Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming maart 2021

11.579 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 ... 575 576 577 578 579 » | Laatste
maarten1111
7
quote:

keessie schreef op 25 maart 2021 16:48:

charlie b , U wil het aandeel zo graag naar beneden hebben ,dat ik twijfel over dat U wel aandelen heb misschien 2 of 3
Als we omhoog gaan heeft ie altijd een plank vol.....
Gelukkig
14
Sorry Charlie b maar ik geef jou een nok ... ook al heb ik nu geen aandelen in pharming maar dit soort uitspraken kan je niet maken tegenover beleggers die volledig onder water staan.
Analyse
4
quote:

AnalytischDenker schreef op 25 maart 2021 15:23:

[...]

  • Een medicijn goedgekeurd gekregen en succesvol op de markt gebracht, iets wat aantoonbaar complex is gezien het feit dat dat Galapagos, Kiadis Pharma en Vivoryon Therapeutics nog niet is gelukt.
  • Een winstgevend biotech bedrijf
  • Een zelfstandig biotech bedrijf
  • Met een belang van 43,85% in een ander groeiend bedrijf
  • Met dit jaar drie klinische trials die op afronding staan
  • Sterke balans met voldoende cash en eigen vermogen.
Ik ben heel tevreden over deze CEO!

Deze CEO past alleen maar op de winkel en brengt verder totaal geen vernieuwing. Pipeline staat stil, bij toeval een trial met Covid-19 waar totaal geen updates van komen. Nasdaq notering wat een complete flop en aanfluiting is. De weg naar de notering zwaar amateuristisch opgezet. Resultaat is dat Pharming by far het meest armoedige aandeel van het Damrak is en daar kan deze CEO best trots op zijn. Toekomstig gezien gaat de omzet van Ruconest afvlakken en vervangende productgroep(en) zijn niet tijdig goedgekeurd met deze vertragingen. De aangekochte licentie van product Leniolisib is wellicht nog een kleine compensatie maar Pharming is en blijft een zeer marginaal bedrijf. De koers spreekt wat dat betreft boekdelen.
[verwijderd]
0
Nadat de koers op grond van de Nasdaq notering omhoogspoot en bij gebrek aan effect hiervan, weer daalde, had ik lager dan 1,10 a 1,20 niet verwacht.
Mijn vermoeden is dat Pharming voorlopig uitermate geschikt is om ritjes mee te maken tussen de 1,00 en de 1,10. Veel succes gewenst aan degenen die hier handig in zijn en feeling voor hebben.
[verwijderd]
1
Shorters Herman is watching You
Hij is toch niet voor niks gestorven voor zo,n prachtig bedrijf als Pharming
www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13291132...
[verwijderd]
1
Zou er dan morgen weer eens een Pharming Friday zijn.
Of is dit een week van 2 x 1 PB .
Iemand? Professor?

Ruud..
The passenger
5
quote:

Winst gevend schreef op 25 maart 2021 13:05:

Artsen die coronapatiënten nog steeds medicijnen voorschrijven die in strijd zijn met de officiële behandeladviezen, kunnen een boete verwachten. Daarvoor waarschuwt de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). De inspectie blijft meldingen binnenkrijgen over artsen die middelen als (hydroxy)chloroquine en ivermectine voorschrijven tegen Covid-19.

„De inspectie vindt het voorschrijven en afleveren van deze geneesmiddelen buiten de richtlijnen een risico voor de kwaliteit van zorg, en gaat daarom artsen bestuurlijk beboeten wanneer ze deze medicijnen ten onrechte voorschrijven”, meldt de IGJ.

Vooral over chloroquine en hydroxycholoroquine is veel te doen geweest. Huisartsen en ziekenhuizen gaven het middel aan het begin van de coronacrisis regelmatig aan patiënten met Covid-19, maar later verschenen wetenschappelijke studies waarin werd geconcludeerd dat het niet helpt. Volgens de IGJ is bewezen dat de middelen niet effectief zijn, maar wel bijvoorbeeld hartritmestoornissen kunnen veroorzaken.

Voor gebruik van het middel ivermectine tegen Covid-19 ontbreekt het vooralsnog aan wetenschappelijke onderbouwing. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) raadde het gebruik van dat anti-parasietenmiddel begin deze week daarom ook al af. Volgens het EMA is met laboratoriumonderzoek wel aangetoond dat ivermectine de vermenigvuldiging van het coronavirus kan tegengaan, maar pas bij concentraties die veel hoger zijn dan nu. Omdat er een risico is op vergiftiging, moet het middel niet worden gebruikt buiten „zorgvuldig opgezette klinische studies.”
Interessant.

Het lijkt wel dat in een compassionate programma het aantal medicijnen tegen CV-19 drastisch af aan het nemen is. Ruconest is nog niet geopperd als optie maar u en ik begrijpen al als geen ander dat Ruconest wellicht veel IC-afdelingen zou kunnen ontlasten waardoor de boel sneller open kan.

Ben benieuwd hoe Hans hier tegenaan kijkt. En hij wat hij Hugo hierover meldt.

Het zou zomaar kunnen zijn dat Ruconest een geschikt middel is, aangezien het complement-systeem beschermt en effectief laat functioneren waardoor het aantal post Covid klachten ook drastisch worden gereduceerd, win, win en nog eens win.

Maar het wellicht Hans niet zo goed uitkomt daar dit de werking van zijn medicijn Pharvaris (deels) kan ondermijnen.

Hans, In de volle spotlights, ben benieuwd hoe dit afloopt sprookje afloopt... Of toch Ruconest vol in de spot lights, in diverse kranten nu vergezeld met een adequaat schema die integraal het inzicht biedt in de werking van.

Nu zou het zomaar kunnen dat het ons Wopke weinig meer kan deren met zijn welgetelde 15 zeteltjes. Toch geloof ik in hem en waardeer hem om zijn inzicht en eerlijkheid. Nu in de leer bij Mark, en met wat extra politiek vernuft en timing te smeden tot een gedegen politicus voor de toekomst, zonder UWV grappen graag vlak voor de volgende verkiezingen..

De belangen zijn groot, en eerlijkheid duurt het langst.

Salut

[verwijderd]
0
quote:

Lolski schreef op 25 maart 2021 17:09:

Dubbele bodem...

Dus en mischien een positieve divergentie rsi
[verwijderd]
1
:(

Het eerste geval van SARS-CoV-2 in Bazel, Zwitserland, werd gedetecteerd op 26 februari 2020. We presenteren een fylogenetische studie om de introductie en evolutie van virussen te onderzoeken tijdens de exponentiële vroege fase van de lokale COVID-19-uitbraak van 26 februari tot 23 maart. We hebben de SARS-CoV-2 naso-orofaryngeale uitstrijkjes gesequenced van 746 positieve tests die tijdens de onderzoeksperiode in het Universitair Ziekenhuis Basel werden uitgevoerd. We hebben met succes 468 hoogwaardige genomen van unieke patiënten gegenereerd en varianten genoemd met onze COVID-19-pijplijn (COVGAP), en de virale genetische diversiteit geanalyseerd met behulp van PANGOLIN-taxonomische lijnen. Om introductie- en verspreidingsgebeurtenissen te identificeren, hebben we wereldwijde SARS-CoV-2-genomen opgenomen en een tijdgekalibreerde fylogenie afgeleid. Epidemiologische gegevens uit vragenlijsten van patiënten werden gebruikt om de interpretatie van fylogenetische waarnemingen te vergemakkelijken. De vroege uitbraak in Bazel werd gedomineerd door lijn B.1 (83,6%), die voor het eerst werd ontdekt op 2 maart, hoewel het eerste geïdentificeerde monster tot B.1.1 behoorde. Binnen B.1 valt 68,2% van onze monsters binnen een clade gedefinieerd door de SNP C15324T ('Basel-cluster'), inclusief 157 identieke sequenties aan de basis van de 'Basel-cluster', waarvan we sommige specifiek kunnen herleiden tot regionale verspreidingsevenementen. We leiden de oorsprong van B.1-C15324T af tot half februari in onze tri-nationale regio. De andere genomen zijn in grote lijnen in kaart gebracht over de wereldwijde fylogenetische boom en tonen verschillende introductiegebeurtenissen van en / of verspreiding naar andere delen van de wereld via reizigers. Familieoverdrachten kunnen ook worden getraceerd in onze gegevens. Een enkele afstammingsvariant domineerde de uitbraak in het gebied van Bazel, terwijl andere afstammingslijnen, zoals de eerste (B.1.1), zich niet voortplantten. Een massale bijeenkomst was de overheersende eerste bron van gevallen, met in mindere mate terugkerende reizigers en familie-uitzendingen. We benadrukken het belang van het toevoegen van specifieke vragen aan epidemiologische vragenlijsten, om gegevens te verkrijgen over het bijwonen van grote bijeenkomsten en hun locaties, evenals reisgeschiedenis, om effectief transmissieroutes bij opkomende uitbraken te identificeren. Deze fylogenetische analyse, in combinatie met epidemiologische gegevens en gegevens voor het traceren van contacten, maakt het mogelijk om gebeurtenissen met elkaar te verbinden en te interpreteren, en kan volksgezondheidsinterventies informeren.

Proefregistratie: ClinicalTrials.gov NCT04351503. heeft zich niet verspreid. Een massale bijeenkomst was de overheersende eerste bron van gevallen, met in mindere mate terugkerende reizigers en familie-uitzendingen. We benadrukken het belang van het toevoegen van specifieke vragen aan epidemiologische vragenlijsten, om gegevens te verkrijgen over het bijwonen van grote bijeenkomsten en hun locaties, evenals reisgeschiedenis, om effectief transmissieroutes bij opkomende uitbraken te identificeren. Deze fylogenetische analyse in combinatie met epidemiologische en contactopsporingsgegevens, maakt het mogelijk om gebeurtenissen met elkaar te verbinden en te interpreteren, en kan volksgezondheidsinterventies informeren.
Wadloper
0
quote:

Pommeke schreef op 25 maart 2021 17:41:

:(

Het eerste geval van SARS-CoV-2 in Bazel, Zwitserland, werd gedetecteerd op 26 februari 2020. We presenteren een fylogenetische studie om de introductie en evolutie van virussen te onderzoeken tijdens de exponentiële vroege fase van de lokale COVID-19-uitbraak van 26 februari tot 23 maart. We hebben de SARS-CoV-2 naso-orofaryngeale uitstrijkjes gesequenced van 746 positieve tests die tijdens de onderzoeksperiode in het Universitair Ziekenhuis Basel werden uitgevoerd. We hebben met succes 468 hoogwaardige genomen van unieke patiënten gegenereerd en varianten genoemd met onze COVID-19-pijplijn (COVGAP), en de virale genetische diversiteit geanalyseerd met behulp van PANGOLIN-taxonomische lijnen. Om introductie- en verspreidingsgebeurtenissen te identificeren, hebben we wereldwijde SARS-CoV-2-genomen opgenomen en een tijdgekalibreerde fylogenie afgeleid. Epidemiologische gegevens uit vragenlijsten van patiënten werden gebruikt om de interpretatie van fylogenetische waarnemingen te vergemakkelijken. De vroege uitbraak in Bazel werd gedomineerd door lijn B.1 (83,6%), die voor het eerst werd ontdekt op 2 maart, hoewel het eerste geïdentificeerde monster tot B.1.1 behoorde. Binnen B.1 valt 68,2% van onze monsters binnen een clade gedefinieerd door de SNP C15324T ('Basel-cluster'), inclusief 157 identieke sequenties aan de basis van de 'Basel-cluster', waarvan we sommige specifiek kunnen herleiden tot regionale verspreidingsevenementen. We leiden de oorsprong van B.1-C15324T af tot half februari in onze tri-nationale regio. De andere genomen zijn in grote lijnen in kaart gebracht over de wereldwijde fylogenetische boom en tonen verschillende introductiegebeurtenissen van en / of verspreiding naar andere delen van de wereld via reizigers. Familieoverdrachten kunnen ook worden getraceerd in onze gegevens. Een enkele afstammingsvariant domineerde de uitbraak in het gebied van Bazel, terwijl andere afstammingslijnen, zoals de eerste (B.1.1), zich niet voortplantten. Een massale bijeenkomst was de overheersende eerste bron van gevallen, met in mindere mate terugkerende reizigers en familie-uitzendingen. We benadrukken het belang van het toevoegen van specifieke vragen aan epidemiologische vragenlijsten, om gegevens te verkrijgen over het bijwonen van grote bijeenkomsten en hun locaties, evenals reisgeschiedenis, om effectief transmissieroutes bij opkomende uitbraken te identificeren. Deze fylogenetische analyse, in combinatie met epidemiologische gegevens en gegevens voor het traceren van contacten, maakt het mogelijk om gebeurtenissen met elkaar te verbinden en te interpreteren, en kan volksgezondheidsinterventies informeren.

Proefregistratie: ClinicalTrials.gov NCT04351503. heeft zich niet verspreid. Een massale bijeenkomst was de overheersende eerste bron van gevallen, met in mindere mate terugkerende reizigers en familie-uitzendingen. We benadrukken het belang van het toevoegen van specifieke vragen aan epidemiologische vragenlijsten, om gegevens te verkrijgen over het bijwonen van grote bijeenkomsten en hun locaties, evenals reisgeschiedenis, om effectief transmissieroutes bij opkomende uitbraken te identificeren. Deze fylogenetische analyse in combinatie met epidemiologische en contactopsporingsgegevens, maakt het mogelijk om gebeurtenissen met elkaar te verbinden en te interpreteren, en kan volksgezondheidsinterventies informeren.
In het kort ???
Theo3
0
en nu dan Pommeke moeten we dit elke dag gaan herhalen dat ze wakker worden ik wil dat best doen hoor of wat is de bedoeling ervan???
BassieNL
0
Ook de toegevoegde waarde van de CMO ontgaat me. Klinisch onderzoek staat op een laag pitje en innovaties komen niet van de grond. En ook bij de webinars en digitale bijeenkomsten is de Chef Medicijnen er niet om vragen te beantwoorden.
De Zwarte kat
3
Als je genezen bent van corona door ruconest die mensen hebben toch families vrienden en collega's dit kun toch niet stil houden hoe denken jullie hierover
[verwijderd]
3
quote:

De Zwarte Kat schreef op 25 maart 2021 17:54:

Als je genezen bent van corona door ruconest die mensen hebben toch families vrienden en collega's dit kun toch niet stil houden hoe denken jullie hierover
Als men iets inspuit en men vertikt het om U mee te delen wat men inspuit, weten ze het niet.
Dagelijkse kost
:)
Onbezind
1
quote:

Pommeke schreef op 25 maart 2021 18:06:

[...]

Als men iets inspuit en men vertikt het om U mee te delen wat men inspuit, weten ze het niet.
Dagelijkse kost
:)
Wij hebben u een ontstekingsremmer gegeven.
Dan vraag je toch niet en van welke producent/
Snooze
4
Het wil niet echt met biotech deze week. Toch aan de volumes te zien geen grote dumps bij Pharming. Niet hier en op de Nasdaq. Grote partijen houden het vertrouwen, misschien moeten wij dat ook maar doen.
[verwijderd]
0
quote:

De Zwarte Kat schreef op 25 maart 2021 17:54:

Als je genezen bent van corona door ruconest die mensen hebben toch families vrienden en collega's dit kun toch niet stil houden hoe denken jullie hierover
Ruconest maakt deel uit van een behandeling waarin meer medicijnen zijn betrokken. Je kunt het dus niet zo eenvoudig stellen. Daarom uitgebreide trials.
11.579 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 ... 575 576 577 578 579 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,868
Verschil -0,093 (-9,63%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 37.599.271
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront