Plug Power « Terug naar discussie overzicht

Forum Plug Power Inc geopend

4.436 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 218 219 220 221 222 » | Laatste
Scoupy-
0
quote:

de schaatser schreef op 3 februari 2021 22:13:

Hyundai ging vandaag 15 % omhoog.
De staat wil in 2040 volledig energie neutraal zijn.
Het zou een prestatie van formaat zijn.
15% ?
Welk ISIN nr betreft het? Ik heb blijkbaar niet de juiste dan.
de schaatser
0
quote:

Scoupy- schreef op 3 februari 2021 22:51:

[...]

15% ?
Welk ISIN nr betreft het? Ik heb blijkbaar niet de juiste dan.
Foutje van mij.
Het gaat om het merk Kia.
de schaatser
0
Ik heb nog even verder gekeken.
Kia is een onderdeel van Hyundai.
Kia steeg van 2 febr naar 3 febr, van 88.400 naar 100.000 KRW.
Opmerkelijk Hyundai steeg in de maand januari 25%.
Al met al zie je dat er wel degelijk iets aan het gebeuren is.
[verwijderd]
0
quote:

Carlinhoske schreef op 3 februari 2021 14:54:

[...]
Henk, ik weet dat je de vraag niet aan mij stelt maar ik antwoord toch maar even, mocht je interesse hebben. Ik zit ook nog niet lang in Plug (ingestapt rond 56). Ben ook in Gevo ingestapt en iets minder in Nio. Gevo is een producent van brandstof waar geen co2 vrijkomt. Produceren nog niks, daarom is speculatiever dan Plug. Ook Amerikaans bedrijf dat nu rond 11 noteert. Volgens mij zeker de moeite waard om te volgen. Nio tenslotte is een Chinese EV-bouwer die momenteel eerder duurdere wagens maakt (in China en voor Chinezen), een beetje een kleine Chinese Tesla als je wil.
Al deze aandelen staan momenteel al redelijk duur omdat gans deze sector al lang is ontdekt voor jij of ik er ons mee zijn gaan bezighouden :-). Als je effe kijkt waar PLUG, NIO of GEVO nog maar een paar maand geleden stonden dan zal je verbaasd zijn. Wil dat zeggen dat die ook weer even snel kunnen zakken? Dat kan zeker, er zit behoorlijk wat hype in en speculatie. Maar tezelfdertijd heeft deze sector wel de gang van de maatschappij met zich mee en dus kan het even goed dat dit nog een hele poos blijft ontploffen. Nu is het trouwens al een paar weken dat al deze bedrijven redelijk status quo blijven. Volgens de lijn van hun evolutie van de laatste 6 maand is dat normaal, het stijgt uiteraard niet elke dag of elke week he.
PLUG moet nu wat bekomen van die offering maar eens er nieuws komt kan het terug hogerop. Ook voor de andere bedrijven is er al ff geen nieuws meer geweest.
Je vindt wel makkelijk interessante interviews met de CEO van PLUG, dat geeft snel een beter beeld waarin je aan het investeren bent.
Bedenk ook ff dat Andy marsh CEO v Plug Power in de board van Gevo zit...zie de verbanden, PP word het 2e Tesla zoniet beter all in 1/one stop for all !!
[verwijderd]
0
quote:

pacman schreef op 4 februari 2021 10:38:

[...]

Bedenk ook ff dat Andy marsh CEO v Plug Power in de board van Gevo zit...zie de verbanden, PP word het 2e Tesla zoniet beter all in 1/one stop for all !!
Dat moeten we hopen. Ik hoop vandaag en de komende dagen terug stijging richting 70 dollar en voorbij.
Er zijn ook interessante geruchten op het yahooforum over Plug.
[verwijderd]
0
Plug Power initiated with an outperform rating and $75 price target at Bernstein.
[verwijderd]
0
Plug Power would become the first tenant of the Science and Technology Advanced Manufacturing Park, known as STAMP. The 1,250-acre business park, in the Town of Alabama, is also reportedly in the running for a $17 billion Samsung semiconductor plant.
Tonydwi
0
Aandeel Plug Power: een innovatief en toekomstbestendig bedrijf

Alternatieve brandstoffen zijn aan een opmars bezig. De wereld wordt groener en de toekomst van het aandeel Plug Power ziet er rooskleurig uit. Het aandeel Plug Power is met een opmars bezig. Zij zijn dan ook een innovatief bedrijf dat een groene toekomst als doel heeft en momenteel in volle ontwikkeling is.

In dit artikel bespreken we het aandeel Plug Power samen met concurrenten, potentie en enkele financiële gegevens.

Wat maakt het aandeel Plug Power zo populair?
Wie aan innovatie binnen de auto-industrie denkt, denkt meteen aan elektrische voertuigen. Toch zijn er nog andere groene alternatieven die aan een opmars bezig zijn. Zoals waterstof bijvoorbeeld. En laat dat nu hetgeen zijn waar Plug Power zich mee bezig houdt.

Plug Power is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1997. Ze produceren zogenaamde brandstofcellen die waterstof omzetten in elektriciteit en ze zijn tevens de grootste producent ter wereld in vloeibare waterstof.

De laatste tijd lift het aandeel mee op de explosieve groei van de producten van elektrische voertuigen en andere bedrijven die werken aan een meer ecologische toekomst. Plug Power zou hier wel eens een belangrijke rol in kunnen spelen aangezien ze motoren produceren die elektriciteit produceert door middel van waterstof.

Een auto die op waterstof rijdt, produceert energie door het omzetten van waterstof in water door middel van zuurstof. Dankzij deze elektriciteit kan de auto zich verplaatsen.

Deze vorm van brandstof is volgens veel mensen nog milieuvriendelijker dan gewone elektrische auto’s en zou dus de toekomt kunnen zijn in de auto-industrie. Indien deze voorspelling uitkomt, is het een goede zet om in waterstofaandelen te beleggen aangezien deze noodzakelijk zijn voor de productie van elektrische auto’s op waterstof.

Dot-com bubble
Het aandeel Plug Power is in 1999 publiek gegaan. Deze timing was zeer gunstig in het begin, maar bleek uiteindelijk een catastrofe. Rond de eeuwwisseling hadden alle internetaandelen een enorm hoge koers. Er waren nog aandelen die “profiteerden” van deze activiteit op de beurs, waaronder het aandeel Plug Power. Het aandeel is dan ook niet gespaard gebleven tijdens de DotCom-bubble. Ze bereikten een zeer hoge koers, waarna het aandeel enorm terugviel. Het aandeel heeft bijna 20 jaar lang geen enorme sprongen gemaakt, totdat ecologie belangrijker werd en de elektrische voertuigen hun eerste successen begonnen te boeken.

In 2019 zijn ze terug beginnen te groeien na enkele goede resultaten en ontwikkelingen, en profiteerde het aandeel Plug Power van de interesse in elektrische voertuigen. Ze hebben in 2020 een enorme groei doorgemaakt en lijken niet meteen te stoppen. Daarnaast hebben de voorbije twee jaar een groei van 1500 procent gekend. Het is dan ook niet voor niets dat het aandeel Plug Power is opgenomen in onze beste aandelen voor 2021 aangezien er veel potentie in het aandeel zit.

Recente ontwikkelingen
Eind 2020 heeft Plug Power 1 miljard dollar opgehaald door middel van een emissie. Dit helpt het bedrijf niet alleen om meer te kunnen groeien, maar ook om hun projecten sneller te kunnen aanvatten. Het geld zal gebruikt worden om vijf waterstoffaciliteiten te bouwen, verspreid over heel de Verenigde Staten. De verwachting is dat er in 2022 al twee van deze faciliteiten operationeel zouden zijn.

Samenwerkingen
In 2020 heeft Plug Power verschillende samenwerkingen bekend gemaakt. De eerste is met Apex Clean Energy. Apex Clean Energy is een bedrijf dat faciliteiten ontwikkelt en bouwt voor zonne- en windenergie.

Daarnaast is er recent een samenwerking tot stand gekomen tussen Plug Power en Gaussin. Deze samenwerking heeft als doel om in 2021 voertuigen op de markt te brengen die aangedreven worden door waterstof. Deze zouden voornamelijk gebruikt worden in de logistiek. Ze willen deze voertuigen gebruiken in havens en vliegvelden, wereldwijd.Naast het aandeel Plug Power is er nog een bekend aandeel dat zich focust op waterstof, namelijk het aandeel Nikola (NKLA). Nikola focust zich op de productie van vrachtwagens die op waterstof rijden. Nikola heeft het voorbije jaar een zeer woelige periode achter de rug met ups & downs.

Door de samenwerking met Gaussin heeft Plug Power de mogelijkheid om te concurreren met Nikola doordat ze nu ook wagens voorzien van hun waterstof.

Directe concurrenten van Plug Power
Uiteraard is Plug Power niet de enige producent van brandstofcellen voor waterstof. Er zijn zelfs een aanzienlijk aantal bedrijven bezig rond dezelfde materie. De grootste concurrent is ongetwijfeld het Canadese Ballard Power Systems (BLPD). Zij richten zich al jaren op de productie van brandstofcellen voor grote voertuigen zoals vrachtwagens en bussen. Daarnaast hebben zij ook een contract met autogigant Audi om een auto op de markt te brengen die rijdt op waterstof. Door de samenwerking met Gaussin, probeert Plug Power dus bij te benen en zich ook binnen te dringen in deze sector. Indien u geïnteresseerd bent in waterstofaandelen, waaronder het aandeel Plug Power en concurrenten, kan u een uitgebreid overzicht vinden in dit artikel over de beste waterstof aandelen.

Plug Power Koers

Financiële gegevens
Het aandeel Plug Power is bezig met een enorme groei. Doordat het bedrijf zo intensief aan het innoveren en aan het investeren is, is er nog geen winst genoteerd. De omzet daarentegen neemt wel al vier jaar na elkaar toe en bedroeg 230 miljoen dollar in 2019. Dat is een stijging van bijna 24 procent vergeleken met het jaar daarvoor. Als gevolg van deze jaren zonder winst is het aandeel Plug Power een aandeel dat geen dividend uitkeert. Onlangs heeft het bedrijf haar doelstellingen voor 2020 bijgesteld. Dit gebeurde na de publicatie van de kwartaalcijfers van het derde kwartaal die zeer gunstig waren. Het bedrijf heeft in het derde kwartaal een recordaantal brandstofcelsystemen geplaatst samen met een recordaantal waterstofstations.

Daarnaast waren de bruto-opbrengsten bijna 74 procent beter dan het vorige kwartaal. Door deze ontwikkelingen heeft Plug Power haar verwachtingen bijgesteld en ligt de verwachting voor 2020 op een bruto-opbrengst van 330 miljoen dollar, terwijl dit eerder op 310 miljoen dollar werd vastgelegd.

Ondanks Plug Power nog geen winst maakt, zit het bedrijf wel goed als we kijken naar de capaciteit om haar schulden op korte termijn af te betalen. De quick ratio bedraagt 1,6 en de current ratio 2,95. Beide ratio’s zijn positief, hoger dan 1, wat impliceert dat Plug Power ertoe in staat is om haar schulden op de korte termijn te betalen wat een gunstig gegeven is als u weet dat het bedrijf voornamelijk aan het groeien is.

Conclusie aandeel Plug Power
Desondanks vele analisten hoopvol zijn over de toekomst van Plug Power, blijft het aandeel Plug Power toch nog altijd een risicovol aandeel. Ze zijn momenteel aan het groeien maar zijn eveneens nog steeds in zichzelf aan het investeren. Daarnaast zijn er vele bedrijven die zich in dezelfde sector bevinden en is het moeilijk het juiste bedrijf te kiezen dat voor u de beste investering is. Indien u ervan overtuigd bent dat elektrisch rijden de toekomst is en u een aandeel zoekt dat helpt in de groene ontwikkeling hiervan, dan is het aandeel Plug Power een aandeel dat u zeker in het oog moet houden.
de schaatser
1
Mooie presentatie Tonydwi!
Ook vind ik het een pluspunt dat er 60 % van het aandeel kapitaal bij Institutionele instellingen in bezit hebben. Zij staan garant voor vers kapitaal in geval het moment dit vereist.
En natuurlijk de samenwerking met Hyundai. Korea zet volledig in op waterstof.
Kia dochter van Hundai gaat samen met Apple in eerste instantie 100.000 auto's bouwen. Apple investeert 3 miljard in dit project. Deze grote jongens nemen Plug Power onder hun armen en gaan met elkaar een standaard neer zetten.
[verwijderd]
0
quote:

de schaatser schreef op 4 februari 2021 19:09:

Mooie presentatie Tonydwi!
Ook vind ik het een pluspunt dat er 60 % van het aandeel kapitaal bij Institutionele instellingen in bezit hebben. Zij staan garant voor vers kapitaal in geval het moment dit vereist.
En natuurlijk de samenwerking met Hyundai. Korea zet volledig in op waterstof.
Kia dochter van Hundai gaat samen met Apple in eerste instantie 100.000 auto's bouwen. Apple investeert 3 miljard in dit project. Deze grote jongens nemen Plug Power onder hun armen en gaan met elkaar een standaard neer zetten.
Is er bewijs ergens van het feit dat Kia/Hyundai/Apple met Plug Power concreet zouden samenwerken?
de schaatser
1
quote:

Carlinhoske schreef op 4 februari 2021 20:27:

[...]
Is er bewijs ergens van het feit dat Kia/Hyundai/Apple met Plug Power concreet zouden samenwerken?
Feit 1 : een persbericht Hyundai steekt anderhalf miljard dollar in de samenwerking met Plug Power.
Feit 2 een persbericht Apple steekt 3 miljard in Kia om gezamenlijk 100.000 auto's te bouwen. Op termijn willen zij samen 400.000 auto's bouwen.
Feit 3 In Zuid Korea gaat men voor waterstof en rijden er al veel auto's. Ik meende 100.000 stuks.
De rest zijn aannames van de vrije geest van de schaatser.
Die creatieve vrije geest gaat volgende week op natuurijs schaatsen. Maar dat is een aanname. het is vandaag 9 graden.
[verwijderd]
0
quote:

de schaatser schreef op 4 februari 2021 23:19:

[...]

Feit 1 : een persbericht Hyundai steekt anderhalf miljard dollar in de samenwerking met Plug Power.
Feit 2 een persbericht Apple steekt 3 miljard in Kia om gezamenlijk 100.000 auto's te bouwen. Op termijn willen zij samen 400.000 auto's bouwen.
Feit 3 In Zuid Korea gaat men voor waterstof en rijden er al veel auto's. Ik meende 100.000 stuks.
De rest zijn aannames van de vrije geest van de schaatser.
Die creatieve vrije geest gaat volgende week op natuurijs schaatsen. Maar dat is een aanname. het is vandaag 9 graden.
Haha. Als ik die laatste zin moet geloven dan moeten we vooral niet geloven wat de creatieve vrije geest ons vertelt. Kans dat ge volgende week op natuurijs schaatst is nul of close to.
Is dat persbericht van Hyundai van een hele tijd geleden? Want dat heb ik dan blijkbaar gemist ...
TheBiG
3
Home Depot opens automated Dallas fulfillment center with hydrogen-powered forklifts

The new facility includes zero-emission, hydrogen-fuel-cell charging stations that power its material handling equipment, such as forklifts and clamps. Home Depot started using hydrogen charging in warehouses in 2015 at locations in Ohio and Georgia.

www.supplychaindive.com/news/home-dep...

de schaatser
1
quote:

Carlinhoske schreef op 5 februari 2021 07:49:

[...]

Haha. Als ik die laatste zin moet geloven dan moeten we vooral niet geloven wat de creatieve vrije geest ons vertelt. Kans dat ge volgende week op natuurijs schaatst is nul of close to.
Is dat persbericht van Hyundai van een hele tijd geleden? Want dat heb ik dan blijkbaar gemist ...
U denkt dat er niet geschaatst gaat worden.
Echt het nieuws volgen. Dan zou ik niet zo'n boute uitspraak doen.
Ik schaats trouwens over heel dun ijs. Compleet met ijsprikkers, touwen om de nek, droge kleren in de tas en ook nog een zwemvest.
Ooit geschaatst met een surfpak aan, onder mijn schaatskleding. Man wat heb ik gezweet.
Een verhaaltje ter lering en vermaak.
DeZwarteRidder
0
Nieuwe waterstofveegwagen van gemeente Utrecht is volgens experts ‘kansloze manier van geld verspillen’

Utrecht heeft de eerste allereerste veegwagen ter wereld die op (groene) waterstof rijdt. En dat is een hele mooie mijlpaal volgens de wethouder. Maar kenners noemen het ‘een kansloze manier van geld verspillen’ omdat waterstof en mobiliteit volgens hen een doodlopende weg is. ,,Het is zonde om de schaarse groene waterstof te verspillen aan iets wat ook op een batterij kan.’’
Diane Hoekstra 05-02-21, 08:15 Laatste update: 08:41

Het was woensdag een trotse wethouder Kees Diepeveen (GroenLinks) die zich naast de jongste aanwinst van de gemeente liet fotograferen. ,,Een mijlpaal!, twitterde hij. ,,Deze nieuwe veegmachine is vanaf vandaag aan het werk in de stad, honderd procent aangedreven door groene waterstof. Geweldig dat we nu voor de dagelijkse reiniging van de binnenstad, waaronder voor de unieke werven, een schone, groene, en duurzame techniek kunnen inzetten. Zo zetten we ook een innovatieve stap in het verduurzamen van ons wagenpark.’’

Maar experts vegen de vloer aan met ‘het droombeeld’ van voertuigen die op waterstof rijden. Waterstof is een gas dat niet, zoals aardgas, uit de grond gehaald kan worden. Het moet worden geproduceerd. Dit gebeurt door elektrolyse, waarbij door toediening van elektriciteit water omgezet wordt in waterstof en zuurstof. Het proces om waterstof te produceren wordt in Nederland voor het leeuwendeel aangedreven door fossiele brandstoffen, waardoor het schadelijke C02 vrijkomt, dé grote drijfveer van klimaatverandering.
Batterij heeft waterstofcel al verslagen

Hoewel de waterstof voor deze veegwagen bij hoge uitzondering wordt geproduceerd met energie afkomstig uit een zonnepark in Groningen (dus groen), zijn experts nog steeds verre van enthousiast, omdat het niet efficiënt is en te duur. ,,Dit soort projecten zijn goed bedoeld, maar de batterij op elektriciteit heeft voor alles wat op wielen rijdt de waterstofcel al lang verslagen,’’ zegt Robin Berg, directeur van We Drive Solar (elektrische deelauto’s). ,,Dat komt omdat waterstof drie keer meer stroom nodig heeft om dezelfde hoeveelheid kilometers af te leggen.’’

Dit soort projecten zijn goed bedoeld, maar de batterij op elektrici­teit heeft voor alles wat op wielen rijdt de waterstof­cel al lang verslagen
Robin Berg, We Drive Solar


Berg vindt dat - zolang er een tekort is aan duurzame energie - het gebruik van (groene) waterstof voor mobiliteit ‘zonde’. ,,We moeten de waterstof die we hebben niet verspillen. In plaats daarvan kunnen we het veel beter daar inzetten waar het echt niet anders kan. Denk dan bijvoorbeeld aan de staalindustrie of aan vliegtuigen.’’ Ook Joost Brinkman van Rijne Energie (‘het is een kansloze manier van geld verspillen’) sluit zich daarbij aan. ,,De staal- en vliegtuigindustrie zijn te zwaar voor batterijen, zet daar waterstof in, maar niet voor mobiliteit.’’
Waterstof is niet de heilige graal

Ook universitair onderzoeker Auke Hoekstra ziet waterstof zeker níet als de heilige graal. ,,Zelfs als waterstof duurzaam geproduceerd wordt, is het energieverlies veel groter dan bij een accu die direct ontlaadt in een elektromotor,’’ zei hij eerder tegen het AD. ,,Dat is ook logisch. Bij de productie van groene waterstof wordt van elektriciteit waterstof gemaakt. Als die waterstof vervolgens een auto moet aandrijven, wordt er weer elektriciteit van gemaakt. Bij elke omzetting gaat energie verloren. Je verliest minstens de helft.”

De gemeente vindt echter de groene waterstof prima passen bij de veegwagen, omdat het eigen gewicht lager is dan bij een batterij aangedreven machine. ,,In het wervengebied is het gewicht namelijk van cruciaal belang vanwege de geldende aslastbeperking,’’ laat een woordvoerder weten. ,,Een ander voordeel is ook dat we nu binnen vijf minuten de waterstoffles kunnen wisselen, om hierna weer gelijk verder te kunnen. Een batterij moet urenlang opladen. Dat zou niet efficiënt zijn.’’
de schaatser
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 6 februari 2021 09:06:

Nieuwe waterstofveegwagen van gemeente Utrecht is volgens experts ‘kansloze manier van geld verspillen’

Utrecht heeft de eerste allereerste veegwagen ter wereld die op (groene) waterstof rijdt. En dat is een hele mooie mijlpaal volgens de wethouder. Maar kenners noemen het ‘een kansloze manier van geld verspillen’ omdat waterstof en mobiliteit volgens hen een doodlopende weg is. ,,Het is zonde om de schaarse groene waterstof te verspillen aan iets wat ook op een batterij kan.’’
Diane Hoekstra 05-02-21, 08:15 Laatste update: 08:41

Het was woensdag een trotse wethouder Kees Diepeveen (GroenLinks) die zich naast de jongste aanwinst van de gemeente liet fotograferen. ,,Een mijlpaal!, twitterde hij. ,,Deze nieuwe veegmachine is vanaf vandaag aan het werk in de stad, honderd procent aangedreven door groene waterstof. Geweldig dat we nu voor de dagelijkse reiniging van de binnenstad, waaronder voor de unieke werven, een schone, groene, en duurzame techniek kunnen inzetten. Zo zetten we ook een innovatieve stap in het verduurzamen van ons wagenpark.’’

Maar experts vegen de vloer aan met ‘het droombeeld’ van voertuigen die op waterstof rijden. Waterstof is een gas dat niet, zoals aardgas, uit de grond gehaald kan worden. Het moet worden geproduceerd. Dit gebeurt door elektrolyse, waarbij door toediening van elektriciteit water omgezet wordt in waterstof en zuurstof. Het proces om waterstof te produceren wordt in Nederland voor het leeuwendeel aangedreven door fossiele brandstoffen, waardoor het schadelijke C02 vrijkomt, dé grote drijfveer van klimaatverandering.
Batterij heeft waterstofcel al verslagen

Hoewel de waterstof voor deze veegwagen bij hoge uitzondering wordt geproduceerd met energie afkomstig uit een zonnepark in Groningen (dus groen), zijn experts nog steeds verre van enthousiast, omdat het niet efficiënt is en te duur. ,,Dit soort projecten zijn goed bedoeld, maar de batterij op elektriciteit heeft voor alles wat op wielen rijdt de waterstofcel al lang verslagen,’’ zegt Robin Berg, directeur van We Drive Solar (elektrische deelauto’s). ,,Dat komt omdat waterstof drie keer meer stroom nodig heeft om dezelfde hoeveelheid kilometers af te leggen.’’

Dit soort projecten zijn goed bedoeld, maar de batterij op elektrici­teit heeft voor alles wat op wielen rijdt de waterstof­cel al lang verslagen
Robin Berg, We Drive Solar


Berg vindt dat - zolang er een tekort is aan duurzame energie - het gebruik van (groene) waterstof voor mobiliteit ‘zonde’. ,,We moeten de waterstof die we hebben niet verspillen. In plaats daarvan kunnen we het veel beter daar inzetten waar het echt niet anders kan. Denk dan bijvoorbeeld aan de staalindustrie of aan vliegtuigen.’’ Ook Joost Brinkman van Rijne Energie (‘het is een kansloze manier van geld verspillen’) sluit zich daarbij aan. ,,De staal- en vliegtuigindustrie zijn te zwaar voor batterijen, zet daar waterstof in, maar niet voor mobiliteit.’’
Waterstof is niet de heilige graal

Ook universitair onderzoeker Auke Hoekstra ziet waterstof zeker níet als de heilige graal. ,,Zelfs als waterstof duurzaam geproduceerd wordt, is het energieverlies veel groter dan bij een accu die direct ontlaadt in een elektromotor,’’ zei hij eerder tegen het AD. ,,Dat is ook logisch. Bij de productie van groene waterstof wordt van elektriciteit waterstof gemaakt. Als die waterstof vervolgens een auto moet aandrijven, wordt er weer elektriciteit van gemaakt. Bij elke omzetting gaat energie verloren. Je verliest minstens de helft.”

De gemeente vindt echter de groene waterstof prima passen bij de veegwagen, omdat het eigen gewicht lager is dan bij een batterij aangedreven machine. ,,In het wervengebied is het gewicht namelijk van cruciaal belang vanwege de geldende aslastbeperking,’’ laat een woordvoerder weten. ,,Een ander voordeel is ook dat we nu binnen vijf minuten de waterstoffles kunnen wisselen, om hierna weer gelijk verder te kunnen. Een batterij moet urenlang opladen. Dat zou niet efficiënt zijn.’’

4.436 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 218 219 220 221 222 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 22:00
Koers 2,585
Verschil +0,095 (+3,82%)
Hoog 2,740
Laag 2,530
Volume 33.586.160
Volume gemiddeld 38.083.433
Volume gisteren 32.211.826

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront