Novacyt « Terug naar discussie overzicht

Novacyt de volgende biotech raket!

Ronster
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 6 mei 2021 17:07:

De Tweede Kamer is het duidelijk met mij eens dat het einde van de testmaatschappij in zicht is.
Maar demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra zal dan nog een keer de portemonnee moeten trekken, want een ruime meerderheid ziet niets in een verplichte eigen bijdrage aan de testkosten van €7,50. Voor het nieuwe testregime is, tot en met augustus, al €1,1 mrd uitgetrokken.


De Tweede Kamer ziet af van de eigen bijdrage. Dat is iets anders dan het afzien van testen in het algemeen, namelijk simpelweg dat het niet uit eigen zak betaald wordt maar uit de staatskas (en dus uiteindelijk ook uit eigen zak, maar dan indirect).

Daarnaast refereert het stuk voornamelijk naar partijen als PVV en FvD die sowieso overal tegenaan schoppen, als VVD / D66 / CDA met dit soort stellingen komen zal de kans groter zijn dat het waarheid wordt.

Tommaco
0
m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210506_96108...

400.000 zelftests verkocht, amper 62 positieve gevallen gemeld: “We verliezen zicht op epidemie”

Experts vrezen dat het gebruik van zelftests ons “de controle op de corona-epidemie dreigt te doen verliezen”. Als zo’n zelftest positief is, moet die altijd bevestigd worden door een klassieke PCR-test via de huisarts, maar dat doet nagenoeg niemand: amper 62 keer, op meer dan 400.000 verkochte zelftests. “Het wordt moeilijker om de situatie nog te monitoren”, zegt biostatisticus Geert Molenberghs (UHasselt/KU Leuven).
Kind ziek, snel een zelftest, en die blijkt positief. In dat geval moet je als ouder via de huisarts een PCR-test regelen voor je zoon of dochter, maar steeds meer ouders doen dat niet. Omdat ze opzien ...
Marasj
0
quote:

mercurius-adept schreef op 6 mei 2021 17:11:

niemand hier een mening over die Precipio test op Amazon?

www.amazon.com/dp/B08XG2XVSF?ref=myi_...
Nee, ik niet in ieder geval. Kan je wat uitleg geven over het product en waarom juist dit product een probleem voor Novacyt kan zijn?
Marasj
5
Het is een beetje komkommertijd bij Novacyt. Maar ik heb vandaag twee dingen gezien die wel interessant zijn. Bij gebrek aan echte updates dus maar deze info:

1. De PCR testen van Primerdesign staan op de vandaag gepubliceerde lijst van diagnostische producten die een registratienummer + importvergunning hebben gekregen in Vietnam. Hieronder de link, laat je webbrowser het even vertalen tenzij u het Vietnamees machtig bent. :)

luatvietnam.vn/xuat-nhap-khau/cong-va...

2. En Jack Taylor VideoPro maakt videos van IT-IS waar de Q-machines worden gemaakt. Hij heeft al eerder promofilmpjes gemaakt. Dus binnenkort zal daar vast beeldmateriaal van komen. Verwacht daar geen cruciale informatie van, maar het is wel leuk.

Tweet van Jack Taylor VideoPro:
Good to see you’re sleuthing gents! We are with IT:IS today, the Novacyt subsidiary where engineering around Q16/Q32 takes place...

Goed om te zien dat jullie op onderzoek uit zijn mannen! We zijn vandaag bij IT-IS: de dochteronderneming van Novacyt waar het ontwerp van Q16/Q32 plaats vindt.... (Als antwoord op mensen die ernaar vroegen op twitter. Vandaar zijn openingszin.)

Hier nog een klein inkijkje op Instagram:
www.instagram.com/p/COiGv3qh-4A/?utm_...

voda
0
Volgens DZR is het zo weg!

Groeiende Britse zorgen over Indiase variant van coronavirus
Van onze redacteur 08:01

De Indiase variant dook voor het eerst op in oktober en verspreid zich de laatste tijd in een rap tempo door het land. Foto: Reuters

De snelle verspreiding van de Indiase variant van het coronavirus dient bestempeld te worden als zorgwekkend. Dat is de aanbeveling van verschillende zorgexperts in het Verenigd Koninkrijk, meldt de BBC.

Volgens gezondheidsorganisatie Public Health England verspreidt de Indiase mutatie zich sneller in het VK dan andere varianten. Wetenschappers geloven dan ook dat deze mutatie besmettelijker is dan het coronavirus dat in Wuhan is ontdekt.

Op dit moment zijn de varianten van Kent, Zuid-Afrika en Brazilië omschreven als 'zorgwekkende varianten'. Deze mutaties hebben, met de Indiase variant, allemaal veranderingen ondergaan in de manier waarop ze zich hechten aan menselijke cellen.

De Indiase variant dook voor het eerst op in oktober. Daarna heeft het zich ontwikkeld tot drie verschillende subtypes, die allen verschillende genetische mutaties bevatten. Een daarvan is bezig aan een rappe opkomst en lijkt zich sneller te verspreiden dan andere versies, schrijft de BBC.

Lees het volledige artikel: fd.nl/economie-politiek/1383159/brits...
Louis7
1
Moderna CEO expects more Covid variants to emerge in coming months: ‘This virus is not going away’.
THU, MAY 6 2021

www.cnbc.com/2021/05/06/moderna-ceo-e...
DeZwarteRidder
0
Helaas voor Nova wil India de veel te dure testkits van Nova niet kopen en is de situatie in Engeland bepalend voor de toekomst van Novacyt.

Ik verwacht een bijna dagelijkse afname van het aantal gebruikte PCR-testen in Engeland.
snowhmr
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 7 mei 2021 09:11:

Helaas voor Nova wil India de veel te dure testkits van Nova niet kopen en is de situatie in Engeland bepalend voor de toekomst van Novacyt.

Ik verwacht een bijna dagelijkse afname van het aantal gebruikte PCR-testen in Engeland.
Nee wat hun toekomst plannen zijn na het Corona tijdperk is de toekomst van Nova en elke dag dat er winst wordt gemaakt is een bonus nu. We hadden allemaal al verwacht dat Corona nu al bijna weg zou zijn en dat is dus nog lang niet zo. En er zal nog genoeg binnen komen met fit to fly enz. Na juni/Juli niet meer de bedragen als januari maar nog genoeg voor een goede bedrijfsvoering. Maar het allerbelangrijkst zijn de plannen voor de toekomst.
mercurius-adept
0
quote:

Marasj schreef op 6 mei 2021 20:09:

[...]

Nee, ik niet in ieder geval. Kan je wat uitleg geven over het product en waarom juist dit product een probleem voor Novacyt kan zijn?
jammer....iemand anders misschien?

(ik weet niet of het een probleem is voor Nova, maar iig concurrerend product)
70.319 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 3064 3065 3066 3067 3068 3069 3070 3071 3072 3073 3074 ... 3512 3513 3514 3515 3516 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:08
Koers 0,757
Verschil +0,043 (+6,02%)
Hoog 0,829
Laag 0,746
Volume 1.041.962
Volume gemiddeld 131.444
Volume gisteren 933.634

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront