Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Forum van Democratie: opkomst en ondergang van Baudet

3.660 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 ... 179 180 181 182 183 » | Laatste
luchtschip
1
quote:

NewKidInTown schreef op 22 september 2022 08:13:

Grote vraag voor mij is, of je in een zogenaamde democratie zoals we die hier in Nederland zeggen te hebben, en faliekant tegen het betrokken worden in een oorlog tussen Rusland en Oekraine, of een proxy-oorlog tussen Rusland en de USA/EU, daar stelling tegen mag nemen ?

Bovendien mag een politicus de integriteit van een minister of een heel kabinet in twijfel trekken ?

Het lijkt mij van WEL. Even afgezien of je het er mee eens bent, JA of NEE.
Grote vraag voor mij is, of je in een zogenaamde forumdiscussie zoals we hier bij de IEX zeggen te hebben, mag je dan bij het stellen van een vraag iemand dwingend opleggen dat hij alleen mag antwoorden op een wijze, die de vraagsteller dicteert ?

Mag iemand die het democratisch karakter van onze parlementaire democratie minachtend ter discussie stelt, op een discussie forum de lezers vragen respectvol zijn vraag te beantwoorden en daarbij de beantwoorden voorschrijft hoe het antwoord moet worden gegeven ?

Mag een vraagsteller op een democratisch discussie forum over het huidige kabinet, het democratisch karakter in twijfel trekken of al bij voorbaat betitelen als zogenaamde democratie, die we hier in Nederland zeggen te hebben ?

Dit is een democratisch discussie forum en ik laat iedereen vrij al dan niet op eigen wijze te reageren
ffff
2
Luchtschip schrijft pal hierboven:

Dit is een democratisch discussie forum en ik laat iedereen vrij al dan niet op eigen wijze te reageren.....

Nou Luchtschip: DAT is NIET de ervaring en de beleving die ik en heel wat bezoekers van de KK van IEX het afgelopen jaar ( jaren) ondervonden hebben: Doorgedreven censuur, zich manifesterend in vele schorsingen en , wat mij betreft even irritant, het weghalen van gedeelten van je postings.....

Zoals Willem Alexander in zijn zo helder uitgepsorken troonrede zei: Heel wat burgers in Nederland voelen zich beknot in het uitspreken van hun mening. Posten in de KK van IEX doe ik al een jaar met " zwaar de rem erop"
luchtschip
3
quote:

ffff schreef op 22 september 2022 11:54:

Luchtschip schrijft pal hierboven:

Dit is een democratisch discussie forum en ik laat iedereen vrij al dan niet op eigen wijze te reageren.....

Nou Luchtschip: DAT is NIET de ervaring en de beleving die ik en heel wat bezoekers van de KK van IEX het afgelopen jaar ( jaren) ondervonden hebben: Doorgedreven censuur, zich manifesterend in vele schorsingen en , wat mij betreft even irritant, het weghalen van gedeelten van je postings.....

Zoals Willem Alexander in zijn zo helder uitgepsorken troonrede zei: Heel wat burgers in Nederland voelen zich beknot in het uitspreken van hun mening. Posten in de KK van IEX doe ik al een jaar met " zwaar de rem erop"
"Posten in de KK van IEX doe ik al een jaar met " zwaar de rem erop""

Wees maar blij dat Putin op Democratische wijze Gazprom heeft opgedragen dat handel van hun aandelen in het Westen middels ADR's uitgegeven door NewYorkMellon Bank per onmiddellijke ingang werd verboden
Vervolgens heeft Putin op Democratische wijze voorgeschreven dat bezitters van ADR's alleen de onderliggende aandelen mogen verhandelen op de beurs van Moskou
Vervolgens heeft Putin op Democratische wijze wetten uitgeschreven, dat handelen op de beurs van Moskou alleen kan na registratie middels diverse formulieren, met de regeling dat het voor Westerse eigenaren van ADR's onmogelijk is de ADR's om te wisselen in aandelen en onmogelijk is via een bankrekening te handelen op de beurs van Moskou
Vervolgens heeft Putin op Democratische wijze bepaald dat, ook al zou je een rekening in Rusland kunnen krijgen, deze aandelen niet op jouw rekening komen maar op een verzamelrekening van GazpromBank
Vervolgens heeft Putin op Democratische wijze bepaald, dat Gazprom een belastingheffing krijgt, die gelijk staat aan het aangekondigde uit te keren dividend, waardoor dividend uitkering is komen te vervallen
Vervolgens heeft Putin eerder al gasleveringen op Democratische wijze als wapen gebruikt om het Westen politiek onder druk te zetten, waardoor lucratieve gasleveringen aan Europa zijn komen stil te vallen, wat enorm gaat drukken op de winsten van Gazprom
Vervolgens heeft Putin op Democratische wijze een sfeer gecreëerd in Rusland, dat het voor Westerse eigenaren van Gazprom Adr's of aandelen levensgevaarlijk is om persoonlijk de kwestie bij de Gazprom bank in Moskou de zaak af te handelen

Al deze maatregelen van Putin leveren veel Westerse aandeelhouders van Gazprom financieel grote verliezen op

Jij hebt je steun aan deze Democratische handelwijze van Putin nooit onder stoelen of banken gestoken

En nu klaag je over de democratische handelswijze van de discussie begeleider van dit forum ?

Heb je ze allemaal nog op een rijtje ?

Ik zou, als ik jou was, er zo snel mogelijk een vakkundige arts bij halen en ga naar een goede en niet naar een arts die probeert je zakken leeg te troggelen met dure kwakzalverbehandelingen om zo snel mogelijk miljonair te worden

Ik begrijp dat je in de discussies er tot je teleurstelling "zwaar de rem op zet"
en je roemt Putin dat hij "zwaar de rem zet" op je vermogensaanwas ?

OK,
Succes er mee en blijf ons vertellen over jouw succesvolle beleggingen,
daar kunnen we een hoop van leren
NewKidInTown
2
quote:

luchtschip schreef op 22 september 2022 11:39:

[...]

1 - Grote vraag voor mij is, of je in een zogenaamde forumdiscussie zoals we hier bij de IEX zeggen te hebben, mag je dan bij het stellen van een vraag iemand dwingend opleggen dat hij alleen mag antwoorden op een wijze, die de vraagsteller dicteert ?

2 - Mag iemand die het democratisch karakter van onze parlementaire democratie minachtend ter discussie stelt, op een discussie forum de lezers vragen respectvol zijn vraag te beantwoorden en daarbij de beantwoorden voorschrijft hoe het antwoord moet worden gegeven ?

3 - Mag een vraagsteller op een democratisch discussie forum over het huidige kabinet, het democratisch karakter in twijfel trekken of al bij voorbaat betitelen als zogenaamde democratie, die we hier in Nederland zeggen te hebben ?

4 - Dit is een democratisch discussie forum en ik laat iedereen vrij al dan niet op eigen wijze te reageren
1 EN 2 - Hoogstwaarschijnlijk mijn posting niet goed gelezen en begrepen, maar het kan ook zijn dat ik me niet duidelijk genoeg heb uitgedrukt, dat laat ik even in het midden.
"Bovendien mag een politicus de integriteit van een minister of een heel kabinet in twijfel trekken ? Het lijkt mij van WEL. Even afgezien of je het er mee eens bent, JA of NEE."

Wellicht had ik beter kunnen schrijven: "Even afgezien of je het er WEL of NIET mee eens bent."

Want het was geenszins mijn bedoeling om posters hier voor te schrijven om alleen met JA of NEE te reageren. In tegendeel, uitgebreide onderbouwing van bijval of afkeuring geniet mijn voorkeur op dit IEX-DISCUSSIE-Forum.

3 - JA, ik trek het democratisch karakter van ons politieke stelsel, regering en parlement ERNSTIG in twijfel. Ik zou eerder willen spreken van een LOBBYCRATIE, een en ander wordt o.a. besproken en bevestigd op JOOP (ben ik beslist GEEN fan van!) en Follow The Money (alleen voor abonnees volledig te lezen, daarom ook een link naar Joop, maar je zou ook eens kunnen koekelen op "LOBBYCRATIE", er kan een wereld voor je open gaan).

www.bnnvara.nl/joop/artikelen/een-lob...

www.ftm.nl/dossier/de-lobbycratie

wkpa.nl/lobbycratie-een-hollandse-zie...

www.knack.be/nieuws/wereld/politiek-i...

www.customertalk.nl/artikelen/reporta...

www.112wwft.nl/2021/09/17/een-lobbycr...

www.driegonaal.nl/artikelen/1990-lobb...

Genoeg over de lobbycratie onderzocht en gepubliceerd om te kunnen concluderen dat we in Nederland over democratie als een wassen neus kunnen spreken en dat de meeste en belangrijkste beslissingen genomen en/of doorgedrukt worden door de lobbycratie.

4 - IEX een democratisch forum, de grootste onzin die er bestaat. De leden kunnen hier binnen het forum-regelement hun zegje doen, ja dat wel. Maar dit forum-regelement is niet door de leden vastgesteld. En de moderatie is niet democratisch gekozen. Beide hoeft ook NIET, IEX is een zelfstandige commerciele onderneming. Daar is helemaal niks mis mee, maar het forum democratisch noemen is de grootste onzin die er bestaat.
IEX is net zo democratisch als de AH en Jumbo. Nogmaals, niks mis mee.
objectief
0
quote:

NewKidInTown schreef op 22 september 2022 15:36:

[...]

IEX is net zo democratisch als de AH en Jumbo. Nogmaals, niks mis mee.
Kun je Baudet niet beter een gelukwens sturen (naar Amsterdamse gracht); het is al lang duidelijk dat je zijn visies deelt.
NewKidInTown
1
quote:

objectief schreef op 22 september 2022 16:07:

Kun je Baudet niet beter een gelukwens sturen (naar Amsterdamse gracht); het is al lang duidelijk dat je zijn visies deelt.
Tja, ik behoor in ieder geval niet tot de goemeente die alles wat het grootste deel der media ons van boven af doorgeeft, kritiekloos slikt. Denk liever zelf een beetje na en probeer verbanden te leggen die niet iedereen ziet of er over na denkt.

"Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen, het belangrijkste debat van het jaar, blokkeerden kabinetsleden de inbreng van FVD-partijleider Thierry Baudet. Midden in zijn betoog maanden ze Kamervoorzitter Vera Bergkamp tot ingrijpen en liepen daarna weg, waarop Bergkamp besloot het debat te schorsen en Baudet het woord te ontnemen. Hij mocht zijn betoog niet afmaken. Een Nederlandse volksvertegenwoordiger werd gisteren monddood gemaakt.

St Antony's College

Toen Baudet begon over het St Antony's College in Oxford, als voorbeeld van een elitaire universiteit waar het cultuurmarxisme nooit is verdwenen, raakte hij een gevoelige snaar bij D66-minister Sigrid Kaag. Zij studeerde bij het instituut, dat in Oxfordse kringen bekend staat als "spy college": een plek waar diverse geheime diensten, waaronder de Britse MI6, studenten rekruteerden. Voor Kaag en alle andere bewinspersonen was het benoemen van deze ongemakkelijke feiten aanleiding om het betoog van Baudet te onderbreken.

Opmerkelijke overreactie

Het kabinet saboteerde dus de inbreng van een oppositielid. Maar waarom? Is het niet zo dat een volksvertegenwoordiger zich onderzoekend en kritisch moet kunnen verhouden tot de achtergrond van kabinetsleden? Het is immers de grondwettelijke taak van een Tweede Kamerlid om ministers te controleren.

Wij vragen ons dan ook hardop af: wat heeft Sigrid Kaag te vrezen of te verbergen? De ronduit bizarre sabotage-actie van het voltallige kabinet doet vermoeden dat er meer aan de hand is dan we nu weten."

Of bekijk de video eens:

www.youtube.com/watch?v=17Nz2bp3DoE

Ik zou dan graag FEITELIJK commentaar willen lezen en niet gemeenplaatsen zoals "schandalig" en meer van die vage beschuldigingen zoals die van Kaag en Rutte of van hun schoothondjes.
NewKidInTown
1
Thierry Baudet mocht gisteren zijn verhaal niet afmaken in de Tweede Kamer. Daarom vervolgde hij zijn betoog live op Instagram vanuit zijn werkkamer:

Het betoog dat niet in de Kamer mocht worden gehouden | Deel 2 legendarische APB-speech van Baudet:

www.youtube.com/watch?v=DnRXVt7Ncrk
het zwaard
3
NewKidinTown : IEX een democratisch forum, de grootste onzin die er bestaat. De leden kunnen hier binnen het forum-regelement hun zegje doen, ja dat wel. Maar dit forum-regelement is niet door de leden vastgesteld. En de moderatie is niet democratisch gekozen. Beide hoeft ook NIET, IEX is een zelfstandige commerciele onderneming. Daar is helemaal niks mis mee, maar het forum democratisch noemen is de grootste onzin die er bestaat.
IEX is net zo democratisch als de AH en Jumbo. Nogmaals, niks mis mee.

Weet je Kid , ik denk dat de moderator een opleiding heeft gekregen op de universiteit van Oxford en dat zegt genoeg misschien.
objectief
5
quote:

NewKidInTown schreef op 22 september 2022 16:28:

Het betoog dat niet in de Kamer mocht worden gehouden | Deel 2 legendarische APB-speech van Baudet:
Zielig figuur; die niet in de politiek thuis hoort.
Zegt nu: ik heb haar geen spion genoemd; natuurlijk niet (anders werd ie opgepakt) maar wel duidelijk gesuggereerd.
[verwijderd]
0
quote:

objectief schreef op 22 september 2022 17:38:

[...]

Zielig figuur; die niet in de politiek thuis hoort.
Zegt nu: ik heb haar geen spion genoemd; natuurlijk niet (anders werd ie opgepakt) maar wel duidelijk gesuggereerd.
Zelfde tactiek bij de beschuldiging van van Dissel.

Het goeie nieuws is dat deze campagnes meestal averechts werken.
taurus86
2
[quote alias=objectief id=14423548 date=202209221738]
[...]

"Zielig figuur; die niet in de politiek thuis hoort."

Of misschien juist wel. Politiek betreft altijd minimaal 2 polen. Socrates zou Baudet graag bij zijn polemieken aanwezig hebben gezien.
Maar nog niet zolang geleden werden de Communisten in Nederland met evenveel achterdocht en spionage benaderd. Zij; de vaders van de Februaristaking!

En de Havenstaking 1970: 'Heel de haven plat voor 75 gulden'. Voorop liep: Paul Rosenmuller (CPN)!!! Nu zat hij vooraan bij de recente Troonrede.

'Voetbal = Oorlog ' zei de grote Rinus Michels. 'Politiek is niet voor bange mensen', zei Ruud Lubbers.

En test zelf even, als je bij je sollicitatie zegt, dat je een doctoraat hebt behaalt op de Peking University (Nr. 12 wereld ranglijst)
(University of Amsterdam beste in NL, plaats 58), welke vragen je naar je toe krijgt en welke 'clearance' je moet zien te krijgen van de AIVD

Mijn credo: 'Bewondering start, waar begrip ophoudt'
Kemosabe
4
quote:

taurus86 schreef op 22 september 2022 18:05:

[quote alias=objectief id=14423548 date=202209221738]
[...]

"Zielig figuur; die niet in de politiek thuis hoort."

Of misschien juist wel. Politiek betreft altijd minimaal 2 polen. Socrates zou Baudet graag bij zijn polemieken aanwezig hebben gezien.

Voor een deel met je eens. Echter………
De geschiedenis heeft ons geleerd dat met het toestaan van populistische “prietpraat” grote groepen geïndoctrineerd kunnen worden, er vreselijke dingen kunnen gebeuren met andere groepen mensen.
Er is een grens wat mij betreft.
luchtschip
0
quote:

NewKidInTown schreef op 22 september 2022 16:21:

[...]
Tja, ik behoor in ieder geval niet tot de goemeente die alles wat het grootste deel der media ons van boven af doorgeeft, kritiekloos slikt. Denk liever zelf een beetje na en probeer verbanden te leggen die niet iedereen ziet of er over na denkt.

"Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen, het belangrijkste debat van het jaar, blokkeerden kabinetsleden de inbreng van FVD-partijleider Thierry Baudet. Midden in zijn betoog maanden ze Kamervoorzitter Vera Bergkamp tot ingrijpen en liepen daarna weg, waarop Bergkamp besloot het debat te schorsen en Baudet het woord te ontnemen. Hij mocht zijn betoog niet afmaken. Een Nederlandse volksvertegenwoordiger werd gisteren monddood gemaakt.

St Antony's College

Toen Baudet begon over het St Antony's College in Oxford, als voorbeeld van een elitaire universiteit waar het cultuurmarxisme nooit is verdwenen, raakte hij een gevoelige snaar bij D66-minister Sigrid Kaag. Zij studeerde bij het instituut, dat in Oxfordse kringen bekend staat als "spy college": een plek waar diverse geheime diensten, waaronder de Britse MI6, studenten rekruteerden. Voor Kaag en alle andere bewinspersonen was het benoemen van deze ongemakkelijke feiten aanleiding om het betoog van Baudet te onderbreken.

Opmerkelijke overreactie

Het kabinet saboteerde dus de inbreng van een oppositielid. Maar waarom? Is het niet zo dat een volksvertegenwoordiger zich onderzoekend en kritisch moet kunnen verhouden tot de achtergrond van kabinetsleden? Het is immers de grondwettelijke taak van een Tweede Kamerlid om ministers te controleren.

Wij vragen ons dan ook hardop af: wat heeft Sigrid Kaag te vrezen of te verbergen? De ronduit bizarre sabotage-actie van het voltallige kabinet doet vermoeden dat er meer aan de hand is dan we nu weten."

Of bekijk de video eens:

www.youtube.com/watch?v=17Nz2bp3DoE

Ik zou dan graag FEITELIJK commentaar willen lezen en niet gemeenplaatsen zoals "schandalig" en meer van die vage beschuldigingen zoals die van Kaag en Rutte of van hun schoothondjes.
Citaat

St Antony's College

Toen Baudet begon over het>>>> St Antony's College in Oxford, als voorbeeld van een elitaire universiteit waar het cultuurmarxisme nooit is verdwenen, raakte hij een gevoelige snaar bij D66-minister Sigrid Kaag.<<<<<

>>>>> Zij studeerde bij het instituut, dat in Oxfordse kringen bekend staat als "spy college": een plek waar diverse geheime diensten, waaronder de Britse MI6, studenten rekruteerden.<<<<<

Voor Kaag en alle andere bewinspersonen was het benoemen van deze ongemakkelijke feiten aanleiding om het betoog van Baudet te onderbreken.

einde citaat

Je zegt dat het immers de grondwettelijke taak van een Tweede Kamerlid is om ministers te controleren.
Baudet heeft dus zijn werk goed gedaan en heeft dit aan de kamer meegedeeld

Nu we dit weten, betekent dit, dat iemand, die bij het St Antony's College in Oxford gestudeerd heeft niet in de tweede kamer of het kabinet thuishoort in verband met het feit dat het cultuurmarxisme daar nooit is verdwenen ?
[verwijderd]
1
quote:

taurus86 schreef op 22 september 2022 18:05:

[...]
Socrates zou Baudet graag bij zijn polemieken aanwezig hebben gezien.
[...]
Wat een ongelooflijke belediging aan het adres van iemand die niet kan reageren.

Hoe blind moet men zijn, oproerkraaier B als filosoof te beschouwen.
het zwaard
0
Volgens Bodet allemaal Communisten ...

Voormalige studenten.

Onder de St Antony's alumni ('Antonians') bevinden zich vele prominente politici, diplomaten en vertegenwoordigers van internationale organisaties, alsmede schrijvers en academici. Onder hen:

Guðni Thorlacius Jóhannesson, president van IJsland
Álvaro Uribe, voormalig president van Colombia
Yigal Allon, voormalig premier van Israel
Olli Rehn, Finse minister van Economische Zaken en voormalige Vice-President van de Europese Commissie
Sigrid Kaag, Nederlandse minister van Financiën, eerder van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, en voormalige speciaal gezant van de Verenigde Naties in Syrië
Minouche Shafik, Deputy gouverneur van de Bank of England en voormalig managing director van het Internationaal Monetair Fonds
Thomas Friedman, journalist en drievoudig winnaar van de Pulitzerprijs
Dexter Filkins, oorlogscorrespondent en winnaar van de Pulitzerprijs
Anne Applebaum, voormalig editor bij The Economist
luchtschip
1
quote:

het zwaard schreef op 23 september 2022 17:33:

Volgens Bodet allemaal Communisten ...

Voormalige studenten.

Onder de St Antony's alumni ('Antonians') bevinden zich vele prominente politici, diplomaten en vertegenwoordigers van internationale organisaties, alsmede schrijvers en academici. Onder hen:

Guðni Thorlacius Jóhannesson, president van IJsland
Álvaro Uribe, voormalig president van Colombia
Yigal Allon, voormalig premier van Israel
Olli Rehn, Finse minister van Economische Zaken en voormalige Vice-President van de Europese Commissie
Sigrid Kaag, Nederlandse minister van Financiën, eerder van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, en voormalige speciaal gezant van de Verenigde Naties in Syrië
Minouche Shafik, Deputy gouverneur van de Bank of England en voormalig managing director van het Internationaal Monetair Fonds
Thomas Friedman, journalist en drievoudig winnaar van de Pulitzerprijs
Dexter Filkins, oorlogscorrespondent en winnaar van de Pulitzerprijs
Anne Applebaum, voormalig editor bij The Economist
En de directeur van FvD international, John Laughland ?

waar heeft die gestudeerd ?

>>>>>Het is allemaal projectie van Thierry Baudet om de verdachtmakingen tegen zijn FvD international directeur te witwassen<<<<<

Zijn directeur van FvD international heeft geode contacten met Putin's vertrouwelinge
Baudet gaat dan in de tegenaanval en beschuldigt zijn opponenten

De Nazi's deden vroeger hetzelfde en nu rechts en ultra rechts in de US en nu in Nederland :

"Beschuldig je tegenstander van iets waar je zelf schuldig aan bent"

Van Laughland is bekend dat hij contact onderhoudt met een vertrouwelinge van de Russische president Vladimir Poetin.

John Laughland, adviseur van Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet en sinds kort directeur van FvD International - de internationale organisatie van de partij - studeerde net zoals minister van Financiën Sigrid Kaag (D66) aan St Antony's College in Oxford. Baudet stelde woensdagavond dat de universiteit 'weinig meer is dan een opleidingsinstituut voor westerse geheime diensten'.

>>Laughland studeerde van 1988 tot en met 1991 filosofie aan het college,

>>> Kaag studeerde er volgens haar C.V. in 1987.

www.nieuwnieuws.nl/5157693/fvd-direct...
luchtschip
0
Hier de CV van FvD International Directeur John Laughland op LinkedIn

pbs.twimg.com/media/FdQdyOVXEAAeNr2?f...

Opleiding :

University of Oxford

Doctorat ( D. Phil. ) Philosophie

1988--1991

Activiteiten en vereniging : St Antony's College

pbs.twimg.com/media/FdQdyOVXEAAeNr2?f...
NewKidInTown
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
luchtschip
2
quote:

NewKidInTown schreef op 24 september 2022 20:37:

[...]
Ze geeft het dus zelf toe, wat wil je nog meer ?

Is het wel pluis, die Kasg ?
Kun je dan mijn vraag beantwoorden van 22 september 21:24 uur :

Je zegt dat het immers de grondwettelijke taak van een Tweede Kamerlid is om ministers te controleren.
Baudet heeft dus zijn werk goed gedaan en heeft dit aan de kamer meegedeeld

Nu we dit weten, betekent dit, dat iemand, die bij het St Antony's College in Oxford gestudeerd heeft niet in de tweede kamer of het kabinet thuishoort in verband met het feit dat het cultuurmarxisme daar nooit is verdwenen ?

Kun je dan aangeven wat er niet pluis is ?
aextracker
3
quote:

luchtschip schreef op 24 september 2022 20:43:

[...]

Kun je dan mijn vraag beantwoorden van 22 september 21:24 uur :

Je zegt dat het immers de grondwettelijke taak van een Tweede Kamerlid is om ministers te controleren.
Baudet heeft dus zijn werk goed gedaan en heeft dit aan de kamer meegedeeld

Nu we dit weten, betekent dit, dat iemand, die bij het St Antony's College in Oxford gestudeerd heeft niet in de tweede kamer of het kabinet thuishoort in verband met het feit dat het cultuurmarxisme daar nooit is verdwenen ?

Kun je dan aangeven wat er niet pluis is ?
Wat niet pluis is aan Thierry Baudet, , is dat hij de functie van zijn rol in de 2e kamer misbruikt, door "middels een elitair fantasierijke en uitgekiende opbouw van zijn betoog, brokjes informatie middels suggestie aan elkaar te koppelen, waardoor de "goed verstaander of halve luisteraar" de conclusie trekt die het complot als conclusie ongezegd bevestigd, dat Sigrid Kaag op haar stoel zit om het nederlandse publiek te benadelen vanuit een politieke machtspositie.

Ik zie Thierry Baudet als gekozen massa histericus in zijn gedrag juist zelf bevestigen hoe hij denkt en zijn positie zou uitnutten en misbruiken ten eigen faveure en diens poltieke macht als een stalinistische Poetin zou uitnutten om het "domme volk" naar zijn pijpen te laten dansen.

Thierry Baudet past in mijn waarneming perfect thuis in het rijtje schizofreen geworden en doorgedraaide politici , die hun eigen denkbeelden vanuit vertunneling tot waan verheffen en de wereld de laatste 2 centennia teisteren en telkens weer in verdoemenis veroorzakende oorlogen loodsen.

Het is een teleurstellende en onthutsende gedachte, dat vrijheid van meningsuiting en een democratisch poltiek bestel dergelijke excessen als FvD\Thierry Baudet laat ontstaan en daarmee het economisch failliet van de democratie telkens weer bezegeld.

het is onthutsend, dat zoveel medeburgers, in volstrekte welvaart de afgelopen 20 jaar, deze ondankbare nalatenschap op het publieke podium laat optreden. Afgelopen week is er teveel kostbare tijd verspeeld in en door Den Haag, door op deze wijze elkaar van poltieke beschouwingen te bedienen, die het debat over de kwaliteit van de begroting geen enkele dienst heeft bewezen, dan irritaties en agitaties over en weer.

Thierry Baudet is niet uit op een goede begroting, FvD is uit op "de-stabilisatie van de nederlandse politiek".
Het is waardevol en een aansporing naar een team van vakkundige en door de compisitie , objektieve onderzoeksjournalisten dieper in de "handel en wandel" van de politieke en financiele stromen binnen FvD en in het bijzonder die van Thierry A. Baudet en Joseph de Meyere te rechercheren.
Temeer, nu politiek Den Haag die verdiepingsslag naar inkomsten van Th.A Baudet niet verder wil nastreven.
3.660 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 ... 179 180 181 182 183 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 874,79 +8,28 +0,96% 23 apr
AMX 934,43 +5,75 +0,62% 23 apr
ASCX 1.204,05 +15,50 +1,30% 23 apr
BEL 20 3.890,71 +27,45 +0,71% 23 apr
Germany40^ 18.161,70 +24,05 +0,13% 23 apr
US30^ 38.504,96 0,00 0,00% 23 apr
US500^ 5.069,70 0,00 0,00% 23 apr
Nasd100^ 17.481,67 0,00 0,00% 23 apr
Japan225^ 37.938,71 0,00 0,00% 23 apr
WTI 83,30 0,00 0,00% 23 apr
Brent 88,29 0,00 0,00% 23 apr
EUR/USD 1,0702 +0,0050 +0,47% 01:55
BTC/USD 66.251,65 -313,87 -0,47% 01:15
Gold spot 2.324,02 +1,99 +0,09% 01:55
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
PROSUS 30,890 +1,050 +3,52% 23 apr
ASMI 531,600 +16,200 +3,14% 23 apr
ASML 834,300 +21,100 +2,59% 23 apr
Dalers Laatst +/- % tijd
RANDSTAD NV 45,000 -3,500 -7,22% 23 apr
Akzo Nobel 62,280 -4,640 -6,93% 23 apr
ArcelorMittal 23,470 -0,640 -2,65% 23 apr

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront