Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming Januari 2022

5.781 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 ... 286 287 288 289 290 » | Laatste
ffwachten nog
0
[quote alias=Een Oen Met Poen id=13958317 date=202201172248]
[...]
:-))

Ooit van humor gehoord? En ik dacht dat ik de oen was. ;-)

Ik post hier niet zo vaak, maar als je me een beetje kent dan moet je weten dat ik de ultieme LT belegger in Pharming ben. Ik zit er al in sinds 2008, heb de hele rit naar 2 cent meegemaakt en naar de 1,55... en ja, ik heb ook in de rit t/m 1,55 bijgekocht...

Waarom?

Omdat ik een LT belegger ben, en ik in de komende 20 tot 30 jaar een mooie toekomst voor Pharming zie. Is dit een koop tip: Nee. Iedereen moet zelf zijn idee over Pharming maar vormen.

Die LT belegger ben je tegen wil en dank, zoals zovelen hier! Minimaal 90% had allang winst willen hebben en minimaal 80% heeft de ballen niet om met verlies te verkopen (een enkele vrouw uitgezonderd) Blijven vasthouden hoor en wel blijven plakken, trust en zucht...
Janssen&Janssen
8
onderzoekje van 6 januari jongstleden

C1-esteraseremmer (CIE-INH) is een endogene remmer van het C1-eiwit van het complementsysteem en reguleert het kallikreïnesysteem en de stollingsroute [138] . CIE-INH is goedgekeurd voor de behandeling van erfelijk angio-oedeem en kan NETs-gemedieerde ALI verminderen [139] . Bovendien blokkeert CIE-INH de vorming van histonen, NETosis en NET's, waardoor het risico op ALI/ARDS wordt verminderd [140] . Thomson en zijn collega's meldden dat SARS-CoV-2-infectie verband houdt met een tekort aan CIE-INH, en een snelle verbetering van Covid-19 wordt waargenomen na behandeling met CIE-INH [141]. Er wacht echter een lopend klinisch onderzoek bij gehospitaliseerde Covid-19-patiënten om het klinische voordeel van conestat alfa (CIE-INH) bij de behandeling en preventie van SARS-CoV-2-infectie [142] te observeren . De Braziliaanse klinische proef begon in mei 2020 en zal naar verwachting in april 2021 worden afgerond, met behulp van CIE-INH en icatibant (bradykinineremmer) om Covid-19 te behandelen [142] . Recombinant CIE-INH zou dus een mogelijke therapie kunnen zijn bij de behandeling van patiënten met ernstige Covid-19.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC...
ffwachten nog
0
Bij de weg TA bij een kinderboerderij waar bijna 100% procent van de aandelen in handen is van spoeculantjes is niet minder dan hilarisch. Als je al als bedrijf geen perspectief hebt dan is speculeren over een overname niet meer dan hilarisch.
fanaat
2
Pharming timmert al heel lang aan de weg en al dat gehamer heeft geleid tot een koers van 80 cent en een aandelenaantal van enorme omvang. Alle aandeelhouders uit het verleden zijn door de Vries gemanipuleerd en uitgemolken. Nu staat de koers op 80 cent en heeft het bedrijf een notering aan de Nasdaq. De eerste notering aldaar, nog niet zo lang geleden was ruim $16. Al je dit in beschouwing durft te nemen mag niemand op dit forum nog aan wie dan ook vertellen dat Pharming up een verantwoorde aanbeveling is. Pharming presteert zo slecht dat eigenlijk iedereen deze gedachte zou moeten onderschrijven. Niemand kan toch met hoge toon uiten dat Pharming het geweldig doet en dat de Vries eigenlijk een medaille verdient vanwege zijn enorme verdiensten voor dit bedrijf. Een beursfonds dient te worden afgerekend op haar koers en het verloop van de koers van dit bedrijf is zachtjes gezegd dramatisch. Waarom deze gedachte hier telkens wordt verworpen is mij een raadsel. Het zou de optimisten op dit forum sieren iets kritischer te zijn en de werkelijkheid van de koersontwikkeling in de schijnwerpers te zetten.
Ik herhaal da ook maar eens de volgende stellingen
1. De laatste 4 pb waren hilarisch
2. Het uitstapje naar gentechnologie ie een uiterst gewaagde. De hele organisatie heeft weinig gegeten van deze dur materie
3. De pijplijn van Pharming zou eerder betiteld moeten worden met oude pijplijn want de vorderingen daarin zijn al jaren te verwaarlozen.
4. Op de beurs wordt Pharming als een lachertje beschouwd met een doelloze notering in de USA.
5. Leonilisib is een beperkte cash generator want Pharming zelf heeft weinig tot niets bijgedragen aan de ontwikkeling van dit medicijn en dus ik stel dus krijgt Pharming uit de opbrengsten hiervan een bijdrage die overeenkomt met de moeite daarvoor.
6. De omzet ruconest groeit niet explosief eerder tergend langzaam.
7 Aki net opgestart en pre eclampsie gestopt
8 pompe en fabries in feite afscheid van genomen

Covid wordt niets en wat blijft dan over om een koers te triggeren. Weinig tot helemaal niets
[verwijderd]
3
quote:

Mmdeugen schreef op 16 januari 2022 13:36:

Vraag aan u: wat en welke bedoelt u precies met onderzoeken die zich in een vergevorderd stadium bevinden?

Antwoord: Voor mij zijn de cijfers en toelichting op de cijfers en aanvullende uitleg i.v.m. de portfolio leidend in mijn berichtgeving op het forum. (Hier verwijs ik dan ook naar. Kan mij voorstellen, dat e.e.a. weer wat is weggezakt na zoveel maanden!)
Ik ga daarom uit van de berichtgeving in de presentatie van de kwartaalcijfers van het 3 e kwartaal van 2021 op 29 oktober 2021. Te vinden op de website van Pharming en elders op internet. Als u de verslaglegging van die bijeenkomst leest wordt deze vraag over de voortgang van onderzoeken m.i. ruimschoots beantwoord. (zou op het Forum te uitgebreid worden)
Het bericht van september 2021 !! waar u het over heeft ken ik niet!!


De beantwoording waarop u wijst, vind ik helemaal niet zo uitgebreid. Ik maak er het volgende uit op:
- beide COVID-onderzoeken zijn afgerond
- de toplinedata zouden in H1 2021 gepubliceerd worden, maar dat is nog niet gebeurd
- Pharming voorziet eventuele fase 2-studies op basis van die toplinedata, maar daarover is nog geen duidelijkheid

En het bericht van september? Dat is gewoon een persbericht van Pharming van 14 september waarin staat dat de twee studies zijn afgerond. Staat op de website.


Vragen aan u: wat bedoelt u met ‘producent van de geneesmiddelen’? Ik heb altijd gedacht dat Pharming de producent is en Sanofi de downstream doet. En hoe komt u uit bij ‘10 jaar’?

Antw: Sanofi is een bedrijf met plm. 100.000 werknemers, die zowel produceert als vermarkt .(downstreamt). PHARMING werkt samen met een dochter van Safoni die PHARMING ook helpt met de productie. Dat laatste is in de komende tijd belangrijk voor de productie van RUCONEST, maar OOK als LENIOLISIB wordt goedgekeurd. De topline data (resultaten/bevindingen) volgen in de 1 e kwartaal 2022 volgens de verslaglegging van PHARMING van 29 okt. 2021.
Daarom hoeft de productie in OSS ook niet door te gaan, wordt later gemeld door PHARMING.
De licentie met SAFONI loopt m.i. nog tot 2026 (10 jaar na de start van de productie van RUCONEST als geneesmiddel tegen vooral acute Angio-oedeem) en is nu al vast verlengd met 5 jaar, nadat de samenwerking al 11 jaren goed was. (PHARMING kan dit m.i. begrijpelijk niet zelf naar buiten brengen op dat moment)
De resultaten Worden in het eerste kwartaal van 2022 verwacht volgens met verslag van de presentatie van 29 oktober 2021.
Als deze resultaten goed zijn, wat m.i. (80-20) te verwachten is vanwege de EMA goedkeuring voor onderzoek naar jongeren, dan kan een goedkeuringsverzoek worden ingediend, dat in het tweede kwartaal 2022 beantwoord zal worden volgens de EMA-procedures. Zie ook de website EMA: Activiteiten na aanwijzing wees | Europees Geneesmiddelenbureau (europa.eu)


Hier laat u twee zaken door elkaar lopen
- contract met Sanofi over productie/downstream Ruconest
- proces rond leniolisib: wat heeft dat volgens u met Sanofi te maken?


Vragen aan u: waarop baseert u dat er een gesprek met de EMA is geweest en hoe komt u vervolgens aan die termijn van 120 dagen? En hoe rijmt dit met het gegeven dat er nog geen resultaten zijn gepubliceerd en een goedkeuringsaanvraag is ingediend?

Antwoord: Op 10 november 2021 is e.e.a. in gesprek geweest volgens toelichting van de agenda van de EMA. (Zie de linken hierna)
Zie hierna beide linken: De EMA-goedkeuring van 6 januari 2022 is dan logischerwijs m.i. een gevolg van gesprekken tussen beoordelaars van de EMA en PHARMING.!
Link: Agenda - PDCO Agenda 9-12 November 2021 (europa.eu)
Activiteiten na aanwijzing wees | Europees Geneesmiddelenbureau (europa.eu) .


Dat er gedurende een beoordelingsproces van een PIP contact is tussen de aanvrager en beoordelaar is, is gebruikelijk. De relatie met de 120 dagen ontgaat me, hoewel ik op hoogte ben van het beoordelingsprocez. Kunt u me die nog iets preciezer uitleggen?

Vraag aan u: kunt u aan de hand van de cijfers uit de rapportages van Pharming hierover meer duidelijkheid geven? Waaruit blijkt groei van de markt, terwijl de omzet aantoonbaar afvlakt, de prijs per vial hoger wordt en er sprake is van toenemende concurrentie?

Antwoorden:
Onderstaande Citaat uit de toelichting op de kwartaalcijfers van het 3 e kwartaal 2021 (Zie wederom het verslag van de bijeenkomst van PHARMING op 29 oktober 2021).
De financiële hoogtepunten voor de eerste 9 maanden van 2021, en er is een ondertitel genaamd building a sustainable business, en dat weerspiegelt natuurlijk de inspanningen die we leveren om RUCONEST op dit moment als cashgenerator te hebben, maar ook om steeds meer te bouwen voor de toekomst. Dus dat is leniolisib voor de, laten we zeggen, middellange termijn en OTL-105 voor de langere termijn, naast onze andere interne productontwikkelingsinspanningen. We creëren dus een evenwichtiger portefeuille voor de toekomst. En dat zie je ook als ik de cijfers doorneem, onder andere in de operationele kosten.
Q3 liet een omzetstijging van 6% zien ten opzichte van Q2 dit jaar. En als we kijken naar de year-to-date cijfers, hebben we een daling van 4%. Dus wat we in feite zien in de verkoop is een aanhoudend herstel kwartaal-op-kwartaal in de omzet na de impact van COVID-19, vooral in Q1, op de Amerikaanse gezondheidszorgeconomie. En dat werd eerder ook al opgemerkt in onze eerdere financiële rapportages.
Tm het 3 e kwartaal 2021 bedroeg de omzet € 146 miljoen, volgens de kwartaalcijfers en toelichting op die kwartaalcijfers door PHARMING van 29 oktober 2021.
Volgens marketscreener (onderstaande link) bedragen de 4 e kwartaalcijfers van PHARMING € 49,7.
Dat zou een omzet betekenen van € 195,70.
PHARMING GROUP N.V.: Financiële gegevens voorspellingen Ramingen en verwachtingen | PHARM | MarketScreener: 2021 kwartaalcijfers


Veel tekst, interpretatie en hoop. Overigens, omzet is iets anders dan marktaandeel. Ik vroeg naar onderbouwing van uw stelling dat het marktaandeel van Ruconest groeit.
De omzet die u noemt is trouwens in dollars, niet in euro’s.

Zie in ‘vet’ mijn reactie op uw antwoorden op mijn vragen.
Een Oen Met Poen
3
quote:

ffwachten nog schreef op 17 januari 2022 23:41:

[...]
Die LT belegger ben je tegen wil en dank, zoals zovelen hier! Minimaal 90% had allang winst willen hebben en minimaal 80% heeft de ballen niet om met verlies te verkopen (een enkele vrouw uitgezonderd) Blijven vasthouden hoor en wel blijven plakken, trust en zucht...
Niet echt tegen wil en dank. Mijn GAK ligt iets onder de huidige koers. En in het ergste geval ben ik mijn geld kwijt, maar dan is er in ieder geval nuttig onderzoek voor gedaan en heeft het een aantal patiënten geholpen.

Maar ik denk oprecht dat ze langzaam de juiste weg op gaan. Voor een biotech bedrijf ziet het financiële plaatje er volgens mij nog prima uit.

Enige onzekerheid zit hem in de pijplijnontwikkelingen. Ze moeten natuurlijk stapje voor stapje weer verder komen voordat het patent op Ruconest vervalt en de concurrentie meer marktaandeel wint.. Maar ja, dat geldt voor elk bedrijf.
The passenger
5
quote:

Janssen&Janssen schreef op 17 januari 2022 23:42:

onderzoekje van 6 januari jongstleden

C1-esteraseremmer (CIE-INH) is een endogene remmer van het C1-eiwit van het complementsysteem en reguleert het kallikreïnesysteem en de stollingsroute [138] . CIE-INH is goedgekeurd voor de behandeling van erfelijk angio-oedeem en kan NETs-gemedieerde ALI verminderen [139] . Bovendien blokkeert CIE-INH de vorming van histonen, NETosis en NET's, waardoor het risico op ALI/ARDS wordt verminderd [140] . Thomson en zijn collega's meldden dat SARS-CoV-2-infectie verband houdt met een tekort aan CIE-INH, en een snelle verbetering van Covid-19 wordt waargenomen na behandeling met CIE-INH [141]. Er wacht echter een lopend klinisch onderzoek bij gehospitaliseerde Covid-19-patiënten om het klinische voordeel van conestat alfa (CIE-INH) bij de behandeling en preventie van SARS-CoV-2-infectie [142] te observeren . De Braziliaanse klinische proef begon in mei 2020 en zal naar verwachting in april 2021 worden afgerond, met behulp van CIE-INH en icatibant (bradykinineremmer) om Covid-19 te behandelen [142] . Recombinant CIE-INH zou dus een mogelijke therapie kunnen zijn bij de behandeling van patiënten met ernstige Covid-19.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC...
Gouden artikel, mocht idd een directe relatie tussen rhC1inh met remming / onderdrukking NET-productie aangetoond kunnen worden, en niet indirect via de notoire complementcasdade, aangezien C3inh / C5inh, welke dan in principe ook zouden volstaan, dan pas begint te meerwaarde van rhC1inh echt onomstotelijk aangetoond te worden, met een WHO-goedkeuring op de loer…

Het lukt me niet het hele artikel te doorgronden, ook begrijp ik sowieso de directe relatie zoals hier in het artikel wordt gesuggereerd na deze even vluchtig te hebben bekeken, met NET’s / histonen, ivm cascade nog niet helemaal.

Wellicht komt het aangezien ik te visueel ben ingesteld, ik zie het namelijk nog niet voor mij, maar mijn intuïtie zegt dat hier wel de gouden sleutel verborgen zit om de meerwaarde van Ruconest richting de markt te unleashen…

Mocht het onverhoopt wel het geval zijn, vallen alle onderzoeksresultaten imo op hun plaats, in die zin dat zij dan verklaarbaar zijn.

En mocht de markt dit oppakken, voorzie ik dat de profetieën over het koersverloop van dit aandeel van ziener Declan bewaarheid worden, and beyond…

Salut
Drieklezoor
5
Janssen & Janssen geeft technisch een waardevolle uitleg over de mogelijkheden van Ruconest, ben daar onder de indruk van.Laten we hopen dat hij /zij gelijk krijgt.
TonR
2
quote:

fanaat schreef op 17 januari 2022 17:33:

Wat een prutswerk het afgelopen jaar met de koers ............. en............. ,
Jou?
[verwijderd]
0
quote:

Drieklezoor schreef op 18 januari 2022 07:05:

Janssen & Janssen geeft technisch een waardevolle uitleg over de mogelijkheden van Ruconest, ben daar onder de indruk van.Laten we hopen dat hij /zij gelijk krijgt.
alle nieuwe covid toverdrankjes worden zga meteen goed gekeurd ook al is het prut
misschien heeft Symen mazzel
[verwijderd]
4
Tijd om te gaan snuffelen aan de €0.90.

Uptrend valt toch niet meer tegen te houden, dus mag ook vandaag al op de borden komen hoor.

roon
5
quote:

Crashdummy schreef op 18 januari 2022 07:45:

Tijd om te gaan snuffelen aan de €0.90.

Uptrend valt toch niet meer tegen te houden, dus mag ook vandaag al op de borden komen hoor.

Hopelijk houd de beurs zich redelijk en kunnen we door met de koers want deze frutkoers is en blijft belachelijk.Maar ik ben al wel blij dat de koers niet meer 68 cent is.Eenmaal over de 1 euro zal ik een zucht van verlichting hebben.En dan gaan we echt beginnen met de schade in halen die we hebben moeten mee maken,vorig jaar.Het wordt weer tijd dat ik op een feestje kan zeggen,ik heb pharming gekocht.
Gforce
2
quote:

Een Oen Met Poen schreef op 18 januari 2022 01:28:

[...]
Niet echt tegen wil en dank. Mijn GAK ligt iets onder de huidige koers. En in het ergste geval ben ik mijn geld kwijt, maar dan is er in ieder geval nuttig onderzoek voor gedaan en heeft het een aantal patiënten geholpen.

Maar ik denk oprecht dat ze langzaam de juiste weg op gaan. Voor een biotech bedrijf ziet het financiële plaatje er volgens mij nog prima uit.

Enige onzekerheid zit hem in de pijplijnontwikkelingen. Ze moeten natuurlijk stapje voor stapje weer verder komen voordat het patent op Ruconest vervalt en de concurrentie meer marktaandeel wint.. Maar ja, dat geldt voor elk bedrijf.
Leuk om eens een post te lezen die ook over het echte werk van Pharming gaat. Als LT belegger is het toch ook belangrijk om je geld te steken in bedrijven waar je achter kan staan.
BassieNL
0
quote:

Gforce schreef op 18 januari 2022 08:38:

[...]

Leuk om eens een post te lezen die ook over het echte werk van Pharming gaat. Als LT belegger is het toch ook belangrijk om je geld te steken in bedrijven waar je achter kan staan.
Wat ben je dan over het echte werk van Pharming gelezen in dit stuk research?
[verwijderd]
3
quote:

G. Hendriks schreef op 18 januari 2022 00:59:

[...]

Zie in ‘vet’ mijn reactie op uw antwoorden op mijn vragen.
Beste G Hendriks,
Fijn dat u de verslaglegging van de presentatie van 39 oktober 2021 heeft gelezen. Daar heeft u veel antwoorden gekregen op uw vragen.

Verbaast mij dat u niet de link legt, door de verlenging van het contract met Sanofi met vijf jaar, het contract weer 10 jaar is gekomen. Als Leniolisib wordt goedgekeurd (80-20) dan heeft PHARMING, dat nu al goed geregeld. Voordat Sanofi de prijs gaat verhogen als Leniolisib wordt goedgekeurd.

Als de aantallen en verkopen lees omzet toeneemt neemt automatisch het marktaandeel toe. Er zijn in 2021 meerdere afzetgebied voor Ruconest bijgekomen.Toch!

Vervolgens is het toch juist goed, dat zowel in Amerika als in Europa de verkoop van Ruconet toeneemt.
Daar mogen we blij mee zijn als aandeelhouders.

Bovendien lijkt het er op, blijkt ook uit andere posters van Forumleden, dat Ruconest waarschijnlijk ook, misschien met kleine aanpassingen, ook voor andere aandoeningen een goed geneesmiddel kan zijn. Met wat aanpassingen is er misschien weer een nieuw geneesmiddel ontdekt goed voor een nieuwe licentie!

M.i. alle redenen om gepast positief over het aandeel PHARMING te denken in 2022.
Dat zult u met mij eens zijn neem ik aan?

Wat daarvoor heeft gespeeld is geweest. ( Dat hoort bij verlies/rouwverwerking). Ik lees op het Forum dat sommigen hier erg veel moeite mee hebben.

Nu naar de toekomst kijken.

M.i. zou € 0 90 deze week haalbaar moeten zijn gezien de cijfers en outlook voor de komende tijd. Toch!

[verwijderd]
6
quote:

fanaat schreef op 17 januari 2022 23:50:

covid wordt niets en wat blijft dan over om een koers te triggeren. Weinig tot helemaal niets

Zo dat ben je weer mooi kwijt en wat een zinloos werk toch allemaal

De rest van de dag mag je nu uitrusten daarna buiten spelen.
[verwijderd]
0
De eerste koopjesjagers hebben weer voor een koopje van €0,825 een klein aantal aandelen Pharming kunnen kopen

Neem aan dat het vandaag behoorlijk omhoog kan gaan gezien de goede outlook. .
BassieNL
1
Wat pas echt van belang is voor de aandeelhouders van Pharming?

Dat Pharming zich in het prijsbeleid voor het weesgeneesmiddel leniolisib zich niks aantrekt van de maatschappelijke discussie en de ontwikkelkosten, maar zich sterk maakt voor prijsmaximalisatie.
L.Cheney
0
Ik zou zelf graag een uitbreiding zien van de leniolisib deal met Novartis: ook de rechten hiervoor voor (eventuele) andere toekomstige indicaties.
5.781 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 ... 286 287 288 289 290 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,881
Verschil +0,013 (+1,50%)
Hoog 0,889
Laag 0,869
Volume 8.926.686
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront