PostNL « Terug naar discussie overzicht

PostNL november 2021 - Pakketseizoen komt op stoom

4.536 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 ... 223 224 225 226 227 » | Laatste
Jason Voorhees
6
@SAHR, wij staan inderdaad lijnrecht tegenover elkaar, feit is ook dat ik de grote meerderheid vertegenwoordig en jij een kleine hardschreeuwende minderheid.
Alleen ons hoor je niet, dat ben ik gewoon zooooo zat.
Cerburus
5
kunnen we corona hiereens afsluiten? Er zijn genoeg Facebook groepen, threads op iex of andere plekken voor deze prachtige discussies.
De 1 is toch niet ontvankelijk voor de argumenten van de ander en vice versa dus echt compleet nutteloos. Als je niet voor elkaar mening openstaat heeft discussiëren 0 zin. over naar de dag.. PostNL :)

Goede tip, als je tijd over hebt ipv over Corona dit forum te vervuilen, kun je lekker met de postnl app aan de slag

androidworld.nl/apps/hier-vind-je-de-...

Jan Kogels
3
quote:

Krentenmenten FKA D PZ schreef op 25 november 2021 05:37:

[...] Winkeliers ( en heel veel anders, zoals scholen, sportverenigingen) zijn de dupe van zwalkend, zwabberend beleid van de jochies Snip (Rutte) en Snap (De Jonge) ....... Als het volk nu nog niet begrijpt wat de beweegredenen van Snip en Snap zijn, dan verdient het volk ook niet beter.......

Voor velen zou ietsjes verder lezen, dan de geijkte sites zoals NOS e.d. weleens verhelderd kunnen zijn, als ze al niet gebrainwashed zijn.......

Nogmaals iedereen moet doen, wat hij of zij m.b.t. vaccinneren.... Men moet zich goed realiseren dat alles, maar ook bijna alles wat Snip en Snap hebben verkondigd aangaande de vaccins, de omgangsregels totaal niet uitgekomen is of heeft gewerkt.......
Het ligt maar aan 1 ding en dat is aan ons zelf, kijk is in de spiegel ipv het kabinet de schuld te geven. Ons land heeft een hiërarchie probleem en dat zorgt ervoor dat we zijn waar we zijn.
Gadus morhua
1
S.v.p. geen discussies over Corona op dit draadje, daar worden we het toch niet over eens.
analyse_A3CD
0
DeWalt
1
Wat je er ook allemaal van vind de hoeveelheid Delta coronavirus in circulatie is gewoon weer volledig uit de hand gelopen. Iedereen voelt zich onaantastbaar (met en zonder vaccin) en bepaald zelf wel even wat hij wel of niet doet. De verspreiding van het virus gaat met name via ongevaccineerde kinderen die het weer naar vader en moeder en wellicht opa en oma brengen. Tweede verspreider is de natte horeca nu dat weer allemaal binnen plaatsvind. En als een perfect storm neemt effect van de vaccins tegen de deltavariant af in de tijd. Ook verspreiden gevaccineerden de delta variant ook meer dan de RIVM in haar modellen dacht. Doorgaan op de huidige weg betekent code zwart in de zorg voor zover dat al niet het geval is.

Dus wat er nu eerst moet gebeuren is de verspreiding generiek stoppen (met harde Lockdown) en daarnaast zsm boosters van ouderen/zwakkeren. Dit gaat tm januari duren denk ik. En wellicht wel langer als er allerlei partijen voor zichzelf besluiten dat zij niets meer te vrezen hebben en bewust doorgaan met afspreken in grotere groepen. Ik denk dat we even niets meer horen van 2G.

Voor postnl wordt het nog drukker in Q4, maar met name voor Q1-22 vind ik een hoger volume het echte goede nieuws.
Jestbread
0
quote:

Krentenmenten FKA D PZ schreef op 25 november 2021 07:57:

[...] UK is alles losgelaten. Getallen liepen eerst op, nu dalen ze.

We moeten er (HELAAS) mee leren leven, dat mensen gewoon DOOD gaan van een virus..... ondanks alle medicamenten die voorhanden zijn.......
IN UK zijn inmiddels 10 miljoen boosters gezet wat ondersteuning geeft, maar cherrypick vooral wat je zelf wilt. in NL lopen we hier hopeloos mee achter, bang dat we zijn voor het stel zeikerds dat overal een podium krijgt. Jammer dat dit forum constant gekaapt wordt door een stel internethelden.
mr.Franz
1
Postbedeling in Zaventem loopt moeizaam door personeelstekort en zieken
Er zijn heel wat problemen met de postbedeling in Zaventem en de omliggende gemeenten. In het verdeelcentrum in Kortenberg is er te weinig personeel en zijn er zieken. Deze zomer werd er nog gestaakt uit protest tegen de te hoge werkdruk. Ondanks alle inspanningen van Bpost zijn de tekorten nog niet helemaal weggewerkt. Ook de uitnodigingen voor de boosterprik lopen daardoor vertraging op.

Dirk Vlaeyen
wo 24 nov 11:49
Inwoners van Zaventem en omliggende gemeenten krijgen maar met mondjesmaat hun post in de brievenbus. De oorzaak ligt bij het personeelstekort in het distributiecentrum van Bpost in Kortenberg, waar afgelopen zomer nog werd gestaakt uit protest tegen het personeelstekort. "Het personeelstekort is nog niet volledig opgelost. Er zijn afspraken gemaakt en we blijven zoeken, maar de magische toverformule is er vandaag nog altijd niet”, zegt woordvoerster Veerle Van Mierlo van Bpost.

Veel ziek personeel
SAMENLEVING
Staking in postcentrum Kortenberg: "Te hoge werkdruk en te weinig personeel"
wo 30 jun 16:39
Maar dat is niet de enige reden: “Vorige week zijn er inderdaad opnieuw wat problemen geweest door verschillende ziektegevallen en is er post blijven liggen. Dat zou nu stilaan opgelost moeten zijn.”

Bpost zoekt naar oplossingen door contracten af te sluiten met onderaannemers en jobstudenten als vervangers, zodat mensen toch tijdig hun post thuis bezorgd krijgen. De wachttijd loopt momenteel op tot twee weken.

Ook de uitnodigingen voor de boosterprik lopen daardoor vertraging op. De gemeente adviseert via hun Facebookpagina hun inwoners ook online in de gaten houden wanneer ze moeten gaan voor hun boosterprik.

Jeffryv
3
quote:

mr.Franz schreef op 25 november 2021 08:45:

Bpost zoekt naar oplossingen door contracten af te sluiten met onderaannemers en jobstudenten als vervangers, zodat mensen toch tijdig hun post thuis bezorgd krijgen. De wachttijd loopt momenteel op tot twee weken.


LOL staat een beetje haaks op wat we vd week hebben gelezen he.
voda
1
Acadian meldt kleiner belang in PostNL
Kapitaalbelang onder meldingsgrens.

(ABM FN-Dow Jones) Acadian Asset Management heeft een kleiner belang in PostNL gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 23 november 2021.

Acadian meldde een kapitaalbelang van 2,90 procent met een stemrecht van 1,66 procent.

De vorige en eerste melding dateert van 1 februari 2021. Toen bedroeg het kapitaalbelang 4,11 procent met een stemrecht van 1,96 procent.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
DeWalt
0
[verwijderd]
1
quote:

mr.Franz schreef op 25 november 2021 08:39:

hoezo hypocriet?

www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/11/24/postb...

En hoe zou het met deze pilot zijn bij bpost?

www.gondola.be/nl/news/bpost-test-pak...
Het ligt er zo dik op.
Ik zal mij inhouden, heb er geen goed woord voor over.

Wel benieuwd naar de mening van United over deze hypocriete houding.
Belgium first?
SAHR-0310
1
quote:

Travis Bickle schreef op 25 november 2021 08:25:

@SAHR, wij staan inderdaad lijnrecht tegenover elkaar, feit is ook dat ik de grote meerderheid vertegenwoordig en jij een kleine hardschreeuwende minderheid.
Alleen ons hoor je niet, dat ben ik gewoon zooooo zat.
Alweer trek je een conclusie zonder naar de feiten te kijken of ze te weten. Misschien is het dan ook maar beter dat je zo min mogelijk te horen bent.
Jalen
0
Net het artikel in de Volkskrant gelezen. Het is echt niet te filmen hoe deze OvJ te werk gaat. Een Nederlandse krant met een Vlaamse eigenaar wordt nu ook in het geschut gebracht. Hoe duidelijk wil je het hebben. Walgelijk.

www.volkskrant.nl/economie/vlaamse-of...
DeWalt
1
Dit wordt HV’s Waterloo. Een nieuwe CEO kan kan met nieuwe elan inzetten op meer pakketkluizen in België.
SanderK0
2
Zou POSTNL het aandurven om voor 1 december al met een winstwaarschuwing te komen. Mag toch hopen dat ze inmiddels wel rekening houden met een corona factor. En dan bedoel ik uiteraard een positieve waarschuwing.
manuss
0
quote:

DeWalt schreef op 25 november 2021 09:00:

Dit wordt HV’s Waterloo. Een nieuwe CEO kan kan met nieuwe elan inzetten op meer pakketkluizen in België.
Een Belgische CEO zou misschien welkom zijn. (lol)
4.536 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 ... 223 224 225 226 227 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 09:18
Koers 1,220
Verschil -0,021 (-1,69%)
Hoog 1,230
Laag 1,212
Volume 291.981
Volume gemiddeld 2.244.247
Volume gisteren 2.916.414

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront