Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Facebook: Waarom analisten bullish zijn en de markt bearish

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. 030 N 25 oktober 2021 16:14
    Klopt de tekst in het artikel m.b.t. onderstaande, moet daar niet strong buy staan, als je de rest van de passage leest?

    Onze analist Niels Koerts denkt er net zo over.

    Hij heeft het aandeel (waar hij zelf long in is) op Strong Sell zijn, want hij is ook overtuigd van de slagkracht van Facebook.
  2. forum rang 4 tmaster 26 oktober 2021 08:03
    Voor mij gevoel is facebok een gepasseerd station. Als je even niet naar alle cijfers kijkt maar gewoon om je heen en logisch nadenkt zal het de komende jaren alleen maar minder gebruikers gaan hebben. Veel haken af. In de afgelopen 10 tot 15 jaar heeft bijna iedereen wel een facebook account aangemaakt maar ook deze mensen (jeugd) wordt ouder en gaan verder met hun leven. Jeugd zit nu meer op snapshot, tiktok en andere social media. facebook heeft haar glans verloren en de komende 10 jaar zal het geleidelijk meer en meer truukjes moeten toepassen (winstoptimalistatie) om de omzet en winst kunstmatig hoog te houden. Ook zie ik ook veel aversie tegen Whatsapp en niemand om mijn omgeving gebruikt het nog (telegram en signal is nu populair)
    Nee ik denk echt vergane glorie dat facebook.
  3. StockMartino 26 oktober 2021 10:33
    Aversie tegen Whatsapp? Die heb ik nog nooit gehoord. Het is gewoon dé standaard en zelfs alle jongeren hebben zo'n account. Dus dat is een blijvertje. facebook is ook een fenomeen, dat er niet zomaar uit zal kunnen. Zeker niet in onze generatie. De jongeren, die zitten er niet op - dat is dan wel weer correct. Maar daarom heeft facebook er sinds 2019 nog eentje: Instagram. Dat zit dus wel snor. Die gasten zijn niet gek daar.
    Bovendien komt er een naamsverandering (ik ben er geen fan van, dat kan goed of slecht uitpakken) en zetten ze vol in op de metaverse. Ik ga mijn aandeel daarom juist een stukje uitbreiden. De toekomst is toch echt grotendeels online...
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links