Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

[verwijderd]
1
quote:

jonas schreef op 1 december 2021 19:40:

Briefje gestuurd aan politiek wokie bedrijf Emmamatras. Ergerlijk dat soort bedrijen
........

Lexie Uiting heeft in het kader van dit onderwerp gisteren 2x het woordje "kopdoek" gebruikt. Niet zo netjes, maar vanavond ging hij openbaar en prominent door het stof met excuses. Zo, weer netjes in het gelid. En salaris weer verzekerd voor een periode....

Wel is het zo dat enige tijd geleden nog wel eens gewag werd gemaakt van een "koptelefoon" en van een "kopbal". Zeker dat laatste moet natuurlijk zijn: hoofdbal.

Iemand nog zin in thee? (:-) T.............. (liever nu iets met A......)
rationeel
3
De werkelijkheid mag niet meer gezegd worden, en zelfs Strooi Witte Piet Wilders:) is niet meer welkom in de media.

Wat een zielige samenleving!

Is er nog hoop op Vrijheid?
rationeel
0
A Mao
1
Ondertussen gaan ze in Den Haag gewoon verder waar ze gebleven zijn , #nieuwecultuurd66not

twitter.com/hilbrandie/status/1466299...

Er werd vannacht besloten door de demissionaire coalitie, die tevens ruim een jaar na hun eigen aftreden de volgende coalitie zal zijn, dat klokkenluiders nog steeds kapot gemaakt mogen worden als ze ergens een bestuursfalende kat de bel aanbinden.
rene l
8
Wisselende emoties, gemengde gevoelens, stuurloos, waar gaat Nederland in vredesnaam naar toe.

Werkelijk, er is 's avonds niks meer aan als ik een stukkie ga fietsen, geen licht meer op de sportvelden, bij vele restaurants is het licht uitgedoofd, de meeste winkels zitten dicht, en ik kan zelfs niet even meer bij de Praxis naar binnen voor een gratis kop koffie.

De zorg is overbelast, een ziekteverzuim van richting de 10%, leerkrachten spijbelen nog meer dan de scholieren zelf en daar gaat het zelfs richting de 50%.
Lekker toch, de kinderen zijn er doorheen, net als hun ouders, het is een hele klus om alles nog in goede banen te leiden en voor vele voelt het of ze uit wanhoop tegen een blinde muur aanlopen.

Ik zag het gisteravond ook met Rutte, hij was in discussie met van Haga, het liep allemaal niet echt lekker en met een subtiele handbeweging maaide hij de kop koffie van de tafel af en uitte wat krachttermen.
Ik dacht nog, Mark, dat is niet zo netjes, vloeken op tv doe je niet, vloeken hoor je helemaal niet te doen, maar zo geef je de mensen wel een inkijkje van je ware aard.
Mark werd drooggedept met wat servetten en deed er na afloop een beetje lacherig over, maar ik dacht, man, wat sta je onder hoogspanning.

Rutte moest wat zaken uitleggen, hij liep ook vast, ik heb geen details, eigenlijk weet ik niks, ik heb alle maatregelen blindelings overgenomen van het OMT.
Er werden nog wat vragen aan hem gesteld, hoe kan het dat de kamer helemaal niks te horen krijgt, zo kunnen wij ook geen visie bepalen, Rutte was de wanhoop nabij.
Ook zag ik nog een mevrouw van Volt voorbij komen, ze had het over ademlucht, en ze gebruikte nog wat termen waarbij ik ernstige vraagtekens had.
Dat was wat ik tussen kwart over 8 en half 9 gezien heb, en dat was het, en ik wist genoeg.

Nederland is rijp voor het gekkenhuis, er is weer een duur foutje gemaakt richting de Eurofielen en ons land kan blijkbaar aan boete weer een paar honderd miljoen extra aftikken, daar in Brussel weten ze wel waar ze het moeten halen.

Stigmatiserende opmerkingen, alles is inclusief wanneer je zelf mee wilt doen, polariserende noord- en zuidpolen, magnetisme, beursvoorspellingen gaan in de ban omdat deze onwaar zijn en vaak niet uitkomen.
Je mag straks alleen nog speculeren met crypto-munten die geen enkele waarde hebben, geld is tenslotte nep en gratis.
Al met al, het is er de reden van dat steeds meer mensen zich aan de fles gaan vergrijpen omdat het leven met de dag minder leuk word.

Jaren geleden was deze periode van het jaar een mooie tijd.
Het centrum was versierd, etalage's vol met Sinterklazen en Zwarte Pieten, Sinterklaasliedjes, Sinterklaas die samen met de Zwarte Pieten door het centrum liepen en pepernoten uitdeelden.
En na zijn vertrek op 6 december ging het feest gewoon door tot de kerst, het was een grote lichtshow.
Alles is nu verdwenen, het is een dooie bende in het centrum geworden, en zelfs de koopavond, deze is voor dit jaar in de ban gedaan, maar het was de laatste jaren ook al het moment om het centrum te mijden omdat de mensen zich er al niet meer op hun gemak voelden.

Ja, zo gaat het in Nederland, Nederland is van kleur verschoten, onze taal zal op een bepaald moment ook ondergeschikt raken en in de ban gaan.
Onze volledige cultuur zal weggevaagd worden, een groene kerstboom heeft een heidense uitstraling, en volgend jaar is de bruine paashaas aan de beurt.

En om stigmatisering tegen te gaan wordt er vanaf heden ook bepaald dat het daderprofiel betreft de kleur in letters en cijfers aangegeven dient te worden.
Gezocht, n.a.v. een gewapende overval, een jongeman van onder de 20 jaar, weggerend op sportschoenen, gehuld in zwarte kleding, huidskleur RAL9235.

De harde strijd rond de vergroening gaat maar door, het is toch fantastisch dat Meta ons land verkozen heeft om er een enorm datacenter te gaan bouwen ter grote van vele voetbalvelden groot, nota bene op vruchtbare landbouwgrond.
Het schijnt goed te zijn voor onze economie, want ja, het energieverbruik is straks evenveel als wat de gemeente Amsterdam bij elkaar verbruikt.
En dat om alle gegevens van Facebook op te slaan, zelf heb ik geen Facebook, ik zou niet weten wat ik er mee zou moeten doen, ik zie het nut er niet van in.

Maar ja, dat is het nieuwe Nederland, de boeren moeten weggejaagd worden om de mensen ruimte te geven, maar ik vraag mij af, worden we niet gewoon met droge ogen bedonderd door het grote geld, denk toch eens na.
Oude tijden zullen herleven, en ik voorspel voor volgend jaar de Come-Back van de fossiele brandstoffen.

www.youtube.com/watch?v=DPS58WZ-SUA
leek2018
1
De 2e kamer gisteren weer "GOED" bezig geweest in het Covid-19 debat. 50 moties ingediend. Hebben ze nu tijd tekort of teveel om hun werkzaamheden uit te voeren.
Portisch
2
[quote alias=Opus135 id=13854131 date=202112012312]
[...]

Lexie Uiting heeft in het kader van dit onderwerp gisteren 2x het woordje "kopdoek" gebruikt. Niet zo netjes, maar vanavond ging hij openbaar en prominent door het stof met excuses. Zo, weer netjes in het gelid. En salaris weer verzekerd voor een periode....

Wel is het zo dat enige tijd geleden nog wel eens gewag werd gemaakt van een "koptelefoon" en van een "kopbal". Zeker dat laatste moet natuurlijk zijn: hoofdbal.

Iemand nog zin in thee? (:-) T.............. (liever nu iets met A......)

Opus.

Lex Uiting komt uit Venlo.
Er wordt gesproken over kop i.p.v. hoofd.
Dus een soort Germanisme ( Venlonisme)
Hij spreekt normaal plat Venlo' s.
Het woord hoofd bestaat niet in het plat, vandaar !

Groet, Portisch
ffff
3
Rene,

Je had mij zonder probleem dat T-woord kunnen uitleggen hoor ! Overigens had ik het toch nog niet helemaal goed begrepen, want na de uitleg van Gokker dacht ik dat het over een Terechtstelling ( Strop of vuurpeleton) ging, maar bij nog wat verder surfen ben ik erachter dat het over een Tribunaal ging.

En zo concludeerde ik voor mijzelf: Ik liep alweer twee fasen verder vooruit, want meestal komt mijn T-woord na jullie T-woord.

Tja en dan de onvermoeibare Rutte.... Met veel gevoel voor dramatiek werd de grafiek getoond waarbij Nederland hopeloos achter loopt bij het zetten van de boostervaccinaties. En dan denk ik weer bij mijzelf: Wat een aanstellers, want als die boostervaccinatie verkrijgbaar is, dan gaan ze niet.

Enfin, in steeds meer landen, Oostenrijk, Griekenland....Boete betalen als je je niet laat vaccineren. En verder: Ik hoor niks meer over de brandweerlui aan de Pools-Wit-Russische grens. Is dat plots een taboe=onderwerp geworden voor de media, of zijn ze allemaal alweer terug naar Irak of heel stiekempjes toch doorgelaten.....

Peter
lisja
3
Laten we hopen dat er voorlopig geen nieuw kabinet komt. Nu gebeurt en gelukkig weinig en groeit Nederland als kool. Gaat er weer geregeerd worden krijgen we de ene na de andere 'daar heb ik geen actieve herinnering aan' terug. En het Coronabeleid wordt ook echt niet anders zolang er geen leiders in het kabinet te vinden zijn. Ook dat gaat niet veranderen.

Laat ze in Den Haag lekker zichzelf bezig houden.
rationeel
0
quote:

josti5 schreef op 2 december 2021 10:01:

www.google.com/url?sa=i&url=https...
Kennisgeving voor omleiding

De pagina waarop je je bevindt, probeert je naar www.deverfwebshop.nl/koopje-amarol-pr... te sturen.

Als je de betreffende pagina niet wilt bezoeken, kun je teruggaan naar de vorige pagina.
rationeel
2
Yoeri Albrecht
@YoeriAlbrecht

Regering en Kamer die maar doodleuk tot diep in de nacht staan te oreren. Weten ze niet dat ze ieder ander theater in het land gesommeerd hebben om na 1700 uur thuis te zitten?
jowi
0
www.telegraaf.nl/nieuws/207995478/onl...

Is dit het antwoord op de vraag waarom bijstandstrekkers moeilijk aan werk te helpen zijn. Heeft het gros niet een eigen verdienmodel. Gokken, wietplantages, uithalen of gewoon zwart werken!! Van de bijstand kan je tenslotte moeilijk rondkomen.

Hoop wel dat de sociaal rechercheur de AVG richtlijnen goed in acht heeft genomen want ook een steuntrekker heeft recht op privacy en een menselijke (maat) behandeling.
JP Samosa
1
quote:

leek2018 schreef op 2 december 2021 10:07:

De 2e kamer gisteren weer "GOED" bezig geweest in het Covid-19 debat. 50 moties ingediend. Hebben ze nu tijd tekort of teveel om hun werkzaamheden uit te voeren.
De kamer klaagt slechts tav Corona aanpak..
Uit Niets blijkt echter de Kamer het beter gedaan zou hebben dan de regering.
De kamer heeft ook totaal geen beter plan (of visie zo je wilt) voor de toekomst .
Veel geschreeuw, weinig wol.

De kamer;Vandaag wil men alles strenger,
Als 2 dagen de besmettingen lager zijn wil men alles meteen open gooien…….
rationeel
0
quote:

ffff schreef op 2 december 2021 11:48:

4 Postings in minder dan een kwartier..... Houd je in, Ratio !!!
Jaloers op creativiteit?

Heel begrijpelijk.

Maar jij kunt toch wel lezen?

Misschien niet meer dan een aantal blz.

Geschikt, op maat voor jou geselecteerd:)

thefireonline.com/spookrijden-door-de...
53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2627 2628 2629 2630 2631 2632 2633 2634 2635 2636 2637 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 874,02 -0,77 -0,09% 24 apr
AMX 925,76 -8,67 -0,93% 24 apr
ASCX 1.207,07 +3,02 +0,25% 24 apr
BEL 20 3.883,83 -6,88 -0,18% 24 apr
Germany40^ 18.086,70 -50,95 -0,28% 24 apr
US30^ 38.353,31 0,00 0,00% 24 apr
US500^ 5.072,39 0,00 0,00% 24 apr
Nasd100^ 17.524,13 0,00 0,00% 24 apr
Japan225^ 37.998,76 0,00 0,00% 24 apr
WTI 82,90 -0,40 -0,48% 24 apr
Brent 88,08 -0,21 -0,24% 24 apr
EUR/USD 1,0698 -0,0004 -0,04% 00:01
BTC/USD 66.371,99 +39,30 +0,06% 24 apr
Gold spot 2.315,70 -0,41 -0,02% 00:01
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
ASMI 590,000 +58,400 +10,99% 24 apr
BESI 139,000 +5,450 +4,08% 24 apr
RANDSTAD NV 46,470 +1,470 +3,27% 24 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
ING 14,670 -0,930 -5,96% 24 apr
RELX 38,500 -0,800 -2,04% 24 apr
DSM FIRMENICH AG 104,000 -2,150 -2,03% 24 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront