Bitcoin en andere cryptocurrencies « Terug naar discussie overzicht

Nieuw Bitcoin Forum

15.647 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 ... 779 780 781 782 783 » | Laatste
crypt0br0ker
0
quote:

voda schreef op 13 december 2021 16:48:

Deel 3:

1.'Elke centrale bank die met digitaal geld experimenteert, benadrukt dat het om een alternatief naast cash gaat. Maar vergis u niet: als de private en overheidssector het makkelijk maken digitale betalingen te doen, blijft het gebruik van cash niet lang duren.’

2. De ingebouwde schaarste van de bitcoin creëert op zich geen fundamentele waarde voor de cryptomunt.

3.‘Het neemt niet weg dat andere cryptomunten, zoals de ether en de achterliggende ethereumblockchaintechnologie, wel een groot gebruiksnut kunnen hebben. Bijvoorbeeld voor ‘smart contracts’ (contracten die zichzelf uitvoeren als aan specifieke voorwaarden voldaan is, red.). Dat kan ether een veel stevigere fundamentele waarde geven.’

www.tijd.be/markten-live/analyse/een-...
1. cash geld zal altijd nodig blijven

2. professor moet een paar wiskunde- en economielessen opnieuw volgen

3. waarschijnlijk is hij fan van ETH, niet zo zeer van BTC
Kinghe
2
quote:

Kinghe schreef op 25 november 2021 13:35:

[...]

Geen enkele ABtje. Bijgevolg geef ik geen aan -en verkoopsignalen meer op IEX.

Succes met TA van de experten hier.

Hoeba hop!
Komt ervan als je Kinghe boos maakt.
Wij zijn op jacht geweest vandaag. Idem op 4 december

Hoeba hoeba!
Geluk!
Straddleman
1
quote:

Kinghe schreef op 13 december 2021 21:14:

[...]

Komt ervan als je Kinghe boos maakt.
Wij zijn op jacht geweest vandaag. Idem op 4 december

Hoeba hoeba!
Geluk!
En weer iemand gelukkig gemaakt met een AB.
voda
0
07:21
Bitcoin 30 procent onder piek

'Cryptomunten als de bitcoin hebben de belofte van een betaalmiddel niet kunnen waarmaken. Hun waarde schommelt te veel', kon u dit weekend lezen in het boeiende interview met de Amerikaanse economieprofessor Eswar Prasad.

Welnu: bitocin lijkt er alleszins aan te doen om die sterk schommelende status kracht bij te zetten. De cryptomunt noteert nu exact 30 procent onder de piek van begin november.

www.tijd.be/markten-live/live-blog/bi...

Bijlage:
[verwijderd]
0
quote:

JoshuaAndrade41 schreef op 13 december 2021 16:20:

[...]

Waarom zou je nu net voor de giga crash BTC kopen?
Wacht nog een paar weken/maanden...
10 januari was het toch? :)
voda
0
Steeds meer vrouwen stappen in
Onderzoek: één op de tien Nederlanders belegt in crypto’s
Door JOHAN WIERING

Updated 1 uur geleden
Gisteren, 15:48
in FINANCIEEL

AMSTERDAM - Het aantal Nederlanders dat in crypto’s zoals de bitcoin en ethereum belegt, is dit jaar met maar liefst 570.000 gestegen tot in totaal 1,6 miljoen. Bijna de helft van de instappers is daarbij vrouw, zo blijkt uit grootschalig onderzoek van onderzoeksbureau Kantar. „Zij stappen vooral in vanwege de extreem lage spaarrentes en de forse prijsstijgingen van digitale valuta’s”, stelt onderzoekster Yara Wiemer.

FRANS PAALMAN.

Het aantal cryptobeleggers kan volgend jaar zelfs tot twee miljoen groeien, meent Kantar op basis van de intenties bij de gepeilde 43.353 Nederlanders van 16 jaar en ouder. Het onderzoeksbureau maakt daarbij het voorbehoud dat de koersen niet langdurig gaan dalen.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) telde recent met onderzoeksbureau Ipsos nog 1,2 miljoen cryptobeleggers in Nederland. Begin dit jaar meldde de waakhond daarbij dat het aantal Nederlanders dat belegt om vermogen op te bouwen was gestegen naar 1,6 miljoen. Volgens Kantar bezit slechts de helft van de cryptobeleggers ook traditionele beleggingen.

BEKIJK OOK:
AFM: beleggers in crypto’s doen dit veelal met kleine bedragen

Kortstondige dips, zoals toen de bitcoin in mei en juni vanaf zijn top halveerde tot zo’n $30.000, jagen beleggers vooralsnog niet weg. De meeste ondervraagden zeggen een wat langere tijdshorizon te hebben en de voornaamste crypto’s doen al jaren veel beter dan aandelen. Zo steeg de inmiddels weer tot ongeveer $50.000 herstelde bitcoin dit jaar met zo’n 70%, terwijl de prijs van ethereum zelfs meer dan vijf keer over de kop ging. De AEX staat dit jaar op 30%.

Lage spaarrente
De AFM noemde crypto’s onlangs nog ’lastig te doorgronden en kwetsbaar voor misleiding, oplichting en manipulatie’ omdat de munten volgens de toezichthouder zijn gebaseerd op speculatie. Dat nemen veel beleggers voor lief, zeker vanuit het besef dat hun spaargeld vanwege de extreem lage tot zelfs negatieve rentes en de hoge inflatie steeds minder waard wordt.

„Wij blijven waarschuwen en geregeld met onderzoeken naar buiten treden”, reageert een woordvoerder van de AFM. ,,Maar voordat we op cryptobeleggingen toezicht kunnen houden, zijn we nog wel een paar jaar verder. Het moet namelijk internationaal geregeld worden.”

Net als de AFM eerder deed, merkt ook Kantar op dat de meeste mensen met kleine bedragen in crypto’s beleggen. Zo zit twee derde er met minder dan €1000 in. Ook zijn het zeker niet vooral jonge mannen die in crypto’s beleggen, benadrukt Wiemer: 54% van de cryptobeleggers is ouder dan 34 jaar en bovendien is 42% van degene die dit jaar instapten vrouw.

BEKIJK OOK:
Kwart jongeren zet in op crypto, maar ’kennis ontbreekt vaak’

Dat laatste is opmerkelijk, omdat dit percentage bij aandelen 34% bedraagt. Volgens Wiemer betekent dit niet dat het beeld overboord kan dat vrouwen meer risicobewust zijn. „Vrouwen hebben langer de tijd genomen om zich in crypto’s te verdiepen en stappen nu pas massaal in.”

Waarschijnlijk speelt ook mee dat het veel eenvoudiger is geworden om in crypto’s te beleggen. Terwijl je vroeger vaak was aangewezen op een buitenlandse partij, bedienen Nederlandse aanbieders met veelal gebruiksvriendelijke apps nu 57% van de beleggers. En bij starters ligt dit percentage nog veel hoger.

De populariteit van de aanbieders stoelt slechts in beperkte mate op hun tarieven, meldt Wiemer. „Het kostenbewustzijn is nog beperkt.” Hierbij speelt ongetwijfeld mee dat de rendementen de afgelopen jaren spectaculair waren, waardoor een procentje meer of minder aan kosten niet zo erg gevoeld wordt.

Bas Hut koopt op rode dagen en verkoopt op groene dagen. EIGEN FOTO

Vertrouwen
Consultant Bas Hut (25) begon twee jaar geleden in aandelen te beleggen, maar heeft inmiddels ruim de helft van zijn belegd vermogen in crypto’s zitten. „Ik investeer vooral in bitcoin en ethereum, en alleen met geld dat ik kan missen.”

Zijn besluit om te beleggen, is allereerst ingegeven door de extreem lage rente en de hoge inflatie. „Daardoor wordt geld op de spaarrekening steeds minder waard. Bij crypto’s is ook sprake van interessante nieuwe markten, zoals NFT’s (deze koppelen digitale objecten aan de eigenaar). Daarnaast neemt de adoptie door zowel grote als kleine bedrijven maar ook overheden toe. Ik ben ervan overtuigd dat dit zal doorzetten.”

BEKIJK OOK:
Elon Musk twittert bitcoin omhoog en omlaag, mag dat zomaar?

Hut handelt vooral op marktspecifieke momenten. „Ik koop op rode dagen en verkoop op groene dagen, zoals in september toen de bitcoin een all-time high bereikte. Met deze handelswijze profiteer ik van de hebzucht en angst bij veel andere beleggers, die vaak hoog kopen en laag verkopen. Ik raak zelf niet snel in paniek, omdat ik veel vertrouwen heb in de achterliggende technieken en kansen.”

Hij heeft tot dusverre naar eigen zeggen ’prima verdiend’ aan zijn cryptobeleggingen en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. „Op korte termijn zullen de prijzen stevig blijven schommelen, maar ik ben er heilig van overtuigd dat de bitcoinprijs op termijn ruim boven $100.000 zal uitstijgen.”

voda
0
Deel 2:

Automatische signalen
Telecom- en it-consultant Edward Elsenburg (48) begon tijdens de hype van 2017 in crypto’s te beleggen. „Ik bleef erin geloven toen de koersen na aanvankelijk forse stijgingen stevig terugvielen, omdat ik zag dat de ontwikkeling en adoptie doorging en er steeds meer grote bedrijven instapten.”

Hij ziet duidelijk een toevoegde waarde van crypto’s. „In Afrika hebben weinig mensen een bankrekening en zijn crypto’s een goede oplossing. Daarnaast kan de blockchain als achterliggende technologie ook gebruikt worden om bijvoorbeeld afspraken tussen notarissen vast te leggen.”

Edward Elsenburg heeft het meeste vertrouwen in ethereum. ANKO STOFFELS

Elsenburg belegt zowel voor de korte als lange termijn en dan het meest in ethereum. „Ik koop vrijwel maandelijks bij en handel tussendoor op basis van technische analyse, waarvoor ik meerdere cursussen heb gevolgd. Maar omdat dit heel veel tijd kost, beleg ik ook via trading bots van Nederlandse partijen.”

Vanuit het besef dat tegenover de prachtige prijsstijgingen in de afgelopen jaren grote risico’s staan, verkoopt hij af en toe. „Ik sta enorm in de plus en beleg nu alleen met mijn winst. Daarnaast maak ik gebruik van software die automatische signalen genereert. Daardoor kon ik begin deze maand snel uitstappen toen de prijzen hard begonnen te dalen.”

BEKIJK OOK:
’Beleggen is een game geworden. En gratis is het nooit’

Hij verwacht dat de prijzen van onder meer de bitcoin erg volatiel zullen blijven. „Het zou mij niet verbazen als we nog een keer zakken naar $20.000-25.000, maar door de enorme adoptie denk ik tegelijkertijd ook dat we binnen een paar jaar ver over de $100.000 zullen gaan.”

Emoties onder controle
Max Greveraars (21), die een opleiding tot commercieel medewerker doet, ziet volop kansen in crypto’s. „Het zijn nog hele kleine markten, maar met veel toepassingen en er is volop ruimte voor groei. Crypto’s bieden beleggers ook bescherming tegen hoge inflatie. Ik denk bovendien dat deze in de toekomst veel meer als betaalmiddel gebruikt gaan worden, zeker als het vertrouwen verder stijgt en de prijsvolatiliteit afneemt.”

BEKIJK OOK:
Column: eerder winst megajackpot dan slapend rijk met beleggen

Hij belegt sinds vorig jaar. „Ik doe dit voor de lange termijn en vooral in ethereum en solana, omdat deze voordelen hebben ten opzichte van de bitcoin. Zo kan je bij ethereum zelf een applicatie voor de blockchain maken. Ik leg maandelijks een bepaald bedrag in en houd steeds minstens €500 achter de hand als zich een ideaal koopmoment aandient. Zoals na de crash begin deze maand.”

Max Greveraars wijst op het belang geduldig te blijven. RIAS IMMINK

Greveraars belegt met geld dat hij kan missen. „Voorheen stopte ik weleens te veel geld in crypto’s, maar daar ben ik van teruggekomen. Het belangrijkste is je emoties onder controle te houden en geduldig te blijven. Samen met goede research kan dit mooie rendementen opleveren.”

Hij merkt om zich heen dat de belangstelling van jongeren voor crypto’s enorm is toegenomen. „Inmiddels is het een vrij normaal gespreksonderwerp.”

www.telegraaf.nl/financieel/121735505...
voda
0
12:27
Tesla maakt betaling met dogecoin mogelijk voor bepaalde producten

De digitale grapmunt met als logo een shiba-inu (zie deze video voor een voorbeeld daarvan) kan bij Tesla TSLA -4,98%
spoedig gebruikt worden als betaalmiddel van bepaalde Tesla-merchandise. Dat zegt CEO Elon Musk op Twitter. Je kunt dus geen auto afrekenen met je dogemuntjes.

Maar aan wat voor merchandise moet u dan denken? Nou het eerste waar wij aan dachten waren de 'short shorts' van Tesla (als u dit niet kent: lees het artikel, geniaal).

twitter.com/elonmusk/status/147070370...

Het nieuws stuurt de dogecoin vandaag 17 procent hoger tot 19,39 dollarcent.

www.tijd.be/markten-live/live-blog/bi...
crypt0br0ker
0
quote:

Riding the Tiger schreef op 22 november 2021 11:19:

De president van El Salvador is zo gek als een achterdeur. Hij wil een Bitcoin City bouwen aan de voet van een vulkaan, en de geothermische energie gebruiken om Bitcoins te minen.

Het zou een beter idee zijn om te investeren in bvb landbouw en educatie. Het BNP van El Salvador is 8000 $ per hoofd ; het grootste deel van de bevolking is actief in landbouw.en 37% van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Corruptie is alomtegenwoordig...
je vergeet een puntje: 80% van de bevolking heeft geen toegang tot een bankrekening.

hmm, BTC staatsobligaties, erg interessant...
jowi
0
quote:

voda schreef op 14 december 2021 09:46:

Steeds meer vrouwen stappen in
Onderzoek: één op de tien Nederlanders belegt in crypto’s
Door JOHAN WIERING

Updated 1 uur geleden
Gisteren, 15:48
in FINANCIEEL

AMSTERDAM - Het aantal Nederlanders dat in crypto’s zoals de bitcoin en ethereum belegt, is dit jaar met maar liefst 570.000 gestegen tot in totaal 1,6 miljoen. Bijna de helft van de instappers is daarbij vrouw, zo blijkt uit grootschalig onderzoek van onderzoeksbureau Kantar. „Zij stappen vooral in vanwege de extreem lage spaarrentes en de forse prijsstijgingen van digitale valuta’s”, stelt onderzoekster Yara Wiemer.

FRANS PAALMAN.

Het aantal cryptobeleggers kan volgend jaar zelfs tot twee miljoen groeien, meent Kantar op basis van de intenties bij de gepeilde 43.353 Nederlanders van 16 jaar en ouder. Het onderzoeksbureau maakt daarbij het voorbehoud dat de koersen niet langdurig gaan dalen.

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) telde recent met onderzoeksbureau Ipsos nog 1,2 miljoen cryptobeleggers in Nederland. Begin dit jaar meldde de waakhond daarbij dat het aantal Nederlanders dat belegt om vermogen op te bouwen was gestegen naar 1,6 miljoen. Volgens Kantar bezit slechts de helft van de cryptobeleggers ook traditionele beleggingen.

BEKIJK OOK:
AFM: beleggers in crypto’s doen dit veelal met kleine bedragen

Kortstondige dips, zoals toen de bitcoin in mei en juni vanaf zijn top halveerde tot zo’n $30.000, jagen beleggers vooralsnog niet weg. De meeste ondervraagden zeggen een wat langere tijdshorizon te hebben en de voornaamste crypto’s doen al jaren veel beter dan aandelen. Zo steeg de inmiddels weer tot ongeveer $50.000 herstelde bitcoin dit jaar met zo’n 70%, terwijl de prijs van ethereum zelfs meer dan vijf keer over de kop ging. De AEX staat dit jaar op 30%.

Lage spaarrente
De AFM noemde crypto’s onlangs nog ’lastig te doorgronden en kwetsbaar voor misleiding, oplichting en manipulatie’ omdat de munten volgens de toezichthouder zijn gebaseerd op speculatie. Dat nemen veel beleggers voor lief, zeker vanuit het besef dat hun spaargeld vanwege de extreem lage tot zelfs negatieve rentes en de hoge inflatie steeds minder waard wordt.

„Wij blijven waarschuwen en geregeld met onderzoeken naar buiten treden”, reageert een woordvoerder van de AFM. ,,Maar voordat we op cryptobeleggingen toezicht kunnen houden, zijn we nog wel een paar jaar verder. Het moet namelijk internationaal geregeld worden.”

Net als de AFM eerder deed, merkt ook Kantar op dat de meeste mensen met kleine bedragen in crypto’s beleggen. Zo zit twee derde er met minder dan €1000 in. Ook zijn het zeker niet vooral jonge mannen die in crypto’s beleggen, benadrukt Wiemer: 54% van de cryptobeleggers is ouder dan 34 jaar en bovendien is 42% van degene die dit jaar instapten vrouw.

BEKIJK OOK:
Kwart jongeren zet in op crypto, maar ’kennis ontbreekt vaak’

Dat laatste is opmerkelijk, omdat dit percentage bij aandelen 34% bedraagt. Volgens Wiemer betekent dit niet dat het beeld overboord kan dat vrouwen meer risicobewust zijn. „Vrouwen hebben langer de tijd genomen om zich in crypto’s te verdiepen en stappen nu pas massaal in.”

Waarschijnlijk speelt ook mee dat het veel eenvoudiger is geworden om in crypto’s te beleggen. Terwijl je vroeger vaak was aangewezen op een buitenlandse partij, bedienen Nederlandse aanbieders met veelal gebruiksvriendelijke apps nu 57% van de beleggers. En bij starters ligt dit percentage nog veel hoger.

De populariteit van de aanbieders stoelt slechts in beperkte mate op hun tarieven, meldt Wiemer. „Het kostenbewustzijn is nog beperkt.” Hierbij speelt ongetwijfeld mee dat de rendementen de afgelopen jaren spectaculair waren, waardoor een procentje meer of minder aan kosten niet zo erg gevoeld wordt.

Bas Hut koopt op rode dagen en verkoopt op groene dagen. EIGEN FOTO

Vertrouwen
Consultant Bas Hut (25) begon twee jaar geleden in aandelen te beleggen, maar heeft inmiddels ruim de helft van zijn belegd vermogen in crypto’s zitten. „Ik investeer vooral in bitcoin en ethereum, en alleen met geld dat ik kan missen.”

Zijn besluit om te beleggen, is allereerst ingegeven door de extreem lage rente en de hoge inflatie. „Daardoor wordt geld op de spaarrekening steeds minder waard. Bij crypto’s is ook sprake van interessante nieuwe markten, zoals NFT’s (deze koppelen digitale objecten aan de eigenaar). Daarnaast neemt de adoptie door zowel grote als kleine bedrijven maar ook overheden toe. Ik ben ervan overtuigd dat dit zal doorzetten.”

BEKIJK OOK:
Elon Musk twittert bitcoin omhoog en omlaag, mag dat zomaar?

Hut handelt vooral op marktspecifieke momenten. „Ik koop op rode dagen en verkoop op groene dagen, zoals in september toen de bitcoin een all-time high bereikte. Met deze handelswijze profiteer ik van de hebzucht en angst bij veel andere beleggers, die vaak hoog kopen en laag verkopen. Ik raak zelf niet snel in paniek, omdat ik veel vertrouwen heb in de achterliggende technieken en kansen.”

Hij heeft tot dusverre naar eigen zeggen ’prima verdiend’ aan zijn cryptobeleggingen en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. „Op korte termijn zullen de prijzen stevig blijven schommelen, maar ik ben er heilig van overtuigd dat de bitcoinprijs op termijn ruim boven $100.000 zal uitstijgen.”

Dan komt alles goed want vrouwen zijn goede beleggers, toch !!!
Gemberthee
0
Vlaamse cryptomiljonair die nu ook aan tweede minnares 850.000 euro geeft verdacht van witwassen
Marc De Mesel, een naar Kenia uitgeweken Vlaamse cryptomiljonair, komt voor de tweede keer op korte tijd in het vizier van de politie van het Afrikaanse land. De Vlaming was al verdacht van witwassen nadat hij 800.000 euro cadeau gaf aan zijn vriendin Felesta Nyamathira Njoroge (21). Nu blijkt dat hij ook aan een tweede studente, Tebby Wambui Kago (21), zo’n 850.000 euro gaf. De Keniaanse politie vermoedt dat het om crimineel geld gaat.

Marc De Mesel, afkomstig uit de omgeving van Gent, kreeg begin september in zijn huis in Kenia al bezoek van de politie na een cadeau van zomaar even 800.000 euro aan zijn 21-jarige vriendin Felesta Nyamathira Njoroge. De Vlaming verklaarde daarover aan de politie dat Njoroge “vrij was om het geld te gebruiken om financiële zekerheid te bieden voor onze toekomstige kinderen”. De vrouw zou zwanger zijn.

De politie blokkeerde de rekeningen van Njoroge (21) omdat ze denken dat het om crimineel geld gaat. De Mesel deed zijn verhaal in een video op YouTube die al meer dan 17.000 keer is bekeken.

www.hln.be/geld/vlaamse-cryptomiljona...

Wat een dommerik die 'De Mesel'. Als je zoveel geld hebt, ga je toch niet naar Kenia wonen.
Begrijpe wie begrijpe kan...

Kinghe
1
crypt0br0ker
0
quote:

Andrade41 schreef op 16 december 2021 12:59:

Vlaamse cryptomiljonair die nu ook aan tweede minnares 850.000 euro geeft verdacht van witwassen
Marc De Mesel, een naar Kenia uitgeweken Vlaamse cryptomiljonair, komt voor de tweede keer op korte tijd in het vizier van de politie van het Afrikaanse land. De Vlaming was al verdacht van witwassen nadat hij 800.000 euro cadeau gaf aan zijn vriendin Felesta Nyamathira Njoroge (21). Nu blijkt dat hij ook aan een tweede studente, Tebby Wambui Kago (21), zo’n 850.000 euro gaf. De Keniaanse politie vermoedt dat het om crimineel geld gaat.

Marc De Mesel, afkomstig uit de omgeving van Gent, kreeg begin september in zijn huis in Kenia al bezoek van de politie na een cadeau van zomaar even 800.000 euro aan zijn 21-jarige vriendin Felesta Nyamathira Njoroge. De Vlaming verklaarde daarover aan de politie dat Njoroge “vrij was om het geld te gebruiken om financiële zekerheid te bieden voor onze toekomstige kinderen”. De vrouw zou zwanger zijn.

De politie blokkeerde de rekeningen van Njoroge (21) omdat ze denken dat het om crimineel geld gaat. De Mesel deed zijn verhaal in een video op YouTube die al meer dan 17.000 keer is bekeken.

www.hln.be/geld/vlaamse-cryptomiljona...

Wat een dommerik die 'De Mesel'. Als je zoveel geld hebt, ga je toch niet naar Kenia wonen.
Begrijpe wie begrijpe kan...

in kenya/nigeria kan je alles doen met crypto, veel minder regelgeving.
gbakl
0
Steeds meer vrouwen stappen in
Onderzoek: één op de tien Nederlanders belegt in crypto’s
Door JOHAN WIERING
.
snelle auto, snelle fiets of crypto's , vrouwen houden van lage instap
NVBE21
1
Dit is het adres van de 3e grootste Whale:

bitinfocharts.com/bitcoin/address/1P5...

De laatste weken en dagen blijft die ook gewoon rustig bijkopen.
Dit geeft mij vertrouwen om momenteel zeker niet te verkopen maar rustig te hodlen...

crypt0br0ker
0
quote:

NVBE21 schreef op 18 december 2021 13:37:

Dit is het adres van de 3e grootste Whale:

bitinfocharts.com/bitcoin/address/1P5...

De laatste weken en dagen blijft die ook gewoon rustig bijkopen.
Dit geeft mij vertrouwen om momenteel zeker niet te verkopen maar rustig te hodlen...

fijn dat dat allemaal zo transparant kan, lang leve blockchain!
BTC kopen en verkopen is het makkelijkste ook.
ptr19
0
Ik denk dat er een behoorlijk drop komt.
Als je in de bijlage de money flow bekijkt , de laatste 3 toppen, steeds lager, evenals de koers en trend exhaust.
Ik heb alles verkocht
Bijlage:
15.647 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 ... 779 780 781 782 783 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 20:05
Koers 64.425,98
Verschil +838,20 (+1,32%)
Hoog 65.491,94
Laag 59.618,70
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront