Unibail-Rodamco « Terug naar discussie overzicht

Unibail-Rodamco-Westfield 2022, het jaar van de comeback?

3.912 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 ... 192 193 194 195 196 » | Laatste
konijnenmelkertbaan
1
Primark onderhandelt met de eigenaar van het winkelcentrum La Vaguada, het bedrijf Unibail-Rodamco-Westfield (URW), om de winkel te huren die eind juli El Corte Inglés zal verlaten, volgens okdiario-sectorbronnen. De groep warenhuizen zal ongeveer 20.000 vierkante meter bruto verhuurbaar gebied vrijlaten, verdeeld over drie verdiepingen in het winkelcentrum van Madrid en de goedkope keten staat als een van de favorieten om ze te bezetten.

"De winkel die El Corte Inglés gaat verlaten, past bij het soort plek dat Primark doorgaans huurt, zowel qua grootte als qua locatie. Bovendien heeft de Ierse keten geen winkel in het noorden van de hoofdstad en is het van plan om zijn aanwezigheid in Madrid verder uit te breiden", verklaren de geciteerde bronnen.

Primark en Unibail-Rodamco-Westfield zijn momenteel in vergevorderde gesprekken, maar onderhandelen nog over het mogelijke contract, dat nog niet is geformaliseerd. Over de operatie heeft de eigenaar van het winkelcentrum La Vaguada geweigerd commentaar te geven.

El Corte Inglés zal naar verwachting La Vaguada op 31 juli verlaten, terwijl het winkelcentrum Parquesur, gelegen in Leganés, wordt verlaten. De groep onder voorzitterschap van Marta Álvarez was huurder in beide panden, want in december 2018, toen financiële problemen het bedrijf onder druk zetten, verkocht het twee winkels aan de huidige eigenaar voor 160 miljoen euro.

Sluitingsplan
El Corte Inglés zal de winkels die het heeft in de winkelcentra van La Vaguada en Parquesur, beide in Madrid, op 31 juli sluiten als onderdeel van het "commerciële reorganisatie" -proces. Afgelopen mei legde de Spaanse groep via een verklaring uit dat de sluiting te wijten is aan het feit dat dit "kleine" winkels zijn en "met een kleiner aanbod, die niet voldoen aan het oorspronkelijke model".

In die zin benadrukte het bedrijf dat beide gebouwen andere grotere en "krachtigere" centra in de buurt hebben, zoals El Bercial (in de buurt van Parquesur) en Castellana, in de buurt van La Vaguada. El Corte Inglés wil zich richten op deze centra "die wel een compleet aanbod hebben" en benadrukt dat de sluitingen "binnen de reorganisatie van de distributiesector vallen."

De twee genoemde zullen eind juli sluiten en het personeelsbestand, ongeveer 500 werknemers tussen de twee winkels, zal worden verplaatst naar de centra van El Bercial, Castellana en Sanchinarro of in andere "afhankelijk van de bestemmingsvoorkeuren van het personeel". Daarnaast is het bedrijf ook van plan om het centrum op nummer 20 van gran Vía in Bilbao volgend jaar augustus te sluiten.

De sluiting van deze centra is geen uitzondering. In de afgelopen jaren is de groep begonnen met een proces van optimalisatie van al zijn centra, wat verschillende winkels heeft beïnvloed. Concreet heeft het acht winkels gesloten, waaronder Francesc Macia (Barcelona), Linares (Jaén), El Tiro (Murcia), Avenida Diagonal (Barcelona) of Calle La Moneda (Burgos). Ook heeft het afgelopen april twee panden in de Puerta del Sol in Madrid te koop gezet.
Mr.J.bonds
1
quote:

michel123 schreef op 24 juni 2022 19:11:

Goedenavond heren en dames, Vanaf 57 euro ben ik ook weer ingestapt in URW. Mijn inkomsten bestaan met name uit huuropbrengsten uit fysiek vastgoed. Momenteel zie ik in Nederland onder beleggers een verschuiving van woningen naar commercieel vastgoed om nog enig rendement te halen. (Bij woningen is het al moeilijk om 4% netto rendement te halen op nieuwe aankopen).

Zelf heb ik ook enkele woningen verkocht en koop ik daar nu aandelen URW van, mede omdat ik in de huidige markt van fysiek onroerend goed geen scherpe aanbiedingen weet te vinden. (ondanks ik jaren fulltime met vastgoed bezig ben)

Hoewel ik denk dat als je inkomen wil genereren uit beleggen het niet verstandig is een fors deel te beleggein in 1 aandeel/bedrijf heb ik dit wel gedaan omdat het beleggen op de beurs voor mij een tweede (en niet de hoofdtak) van inkomen is. Daarom heb ik momenteel heb ik in mijn portefeuille nagenoeg alleen URW en wel om de volgende redenen.

1 De grote baas van dit bedrijf heeft ook fors aangekocht. Laatste keer in mei 2022. Meestal heeft hij gekocht voor circa € 65,00. Ik denk dat hij redelijk kan inschatten welke biedingen er op onderdelen van URW gedaan worden en daardoor weloverwogen keuzes kan maken. Hij zal met zoveel skin in the game niet snel kiezen voor een emissie oid waardoor zijn aandeel ook waarde zal verliezen. Naar ik heb begrepen heeft hij tevens (voor een voor hem relatief klein bedrag) call opties gehad van € 80,-- en duurder. Dit geeft mij aan dat hij waarschijnlijk de waarde van een aandeel URW ook zo hoog inschat. Natuurlijk kan de koers een hele andere prijs geven maar de markt is vaak doorspekt van emoties en biedt allicht voor ons daardoor juist kansen.

2 De intrinsieke waarde van een aandeel URW ligt volgens mij rond de € 115,-- + We handelen nu dus tegen een fikse korting. Veel verkopen gaan tegen boekprijs of daarboven. Nu zal er allicht in de VS verkocht gaan worden tegen lagere prijzen dan de boekwaarde. (Zeker omdat ook 90% van de huur daar omzet gerelateerd is en dus lastiger te verkopen in een recessie of in een periode van een dreigende recessie.) Maar zelfs als daar verkocht gaat worden tegen 50% van de waarde zal dat de balans in totaal goed doen.

3 In tijden van recessie zegt men altijd dat je veel schulden en veel bezittingen moet hebben. URW heeft een relatief hoge schuldgraad. Deze schuld zal relatief lager worden. De kosten van het realiseren van een nieuw shopping/belevingcentre zal in de toekomst toenemen waardoor URW een voordeel haalt op eventuele concurenten. De meeste merken in de URW malls zijn vrij sterk waardoor ik denk dat de waarde van de centra op korte termijn allicht wat zal afnemem maar op lange termijn wel sterk zal blijven. Toenemende rentetarieven zijn zeker nadelig maar de rente is gemiddeld voor 8 jaar vastgezet. Dit geeft ook een enorme ademruimte. En mocht URW onverhoopt financiele nood krijgen dan zal de meest logische stap zijn de aandeelhouders geen divident te geven waardoor de balans in combinatie met wat verkopen al snel weer de goede kant op zal hellen.

Op mijn visie zal best wat aan te merken zijn, dus ik benieuwd naar jullie reacties zodat ik hier mijn lering uit kan trekken.

Fijne avond
Ik denk dat je het wel goed ziet, vandaag lager op een flutbericht van Barclays over stijgende rente, maar idd (dit zegt de VEB ook over een stuk over beursgenoteerd vastgoed) URW heeft de rente gehedged door haar vast te zetten. Dus Barclays verspreid vandaag overduidelijk FUD óf ze zijn zo ultra dom dat ze hen huiswerk niet goed hebben gedaan en er van uit zijn gegaan dat URW haar rente NIET gehedged heeft.. Maar dat is bijna niet voor te stelen..(knappe koppen op het forum: graag jullie mening hieromtrent..)

Verder zit je wel goed met Unibail, zij kunnen de rente indexeren, dus niet al te veel last van inflatie, en heb je wel eens gezien hoe druk het is bij bijv. een Westfield in Leidschendam? zijn gewoon verkeersopstoppingen, ben er zelf nu paar keer geweest en je kunt over de koppen lopen.. Voor dit soort high-end Malls met topbrands zal altijd een dikke vette markt zijn, recessie of geen recessie..
Ook dat is een overtrokken iets. Het zou slecht gaan in NL.. Nou men staat toch aardig in de rij op Schiphol voor de 14e daagse vakantie naar Verweggistan a raison 4K voor de hele fam voor tickets en hotels.. festivals, nieuwe autoverkopen, verkochte huizen enz enz.. De consument voelt nog helemaal niets.. En gaat ook niet gebeuren.. FED wil de economie ook niet kapot maken en stopt met renteverhogingen als het echt contra werkt.. Duss en verder heb je bij URW nog een stukje overname speculatie, zie Niel, en zéker op deze ultra lage prijsjes$$
berre72
1
Ben zelf ingestapt op 63.4 ,hoop dat het tij keert ooit ,aan deze prijzen toch nog 1000 stuks bijkopen en wat prosus verzilveren gekocht op 41
Bert12345
1
quote:

berre72 schreef op 4 juli 2022 16:44:

Ben zelf ingestapt op 63.4 ,hoop dat het tij keert ooit ,aan deze prijzen toch nog 1000 stuks bijkopen en wat prosus verzilveren gekocht op 41
www.youtube.com/watch?v=weKbPoH32Po

Zijn er nog personen die hun GAK nu gaan verlagen?
groene appel
0
quote:

Bert12345 schreef op 4 juli 2022 17:06:

[...]

www.youtube.com/watch?v=weKbPoH32Po

Zijn er nog personen die hun GAK nu gaan verlagen?
instappen, brrrr....
HCohen
1
quote:

berre72 schreef op 4 juli 2022 16:44:

Ben zelf ingestapt op 63.4 ,hoop dat het tij keert ooit ,aan deze prijzen toch nog 1000 stuks bijkopen
Ik had niet verwacht, ondanks actuele context, dat de koers onder de 50E zou duiken.

ik wacht nu eerst H1 af(waarden, outlook, leegstand) en mijn focus blijft op de fundamentals.
Note; op Provada(13-15 juni) zaten mgt-teams van meerdere winkelvastgoedfondsen er nog positief in.

Veel angst in de markt icm een guur klimaat, maar ik persoonlijk hou vertrouwen in het huidige management(+ Niel) en het LT scenario.
Afwachten, uitzitten en geduld nu.

Note; op Provada(13-15 juni) zaten mgt-teams van meerdere winkelvastgoedfondsen er nog positief in.
Note II; geen meldingen short-opbouw vanaf 21-6. Laatste melding betrof afbouw van Marshall Wace op 27-6(1.09% naar 0.58%).
Mr.J.bonds
0
quote:

HCohen schreef op 4 juli 2022 17:56:

[...]

Ik had niet verwacht, ondanks actuele context, dat de koers onder de 50E zou duiken.

ik wacht nu eerst H1 af(waarden, outlook, leegstand) en mijn focus blijft op de fundamentals.
Note; op Provada(13-15 juni) zaten mgt-teams van meerdere winkelvastgoedfondsen er nog positief in.

Veel angst in de markt icm een guur klimaat, maar ik persoonlijk hou vertrouwen in het huidige management(+ Niel) en het LT scenario.
Afwachten, uitzitten en geduld nu.

Note; op Provada(13-15 juni) zaten mgt-teams van meerdere winkelvastgoedfondsen er nog positief in.
Note II; geen meldingen short-opbouw vanaf 21-6. Laatste melding betrof afbouw van Marshall Wace op 27-6(1.09% naar 0.58%).
Dat MW haar shortpositie afbouw kan heel goed een voorteken zijn van een naderend bod van Niel..
dvl-2
2
quote:

Mr.J.bonds schreef op 5 juli 2022 04:17:

[...]

Dat MW haar shortpositie afbouw kan heel goed een voorteken zijn van een naderend bod van Niel..
Ik verwacht niet zozeer een bod maar dat de shorters hun positie afbouwen is wel een goed teken. De optiepremies zijn ook sky-high - zowel aan de put als aan de call-zijde, de markt weet dus niet welke kant het op moet. In mijn ogen is de daling van de afgelopen week voornamelijk ingegeven dat Niel nu niets mag en kan ivm de 30dagen-regel. Tot eind juli mag hij niets kopen, geen (overname)bod doen of wat al dan niet meer. Ik heb er alle vertrouwen in dat de koers wat zal herstellen richting het einde van de maand.
HCohen
1
Gewoon veel onzekerheden dus

'Bestedingen retail gaan komend halfjaar achteruit'
www.vastgoedmarkt.nl/176382/besteding...
De druk op het besteedbaar inkomen van consumenten zal in de tweede helft van 2022 leiden tot lagere uitgaven in de retail. Die analyse maakt ING Research op basis van eigen transactiedata.
'Bestedingen retail gaan komend halfjaar achteruit'
De meest recente consumptiecijfers van het CBS laten nog een rooskleurig beeld zien. In april steeg de consumptie van huishoudens met bijna 15 procent. Volgens ING zijn die cijfers niet verrassend omdat het gaat om inhaaleffecten na de laatste coronalockdown en had de torenhoge (energie)inflatie veel huishoudens nog niet heel hard in de portemonnee geraakt. Vooral hogere inkomens spreken na de coronalockdowns hun tijdens de coronacrisis opgepotte spaargeld aan, waardoor hun koopkrachtverlies niet zo snel in lagere uitgaven terug is te zien.

Eerste signaal
Maar er is een keerpunt zichtbaar in de consumentenuitgaven. ING Research analyseert in de transactiedata dat na een positieve ontwikkeling in april en mei de totale waarde van de transacties in juni is afgenomen. ING ziet dit als een eerste signaal dat de consument het mogelijk wat rustiger aan doet.

Veel uitgaven
Het is onduidelijk hoe het uitgavenpatroon van consumenten zich verder zal ontwikkelen. Momenteel geven consumenten nog veel geld uit aan horeca, uitgaan, festivals en reizen. Maar door de hoge inflatie zal het besteedbaar inkomen verderop in dit jaar toch wat meer onder druk komen te staan. De prijsverhogingen in voeding en energie zal veel huishoudens gaan raken.

Op basis van dit vooruitzicht is de verwachting dat consumenten in de tweede helft van dit jaar minder zullen gaan uitgeven aan producten als kleding, schoenen en parfums. Maar ook aan producten in de home, living en tuinbranche omdat deze al in 2020 massaal zijn aangeschaft.

Minder voorraden
Volgens Dirk Mulder, sector specialist Trade & Retail bij ING Sector Banking is het voor retailers belangrijk om op de onzekere vooruitzichten in te spelen door minder voorraden in te kopen. Wel brengt brengt dat het risico met zich mee dat bij een eventueel later voorraadtekort ingekocht moet worden tegen hogere inkoopprijzen.
Lamsrust
1
quote:

dvl-2 schreef op 5 juli 2022 08:31:

[...]

Ik verwacht niet zozeer een bod maar dat de shorters hun positie afbouwen is wel een goed teken. De optiepremies zijn ook sky-high - zowel aan de put als aan de call-zijde, de markt weet dus niet welke kant het op moet. In mijn ogen is de daling van de afgelopen week voornamelijk ingegeven dat Niel nu niets mag en kan ivm de 30dagen-regel. Tot eind juli mag hij niets kopen, geen (overname)bod doen of wat al dan niet meer. Ik heb er alle vertrouwen in dat de koers wat zal herstellen richting het einde van de maand.
Een aan Niel bevriende partij - doch waarmee geen samenwerkingsafspraken zijn gemaakt, i.e. niet acting in concert, kan uiteraard wel een overnamebod doen. Kans daarop is klein omdat deze partij beter in de markt een belang kan opbouwen tegen de huidige beurskoersen wetende dat Niel zijn stukken toch niet gaat aanmelden, tenzij deze partij zoveel upside ziet dat ze in één klap een fors belang wil verwerven.

De kans dat een complete derde een bod gaat doen acht ik ook niet zo groot, tenzij dit bod zeg E 90 per aandeel is en zodoende ook interessant voor Niel.

We zullen vrees ik gewoon in de wachtkamer zitting moeten nemen en afwachten wat er gaat gebeuren. Inmiddels is er al heel veel slecht nieuws ingeprijsd, zodat vanaf hier de koersdaling toch beperkt zou moeten blijven. Maar als de recessie echt komt is een tijdelijke dip naar E 35 ook weer niet uit te sluiten.
vobo
0
quote:

dvl-2 schreef op 5 juli 2022 08:31:

[...]

Ik verwacht niet zozeer een bod maar dat de shorters hun positie afbouwen is wel een goed teken. De optiepremies zijn ook sky-high - zowel aan de put als aan de call-zijde, de markt weet dus niet welke kant het op moet. In mijn ogen is de daling van de afgelopen week voornamelijk ingegeven dat Niel nu niets mag en kan ivm de 30dagen-regel. Tot eind juli mag hij niets kopen, geen (overname)bod doen of wat al dan niet meer. Ik heb er alle vertrouwen in dat de koers wat zal herstellen richting het einde van de maand.
Volgens mij bouwen de shorters hun posities uit.
Zij maken gebruik van de belemmering dat Niel niets mag inkopen, waardoor de koers met grote stappen in elkaar gestampt kan worden.
Bert12345
0
Niks aan de hand. We ademen gewoon mee met de beurs en gaan een beetje achteruit. Ik heb de nodige puts dec22 35 geschreven, maar vol vertrouwen neem ik de URW's af!

Recht de ruggen, heren!
Bert12345
0
quote:

HCohen schreef op 5 juli 2022 09:02:

Gewoon veel onzekerheden dus

'Bestedingen retail gaan komend halfjaar achteruit'
www.vastgoedmarkt.nl/176382/besteding...
De druk op het besteedbaar inkomen van consumenten zal in de tweede helft van 2022 leiden tot lagere uitgaven in de retail. Die analyse maakt ING Research op basis van eigen transactiedata.
'Bestedingen retail gaan komend halfjaar achteruit'
De meest recente consumptiecijfers van het CBS laten nog een rooskleurig beeld zien. In april steeg de consumptie van huishoudens met bijna 15 procent. Volgens ING zijn die cijfers niet verrassend omdat het gaat om inhaaleffecten na de laatste coronalockdown en had de torenhoge (energie)inflatie veel huishoudens nog niet heel hard in de portemonnee geraakt. Vooral hogere inkomens spreken na de coronalockdowns hun tijdens de coronacrisis opgepotte spaargeld aan, waardoor hun koopkrachtverlies niet zo snel in lagere uitgaven terug is te zien.

Eerste signaal
Maar er is een keerpunt zichtbaar in de consumentenuitgaven. ING Research analyseert in de transactiedata dat na een positieve ontwikkeling in april en mei de totale waarde van de transacties in juni is afgenomen. ING ziet dit als een eerste signaal dat de consument het mogelijk wat rustiger aan doet.

Veel uitgaven
Het is onduidelijk hoe het uitgavenpatroon van consumenten zich verder zal ontwikkelen. Momenteel geven consumenten nog veel geld uit aan horeca, uitgaan, festivals en reizen. Maar door de hoge inflatie zal het besteedbaar inkomen verderop in dit jaar toch wat meer onder druk komen te staan. De prijsverhogingen in voeding en energie zal veel huishoudens gaan raken.

Op basis van dit vooruitzicht is de verwachting dat consumenten in de tweede helft van dit jaar minder zullen gaan uitgeven aan producten als kleding, schoenen en parfums. Maar ook aan producten in de home, living en tuinbranche omdat deze al in 2020 massaal zijn aangeschaft.

Minder voorraden
Volgens Dirk Mulder, sector specialist Trade & Retail bij ING Sector Banking is het voor retailers belangrijk om op de onzekere vooruitzichten in te spelen door minder voorraden in te kopen. Wel brengt brengt dat het risico met zich mee dat bij een eventueel later voorraadtekort ingekocht moet worden tegen hogere inkoopprijzen.
Goede analyse m.i.
Branco P
2
quote:

Bert12345 schreef op 5 juli 2022 20:23:

[...]

Goede analyse m.i.
In mijn ogen is het geen goede analyse, maar niet meer dan een onderbouwde gok. En duidelijk doelredenerend.

Het is helemaal niet gek dat in juni het aantal transacties even terugvalt nadat april en mei verhoogde uitgaven zagen. Mensen kunnen elkaar ook meer op zijn gaan zoeken in juni nadat ze in april en mei voor het eerst weer naar de horeca gingen en ik neem aan dat veel kaartjes voor festivals in juni reeds in april/mei werden gekocht. En zo kun je nog veel meer verklaringen bedenken. De paniek in de media rondom inflatie en recessie kan uiteraard ook gewoon een klein handje op de knip effect hebben. Zo lok je uiteindelijk zelfs een recessie uit: continue praten over angst voor een recessie zorgt voor hand op de knip, en dan dus voor een kwartaaltje recessie, maar dat is verder niet spannend.

Als we komend winterseizoen voor het eerst weer een normaal winterseizoen zouden mogen hebben, zonder Coronastress en Coronabeperkingen, dan gaan we voor de retail (specifiek: fashion) en horeca een topseizoen zien. Dat is mijn verwachting, en die verwachting is net zo goed onderbouwd als die gok van ING
HCohen
1
Marshall Wace bouwt weer een beetje uit/ beetje terug op
4 jul: Marshall Wace vergroot shortpositie in Unibail van 0.58% naar 0.88%
Bert12345
0
quote:

Branco P schreef op 5 juli 2022 21:08:

[...]

In mijn ogen is het geen goede analyse, maar niet meer dan een onderbouwde gok. En duidelijk doelredenerend.

Ik was sarcastisch/cynisch.........

Maar goed: Covid kan weer de kop op steken en dat is helemaal niet onwaarschijnlijk. Het is mooi om positief te zijn, maar je zal hier rekening mee moeten houden. Nou ja, ik doe dat in i.i.g. Het is iedereens vrije keuze.
Lamsrust
1
quote:

Branco P schreef op 5 juli 2022 21:08:

[...]

In mijn ogen is het geen goede analyse, maar niet meer dan een onderbouwde gok. En duidelijk doelredenerend.

Het is helemaal niet gek dat in juni het aantal transacties even terugvalt nadat april en mei verhoogde uitgaven zagen. Mensen kunnen elkaar ook meer op zijn gaan zoeken in juni nadat ze in april en mei voor het eerst weer naar de horeca gingen en ik neem aan dat veel kaartjes voor festivals in juni reeds in april/mei werden gekocht. En zo kun je nog veel meer verklaringen bedenken. De paniek in de media rondom inflatie en recessie kan uiteraard ook gewoon een klein handje op de knip effect hebben. Zo lok je uiteindelijk zelfs een recessie uit: continue praten over angst voor een recessie zorgt voor hand op de knip, en dan dus voor een kwartaaltje recessie, maar dat is verder niet spannend.

Als we komend winterseizoen voor het eerst weer een normaal winterseizoen zouden mogen hebben, zonder Coronastress en Coronabeperkingen, dan gaan we voor de retail (specifiek: fashion) en horeca een topseizoen zien. Dat is mijn verwachting, en die verwachting is net zo goed onderbouwd als die gok van ING
Kijk even Nieuwsuur terug vandaag met het item energiecrisis in Duitsland. Carsten Brzeski is daarin behoorlijk negatief over de Duitse en daarmee de Europese economie t.g.v. de mogelijke gastekorten in Duitsland indien Putin de kraan dichtdraait.

Zie ook www.ft.com/content/6f325773-bf8a-4e28...

Als het echt zo spannend gaat worden, ontstaat er spanning in de samenleving en kan Putin kans zien een deal te sluiten die ondermeer de voedsel en energieleveranties omvat.

Punt is namelijk, net als met corona, dat er in het begin vaak veel allerlei paniek en doemscenario’s circuleren en het uiteindelijk allemaal weer losloopt. De laatste 2 weken is bij URW, doch ook vooral bij cyclische fondsen alweer heel veel ellende ingeprijsd. Gewoon blijven zitten is nu de enige optie, aangezien risico tot de downside inmiddels beperkt is.
Bert12345
0
Ik heb puts URW 35 geschreven en sta al weer op een lekker verlies. Ik heb belang bij een hogere koers. Dat als disclaimer. Ik doe ook niets weg!

De rijkere deel van de bevolking en die graag gaat shoppen, is ook het oudere deel. Dat zijn ook de kwetsbaren. De jeug klikt en collect.
HCohen
1
quote:

Bert12345 schreef op 5 juli 2022 23:23:

[...]

Ik was sarcastisch/cynisch.........

Ik heb puts URW 35 geschreven en sta al weer op een lekker verlies. Ik heb belang bij een hogere koers. Dat als disclaimer. Ik doe ook niets weg!
Goh... en dat doe je anders nooit ;-)

Welkom bij de club dan maar Bert en succes met je belang.

@allen
Ik ben er een weekje tussenuit, succes iedereen(!)
Mr.J.bonds
0
quote:

dvl-2 schreef op 5 juli 2022 08:31:

[...]

Ik verwacht niet zozeer een bod maar dat de shorters hun positie afbouwen is wel een goed teken. De optiepremies zijn ook sky-high - zowel aan de put als aan de call-zijde, de markt weet dus niet welke kant het op moet. In mijn ogen is de daling van de afgelopen week voornamelijk ingegeven dat Niel nu niets mag en kan ivm de 30dagen-regel. Tot eind juli mag hij niets kopen, geen (overname)bod doen of wat al dan niet meer. Ik heb er alle vertrouwen in dat de koers wat zal herstellen richting het einde van de maand.
Smart.. Niel zit ook op bijna 30%, dus dan zal hij via of een andere financiële entiteit moeten gaan kopen, of.. BOEM!
3.912 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 ... 192 193 194 195 196 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 73,920
Verschil +1,160 (+1,59%)
Hoog 75,660
Laag 73,800
Volume 493.340
Volume gemiddeld 376.904
Volume gisteren 538.179

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront