Ebusco « Terug naar discussie overzicht

Koersexplosie ebusco

548 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 24 25 26 27 28 » | Laatste
tech belegger
0
he Tomie Ebusco zal zelf niet op de Amerikaanse markt kunnen, maar via een omweg die Canadees zullen ze dat wel kunnen, zou een grote markt zijn, doen ook het alles zelf denk ik mooi bedrijf
chauffeurke
1
Onlangs ingestapt op de eerste beursdag. Iemand die een grote beleggingsportefeuille heeft,had meer vertrouwen in andere AEX aandelen. Electrische bussen? ja dat zal wel. Ben toen maar weer uitgestapt en dacht nog misschien heeft hij het wel mis. Vandaag tegen een veel hogere koers toch een flinke partij gekocht. Waarom? Ik geloof er in. Dit kan wel eens een heel groot bedrijf worden. Zo niet? Dan heb ik de grootste gok van mijn leven verkeerd genomen. De tijd zal het leren. Ik ga er vol voor. Ebusco heeft m.i. een grote potentie.. O ja en meteen ook maar een miniatuur busje besteld. Ik hoop dat er veel meer reacties hier komen want dan krijg ik er een beter beeld bij. Iedereen die voor de lange termijn op de bus is gestapt: ik wens jullie visionairs veel succes.
tech belegger
0
ik ben zo snel ik kon ingestapt en voor de lange termijn, en denk dat het bedrijf ook wel transpaeant is en iets doet voor zijn aandeelhouders, Banken zullen het wel gaan opvolgen en dan komen de koersdoelen vanzelf, hier zegt men al van 60 euro dit jaar, zou een mooi kerstcadeau zijn,ga dat busje ook bestellen kerstcadeau succes
chauffeurke
0
Pensioenfondsen en institutionele beleggers investeren graag in bedrijven die energie transitie mogelijk maken. Dat zal steeds belangrijker worden. Daarom heeft Ebusco voor mij veel potentie. Ik denk dat ze gaan groeien als bloemkool mits ze ook de capaciteit hebben om de grote vraag naar hun bussen ook kunnen waarmaken.
tech belegger
0
Ted Dowling: “Ebusco is de wereldleider op het gebied van innovatie en design. De komst van Ebusco elektrische bussen naar Canada en de Verenigde Staten zal een revolutie teweegbrengen in de Noord-Amerikaanse industrie en ons tegelijkertijd helpen bij te dragen aan een beter milieu door veilige, duurzame, emissievrije en betaalbare transport ecosystemen mogelijk te maken.”

Peter Bijvelds, CEO Ebusco “Noord-Amerika is een belangrijke regio waarop we ons richten in ons internationale uitrolplan, omdat we verwachten dat de vraag naar zero emission bussen zal toenemen, ondersteund door het door de Amerikaanse president voorgestelde Plan voor Klimaatverandering en Milieu Rechtvaardigheid en staatsinitiatieven, zoals de Innovative Clean Transit regeling in Californië. Canada’s inzet voor klimaatverandering zal communities helpen te investeren in emissievrije vervoersmogelijkheden die zorgen voor schonere lucht en het creëren van banen. We zijn verheugd Ted Dowling, die een grondige kennis van de markt en sterke relaties in de industrie heeft, te verwelkomen om onze aanwezigheid in Noord-Amerika te stimuleren”.
Bron Ebusco 4/11

LarsWR
0
quote:

chauffeurke schreef op 5 november 2021 20:32:

Onlangs ingestapt op de eerste beursdag. Iemand die een grote beleggingsportefeuille heeft,had meer vertrouwen in andere AEX aandelen. Electrische bussen? ja dat zal wel. Ben toen maar weer uitgestapt en dacht nog misschien heeft hij het wel mis. Vandaag tegen een veel hogere koers toch een flinke partij gekocht. Waarom? Ik geloof er in. Dit kan wel eens een heel groot bedrijf worden. Zo niet? Dan heb ik de grootste gok van mijn leven verkeerd genomen. De tijd zal het leren. Ik ga er vol voor. Ebusco heeft m.i. een grote potentie.. O ja en meteen ook maar een miniatuur busje besteld. Ik hoop dat er veel meer reacties hier komen want dan krijg ik er een beter beeld bij. Iedereen die voor de lange termijn op de bus is gestapt: ik wens jullie visionairs veel succes.
Hehe chauffeurke, ik ben er ook ingestapt voor de lange termijn, voor het overgrote % deel van mijn portefeuille, het ziet er veel belovend uit, wat mij vooral aansprak os de transperantheid en openheid van zaken.

Wat ik ook belangerijk vind is dat ze door meerdere beleggingapps een groen vinkje of iets anders krijgen voor climate neutraal aandeel of kleine footprint logo krijgen, allemaal promo ofcourse je kent het wel, maar is toch belangrijk nu omdat dit booming is en word, ook pensioenfondsen en meerdere banken zullen mondjes maat gaan instappen lijkt mijn en dit is bij mijn vooral de trigger geweest om in te stappen.

Succes gewenst ook!
tech belegger
0
hey, ben normaaal een korte termijn belegger, Ebusco heb ik direct gekocht en hou ik voor de lange termijn, geloof er sterk in , zit zo ook in NIO
chauffeurke
1
Dank je Lars. Ik ben er met de helft van mijn pensioenvermogen ingestapt. Ik moet zeggen dat ik er vertrouwen in heb,maar het is nu nog spannend omdat ik verder weinig info kan vinden op internet. Dat komt natuurlijk omdat het bedrijf pas twee weken geleden naar de beurs is gegaan. Ik zet best wel wat op het spel. Als straks hopelijk de koers een stuk hoger is en ik tegen een stootje kan dan zal ik wel meer rust hebben. Ik verwacht sowieso een hogere koers als over een poosje financiele adviesbureau's koopadviezen gaan geven. Tot die tijd geduld hebben. Het kan natuurlijk een deceptie worden maar de kans op succes lijkt mij vele malen groter. De tijd zal het leren.
LarsWR
0
He chauffeurke, ok jah precies idd nog weinig info maar komt wel. Hoeveel euro is dat ongeveer, als je niet wil zeggen is ook ok natuurlijk, ik heb ongeveer 21k ingelegd puur geld wat we over hebben natuurlijk, wil niet op emotie beleggen zeg maar. Sta op 0 ongeveer we gaan het zien.ik zag trouwens nog dat ING wat aandelen nog moest inkopen weet niet hoeveel maar het gaat om nog wat enkele miljoenen.
LarsWR
0
Trouwens dit hebben we al eerder gelezen, maar ff als herinnering, ze staan dus nu as we speak op een vakbeurs Orlando,Florida met hun nieuwe man
Ted Dowling dacjt ik, die het moet gaan uitrollen in canada en noord Amerika.

Ebusco zal aanwezig zijn met een stand (standnummer 1373) op de APTA EXPO 2021 in Orlando, Florida. Deze toonaangevende vakbeurs vindt plaats van maandag 8 november tot en met woensdag 10 november. Dit evenement markeert de officiële première van de innovatieve Ebusco 3.0 in de Verenigde Staten.
chauffeurke
0
Lars, heb nu 11000 aandelen met GAK 29.06 euro. Verder geen andere aandelen. Dus vandaag net in de min, maar toch beter dan gisteren. Binnenkort ruim boven 30 hoop ik.
LarsWR
0
Nice chauffeur, das een flink bedrag vriend, nou we gaan het zien, laten we elkaar op de hoogte houden. Succes (oja ik had ze voor 29.46)
tech belegger
0
ik heb ze gekocht op 24 euro, aantal is niet belangrijk, is voor ieder verschillend, alles in zetten op 29 euro zou ik nooit gedaan hebben, zijn misschien deze week te koop aan 27euro, gaan zeker beleggers zijn die winst gaan nemen, mijn idee he voor mij mag het ale dagen stijgen en lijkt me ook een van de beste aandelen waar je in kan investeren momenteel, heb er in december een afspraak om het bedrijf te bezoeken , kan je aanvragen.
Groeneguru
1
Ik denk dat het aandeel Ebusco niet echt veel meer onder de 29 euro zal gaan zakken. Sterker nog ik denk dat 29 a 30 euro de nieuwe bodemprijs is van het aandeel. Vanaf hier in alle waarschijnlijkheid alleen maar koersstijging.
Inderdaad wacht maar geduldig af...de koers zal natuurlijk af en toe enkele percentage punten op en neer bewegen maar wacht maar tot adviseurs/stockbroker's Ebusco aanbevelen met hogere koersdoelen en dat nieuwe orders voor bussen binnenrollen uit Europa en de VS!
Bidens megaklimaat en infra deal zal ook veel grootse plannen bevatten voor schonere openbaar vervoer. Ook Europese steden moeten drastisch iets doen aan klimaat- en luchtkwaliteits normen.....dat betekent duizenden bussen verkopen.
Goed mensen investeren in aandelen is ALTIJD EEN RISICO EN KAN GOED OF MINDER GOED AFLOPEN! Doe je huiswerk goed voordat je koopt.
Dat gezegd hebbende is mijn vertrouwen in Ebusco hoog. Mooie producten en noodzakelijke transitie naar schoner personenervoer
Succes allemaal!!!
tech belegger
0
ziet er vandaag in ieder geval weer groen uit, hopelijk komen we boven de dertig, dat zou dan wel een psygologische bodem kunnen worden, brengen ze morgen goed nieuws uit over de beurs in Amerika dan kan er bij dit aandeel zo 10 euro bij zijn, laat het iedere dag maar een beetje stijgen hoeft ook niet te snel te gaan dan krijg je goudzoekers en die kan je beter niet hebben, iedereen zen aandeeltjes netjes bij houden, succes iedereen
tech belegger
0
Informatie voor aandeelhouders
Peter Bijvelds Holding Erp Bv 34,60 %
Van der Valk Investments Bv 23,10 %
ING Corporate Investments Participaties 20,50 %
Vrij zweven 16,80 %
Teslin Capital Management Bv 5,00 %
Bron: Cofisem - laatste update: 21 Oct 2021

zou maar 16.80 % vrij verhandelbaar zijn en daar zit nog een groot gedeelte van bij het investeringsbedrijf van Marc Coucke
chauffeurke
0
Ik ga er maar vanuit dat die Marc Coucke weet wat hij doet. En van der Valk gooit zijn centjes ook niet zomaar over de balk. Dat zijn toch visionairs die je als leek best kunt volgen. Kans op succes is vele malen groter dan een fiasco. Mijn mening. Het begint gewoon steeds meer te leven bij lokale overheden dat ze moeten investeren in een schoner milieu. Dieselbussen zijn echt passé vergeleken met enkele jaren terug. Weet er iemand wat een gemiddelde dieselbus en een E-bus kost?
chauffeurke
0
Ik heb ergens gelezen dat de eerste investeerders(dat zullen Van der Valk,ING,Teslin zijn)hun aandelen niet verkopen na de beursgang. Dat lijkt me heel belangrijk want dat geeft aan dat ze verwachten dat het bedrijf meer waard wordt de komende jaren. Ik las dat in 2023 opnieuw aandelen worden uitgegeven om kapitaal op te halen voor internationale investeringen. Wat doet dat met de koers?
tech belegger
0
zo is het, plaatje ziet er goed uit en die investeerders gaan zeker niet verkopen denk zelfs dat zedat een periode nie mogen doen, ik denk dat er nog gevochten gaat worden om aandelen te bemagtigen, slimme belegger verkoopt niet in mijn ogen, dipje zal er wel is komen meer dan normaal , maar gewoon vast houden en nu wachten op nieuws uit Amerka, ik ga op bedrijfsbezoek, zal is polsen wat zo een bus kost, zal duurder zijn dan een diesel maar diesel moet er wel uit, al besteld de lijn momenteel ook nog dieselbussen ,
chauffeurke
0
548 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 24 25 26 27 28 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 17:35
Koers 2,638
Verschil -0,016 (-0,60%)
Hoog 2,680
Laag 2,624
Volume 59.377
Volume gemiddeld 335.294
Volume gisteren 97.562

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront