Unibail-Rodamco « Terug naar discussie overzicht

Unibail-Rodamco-Westfield 2022, het jaar van de comeback?

3.912 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 192 193 194 195 196 » | Laatste
HCohen
1
quote:

Branco P schreef op 15 maart 2022 12:18:

Als ik het goed begrijp was San Fernando Valley geen operationeel winkelcentrum meer? Dan kan ik zo'n grote afwijking nog enigszins begrijpen. Dat is namelijk lastiger te waarderen. De taak van een taxateur is het bepalen van de marktwaarde en dat komt neer op de prijs die de meest bereidwillige koper bereid is te betalen in een transparante markt zonder dwang, obstructies of beperkingen. Als een taxateur reeds goedgekeurde plannen bewust niet mee zou nemen in zijn beoordeling/waardering, dan zou hij dus een grote fout maken. Dat zal hier dus zeker niet aan de hand zijn geweest.
Hij heeft de plannen wel meegenomen meen ik zo, echter wist a) dat URW had besloten het plan niet uit te voeren en b)schatte kennelijk(terecht als je de details en voorgeschiedenis kent van het project) de kans te klein in om een koper/ontwikkelaar te vinden welke het plan zou (kunnen) uitvoeren en heeft daarom hoogstwaarschijnlijk besloten om de meerwaarde na/ van ontwikkeling niet mee te nemen in de waardering. Het is dat of je moet vinden dat een afwijking van 60% bij een waardering van een niet operationeel centrum door een taxateur begrijpelijk is.
tradersonly
1
Wat een vreemde beweging opeens. Van +2 in no time naar onveranderd/kleine min. Indices ook
HCohen
4
Advies van ABN AMRO - ODDO BHF over Unibail-Rodamco-Westfield
15 maart 2022, "market outperform" voor Unibail Rodamco Westfield met koersdoel 85,00 EUR

www.easybourse.com/international/news...
Oddo BHF, dat zijn 'outperformance'-rating en een koersdoel van 85 euro op het aandeel herbevestigt, na de verkoop door de groep van de site van de voormalige Mall Promenade, in Los Angeles, met een premie van 60% ten opzichte van de laatste taxatie.

De analist is van mening dat deze verkoop zichtbaarheid geeft aan URW om haar exitplan uit de Verenigde Staten te bereiken en "illustreert haar vermogen om Amerikaanse regionale winkelcentra mogelijk met een premie te verkopen om de schuldafbouwinspanningen van het bedrijf te ondersteunen". Volgens de analist die verantwoordelijk is voor het dossier, "is het de vermindering van de financiële blootstelling / gedeeltelijke of volledige verkoop van de portefeuille van Amerikaanse vlaggenschipactiva die de belangrijkste katalysator vormt op het URW-aandeel".
HCohen
1
Prognose US markt 2022

Retail sales will grow this year, but at a slower rate than in 2021, major trade group says
PUBLISHED TUE, MAR 15 2022
www.cnbc.com/2022/03/15/retail-sales-...

Retail sales are expected to grow between 6% and 8% in 2022
, as consumers spend more on services instead of goods and cope with inflation, the National Retail Federation said on Tuesday.
That annual forecast represents a slower pace of growth for retailers than 2021, but it’s higher than the pre-pandemic growth rate.

The trade group delivered its outlook as inflation and the Russian invasion of Ukraine send food and gas prices higher and raise questions about whether shoppers will pull back on spending

Retail sales in the U.S. are expected to grow between 6% and 8% this year, as Americans shift more of their spending to restaurants and trips and cope with sticker shock at the grocery store and gas station, the National Retail Federation said on Tuesday.

That would total between $4.86 trillion and $4.95 trillion in retail sales, the trade group said, with some of the sales gains coming from inflation-fueled prices. Those sales numbers exclude automobile dealers, gas and restaurants.

“Consumers do want to spend and do have the ability to spend, but we expect there will be a shift back to services from goods,” the group’s chief economist Jack Kleinhenz said at NRF’s virtual event.
HCohen
0

BENOEMING: SLIM KELLER TREEDT TOE TOT DE UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD GROUP ALS NIEUWE DIRECTEUR VAN HET WINKELCENTRUM TOISON D'OR IN DIJON
DIJON: Slim Keller is de nieuwe directeur van het winkelcentrum Toison d'Or
www.urw.com/en/website~o~content/asse...
www.infos-dijon.com/news/vie-locale/v...
De nieuwe directeur komt uit het winkelcentrum Côté Seine, gelegen in de Val-d'Oise.

Slim Keller studeerde af met een Master's degree in Business Management aan de Universiteit van Aix-Marseille en begon zijn carrière in 2013 bij het Majestic-evenementenbureau in Lyon. Hij bekleedde verschillende verantwoordelijke functies (management, klantenportfoliobeheer) voordat hij in 2017 Marketing en Sales Director Frankrijk werd. Vervolgens was hij verantwoordelijk voor de operationele en strategische marketingaspecten voor verschillende winkelcentra. en heeft als missie het transversale management en de commerciële ontwikkeling van het agentschap. Na 2 jaar ervaring in de wereld van HR en Business management consulting, trad Slim Keller in 2019 toe tot de Wereldhave groep en werd directeur van het Centrum Commerciële Côté Seine (95) waar hij in het bijzonder deelneemt aan de ontwikkeling van het imago en de aantrekkelijkheid van het centrum.

Als directeur van het winkelcentrum Toison d'Or en met zijn veelzijdige ervaring in heel Frankrijk, zal Slim Keller de missie hebben om de aantrekkelijkheid van het centrum te ontwikkelen als een drijvende kracht voor de economische, ecologische en sociale dynamiek van de regio Bourgogne-Franche-Comté.

Om aan de nieuwe verwachtingen van de consument te voldoen, wil hij graag een plek bieden om samen te wonen en een unieke bestemming voor de inwoners van Dijon. Digitalisering, animaties en het nastreven van een aanpak die solidariteit, duurzaamheid en openheid combineert, vormen dus de kern van de strategische actieassen.

"De richting van Toison d'Or is voor mij een geweldige kans om de invloed te versnellen van een centrum dat al een sterke territoriale ankerplaats heeft, voorbij Dijon en de regio, en dat een echte bestemming voor bezoekers belichaamt. Samen met het hele team willen we ons echt inzetten om deze ambitie te accentueren en nieuwe winkelervaringen aan bezoekers aan te bieden, onze handelaars te ondersteunen en ervoor te zorgen dat we onze status als regionale referentie consolideren", zegt Slim Keller, directeur van het winkelcentrum Toison d'Or.
AVM (Altijd Verkeerde Moment)
5
quote:

roel schreef op 15 maart 2022 09:40:

Mooi toch dat het boven de boekwaarde verkocht wordt, hiervoor was er ook al een verkoop boven de boekwaarde en dat terwijl de boerswaarde maar de helft van de getaxeerde waarde is.
Inderdaad, het is een teken dat de ingezette strategie (ook midden in een volgende crisis) gevolgd wordt en langzaam aan de eerste succesvolle vruchten begint af te werpen.

Dat een boekhouder het vastgoed een beetje prudent waardeert is ook volstrekt logisch. Wat is een "fair value" in een grillige pandemie met onvoorspelbare gevolgen? Dan heb ik liever een boekhouder die wat voorzichtigere assumpties in zijn waarderingsmodelletje stopt, dan iemand die een best case scenario verzint met aannames die gedurende een paar maanden wel allemaal door de brandende hoepels moeten weten te springen...

Voor ons als LONG-aandeelhouders is het alleen maar voordelig als de boekhouders URW niet te rijk rekenen: dan is de kans groter dat er nog meer van dit soort meevallers gaan komen, en dus ook een verdere succesvolle implementatie van de herstructurering. Van mij hoeft de koers niet NU omhoog: als de balans, dus het bedrijf, maar gezond wordt gemaakt, dan volgt de koers op termijn vanzelf wel.

Dan is er nog een derde visie: balans wel gezond, maar dan ten koste van de zittende aandeelhouders en ten gunste van de bonussen van het bestuur en enkele grootbanken die een emissie mogen begeleiden. Gelukkig ligt dit schandalige idee al een tijdje te rotten onder een hele laag oud vuil op de stortplaats van de grote mislukkingen in 2020.
HCohen
1
Hoogste tijd, onderstaand initiatief lijkt me positief voor Westfield San Francisco Centre
www.urw.com/en/website~o~content/asse...

As SF Lures Workers Back to Downtown, Mayor Breed Offers Helpful Advice: ‘Take the Pajamas Off’
sfstandard.com/business/sf-office-wor...
Published Mar. 14, 2022

Mayor London Breed on Monday announced a week of events at the end of March that are designed to lure office workers back to San Francisco’s struggling downtown core.

“It’s time to take the pajamas off, or if you put on Covid pounds, go downtown and buy some new pants,” she said at a press conference held at Salesforce Park.

The event series, dubbed “Bloom SF,” will run from Sunday, March 27 to Saturday, April 2, and it will be centered around downtown core attractions like the Ferry Building, Salesforce Plaza, Union Square and Westfield mall. Programming will include a wine walk, outdoor fitness, roller skating, a silent disco and art installations.

Breed lauded San Francisco’s efforts early in Covid to shut down the city, saying the shelter-in-place saved countless lives. But now with an 83% vaccination rate, she said, it’s time for the city to get its groove back.

Breed has been working with business leaders and the San Francisco Chamber of Commerce in recent weeks to bring workers back downtown as the Omicron wave has subsided.

In coordination with the Welcome Back to SF initiative, Mayor London N. Breed joined elected and City officials, the Transbay Joint Powers Authority, cast members from the 7 Fingers Production DEAR SF, and business leaders to officially announce “Bloom SF,” a week-long series of events welcoming employees back to Downtown on March 14, 2022. | Anna Tong
Bloom SF is being coordinated with “Welcome Back to SF,” which involved city and county employees returning to the office in a mix of schedules starting last week. The mayor secured pledges from a number of major employers to bring employees back to in-office work in March, including Salesforce, Gap Inc., Visa, Wells Fargo and Blackrock. Full numbers on employees resuming in-office work were not released.

San Francisco workers’ return to offices has lagged behind peer cities like New York, Los Angeles and Austin, according to the Back to Work barometer from access card company Kastle Systems. Only 29.4% of San Francisco’s workers had returned to the office during the week of March 10.

Downtown’s slow recovery has led to a number of downstream economic effects, said Ted Egan, the city’s chief economist. The fallout included less spending from office workers to support businesses downtown, as well as the operations to run and equip downtown offices.

City Hall
Board of Supes in 3 Mins: Tenderloin Emergency, Group Housing, Parklets
But some signals of recovery have started to emerge. Total BART ridership for January sat at 2.19 million people—more than double the 1.05 million riders the prior year. Still, even the newer numbers are a fraction of the more than 9 million people who rode the system monthly pre-pandemic.

Denise Tran, founder of the restaurant Bun Mee, pleaded with businesses to bring back workers during Monday’s press conference.

“It’s been a difficult time for us,” she said. “The small businesses desperately need folks to come back to work. My little sandwich shop relies on catering and office business and office lunches.”
[verwijderd]
4
Hallo iedereen,

Naar aanleiding van het volgende
"Boskalis-bod te laag: IEX voert actie"

Heb ik besloten uit IEX te stappen.

Dank aan iedereen waarvan ik bijgeleerd heb en het gaat jullie goed....
DeZwarteRidder
1
quote:

[verwijderd schreef:

id=14094067 date=202203161502]
Hallo iedereen,

Naar aanleiding van het volgende
"Boskalis-bod te laag: IEX voert actie"

Heb ik besloten uit IEX te stappen.

Dank aan iedereen waarvan ik bijgeleerd heb en het gaat jullie goed....
Wat een nonsens.....!!!
HCohen
0
quote:

PhilipBe schreef op 16 maart 2022 15:02:

Hallo iedereen,

Naar aanleiding van het volgende
"Boskalis-bod te laag: IEX voert actie"

Heb ik besloten uit IEX te stappen.

Dank aan iedereen waarvan ik bijgeleerd heb en het gaat jullie goed....
@PhilipBe
Ik heb gelezen in jouw commentaren onder het betreffende redactioneel artikel waarom je je niet kunt vinden in de Iex actie.
Ik heb begrip voor je beslissing al deel ik je standpunt niet.

Dank aan jou voor je eerdere imput en betrokkenheid bij het URW-subforum!
Mocht je je besluit herzien, dan ben je/ blijf je uiteraard zeer welkom op ''ons forum'' !!

In de tussentijd wens ik je het allerbeste toe beste Philip!!!

Met hartelijke groet,
HCohen
HCohen
0
US retail sales feb iets minder dan verwacht, maar opwaartse correctie voor jan(in januari stegen de verkopen met 4,9 procent, waar eerder een plus van 3,8 procent) en online deed het slechter dan fysiek in feb(nonstore sales down 3.7%)

Retail sales come up short in February as inflation slows consumer spending
www.cnbc.com/2022/03/16/retail-sales-...
PUBLISHED WED, MAR 16 2022
Retail sales rose 0.3% in February, below the 0.4% estimate as inflation seemed to impact consumer spending.
Excluding autos, sales were up just 0.2%, well below the expected 0.9%.
Online spending pulled back sharply, while sales totals for gasoline soared as prices jumped higher.

Retail sales grow 0.3% in February, slightly below 0.4% estimate
Consumers continued to spend in February though at a slower pace than expected, according to a Commerce Department report Wednesday.

Advance retail sales grew 0.3% for the month, slightly below the 0.4% Dow Jones estimate. Stripping out autos, sales were up 0.2%, well below expectations for a 0.9% increase and indicative that after a rapid pace to start the year, consumers were slowing down.

The spending numbers were well below the rise in prices, which increased 0.8% in February, according to Labor Department data released last week. Retail spending numbers are not adjusted for inflation.

The biggest dent in February’s numbers came in online shopping, with nonstore sales down 3.7%.

One bright spot in the data released Wednesday is that January spending was revised up to an increase of 4.9%, a blistering pace that was even stronger than the initial estimate of 3.8%.

The two-month numbers “suggest that real consumption growth remains reasonably solid” though some headwinds are beginning to show, particularly from expected interest rate increases coming from the Federal Reserve, said Andrew Hunter, senior U.S. economist at Capital Economics.

“With real disposable incomes having already been falling since mid-2021, as earlier fiscal support was withdrawn, and the more general surge in prices took its toll, real consumption growth still looks likely to slow over the coming months, particularly when the personal savings rate is already below its pre-pandemic level,” Hunter wrote. “It also may not be long before Fed tightening starts to hit spending on big-ticket durables.”

Consumers, however, remain flush with cash, finishing 2021 with $1.4 trillion in savings though the personal savings rate, most recently at 6.4%, has been coming down steadily during the Covid pandemic era.

Demand has been extraordinary for goods over services, and supply has struggled to keep up. That has fueled inflation running at a 7.9% rate on a 12-month basis, the fastest pace in more than 40 years.

On a year-over-year basis, retail spending was up 17.6%, the Commerce Department said.

The meteoric surge in gas prices has pushed that number to a large degree, with sales at gasoline stations up 5.3% in February and 36.4% from a year ago. Prices at the pump rose about 7% in February alone, according to the Energy Information Administration.

Bar and restaurant sales also showed strong gains for the month, up 2.5% and good for a 33% year-over-year increase. Health and personal-care stores saw a 1.8% decline while furniture stores were off 1% and motor vehicle and parts dealers rose 0.8%.
HCohen
0
15 mrt: Kintbury Capital meldt een shortpositie in Unibail van 0.5% (laatst bekende positie: 0.46%)
AVM (Altijd Verkeerde Moment)
1
quote:

HCohen schreef op 16 maart 2022 15:21:

[...]

@PhilipBe
Ik heb gelezen in jouw commentaren onder het betreffende redactioneel artikel waarom je je niet kunt vinden in de Iex actie.
Ik heb begrip voor je beslissing al deel ik je standpunt niet.

Dank aan jou voor je eerdere imput en betrokkenheid bij het URW-subforum!
Mocht je je besluit herzien, dan ben je/ blijf je uiteraard zeer welkom op ''ons forum'' !!

In de tussentijd wens ik je het allerbeste toe beste Philip!!!

Met hartelijke groet,
HCohen

@HCohen: dankzij jouw post weet ik nu om wie het gaat, want in de originele post staat nu [verwijderd]

@PhilipBe: hopelijk lees je dit, maar ik vind het echt oprecht jammer dat je ons verlaat/hebt verlaten (of door IEX bent verwijderd?)
Ik heb je bijdragen altijd graag mogen lezen, al ken ik die niet uit mijn hoofd, maar het feit dat ik bij het zien van jouw "naam" een goed gevoel krijg, zegt mij genoeg. Namen vallen me op dit forum eigenlijk niet op, tenzij heel negatief of heel positief: en ik weet 100% zeker dat je niet tot die paar (2-3) negatieve behoorde ;-)
Verder heb ik het artikel gelezen wat de aanleiding voor jouw vertrek lijkt te zijn.
Eerlijk gezegd weet ik niet goed wat ik ervan moet vinden, maar het zet me wel aan het denken.
Wat zou ik als kleine aandeelhouder (van bijvoorbeeld URW) ervan vinden als er een overnamebod zou worden gedaan op URW op huidige koers+50%. Dat zou dan ca $100 zijn. Het is een stuk lager dan de top, maar wel een instantane winst van 50%. De ene aandeelhouder is hier blij mee, pakt de winst en is weg. De ander is er niet zo blij mee, ziet potentie op meer verdampen, maar voelt zich in de hoek gedrukt (je wil niet blijven en uitgerookt worden). Voor die laatste groep neemt IEX het op.
Ik probeer je dan te begrijpen, waarom dat een reden is om hier op tegen te zijn
1) Ik wil als aandeelhouder URW dat het bod gewoon doorgaat
2) Ik ben aandeelhouder van de overnemende partij en wil dat de prijs niet verder wordt verhoogd ten koste van mijn aandeel
3) Ik vind het niet de taak van IEX

Ad1) dat zal het niet zijn, want bod gaat toch wel door en als het tegen een hogere prijs kan, dan is dat mooi meegenomen
Ad2) hmmm... dan zou ik wel heel veel belang in de aankopende partij moeten hebben, voordat ik dit erg genoeg vind
Ad3) hier moet ik over nadenken: misschien is dit wel in samenhang met 2) deze actie leidt tot een voordeel voor de ene groep aandeelhouders en tot een nadeel voor de andere groep. Vanuit dat oogpunt zou je zeggen "niet doen IEX", maar is dat erg genoeg om afscheid te nemen... I don't know.

Ik had graag gewild dat je misschien in dit draadje je gedachten met ons had gedeeld. Dan had ik daar wat meer van kunnen weten en zodoende ook leren (en mijn eigen mening erover kunnen vormgeven). Nu voel ik vooral een gemis en een gat wat gevuld wordt door een vraagteken. Hopelijk keer je terug als PhilipBe2 en praat je mij/ons nog eens bij over wat we allemaal niet weten, maar voor jou wel belangrijk genoeg is om afscheid te nemen. Soms is een weekendje laten rusten al voldoende om de zaken in het perspectief te zien en kleiner te maken. Of andersom: misschien is het principe waar jij voor staat wel belangrijk genoeg om nog eens helder uit te leggen voor mensen zoals ik die gewoon onbewust onbekwaam(*) zijn, en dat geeft geen goed gevoel...

(*) Onbewust onbekwaam is de laagste vorm van bekwaamheid: daar heb je hele busladingen vol van, mensen die van alles denken te weten en de grootst mogelijke onzin uitkramen, ergens geen aandacht aan besteden omdat ze het niet begrijpen (waardoor er iets ergs gebeurd), of erger: de meest vreselijke dingen doen, terwijl ze denken dat ze goed bezig zijn.
Daarna volgt bewust onbekwaam: deze mensen houden rekening met hun eigen onkunde en proberen de schade daardoor te minimaliseren.
Een treedje hoger komt bewust bekwaam: dat zijn mensen die na oefening en nadenken in staat zijn om het juiste te zeggen/doen etc.
En tenslotte volgt de allerhoogste vorm: Onbewust Bekwaam (hier hoort een aura omheen met trompetgeschal)
Het is zoals intuïtie en natuurlijk talent: mensen die uit zichzelf zomaar het juiste zeggen, voelen, doen of kunnen zonder dat ze daar moeite voor hoeven te doen. Beter dan dat kan niet.
ebace
0
Ik snap het helemaal en geef je groot gelijk Philip. Een informatief forum mag partijdig zijn in de vorm van verslaglegging. We hebben allemaal een mening. Maar om zieltjes te winnen voor (misschien) druk uit te kunnen oefenen op een bod van een beursgenoteerd bedrijf? Nee, slechte zaak. Wat denkt men hiermee te bereiken? (meer BOKA aandeelhouders hier dan HAL? dat resulteert in meer leden? Geen idee).
Als aandeelhouder weet je wat voor invloed je hebt. Indien je dit niet zint verkoop ze of koop er meer.
konijnenmelkertbaan
1
quote:

[verwijderd schreef:

id=14094067 date=202203161502]
Hallo iedereen,

Naar aanleiding van het volgende
"Boskalis-bod te laag: IEX voert actie"

Heb ik besloten uit IEX te stappen.

Dank aan iedereen waarvan ik bijgeleerd heb en het gaat jullie goed....
Haha, vluchten als je ergens niet mee eens bent
HCohen
1
Mooi initiatief en goede PR

Westfield Partners with Sing for Hope to Bring One-of-a-Kind Piano to Oculus
patch.com/new-york/new-york-city/cale...
ljartlife.com/
Thu, Mar 17, 2022 at 9:00 AM

Westfield World Trade Center partners with Sing for Hope to bring Lance Johnson designed Piano to the Oculus

Westfield World Trade Center announced today that Sing for Hope will display a piano painted by local artist Lance Johnson in the Oculus. As part of the global Sing for Hope Pianos community initiative, the uniquely colorful piano, titled “Evolve” will be available for anyone and everyone to play, listen, interact with, and enjoy, from March 17 to March 27. At the conclusion of the piano’s public residency, it will be moved to a permanent home in a New York City school or community-based organization, where it will inspire lives for years to come.

In addition to the piano being open for the public to play, there will also be free and professional musical performances over the two weekends of its residency. Piano Soloist, Amir Farid, winner of the 2006 Australian National Piano Award, performs on March 19 and 26 from noon to 2:00 pm. The Sing for Hope Quintet will present performances of piano, violin, viola, and cello on March 20 and 27 from noon to 2:00 pm.

The Sing for Hope Pianos program began in New York City in 2010. Today, it is one of the world’s largest annually recurring public arts programs, with more than 570 one-of-a-kind piano artworks in public spaces spanning from The Bronx to Beirut, and from Aspen to Athens. In addition to Westfield World Trade Center, Unibail-Rodamco-Westfield (URW) will display pianos at Westfield UTC in San Diego, as well as Westfield Topanga and Westfield Century City in Los Angeles.

“New York City is one of our world’s most inspiring, resilient cities, and we’re thrilled to work with URW to share hope and healing through these beautiful community instruments,” said Monica Yunus, Sing for Hope Co-Founder. Continued Sing for Hope Co-Founder Camille Zamora, “Music and art bring people together, and as the world continues to emerge from the pandemic, the Sing for Hope Pianos continue to spread vital moments of joy, connection, and arts for all.”

“We are so excited to host Sing for Hope at Westfield World Trade Center,” said Diana Grasso, Vice President, URW. “As we continue welcoming commuters, office workers, and local residents back to the Oculus, the power and joy of live music will further enhance our guests experience as they visit, shop, and dine with us.”

Sing for Hope’s programs are made possible by The National Endowment for the Arts; The Sing for Hope Founders’ Circle, including The International Foundation for Arts and Culture (Dr. Haruhisa Handa, Chairman, Sing for Hope Global Patron), The Arnhold Foundation in loving memory of Sissy and Henry Arnhold, The Thea Petschek Iervolino Foundation, The Anna-Maria & Stephen Kellen Foundation, and Ann Ziff; Fosun International; and the generosity of donors like you.
Branco P
0
quote:

konijnenmelkertbaan schreef op 17 maart 2022 10:13:

[...]

Haha, vluchten als je ergens niet mee eens bent
kennelijk is hij verwijderd. Dus van vluchten was uiteindelijk geen sprake.
!@#$!@!
0
quote:

Branco P schreef op 17 maart 2022 11:23:

[...]

kennelijk is hij verwijderd. Dus van vluchten was uiteindelijk geen sprake.
Kan je ook zelf doen.
3.912 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 192 193 194 195 196 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 75,100
Verschil +0,220 (+0,29%)
Hoog 75,440
Laag 73,980
Volume 302.757
Volume gemiddeld 375.485
Volume gisteren 327.659

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront