Celyad « Terug naar discussie overzicht

Celyad 2021

3.900 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 ... 191 192 193 194 195 » | Laatste
MaGu
0
quote:

Garre schreef op 19 juli 2021 21:36:

Dat is ook het pijnlijke punt, ze hebben gezegd in het eerste half jaar zouden er resultaten komen en dat is dus niet(nauwelijks) zo. Dat zorgt ervoor dat we zo zijn doorgezakt, want als er dus niks nieuws is dan worden de zorgen groter. Maar ja, staan zo laag dus benieuwd morgen of we weer eens de weg omhoog kunnen oppakken.
Eens. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.
Garre
0
Maar als ze iets ergs te melden hadden dan was dat wel al gedeeld lijkt me.
Dus morgen weer eens wat positieve updates.
Het kan zo verkeren dat het omdraait. En ja geduld moeten we zeker hebben.
egeltjemetstekel
0
Ja ik ben door alle dalingen en de stemming hier op het forum is daar ook een soort thermometer van wel wat sceptisch geworden maar ik ga er van uit dat ze zullen proberen om vertrouwen te winnen en mensen positief te stemmen. Geen idee of ze dat lukt... Denk dat ze wel opzien zullen moeten baren daarvoor maar nu lijkt een mooi moment daarvoor.
egeltjemetstekel
0
https://www.lecho.be/entreprises/pharma-biotechnologie/filippo-petti-ceo-de-celyad-des-innovations-incroyables-sont-en-cours-dans-le-domaine-des-cellules-car-t/10320639.html

INTERVIEW
Filippo Petti, CEO van Celyad: "Er zijn ongelooflijke innovaties gaande op het gebied van CAR-T-cellen"
Weergave op volledig scherm

IVIER GOSSET
Vandaag om 19:33
Ruim twee jaar na het vertrek van Christian Homsy is Celyad nog niet gestart met fase 2. Maar de Waalse biotech heeft een goed bevoorraade pijplijn, met drie projecten in fase 1.

Waar is Celyad Oncology, meer dan twee jaar na het vertrek van oprichter Christian Homsy, een van de baanbrekende bedrijven in de life sciences-sector in Wallonië? De vraag moet worden gesteld. Biotech Mont-Saint-Guibert, genoteerd zowel op Euronext Brussels als op de Nasdaq, blijft zeker met grote regelmaat de resultaten van zijn ontwikkelingen publiceren . Maar deze nieuwsfeed is soms moeilijk te ontcijferen. Sommige investeerders zullen zich daarom afvragen wat het klinische programma van de Waalse biotech zal zijn dat de meeste kans van slagen heeft. Update met Filippo Petti, de CEO van het bedrijf.

Publiciteit
egeltjemetstekel
0
"De kandidaat van de eerste generatie voor AML had niet het nodige profiel bereikt dat de overgang naar fase 2 rechtvaardigde".
Uw voorganger, Christian Homsy, kondigde de lancering aan van een fase 2 met uw product CYAD-01 tegen acute myeloïde leukemie. Uiteindelijk is dat niet gebeurd. Waarom?
Toekomstgerichte verklaringen in de biotech-industrie kunnen lastig zijn, omdat ze over het algemeen gebaseerd zijn op beperkte reeksen gegevens. De grotere veronderstelling rond deze resultaten kan in de loop van de tijd variëren en naarmate er nieuwe gegevens worden gegenereerd. In het geval van ons programma voor acute myeloïde leukemie (AML) leken de eerste klinische gegevens van onze autologe kandidaat van de eerste generatie (waarbij de patiënt zijn eigen donor is, nota van de redactie) (CYAD-01) inderdaad veelbelovend.Na bestudering van alle klinische gegevens van het programma, bleek echter dat de kandidaat van de eerste generatie niet het noodzakelijke profiel had bereikt dat de overstap naar fase 2 rechtvaardigde. En bovenal profiteerden we van onze resultaten om een tweede kandidaat voor AML te genereren , die we momenteel evalueren in de klinische fase.

"We zullen zien hoe de klinische gegevens rijpen, om de programma's die naar fase 2 zouden kunnen gaan beter te beoordelen".
Wat is het programma van Celyad dat als eerste fase 2 zou kunnen ingaan?
Een van de belangrijkste punten van onze organisatie is dat we onszelf verschillende pogingen hebben gedaan om daar te komen, of het nu gaat om doel, indicatie en technologie. Dit vergroot de kans om een ??kandidaat door te schuiven naar een latere ontwikkelingsfase. We hebben momenteel drie programma's in ontwikkeling in fase 1, waaronder twee allogene CAR-T-kandidaten (waarbij de donor en ontvanger verschillend zijn) en één autologe CAR-T-kandidaat . We zullen de komende kwartalen zien hoe klinische gegevens voor deze programma's rijpen, om beter te kunnen beoordelen welke door kunnen gaan naar fase 2-ontwikkeling.

LEES OOK
Celyad wordt Celyad Oncologie
Maar welk programma moet vandaag worden beschouwd als het hoofdproject van Celyad Oncology?
Als we het hebben over het programma met de meeste klinische ervaring, zou het onze kandidaat CYAD-101 zijn voor de behandeling van vergevorderde uitgezaaide colorectale kanker, waarvan we denken dat het de eerste allogene CAR-T is die klinische voordelen verschaft bij mensen. Vanuit het oogpunt van de validatie van ons nieuwe shRNA-platform (een andere benadering om allogene CAR-T-celtherapieën te ontwikkelen, opmerking van de redactie), zou dit ons CYAD-211-programma zijn voor de behandeling van recidiverend of refractair multipel myeloom.

"Autologe CAR-T-behandelingen voor kanker hebben nog steeds een toekomst, vooral bij ziekten met grote onvervulde medische behoeften."
Heeft autologe kankerbehandeling nog toekomst, gezien de zeer hoge kosten?
Autologe CAR-T is de huidige standaardbenadering voor adoptieve celtherapie (met overdracht van cellen naar een gastheer, opmerking van de redacteur) en we blijven geloven dat autologe CAR-T-behandelingen voor kanker nog steeds een toekomst hebben, met name bij ziekten met grote onvervulde medische behoeften zoals acute myeloïde leukemie. Er zijn echter ongelooflijke innovaties gaande op het gebied van CAR-T-cellen en we waarderen de potentiële farmaco-economische voordelen en grotere toegankelijkheid van allogene CAR-T ten volle. Dit is de reden waarom we de afgelopen jaren de strategische beslissing hebben genomen om onze toekomstige CAR-T-ontwikkeling te concentreren op therapieën"op planken", allogeen.

"We begonnen het bedrijf te verplaatsen van een enkele activastructuur naar een bedrijf op basis van een technologieplatform."
Maakt u zich geen zorgen dat uw investeerders sneller concrete resultaten zullen eisen of uiteindelijk gaan twijfelen aan het vermogen van het bedrijf om een ??product vooruit te helpen in klinische studies?
We hebben een duidelijke visie. We zijn van mening dat we de afgelopen jaren geweldig werk hebben verricht om ons te positioneren voor succes op de lange termijn. We volgden de wetenschap, namen datagestuurde beslissingen en begonnen het bedrijf te verplaatsen van een enkele activastructuur naar een op technologie gebaseerd bedrijf.

LEES OOK
Christian Homsy: "Ik zou Celyad's Bouteflika niet willen zijn en teveel mandaat doen"
Er is een groot aantal biotechnologische bedrijven die werken aan immuuntherapieën tegen kanker. Hoe kan Celyad zich onderscheiden?
Celyad's benadering van de allogene ontwikkeling van CAR-T is zowel gedifferentieerd als mogelijk verstorend voor het gebied van adoptieve celtherapie . We introduceren nieuwe technologische ontwikkelingen in het veld en ik geloof dat de combinatie van onze wetenschappelijke en industriële expertise ons gunstig positioneert om innovatieve therapieën aan patiënten te bieden.
egeltjemetstekel
0
Dit bovenstaande artikel is automatisch vertaald uit het Frans.

Het plotselinge publiceren ervan geeft verwachting dat er mischien morgen wel echt iets op komst is.
Het artikel zelf schept hier nog geen helderheid over is mijn mening.
Stefzele1
0
@egeltjemetstekel, in de USA krijgen ze van dit artikel géén honger naar het aandeel…
egeltjemetstekel
0
quote:

Stefzele1 schreef op 19 juli 2021 22:53:

@egeltjemetstekel, in de USA krijgen ze van dit artikel géén honger naar het aandeel…
Nee maar als er " grote onthullingen " komen dan zal dat waarschijnlijk morgen zijn. Dit artikel is alleen om aandacht op zich te richten.

Kans is ook dat wat als " grote onthullingen " gepresenteerd wordt in werkelijkheid minder groots opgevat zal worden. Kwestie van interpretatie.

Maar een inelkaar gebeukte marktwaarde heeft mischien weinig nodig om forse stijging te maken. Wet van Archimedes ofzo.
Grobert
0
Voor egeltjemetstekel

Ik heb het origineel artikel gelezen in Echo de la Bourse... volgens mij is het 100% bla-bla... geen enkel nieuw element... geen enkele vooruitgang (eerder achteruitgang) sinds 2 jaar... geen praktische produktontwikkeling voorzien... niet op korte termijn en niet op lange termijn...

Verwonderlijk (bevestigd mijn slecht gevoel) is ook dat, ondanks de reporter meermaals aangedrongen heeft om aan te geven welk produkt van Celyad het meest kans had om in fase 2 te komen, heeft Mr. PETTI hierop niet echt geantwoord... geeft de indruk "we zitten in een sektor met goede vooruitzichten... we zijn goed gepositioneerd voor produktontwikkeling... maar tot nu toe hebben we nog niks..."... Mr. Petti heeft geen krediet meer bij mij...

egeltjemetstekel
0
quote:

Grobert schreef op 19 juli 2021 23:22:

Voor egeltjemetstekel

Ik heb het origineel artikel gelezen in Echo de la Bourse... volgens mij is het 100% bla-bla... geen enkel nieuw element... geen enkele vooruitgang (eerder achteruitgang) sinds 2 jaar... geen praktische produktontwikkeling voorzien... niet op korte termijn en niet op lange termijn...

Verwonderlijk (bevestigd mijn slecht gevoel) is ook dat, ondanks de reporter meermaals aangedrongen heeft om aan te geven welk produkt van Celyad het meest kans had om in fase 2 te komen, heeft Mr. PETTI hierop niet echt geantwoord... geeft de indruk "we zitten in een sektor met goede vooruitzichten... we zijn goed gepositioneerd voor produktontwikkeling... maar tot nu toe hebben we nog niks..."... Mr. Petti heeft geen krediet meer bij mij...

ik ben dat met je eens maar voor koersgevoelige informatie moet er een PB de deur uit.
In interviews kan een CEO dus niet vrijuit praten.
En journalisten proberen wel info los te peuteren maar de ceo gebruikt dit om de aandacht op zich te richten voor wat hij morgen gaat zeggen is mijn interpretatie.

Wat dat ook moge zijn.
Hopende
0
egeltjemetstekel
0
https://celyad.com/2021/07/13/celyad-oncology-to-host-virtual-research-development-webinar-on-july-20th/

Mont-Saint-Guibert, Belgium – Celyad Oncology SA (Euronext & Nasdaq: CYAD), a clinical-stage biotechnology company focused on the discovery and development of chimeric antigen receptor T cell (CAR T) therapies for cancer, today announced it will host a Research & Development webinar on Tuesday, July 20th at 11:30 a.m. EDT.

Members of the Celyad Oncology leadership team will provide an overview of the recent advances in the R&D pipeline including insights into new preclinical allogeneic CAR T assets using shRNA technology and updates on key clinical programs. Updates will include information around the shRNA-based allogeneic candidate CYAD-211 for relapsed/refractory multiple myeloma and the industry-leading allogeneic candidate CYAD-101 for metastatic colorectal cancer in advance of the launch of the KEYNOTE-B79 clinical trial.

The live webcast of the presentation can be accessed by visiting the “Events” section of the Celyad Oncology website. Please connect to the webcast several minutes prior to the start of the event to ensure the connection. To register for the live webcast, click here. After the conclusion of the event, a replay of the webcast will also be available on the Celyad Oncology website.
V-Be-S
0
quote:

MaGu schreef op 19 juli 2021 21:30:

Verwachting wekken dat er updates komen in de eerste helft van 2021 en dan niet met updates komen is een doodzonde in bio!!!! Dan gaat het vertrouwen naar de maan! Kijk naar de daling sinds 30 juni. Filippo de Pipo hoeft van mij ook niet het iex forum te lezen, eerst maar eens tijd nemen voor een cursus hoe je een beursgenoteerde club aan moet sturen. Ben graag bereid om te adviseren hierin. Uiteraard wel tegen belachelijk hoog uurloon.
Vraag je dan wel uitbetaling in aandelen van Celyad?
MaGu
0
quote:

V-Be-S schreef op 20 juli 2021 11:13:

[...]

Vraag je dan wel uitbetaling in aandelen van Celyad?
Dat kan. Wel met een gigantische mark-up om de risico's wat te mitigeren
egeltjemetstekel
0
quote:

MaGu schreef op 20 juli 2021 12:11:

[...]

Dat kan. Wel met een gigantische mark-up om de risico's wat te mitigeren
Wat zit jij ongeduldig met je vingers op je bureaublad te roffelen ,zeg!
Hopende
0
3.900 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 ... 191 192 193 194 195 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:38
Koers 0,340
Verschil +0,014 (+4,14%)
Hoog 0,340
Laag 0,310
Volume 15.243
Volume gemiddeld 25.112
Volume gisteren 2.604

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront