BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM februari 2022

1.192 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 54 55 56 57 58 59 60 » | Laatste
NoMoneyman
0
BAM heeft in 2021 de noodzakelijke afschrijvingen genomen om in 2022 hun nieuwe strategie, meteen te laten renderen, dus er is maar kwartaal nodig om BAM in een heel ander daglicht te zetten, onderliggend gaat het vrijwel zeker heel hard de goede kant op en dat gaan we bij de resultaten van Q1 duidelijk zien, denk dat er sinds lange tijd bij BAM nu ook verschillende meevallers gaan komen.
NoMoneyman
1
We gaan met BAM een topjaar tegemoet, helaas heeft men eind 2021 een afschrijving nog van 82 miljoen moeten doen, maar de marge van 3,9 is al ruim beter dan verwacht èèn kwartaal en BAM is boven Jan, let maar eens op !!!
HenkdeV
0
Mooie dag vandaag voor de koers van BAM, maar op weekbasis ruim 10% gedaald.
Maar er gebeuren op dit moment ergere dingen in de wereld dan wat verlies op aandelen.
Zwijnash
0
quote:

Zwijnash schreef op 24 februari 2022 20:55:

Zo te zien morgen een herstel dag, doe maar dan + 10% om een beetje in te halen!
Geen 10% maar 5% is ook een prima dag.
JVDP
0
quote:

glam schreef op 25 februari 2022 17:40:

hectische week
Ja, het lijkt wel net of er ergens een oorlog gaande is.
JVDP
5
quote:

Jvdpee schreef op 25 februari 2022 17:49:

[...]

Ja, het lijkt wel net of er ergens een oorlog gaande is.
Voor de goede orde; dit is uiteraard een beetje cynisch bedoeld, al mijn sympathie en empathie gaat uit naar het Oekraïense volk, wat een leed moeten die mensen doorstaan.
Parlementariër
0
quote:

Jvdpee schreef op 26 februari 2022 01:26:

[...]

Voor de goede orde; dit is uiteraard een beetje cynisch bedoeld, al mijn sympathie en empathie gaat uit naar het Oekraïense volk, wat een leed moeten die mensen doorstaan.
Het was een dijenkletser.
JVDP
1
quote:

Parlementariër schreef op 26 februari 2022 10:43:

[...]

Het was een dijenkletser.

Goed lezen wat ik schrijf: het was absoluut niet grappig bedoeld.
HenkdeV
1
quote:

Jvdpee schreef op 26 februari 2022 11:04:

[...]

Goed lezen wat ik schrijf: het was absoluut niet grappig bedoeld.
Geen normaal mens op dit forum zal daar aan twijfelen.
innicksname
1
quote:

Jvdpee schreef op 26 februari 2022 11:04:

[...]

Goed lezen wat ik schrijf: het was absoluut niet grappig bedoeld.
Was voor mij wel helder hoor. No worries.
tenore
0
quote:

HansKazan schreef op 28 februari 2022 10:03:

Ze bouwen niet in oekraine toch? We zijn al een euro gedaald...
Je zou het inderdaad denken.

:-)

Deze ridicule koersdaling heeft mij er in ieder geval toe gebracht op dit koersniveau uit te breiden; ondanks wat Poetin nu wel of niet van plan is.

Dit gaat voor de Russen, wel of niet zonder Poetin, immers heel slecht aflopen en dan zul je de koersen zien: in een streep naar boven.
tenore
0
Als je de berichtgeving moet geloven:

Zelensky niet bij vredesonderhandelingen. Poetin wel. Sterke zet van Zelensky.

Poetin in hemd.

Roebel 23% onderuit.

EU wil Oekraine in EU opnemen.

Druk op Rusland wordt al meer opgevoerd.

Wordt buigen of barsten voor Poetin.
cash is king
0
quote:

Maria Geertruida schreef op 24 februari 2022 21:31:

[...]
Goed, dat gaan we morgen zien, maar ik ben een beetje bezorgd over de regie omtrent deze crisis/oorlog en de uitwerking daarvan op met name de grondstoffen prijzen. Vooralsnog had Poetin die (regie) stevig in handen, maar hij heeft zijn troefkaart nu uitgespeeld en nu is de EU + VS + UK + NAVO aan zet. En die laten deze mogelijkheid om Poetin + entourage - en in het kielzog daarvan de gehele Russische bevolking - economisch te vernietigen, anders kan ik het niet zien, niet ontgaan.
Men zocht een stok om een hond te slaan, kon die eerst niet vinden, maar heeft het geluk dat de hond de stok zelf kwam brengen en nu wordt de hond dus geslagen; stomme hond. En gezien de grote woorden die men bezigt over sanctiepakketten en de gretigheid waarmee men elkaar wil overtreffen in hoeveel pijn de sancties wel niet gaan aanbrengen, ben ik bang dat de hond eerst halfdood moet zijn, voordat men ophoudt met slaan.
De ellende voor het Russische volk is niet te overzien. Gelukkig zijn die wel gewend aan lijden. Door de eeuwen heen doen zij niets anders. Maar ja, een volk krijgt de leider(s) die het verdient, zegt men. Dus ze moeten dan ook niet zeuren, toch?

Het lijden is uiteraard voor het Oekraïense volk ook niet te overzien, maar blijkbaar ziet Poetin inmiddels in, dat hij heel misschien die militaire operatie in Oekraïne nog wel met iets van een resultaat kan afsluiten. De staatsmedia verzinnen wel een list. Maar dat betekent dan nog niet, dat er meteen een einde aan die sancties komt.
Het lijkt er sterk op, dat men door een grote mate van eensgezindheid onder de EU-landen + de VS + de UK + Japan en Zuid-Korea en doordat China zich afzijdig probeert te houden, Poetin en consorten economisch en financieel klem heeft gezet. En Poetin weet dat inmiddels ook. De vraag is nu hoe hij zich hieruit denkt te gaan redden. Dreigen met kernwapens helpt alleen tegen een mogelijk militair ingrijpen van de NAVO. Iets wat Poetin voor mogelijk houdt, maar waar wij ons niets bij kunnen voorstellen. Maar wie dichter bij de waarheid zit, zullen we wel nooit te weten komen.
Kernwapens, of de dreigen daarmee, helpen niet tegen economische sancties. De economische vernietiging van Rusland is begonnen. Wanneer men de val van de roebel i.c.m. de bevriezing van zowat alle (buitenlandse) tegoeden in dollars en euro's niet kan stoppen met onder meer draconische renteverhogingen, dan is het einde verhaal. Voor de gewone Rus in de straat, die straks weer tegen lege schappen in de winkels aankijkt en die met zijn net gepinde roebels helaas niets meer kan kopen, voor de oligarchen die niet meer bij hun geld kunnen komen en uiteindelijk ook voor Poetin zelf.

Wordt vervolgd.....
1.192 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 54 55 56 57 58 59 60 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:25
Koers 3,820
Verschil -0,002 (-0,05%)
Hoog 3,868
Laag 3,782
Volume 478.466
Volume gemiddeld 1.427.161
Volume gisteren 943.988

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront