Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming juli 2021

4.305 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 ... 212 213 214 215 216 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

souni schreef op 27 juli 2021 12:50:

[...]

Dat is wel gezegd, maar blijft wishfull thinking. Er is niets zeker eer de (tussentijdse) resultaten gedeeld worden.
Maar dan heeft pharming het volgende probleem. Ruconest productie kan dan onmogelijk aan de vraag hiernaar voldoen.
Te laat met de koeien lijn, helaas.
Pharming heeft er niets aan weerstand op te roepen.
Als je begrijpt waar ik op doel.
Er wordt, mijn mening, een spel gespeeld als alle stukken gespeeld zijn komt Pharming ons melden waar ze staan.
De productie is daar een voorbeeld van ze komen echt wel melden dat het klaar is maar pas na aanvraag en goedkeuring EME FDA
Het zal de goe gemeente verbazen let maar op.
Weten dat je het perfecte middel, lichaamseigen, bezit de resultaten kunnen beoordelen naar de trial rapporten.
Zien waar het toe leiden gaat Pharming heeft zoveel geleerd in het verleden zo veel tegenslag maakt je sterker dan we denken.

Ruud..
[verwijderd]
0
quote:

pacman schreef op 27 juli 2021 13:48:

halted ??
toch niet , dacht dat het al zover was ;-)
lucas D
3


Wil even terugkomen op de verschillende momenten dat er in interviews aangegeven is dat de koeienlijn van start gaan.

Ik doe dit uit het hoofd: Het kan dus iets langer of korter duren of iets over het hoofd gezien worden.

In het ene bericht (uit 2018?)word aangegeven dat er gezegd is dat het start in 2019, het andere de laatste krantenberichten hebben het over eind 2020.

Wat is waar? Of is er niets waar? Of zijn beiden waar?

We weten dat er koeien geïnsemineerd worden waardoor de daarvan geboren kalveren de basis vormen voor een nieuwe productie van melk waaruit Ruconest gehaald kan worden.

Ik kan me voorstellen dat die koeien gewoon in de wei mogen lopen net als andere koeien maar niet met andere koeien.
Het zijn immers gewone koeien die draagmoeder zijn.
Dat is de 1e fase.(2019/2020)

Echter de kalveren van deze koeien zijn geen gewone koeien maar kunnen tot een bepaalde leeftijd echter ook gewoon in de wei grootgebracht worden tot het moment dat ze vruchtbaar zijn dan gaan ze de stal in waar ze de rest van hun leven doorbrengen, geïnsemineerd worden, kalven en melk geven.
Dat is de 2e fase (eind 2020 eind 2021 begin 2022)

Zo kloppen beide berichten.
Ik weet dat het er op lijkt of ik daar naar toeschrijf, en dat klopt. Maar ik kan geen andere beschrijving geven die recht doet aan beide berichten.

Fijne dag nog.
[verwijderd]
1
quote:

Declan schreef op 27 juli 2021 12:42:

[...]

Bij het rijzen van het beslag moet je niet steeds willen kijken dan stort het in.
Wat is het probleem . De werkgever en sponsor van deze trial de Uni in Basel stelt dat bij geen succes onmiddellijk de stekker er uit gaat.
Net als Pharming dat in de USA heeft gemeld bij geen succes direct stoppen.
Dat de trials dus doorlopen geeft aan dat het wel degelijk succesvol is.
Sterker er is al meer ontdekt , december vraag aan FDA om meer en breder te mogen en daarvoor toestemming, dus hold jour horses.

Ruud..
Ruudtje wat is er ondekt??
[verwijderd]
0
quote:

brael schreef op 27 juli 2021 14:04:

[...]
Ruudtje wat is er ondekt??
Dan, als ik het wist, wist jij het ook.
Tijdens de trials is er contact geweest, gebeurd natuurlijk altijd, er zijn uitbreidingen gevraagd dus heeft men iets ontdekt.
Er is melding gemaakt van dat gebeuren echter het hoe wat en waarom ???
Ook het aantal de verhouding dacht ik is aangepast.
Verder wacht ik net als ieder ander op dat wat komen gaat ;-)

Ruud..
[verwijderd]
12
quote:

fanaat schreef op 27 juli 2021 13:09:

De laatste verdedigers van het fort verlaten als ratten het zinkende schip. De omstandigheden rondom en in de boezem van dit bedrijf worden slechter en slechter en geven bijna iedereen aanleiding om uit dit fonds te stappen. De euforie rondom Pharming is veranderd in een smeulend vuurtje dat weinig warmte geeft en bijna dooft. De baas heeft zijn hand overspeeld door teveel te beloven en dit vervolgens niet waar te maken. De baas verdient al jaren een giga salaris voor een bescheiden bedrijf qua grootte, met een eigen vermogen van 20 eurocenten per aandeel. Ook de winstcijfer zijn niet om over naar huis te schrijven en dat alles gevoegd bij een negatieve omzetontwikkeling brengt Pharming aan de rand van de afgrond. Pharming is een speelbal geworden waaruit de lucht is ontsnapt. De toekomst staat weliswaar in de sterren maar elk weldenkend mens ziet op korte termijn weinig perspectief voor dit bedrijf. De pijplijn horizon is niet zichtbaar en de ingeslagen weg naar gentechnologie een heel lange. Weg met deze aandelen is het allerbeste advies. Nog enkele beursdagen en de baas komt met zijn verhaal. De landendirecteuren zijn nog altijd niet gevonden, het Amerikaanse bedrijf nog niet gevonden laat staan gekocht, de koeienruconest voldoet nog niet aan de gestelde eisen en dus duurt dat nog wel even en Leonilisib is te weinig winstgevend en kent voorlopig te weinig afnemers. In een notendop de verklaring voor het spartelende centenfonds Pharming uit Leiden. De afvulfabriek in Oss draait goed maar levert geen echte bijdrage aan de winst van Pharming. De personeels- en investeringskosten nemen snel toe te beginnen met de heer Friesen en de uitrusting in het gehuurde pand te Oss. Mosterd en maaltijd gaat hierbij op.
het is hoogste tijd dat jij ook het zinkende schip verlaat met je 30K....
[verwijderd]
2
Wat mij opvalt is het sussende werk het in slaap wiegen van de koers.
Wat ik verwacht is een enorme klap omhoog.
Vergeet niet dat er geld te verdienen is ;-)
Het lijkt me niet meer dan logisch.
Alleen het zijn deze keer, verwacht dat namelijk niet, geen shorters die zien nu geen winst want de koers komt nooit meer terug op dit niveau.
Wie zet de algoritmes op scherp wie?

Ruud..
[verwijderd]
13
Meneer fanaat,

Hoe krijgt u het verzonnen?

Koeienruconest voldoet niet aan eisen?

De eerste koeien zijn pas eind vorig jaar geïnsemineerd getuige het artikel van het AD dat een quote bevat van SDV; van melk is dus nog geen sprake aangezien de eerste kalveren pas komende weken en maanden verwacht mogen worden en kalveren nog geen melk geven.

Leniolisib maakt geen/onvoldoende winst?

Leniolisib is nog in de ontwikkelings/trial fase en wordt pas ter goedkeuring verwacht komend jaar (ik meen dat men zich richt op tweede kwartaal?)

Daarnaast; u heeft een exact inzicht in patiëntenbestand met APDS?

De afvulfabriek in Oss draait maar levert geen bijdrage?

Het pand moet nog opgeleverd worden!

Ik wil maar even zeggen:
U kalkt misleidende info op dit forum die gebaseerd zijn op eigen zelfverzonnen leugens!
Theo3
0
Meer dan 600 coronapatiënten in ziekenhuizen, hoogste aantal sinds half juni
Updated 1 min geleden
7 min geleden in BINNENLAND

DE TELEGRAAF
Wimmie
1
quote:

Declan schreef op 27 juli 2021 14:23:

Wat mij opvalt is het sussende werk het in slaap wiegen van de koers.
Wat ik verwacht is een enorme klap omhoog.
Vergeet niet dat er geld te verdienen is ;-)
Het lijkt me niet meer dan logisch.
Alleen het zijn deze keer, verwacht dat namelijk niet, geen shorters die zien nu geen winst want de koers komt nooit meer terug op dit niveau.
Wie zet de algoritmes op scherp wie?

Ruud..
mag toch hopen dat de mensen op dit forum dit schrijven van de expert met een korrel nou zeg met een vrachtwagen zand nemen, ongelooflijk wat een narcisme ten top
fanaat
1
Beste Bianchi

Fanaat loopt op de zaken vooruit. Geen glazen bol maar ervaring met de baas nopen mij tot eerder schrijven.
[verwijderd]
1
quote:

Per aspera ad astra schreef op 27 juli 2021 14:18:

[...]

het is hoogste tijd dat jij ook het zinkende schip verlaat met je 30K....
De markt heeft altijd gelijk. De markt is in Pharming niet meer geinteresseerd => geen volume in Amsterdam, de koers van het aandeel vertrekt helemaal niet naar hogere toppen, het is al heel 2021 zo t/m vandaag. Dit betekent simpelweg dat alle Pharming-believers geen gelijk hebben met hun positieve denkwereld rond de vooruitzichten van Pharming. Jullie aannames worden door niemand nog serieus genomen. Met het verlies van 20% ZC Q1 is het heel waarschijnlijk een onmogelijke opdracht voor Pharming om met denderende cijfers H1 2021 af te komen. Behalve met een mirakel bv tussentijdsrapport van Dr Osthoff (sorry als ik zijn naam verkeerd schreef) of een spectaculaire medische doorbraak bij Pharming, zal het aandeel niet omhoog gaan. Het enige wat de aandeelhouders in augustus aangenaam zou kunnen blij maken is het nieuws dat Pharming overgenomen wordt door een groter farmabedrijf. Zonder tussentijdsrapport covidstudie, moet men er niet op rekenen dat de koers van het aandeel dankzij H1 omhoog zal gaan. Mijn mening. Ondertussen Nasdaq ook rood $11.31 -0.96%.
Theo3
1
quote:

Vince.be schreef op 27 juli 2021 15:37:

[...]

De markt heeft altijd gelijk. De markt is in Pharming niet meer geinteresseerd => geen volume in Amsterdam, de koers van het aandeel vertrekt helemaal niet naar hogere toppen, het is al heel 2021 zo t/m vandaag. Dit betekent simpelweg dat alle Pharming-believers geen gelijk hebben met hun positieve denkwereld rond de vooruitzichten van Pharming. Jullie aannames worden door niemand nog serieus genomen. Met het verlies van 20% ZC Q1 is het heel waarschijnlijk een onmogelijke opdracht voor Pharming om met denderende cijfers H1 2021 af te komen. Behalve met een mirakel bv tussentijdsrapport van Dr Osthoff (sorry als ik zijn naam verkeerd schreef) of een spectaculaire medische doorbraak bij Pharming, zal het aandeel niet omhoog gaan. Het enige wat de aandeelhouders in augustus aangenaam zou kunnen blij maken is het nieuws dat Pharming overgenomen wordt door een groter farmabedrijf. Zonder tussentijdsrapport covidstudie, moet men er niet op rekenen dat de koers van het aandeel dankzij H1 omhoog zal gaan. Mijn mening. Ondertussen Nasdaq ook rood $11.31 -0.96%.
MAN MAN met EEN stukje waar heb je het over
[verwijderd]
0
quote:

Theo3 schreef op 27 juli 2021 15:42:

[...]

MAN MAN met EEN stukje waar heb je het over
Snap je het niet ? H1 kan niet goed zijn wegens min 20% Q1. Q2 = EERST inhalen wat verloren is, daarna nog hetzelfde als Q2 2020 doen en pas dan beginnen plussen. Voor mij is dit allemaal niet haalbaar = tegenvallende resultaten H1 te verwachten.
zjeeraar
0
quote:

Theo3 schreef op 27 juli 2021 15:42:

[...]

MAN MAN met EEN stukje waar heb je het over
Het gaat totaal nergens over en is een bekende van Fanaat.
Theo3
0
zjeeraar
0
quote:

fanaat schreef op 27 juli 2021 15:32:

Beste Bianchi

Fanaat loopt op de zaken vooruit. Geen glazen bol maar ervaring met de baas nopen mij tot eerder schrijven.
Met 30k in de pocket........(??).
[verwijderd]
1
quote:

Vince.be schreef op 27 juli 2021 15:46:

[...]

Snap je het niet ? H1 kan niet goed zijn wegens min 20% Q1. Q2 = EERST inhalen wat verloren is, daarna nog hetzelfde als Q2 2020 doen en pas dan beginnen plussen. Voor mij is dit allemaal niet haalbaar = tegenvallende resultaten H1 te verwachten.
ze moeten nog zoveel inhalen.... phffff
[verwijderd]
0
quote:

Theo3 schreef op 27 juli 2021 15:47:

Dan moet je eruit stappen Vince als het niet meer haalbaar is voor jou Vince
Nee, Theo ik heb een engelen geduld en zal nog jaren wachten dat het goed komt :)))
ron stw
0
quote:

Vince.be schreef op 27 juli 2021 15:48:

[...]

Nee, Theo ik heb een engelen geduld en zal nog jaren wachten dat het goed komt :)))
zeker !
4.305 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 ... 212 213 214 215 216 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 10:55
Koers 0,902
Verschil -0,002 (-0,28%)
Hoog 0,910
Laag 0,889
Volume 783.292
Volume gemiddeld 6.865.849
Volume gisteren 6.519.524

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront