is gebaseerd op gene ene kut en gaat nergens over en er zijn wat mij betreft maar 2 richtingen : zij die dit ook vinden, en zij die simpelweg willen gokken, maar loop toch niet te verkondigen dat dit normaal is , hier liggen mensen van wakker...
Harry Nik
0
Ja. Ik lees je frustraties. En snap ze helemaal.
Wat ik zelf lang geleden heb geleerd, is dat de beurs op geen enkele manier.meer de werkelijke status van een bedrijf weerspiegelt.
Je zou verwachten dat de totale waarde van een bedrijf overeenkomt met de totale waarde van de aandelen.
Maar dat is al lang niet meer zo.
Put/calls/shorters maken dat de markt een soort van eigen leven is gaan leiden.
Hoe kan het dat Ahold maar.iets van 13 keer de winst is. Of dat het 13 keer de winst is.
En andere bedrijven die soort van lam liggen zijn soms nu nog 30 keer de winst, of meer.
Snap er geen reet van ook.
Ben dus maar gaan letten op golfbewegingen.
Dus welke kant gaat een aandeel gemiddeld op. Boven of beneden. En afhankelijk daar van maar in stappen dan maar. Ja eerlijk..soms geen idee waarom die koersen dat doen. Maar dat geeft niet, velen snappen er geen bal van.

Succes!
Harry
DannyS
2
Waar ik momenteel mee zit is dat er geen alternatief is om je zuurverdiende geld veilig weg te zetten voor later. Ik wil helmaal niet dat al mijn geld in aandelen zit.
Het is volkomen belachelijk dat er geen keuze meer is om een spaarrekening te hebben waar je een 2-3% op kan krijgen zodat devaluatie van je vermogen neutraal is.
Door het volkomen verknallen van de financiele sector moet je nu geld gaan betalen om geld op een bank rekening te stallen omdat centrale banken dit blijkbaar beter vinden.
Zo moet dus iedereen in aandelen om niet achteruit te boeren en is iedereen de lul als het mis gaat met totale paniek op de beurzen omdat de gewone man en vrouw hun spaarcentjes zien verdampen.
Ik heb altijd een pot van 2 jaarsalarissen op een spaarrekening, voor slechte tijden, had ik in ieder geval een dak boven mijn hoofd en eten op tafel. Daarnaast aandelen en obligaties voor lange termijn waar ik nooit naar omkeek als pensioen opbouw. Een keer per kwartaal jaar wat bijkopen en computer weer dicht.
Ik heb altijd veel geld verdiend, maar ook heel veel uitgegeven aan leuke dingen. Heb de afgelopen 25 jaar 3 x een sabbatical genomen op eigen kosten 2 x 2 jaar en 1 x 4 jaar. Gewoon omdat ik werk om te leven en ik leef niet om te werken. Ik ben van mening dat je beter als je jong en gezond bent tijd moet nemen dan doorwerken tot pensioen en dan tot de ontdekking komen dat van alle plannen er niets meer terecht komt omdat je de puf niet meer hebt, of erger nog dat je onder de grond ligt. Nu ik zelf ouder ben hoor je wekelijks de verhalen wel van mensen van mijn eigen leeftijd of een paar jaar ouder die omvallen met een ziekte.
Ik ben pas de laatste 10 jaar een beetje aan het sparen om eerder te stoppen met werken.

Nu was het door Corona dat ik ook thuis moest werken en daardoor me veel meer ben gaan verdiepen in de beurs en wakker ben geworden wat een corrupt zooitje het eigenlijk is. De particuliere investeerder loopt vele stappen achter bij de snelle beurs jongens, zeker in deze volatiele tijden, logica is de deur uit en manipulatie is de norm.
Het enige dat je kan doen is 5 x nadenken, lage doelstellingen voor jezelf houden en met de stroom meezwemmen en vooral proberen emotie buiten de deur te houden. Je moet voor jezelf bepalen of de prijs die je betaald en risico voor jou acceptabel zijn en dan niet meer gaan twijfelen. Je kan altijd je strategie aanpassen als er nieuwe feiten op tafel komen waardoor je op andere gedachten kan komen.

Waar ik ook van ben teruggekomen is geen winst nemen, het is goed een gedeelte winst te nemen als je denkt dat de volatiliteit nog in de markt zit. Ik heb tot 2 x toe een rit van ABN meegemaakt dat ik enorm had kunnen cashen maar dacht altijd dat er nog wel wat bijkon, greed en FOMO. Zelfde met URW, blijven zitten met mijn calls toen de 70 euro in maart op de borden verscheen, besloten te houden en daarna de hele rit naar beneden tanden knarsend zitten toekijken hoe mijn expiratie datum naderbij kwam en een dikke 20k door de put dreigde te gaan. Ik ben door het oog van de naald gegaan hiermee. Vandaar dat ik afgelopen week ook winst heb genomen op URW calls, ik wacht nu af tot de cijfers omdat ik denk dat het wel weer richting 60 euro kan gaan en dan stap ik met nieuw avontuur in met LT calls richting 80-90 euro.
Ik ben er in 2020 heel goed uitgekomen rond de 70% return op mijn ingelegde "is het weg dan is het jammer " pot. Ik zit nu hoofdzakelijk in opties RDS en ABNAMRO en in toekomst weer URW, dat zijn voor mij op moment de aandelen met voldoende opwaartse potentie. Ik denk in een periode van 2-3 jaar.
Wat is daarna ga doen weet ik nog niet maar ik zal op zoek gaan naar stabiele dividend aandelen en ETF's zodat ik weer minimaal tijd hoef te besteden aan porto.
Ik kijk uit naar RDS koers ontwikkeling na de cijfers, misschien bijkoop moment.
Ik zet voorzichtig in op een positieve ontvangst van het RDS groene toekomst plan en hoop dat de komende 2-3 jaar de koers rustig op bedrijfsresultaten richting 20-22 kan stijgen.

Tussendoor doe ik nog wat korte termijn gokjes voor de leut, puur op onderbuik gevoel maar dit zijn relatief kleine bedragen.

We moeten gewoon volhouden en niet in te korte termijn denken. Ik blijf erbij dat de mannen en vrouwen die rond de 10-13 range zijn ingestapt met aandelen zich geen zorgen hoeven te maken, het gaat nu om de volgende trap van de raket van 17 richting 20, daar zal RDS toch hard voor moeten werken denk ik maar moet mogelijk zijn.

Groeten en wijsheid.

Danny
[verwijderd]
0
quote:

Drs P. schreef op 29 januari 2021 23:33:

eind volgende week 13,xx denk ik gelet op het sentiment en slechte Q4 cijfers
hahaha, never no way. Shell heeft al lang bekend gemaakt dat ze wat boekhoudkundige dingetjes doen meg wat afschrijvingen. Zit allemaal in de koers verwerkt.

Shell gaat hele mooie dingen naar de toekomst rapporteren! Ze verdienen nu 18 dollar per vat. Elk vat! Elke dag!!!! Dit is gewoon fantastisch hoeveel geld ze nu dagelijks verdienen. Het is dat ik niet bij ze binnen kan kijken, maar ik heb vermoedens (geen bewijzen, moderator, geen bewijzen:) dat het geld tegen de muren op klotst! Ik verdien geen 18 dollar per vat olie, maar shell wel. En veel vaten dat ze verkopen!

En vergeet het gas niet, nee, vergeet het gas niet! Kijk om u heen, al die mensen thuis! Allemaal de vrwarming aan. In gans europa!

Nee mensen, tarp niet in die shorters hier die bang zijn voor hun squeeze. Shell gaat de komende tijd drie keer up!!!!!!
Eagle1959
0
quote:

DannyS schreef op 30 januari 2021 02:02:

Waar ik momenteel mee zit is dat er geen alternatief is om je zuurverdiende geld veilig weg te zetten voor later. Ik wil helmaal niet dat al mijn geld in aandelen zit.
Het is volkomen belachelijk dat er geen keuze meer is om een spaarrekening te hebben waar je een 2-3% op kan krijgen zodat devaluatie van je vermogen neutraal is.
Door het volkomen verknallen van de financiele sector moet je nu geld gaan betalen om geld op een bank rekening te stallen omdat centrale banken dit blijkbaar beter vinden.
Zo moet dus iedereen in aandelen om niet achteruit te boeren en is iedereen de lul als het mis gaat met totale paniek op de beurzen omdat de gewone man en vrouw hun spaarcentjes zien verdampen.
Ik heb altijd een pot van 2 jaarsalarissen op een spaarrekening, voor slechte tijden, had ik in ieder geval een dak boven mijn hoofd en eten op tafel. Daarnaast aandelen en obligaties voor lange termijn waar ik nooit naar omkeek als pensioen opbouw. Een keer per kwartaal jaar wat bijkopen en computer weer dicht.
Ik heb altijd veel geld verdiend, maar ook heel veel uitgegeven aan leuke dingen. Heb de afgelopen 25 jaar 3 x een sabbatical genomen op eigen kosten 2 x 2 jaar en 1 x 4 jaar. Gewoon omdat ik werk om te leven en ik leef niet om te werken. Ik ben van mening dat je beter als je jong en gezond bent tijd moet nemen dan doorwerken tot pensioen en dan tot de ontdekking komen dat van alle plannen er niets meer terecht komt omdat je de puf niet meer hebt, of erger nog dat je onder de grond ligt. Nu ik zelf ouder ben hoor je wekelijks de verhalen wel van mensen van mijn eigen leeftijd of een paar jaar ouder die omvallen met een ziekte.
Ik ben pas de laatste 10 jaar een beetje aan het sparen om eerder te stoppen met werken.

Nu was het door Corona dat ik ook thuis moest werken en daardoor me veel meer ben gaan verdiepen in de beurs en wakker ben geworden wat een corrupt zooitje het eigenlijk is. De particuliere investeerder loopt vele stappen achter bij de snelle beurs jongens, zeker in deze volatiele tijden, logica is de deur uit en manipulatie is de norm.
Het enige dat je kan doen is 5 x nadenken, lage doelstellingen voor jezelf houden en met de stroom meezwemmen en vooral proberen emotie buiten de deur te houden. Je moet voor jezelf bepalen of de prijs die je betaald en risico voor jou acceptabel zijn en dan niet meer gaan twijfelen. Je kan altijd je strategie aanpassen als er nieuwe feiten op tafel komen waardoor je op andere gedachten kan komen.

Waar ik ook van ben teruggekomen is geen winst nemen, het is goed een gedeelte winst te nemen als je denkt dat de volatiliteit nog in de markt zit. Ik heb tot 2 x toe een rit van ABN meegemaakt dat ik enorm had kunnen cashen maar dacht altijd dat er nog wel wat bijkon, greed en FOMO. Zelfde met URW, blijven zitten met mijn calls toen de 70 euro in maart op de borden verscheen, besloten te houden en daarna de hele rit naar beneden tanden knarsend zitten toekijken hoe mijn expiratie datum naderbij kwam en een dikke 20k door de put dreigde te gaan. Ik ben door het oog van de naald gegaan hiermee. Vandaar dat ik afgelopen week ook winst heb genomen op URW calls, ik wacht nu af tot de cijfers omdat ik denk dat het wel weer richting 60 euro kan gaan en dan stap ik met nieuw avontuur in met LT calls richting 80-90 euro.
Ik ben er in 2020 heel goed uitgekomen rond de 70% return op mijn ingelegde "is het weg dan is het jammer " pot. Ik zit nu hoofdzakelijk in opties RDS en ABNAMRO en in toekomst weer URW, dat zijn voor mij op moment de aandelen met voldoende opwaartse potentie. Ik denk in een periode van 2-3 jaar.
Wat is daarna ga doen weet ik nog niet maar ik zal op zoek gaan naar stabiele dividend aandelen en ETF's zodat ik weer minimaal tijd hoef te besteden aan porto.
Ik kijk uit naar RDS koers ontwikkeling na de cijfers, misschien bijkoop moment.
Ik zet voorzichtig in op een positieve ontvangst van het RDS groene toekomst plan en hoop dat de komende 2-3 jaar de koers rustig op bedrijfsresultaten richting 20-22 kan stijgen.

Tussendoor doe ik nog wat korte termijn gokjes voor de leut, puur op onderbuik gevoel maar dit zijn relatief kleine bedragen.

We moeten gewoon volhouden en niet in te korte termijn denken. Ik blijf erbij dat de mannen en vrouwen die rond de 10-13 range zijn ingestapt met aandelen zich geen zorgen hoeven te maken, het gaat nu om de volgende trap van de raket van 17 richting 20, daar zal RDS toch hard voor moeten werken denk ik maar moet mogelijk zijn.

Groeten en wijsheid.

Danny

Eagle1959
0
Helemaal mee eens, alleen ga ik voor ing. Over een week of 4 tot 6 zal er wat Corona betreft de zon doorbreken. Dat zal kooplust, hogere rentes en hogere grondstofprijzen betekenen. Daarin passen financials, maar ook Shell. Fondsen die tov 1 1/2 jaar terug > 30% hebben verloren op de beurs.
doornroosje
0
[quote alias=alexmaniax id=13144236 date=202101292249]
[...]

Maandag openen onder 15?

Zo ja dan goed moment om bij te kopen als je nog reserves hebt !!
doornroosje
1
Update UK, 8 miljoen mensen voorzien van een vaccin. Hier in NL 160.000, wat een giller. Hier kunnen ze alleen maar lullen, nooit geleerd om te poetsen!! Gelukkig zit Shell wereld wijd en is NL peanuts voor deze jongens.
Cornel1959
4
quote:

DannyS schreef op 30 januari 2021 02:02:

Waar ik momenteel mee zit is dat er geen alternatief is om je zuurverdiende geld veilig weg te zetten voor later. Ik wil helmaal niet dat al mijn geld in aandelen zit.
Het is volkomen belachelijk dat er geen keuze meer is om een spaarrekening te hebben waar je een 2-3% op kan krijgen zodat devaluatie van je vermogen neutraal is.
Door het volkomen verknallen van de financiele sector moet je nu geld gaan betalen om geld op een bank rekening te stallen omdat centrale banken dit blijkbaar beter vinden.
Zo moet dus iedereen in aandelen om niet achteruit te boeren en is iedereen de lul als het mis gaat met totale paniek op de beurzen omdat de gewone man en vrouw hun spaarcentjes zien verdampen.
Ik heb altijd een pot van 2 jaarsalarissen op een spaarrekening, voor slechte tijden, had ik in ieder geval een dak boven mijn hoofd en eten op tafel. Daarnaast aandelen en obligaties voor lange termijn waar ik nooit naar omkeek als pensioen opbouw. Een keer per kwartaal jaar wat bijkopen en computer weer dicht.
Ik heb altijd veel geld verdiend, maar ook heel veel uitgegeven aan leuke dingen. Heb de afgelopen 25 jaar 3 x een sabbatical genomen op eigen kosten 2 x 2 jaar en 1 x 4 jaar. Gewoon omdat ik werk om te leven en ik leef niet om te werken. Ik ben van mening dat je beter als je jong en gezond bent tijd moet nemen dan doorwerken tot pensioen en dan tot de ontdekking komen dat van alle plannen er niets meer terecht komt omdat je de puf niet meer hebt, of erger nog dat je onder de grond ligt. Nu ik zelf ouder ben hoor je wekelijks de verhalen wel van mensen van mijn eigen leeftijd of een paar jaar ouder die omvallen met een ziekte.
Ik ben pas de laatste 10 jaar een beetje aan het sparen om eerder te stoppen met werken.

Nu was het door Corona dat ik ook thuis moest werken en daardoor me veel meer ben gaan verdiepen in de beurs en wakker ben geworden wat een corrupt zooitje het eigenlijk is. De particuliere investeerder loopt vele stappen achter bij de snelle beurs jongens, zeker in deze volatiele tijden, logica is de deur uit en manipulatie is de norm.
Het enige dat je kan doen is 5 x nadenken, lage doelstellingen voor jezelf houden en met de stroom meezwemmen en vooral proberen emotie buiten de deur te houden. Je moet voor jezelf bepalen of de prijs die je betaald en risico voor jou acceptabel zijn en dan niet meer gaan twijfelen. Je kan altijd je strategie aanpassen als er nieuwe feiten op tafel komen waardoor je op andere gedachten kan komen.

Waar ik ook van ben teruggekomen is geen winst nemen, het is goed een gedeelte winst te nemen als je denkt dat de volatiliteit nog in de markt zit. Ik heb tot 2 x toe een rit van ABN meegemaakt dat ik enorm had kunnen cashen maar dacht altijd dat er nog wel wat bijkon, greed en FOMO. Zelfde met URW, blijven zitten met mijn calls toen de 70 euro in maart op de borden verscheen, besloten te houden en daarna de hele rit naar beneden tanden knarsend zitten toekijken hoe mijn expiratie datum naderbij kwam en een dikke 20k door de put dreigde te gaan. Ik ben door het oog van de naald gegaan hiermee. Vandaar dat ik afgelopen week ook winst heb genomen op URW calls, ik wacht nu af tot de cijfers omdat ik denk dat het wel weer richting 60 euro kan gaan en dan stap ik met nieuw avontuur in met LT calls richting 80-90 euro.
Ik ben er in 2020 heel goed uitgekomen rond de 70% return op mijn ingelegde "is het weg dan is het jammer " pot. Ik zit nu hoofdzakelijk in opties RDS en ABNAMRO en in toekomst weer URW, dat zijn voor mij op moment de aandelen met voldoende opwaartse potentie. Ik denk in een periode van 2-3 jaar.
Wat is daarna ga doen weet ik nog niet maar ik zal op zoek gaan naar stabiele dividend aandelen en ETF's zodat ik weer minimaal tijd hoef te besteden aan porto.
Ik kijk uit naar RDS koers ontwikkeling na de cijfers, misschien bijkoop moment.
Ik zet voorzichtig in op een positieve ontvangst van het RDS groene toekomst plan en hoop dat de komende 2-3 jaar de koers rustig op bedrijfsresultaten richting 20-22 kan stijgen.

Tussendoor doe ik nog wat korte termijn gokjes voor de leut, puur op onderbuik gevoel maar dit zijn relatief kleine bedragen.

We moeten gewoon volhouden en niet in te korte termijn denken. Ik blijf erbij dat de mannen en vrouwen die rond de 10-13 range zijn ingestapt met aandelen zich geen zorgen hoeven te maken, het gaat nu om de volgende trap van de raket van 17 richting 20, daar zal RDS toch hard voor moeten werken denk ik maar moet mogelijk zijn.

Groeten en wijsheid.

Danny

Goed verhaal. Lijkt op hoe ik in het leven sta. Heb geen sabbaticals genomen maar wel ieder jaar een week of 10 de wereld over gereisd. En een golf handicap ontwikkeld van rond de 10. Wat veel tijd gekost heeft gezien mijn matige talent. Ik heb in 35 jaar als een soort diesel rustig mijn vermogen opgebouwd. Huis betaald pand in de verhuur betaald rest in aandelen en beetje cash. Ik altijd lt belegd vooral in dividend aandelen. Waaronder ongeveer 50% in shell. Tijdens de crash in maart wel paar keer in en uitgestapt en wat bijgekocht waardoor mijn gak bij de giro 15,01 aangeeft B aandeel. Echte gak kan ik na 35 jaar niet meer berekenen. Aandelen uit mijn beginperiode zijn met het geherinvesteerde divi al een paar keer over de kop gegaan. Snap zelf niet zoveel van beleggers die zich heel druk maken om de koers. Staat ie hoog op een moment zie je een groene porto waar je behalve een fijn gevoel niets aan hebt. En staat ie laag kun je goedkoper bijkopen. Is ook lekker. Waar het natuurlijk om gaat is de waarde op moment van verkoop. Als je dat zelf ergens de komende 15 jaar kunt bepalen komt dat echt wel goed. Kortom lt beleggers maak je niet te druk. Als je slecht slaapt is dat heel ongezond. Kun je beter iets anders met je geld doen.
Danny en alle anderen fijn weekend verder.
Harry Nik
0
Jeugd wil alles snel snel snel.
Die hebben hier geen geduld voor.
Gelukkig.
Dat zijn degene waar wij geld aan verdienen. Yehaa.
Fijn weekend

Harry.
PS vrijdag onder de 14? ;-P
Ernie1966 zonder Bert
1
Goedemorgen allen,
Wat een pessimisme in de berichten gisteravond.
Kalm aan, Corona gaat voorbij.
De wereld kan echt nog niet zonder olie en gas.
We zitten in een unieke situatie die niet vaak voorkomt.
De koers Shell staat laag, de investeringen in olie en gas zijn laag, de wereld bevolking groeit elke dag.
Voor windmolens en panelen, en voor het plaatsen ervan is veel energie nodig.
We gaan echt wel weer vliegen straks.
Voor de electrificering van de (westerse) wereld is veel energie nodig.

Ik verwacht volgende week verder dalende koersen, en dan donderdag toeslaan na de cijfers (lagere omzet en/of nog meer afschrijvingen).
Ik verwacht donderdag een sterke daling na opening, o.a. door geautomatiseerde stoploss.
Goed opletten tot de overspannen daling op zijn ( door jouw verwachte) dieptepunt is. En dan bij kopen, vanaf dan wachten tot 11 februari, niks verkopen, wat er ook gebeurd.
Na 11 feb. Met groene kreten van Ben gaan we omhoog.

Zelf koop ik donderdag Calls dec2022 15,00€ en wat korte termijn scherpe Calls mrt2021 15,00€ om te speculeren
We gaan het zien. Succes
[verwijderd]
1
quote:

Cornel1959 schreef op 29 januari 2021 23:06:

[...]

Hoop het. Koop alleen B aandelen. Kan nog laatste pluk kopen. Dan is mijn cash op. Op 14.00 koop ik met mijn resterende cash. Denk niet dat het gaat lukken. De wijn is op. Ik ga pitten. Fijn weekend verder.
Zo zie je maar; cash is king.
200.031 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 4202 4203 4204 4205 4206 4207 4208 4209 4210 4211 4212 ... 9998 9999 10000 10001 10002 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 15:51
Koers 34,030
Verschil +0,015 (+0,04%)
Hoog 34,270
Laag 33,990
Volume 3.212.525
Volume gemiddeld 7.597.398
Volume gisteren 5.309.503

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront