Novacyt « Terug naar discussie overzicht

Novacyt de volgende biotech raket!

trab33
0
wie of wat gaat de koers nu nog hoger kunnen brengen wetende dat de omzetten gedaald zijn naar 5 a 7 miljoen ,
.
dat testen zal verminderen.
.
dat alle andere onderdelen het slechter doen dan vorig jaar en dat zelfs hier al verliesposten opgedoken zijn (5 miljoen op lab 21).
.
Dat er nu al voorzieningen getroffen worden met dispuut van UK is nog het minste maar dat ze veel minder omzet gaan draaien in UK is uiteraard veel erger en dat er bij dit dispuut nu zo goed als zeker gerechtelijke stappen gaan volgen en dus nog meer onzekerheden is een feit als je tussen de lijnen kan lezen .
.
Kan goed zijn dat ze terug 6 maanden geen cijfers meegeven en als er geen grote bestellingen volgen kan het zomaar 6 maanden aan de shorters overgeleverd worden . Die gaan daar zeker gebruik van maken . Van mij ben je hier nog niet vanaf want er komen terug gouden tijden aan
HOBBYMAN
6
[Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het plaatsen van inhoudsloze berichten op het forum, bericht is verwijderd.]
trab33
0
quote:

HOBBYMAN schreef op 22 juni 2021 14:02:

Ik begrijp niet wat trab33 en Zwarte Ridder nog op dit forum doen als ze geen aandelen hebben. Hun toegevoegde waarde is nul.
onze toegevoegde waarde is voor degenen die hier blijven posten inderdaad 0 ,,de slimmeren onder jullie hebben ondertussen inzicht gekregen en zijn ribbedebie .
Wat mijzelf betreft had ik juist boven uw post nog meegegeven waarom jullie van mij nog niet vanaf zijn . Dus bij deze begrijp ik dat we van u ook nog niet vanaf zijn ;)
[verwijderd]
5
quote:

HOBBYMAN schreef op 22 juni 2021 14:02:

Ik begrijp niet wat trab33 en Zwarte Ridder nog op dit forum doen als ze geen aandelen hebben. Hun toegevoegde waarde is nul.
Zulke jongens hebben vroeger geen autoped gehad, en halen hier hun strakke plasser.

Moeten ze zelf weten hoor, maar ik zie het nut ook niet echt.
Tommaco
0
www.gva.be/cnt/dmf20210622_94003683

We zijn wereldtop in vaccineren en worden binnenkort weer een ‘groen’ land. Maar het coronavirus is een hardnekkige tegenstander die volgens de experten dit najaar voor nieuwe uitbraken zal zorgen. Sommige maatregelen zullen een comeback maken. Maar wat kan er nog mislopen? En welke maatregelen kunnen terugkeren, en hoe lang?

De rest kan ik helaas niet lezen
silverwheaton
0
quote:

Bones schreef op 22 juni 2021 14:34:

[...]

Zulke jongens hebben vroeger geen autoped gehad, en halen hier hun strakke plasser.

Moeten ze zelf weten hoor, maar ik zie het nut ook niet echt.
Ik denk dat ze te goeder trouw handelen en golddiggers willen waarschuwen voor het feit dat de toekomst van dit bedrijf uiterst onzeker is. Ook ik verwacht dra fors lagere koersen ondanks de sterke prestaties vandaag...
[verwijderd]
0
Hoerastemming over dalende coronacijfers, maar experts verwachten opnieuw maatregelen tegen de herfst

de rest:

Wat kan er nog mislopen in de herfst?

Er zijn een aantal onzekerheden die ons najaar in de war kunnen sturen. De belangrijkste zijn de varianten. De deltavariant, voorheen de Indiase variant, kan al deze zomer voor een stijging van de coronacijfers zorgen. Dat gebeurt nu in het Verenigd Koninkrijk en Portugal. Dankzij het seizoenseffect en de vorderende vaccinaties zouden we de opflakkering volgens biostatisticus Geert Molenberghs (KU Leuven/UHasselt) wel in toom moeten kunnen houden.

Maar het winterseizoen kan lastig worden. Dan heropenen de scholen en spreken we weer meer binnen af. “We mogen niet denken dat het voorbij is. We kunnen het boek van de pandemie nog niet toedoen”, zegt Molenberghs. Hij wijst op broeihaarden in delen van Afrika en Zuid-Amerika waar nieuwe varianten kunnen ontstaan. “In een worstcasescenario ontstaan er varianten die niet of nauwelijks gevoelig zijn voor de huidige vaccins.” Maar ook zonder ‘supervariant’ zullen we met het coronavirus rekening moeten houden. De vaccinatiegraad is niet 100 procent zijn en de allerzwaksten blijven kwetsbaar.

Welke maatregelen zullen voor altijd blijven?

Het is de bedoeling om de coronamaatregelen maximaal uit te faseren. Enkel sneller thuisblijven bij ziekteklachten en ventileren zijn verworvenheden die we moeten blijven koesteren. “Ventilatie is de belangrijkste verwezenlijking van deze pandemie. Dat mogen we nooit opgeven”, zegt Marc Van Ranst (KU Leuven). CO2-metingen zijn nu de norm in de horeca en fitnessruimtes, maar ze zijn volgens de viroloog ook nodig in scholen en andere openbare gebouwen waar veel mensen samenkomen. “Dit helpt niet enkel tegen corona-, maar ook tegen griep- en verkoudheidsvirussen. Op sommige plaatsen zullen infrastructuurwerken nodig zijn. Daarom pleit ik bij de overheid voor een ventilatiefonds.”

LEES OOK: VS weigert vooralsnog wie met AstraZeneca geprikt is: “Dit kan tot diplomatieke incidenten leiden”

Welke maatregelen maken een comeback?

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) wil tegen 1 september de mondmaskers zien verdwijnen. De kans is groot dat ze enkele maanden later weer gretig gedragen zullen worden. “Wellicht zullen mondmaskers nodig zijn op plaatsen waar je met veel mensen binnen bent, zoals op het openbaar vervoer”, zegt infectioloog Erika Vlieghe (UZA). Volgens Van Ranst zullen in de wintermaanden de minst disruptieve maatregelen worden ingezet: mondmaskers, afstandhouden en mogelijk het beperken van contacten. “Een ganse sector sluiten hoeft hopelijk nooit meer.”

Al sinds het begin van de coronacrisis hopen experten op een succesvolle lokale aanpak. “Bij een uitbraak zou je lokaal voor enkele weken een streng pakket aan maatregelen kunnen inschakelen”, zegt Molenberghs. Het virus wordt dan ingedamd waardoor niet gans het land vertrokken is voor maanden van onzekerheid. Van Ranst hoopt dat we hierin zullen slagen. “Antwerpen heeft vorige zomer getoond dat het kan en de start van de tweede golf uitgesteld. Maar je moet er vlug bij zijn. Een snelle testing & tracing én snelle decentrale daadkracht zijn nodig.”

Zal een derde prik nodig zijn?

De plannen voor een mogelijke derde prik worden volop voorbereid door de taskforce vaccinatie. Een zogeheten booster kan de immuniteit optimaliseren. Het is nog de vraag of iedereen een uitnodiging voor zo’n prik zal krijgen of enkel de kwetsbare personen. Het tweede scenario doet denken aan de griepprik die ook ieder jaar in eerste instantie wordt aangeraden aan de meest kwetsbare groep.

Geraken we er ooit écht vanaf?

Om het virus volledig te bannen zijn draconische maatregelen nodig en zelfs dan is het de vraag of een dichtbevolkt landje in Europa hetzelfde resultaat kan boeken als pakweg Australië en Nieuw-Zeeland. “We mogen niet verliefd worden op het nulrisico”, zegt Van Ranst. Hij wijst erop dat ook het griepvirus jaarlijks enkele honderden tot een paar duizend doden veroorzaakt. Volgens de viroloog moeten we in de eerste plaats voorkomen dat de ziekenhuizen nog zo onder druk komen te staan als tijdens de drie afgelopen golven. “We mogen nooit meer gedwongen worden om naar de noodrem te grijpen waarbij de reguliere zorg moest worden uitgesteld. Als dat weer gebeurt, dan hebben we gefaald.”

Volgens de experten zal het coronavirus op termijn eindigen als een onschuldig verkoudheidsvirus. Wanneer dat zal gebeuren kan niemand zeggen. Internationale broeihaarden zoals in Brazilië, India en nu Colombia moeten vermeden worden. “We zijn pas echt veilig als er een wereldwijde dekkingsgraad van de vaccins is”, zegt Molenberghs.

BRON: GVA
platteey
0
quote:

Prijsman schreef op 22 juni 2021 15:08:

Novacyt doet weer een ouderwets Novacytje. Wat een aandeel!
Knetter worden doe je hiervan
Welke logica zit hier nog achter verdorie
DeZwarteRidder
0
quote:

platteey schreef op 22 juni 2021 15:18:

[...]
Knetter worden doe je hiervan
Welke logica zit hier nog achter verdorie
De koers loopt gewoon vooruit op de realiteit zonder PCR-testen.
platteey
0
Ridder nu even niet lullen aub
1 geschil haalt de koers waanzinnig onderuit en zelfs na dit positieve rns verhaal geen herstel
Of ik nu verlies of niet dit is totaal niet logisch.
Een korte opstoot met een nog gekkere crash na toch geen slecht nieuws !
DeZwarteRidder
0
quote:

platteey schreef op 22 juni 2021 15:56:

Ridder nu even niet lullen aub
1 geschil haalt de koers waanzinnig onderuit en zelfs na dit positieve rns verhaal geen herstel
Of ik nu verlies of niet dit is totaal niet logisch.
Een korte opstoot met een nog gekkere crash na toch geen slecht nieuws !
Het is volkomen logisch dat Novacyt terugkeert naar de situatie pre-covid.
voda
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 22 juni 2021 15:46:

[...]
De koers loopt gewoon vooruit op de realiteit zonder PCR-testen.
Let jij nu maar op je bitcoins. Zakken ook enorm, maar dan hoor ik je niet.

Bitcoin zakt onder 30.000 dollar
Belangrijke steun doorbroken.

(ABM FN-Dow Jones) De prijs voor een bitcoin is dinsdag onder de 30.000 dollar gemaakt.

Op een prijs van 29.940 dollar leverde bitcoin afgelopen 24 uur 7 procent in, aldus data van Coinmarketcap.

"Daarmee zakt bitcoin onder een belangrijke steun", zei analist Naeem Aslam van AvaTrade.

De analist houd rekening met meer paniek in de markt, omdat sommige beleggers wellicht zullen vrezen voor het einde van de cryptomunt.

Aslam brengt echter in herinnering dat bitcoin wel vaker grote dalingen kende, en dat de huidige 'sell off' volgens hem een mooie kans is om tegen een "enorme korting" bitcoins te kopen. Overigens moeten deze kopers wel over een sterke maa beschikken, want Aslam houdt rekening met verdere dalingen. "Niemand weet echt wat de bodem is. Maar één ding is zeker, dit is niet het moment om bitcoins te verkopen", aldus de analist.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Speculatie
0
Wat een koersverloop ... tijd dat GM en z'n maten voor eigen rekening aandelen kopen; even wat vertrouwen uitstralen (of om hun GAK omlaag te krijgen, haha)

Freeze up en zo een freeze down
Tommaco
0
quote:

Speculatie schreef op 22 juni 2021 16:09:

Wat een koersverloop ... tijd dat GM en z'n maten voor eigen rekening aandelen kopen; even wat vertrouwen uitstralen (of om hun GAK omlaag te krijgen, haha)
Inderdaad.
Raar dat ze uiteindelijk de cijfers een week vervroegd hebben hoewel er eigenlijk niets bijzonders instaat en eigenlijk ook weinig nieuws.
Ik had meer verwacht van de toekomstplannen.
Speculatie
0
Er staan wel paar dingen in - die LFT zou Q2 komen, nu ergens in H2. Er zou nog meer komen in H1... ze hebben nog 1 week.
[verwijderd]
0
Wie zou een extra account aangemaakt hebben? Ik volg dit forum sinds maart denk ik en heb vandaag inderdaad een account aangemaakt. Maar dit is wel mijn enige. En voor wie het zou interesseren, ik heb al wat winsten geboekt met een bescheiden bedrag (die zijn al elders geparkeerd). Maar wel nog steeds dit aandeel in mijn bezit.
HOBBYMAN
0
quote:

trab33 schreef op 22 juni 2021 14:06:

[...]
onze toegevoegde waarde is voor degenen die hier blijven posten inderdaad 0 ,,de slimmeren onder jullie hebben ondertussen inzicht gekregen en zijn ribbedebie .
Wat mijzelf betreft had ik juist boven uw post nog meegegeven waarom jullie van mij nog niet vanaf zijn . Dus bij deze begrijp ik dat we van u ook nog niet vanaf zijn ;)
Wat bedoelde je met de opmerking dat er nog goeden tijden aan komen?
70.271 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 3143 3144 3145 3146 3147 3148 3149 3150 3151 3152 3153 ... 3510 3511 3512 3513 3514 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:35
Koers 0,630
Verschil -0,031 (-4,69%)
Hoog 0,690
Laag 0,604
Volume 394.152
Volume gemiddeld 118.387
Volume gisteren 281.783

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront