Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursblik: tegenvallende kwartaalupdate Basic-Fit

Lees over dit aandeel ook

  1. 05 apr Beursblik: ING verlaagt koersdoel Basic-Fit
  2. 15 mrt Markt reageert wel erg cru op cijfers en outlook Basic-Fit

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. eric 28 oktober 2022 10:08
    Strong buy op 10 oktober !!! en dat was al een belabberd advies. Iedereen wist toen dat er een crisis aan zat te komen en je kan een kind vragen waar er op bezuinigd gaat worden . juist ja........... Cijfertjes en grafiekjes zijn leuk maar er moet bij de redactie toch ook eens wat , hoe zal ik het zeggen. Weten wat er speelt in de samenleving en gezond verstand. Heb meer en meer de indruk dat we met Mark rutte's te maken hebben. Glimlach bla bla bla en schrijf maar wat op.
  2. Lenos 28 oktober 2022 11:04
    Zo herkenbaar @eric. Volledig mee eens. Al maanden is BasicFit het lievelingetje van IEX en van met name Niels. En uiteraard heeft hij een long positie in BasicFit. De vraag is dan kijk je niet teveel naar een glas wat halfvol is. Terwijl er een recessie op komst is en mensen bij een glas halfleeg zich echt wel even gaan afvragen waar ze hun zuur verdiende centen aan gaan uitgeven. Sporten in een sportschool is een luxe en zeker geen basisbehoefte zoals Niels af en toe aangeeft. Wellicht heeft hij zich nog niet eerder begeven in de sportschool.

    De analyse van Philips vond ik ook opvallend. Nu in een keer een sell advies geven, ongeveer op het moment dat de koers op het laagste niveau staat. Terwijl er genoeg aanleiding was om Philips al eerder een sell advies te geven bij de eerste waarschuwingen ipv een buy advies.

    Soms is op tijd weglopen ook een goed advies. Gewoon het advies geven afblijven. Maar ja in the end heeft ook IEX toegang nodig tot de bestuurskamers van bedrijven en dan wil je niet bekend staan als een criticus.
    En bedrijf kan je afzonderlijk beschouwen middels de balansen, kasstromen en prognoses. Maar een blik naar buiten en constateren dat er guur weer op komst is, is soms net zo waardevol.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Basic-Fit

20,700 19 apr
-0,100 -0,48%
Premium

Markt reageert wel erg cru op cijfers en outlook Basic-Fit

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links