RoodMicrotec « Terug naar discussie overzicht

Terug met 2 benen op de grond?

60 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
[verwijderd]
18
Beste Rood-beleggers en geïnteresseerden. Vandaag maar eens weggebleven op/van het forum, de koers wel gevolgd uiteraard! Als ik terugkijk naar de afgelopen tijd dan mag ik toch wel veronderstellen, gelet op de koers dan, dat ik er toch niet ver vanaf heb gezeten. Ik waarschuwde al voor alle euforie en "als"-verhalen en we maar eerst eens af moesten wachten tot de up-date. We zijn niet veel verder opgeschoten wat de koers betreft, sterker nog, in mijn ogen weer even met 2 benen op de grond gezet! Kijk, er is nu eenmaal, en beleggers die al lange tijd meegaan weten dat, een wezenlijk verschil tussen redelijke tot goede cijfers en verwachtingen c.q. sentiment! En ga me nu niet vertellen "ja maar Anonimus, we hebben toch een een stijging van 0,56 naar 0,63...", op een dergelijke stijging zitten we niet te wachten. Ik had een dergelijk koersverloop daarom ook wel verwacht. ECHTER! De berichtgevingen van en rondom Rood Testhouse zijn gewoon uitstekend. Ze, en dan vooral de heer Nijenhuis, doen wat ze zeggen en voldoen aan de doelstelling(en) welke ze voor ogen hadden en hebben. Rood staat aan de vooravond van een behoorlijke groei en een outlook die maar weinig penny-stocks kunnen laten zien. Wat wil men nou...?...dat we in 2 a 3 weken tijd van 0,56 naar 0,80 cent gaan...??... nou laat mij u zeggen, dat is in deze fase gewoon een utopie. Er wordt op dit moment gewoon paniekvoetbal gespeeld. 2006 zal een mooi jaar worden voor degene die geduld heeft met dit aandeel. Het is beter om fundamenteel te groeien dan als een zeepbel omhoog te schieten om later te klappen. Mijn advies is daarom ook; gewoon rustig blijven en lekker achterover leunen (voor degene welke reeds Rood-aandelen in zijn of haar bezit heeft), want het gaat best goed komen, let maar op mijn woorden. Voor degene die nog geen aandelen heeft, zeg ik; lees de berichten er eens op na en waarschijnlijk blijkt Rood dan een penny-stock die de hogere regionen in 2006 wel eens op kan gaan zoeken, hier spreekt een ervaren belegger die de klappen van de beurszweep wel kent hoor.... knoop dus goed in je oren... berichtgeving, verwachting en sentiment, dat is waar het om draait! Als het gaat om deze driehoek dan heeft Rood Testhouse een mooie toekomst in het verschiet!
[verwijderd]
0
Barst van het geduld,gekocht op 0,52 en heb ze nog steeds.
Alles aan Rood deugd,zelfs de koers,snap alleen niet dat de boel op deze manier naar beneden wordt getrapt.
Wonderen verwacht ik niet 1ct per week is mij prima,jammer dat er andere partijen anders over denken.

Groet,Wishdom barst nog steeds van het vertrouwen in Rood.
[verwijderd]
0
in deze fase een utopie? we zitten midden in die fase. Iedere dag, ook tussen de update en de komende cijfers kan er een bericht van de pers rollen.(je weet het he, juist als je het niet verwacht)Dan rollen ze over elkaar heen om snel in te stappen. Ik zit best in Rood en blijf daar lekker in. Ik geloof nog steeds dat die 0.80 niet veel zal voorstellen t.o. het nieuws wat we komende maanden gaan mee maken.
Als je ziet wat Rood nu allemaal aan het klaarstomen is en je telt een overname(gerucht)daar bij op.... Ik hoop alleen maar dat alles in de juiste volgorde gebeurd! Hoe dan ook, ik blijf bij m'n mening dat we echt wel door de euro heen kunnen.
[verwijderd]
0
Goed stuk anonimus, je slaat de spijker op zn kop! Verder is icn eind dit jaar definitief klaar. Je hoeft niet slim zijn om te bedenken wat dat in de loop v/h jaar met de koers gaat doen.
Ronson
0
Toch wel prettig om "een ervaren belegger die de klappen van de beurszweep wel kent" aan het woord te horen en die ons gerust steld. Niet dat ik paniek was, maar wel een lekker realistisch stukkie (aanbevolen). "Maar uh Anonimus, we hebben toch een een stijging van 0,56 naar 0,63..." ;~D
Dat toch weer wel hè, staat toch mooi maar weer op de borden. Gaat toch lekker zo. Effe wat cashers die goedkopere stukjes verkopen en straks weer op deze niveaus bij moeten gaan kopen. Consolidatie (niet te lang) en dan weer verder in aanloop naar begin maart (cijfertijd) en eind maart (AVA).
En als het goed is binnenkort een telefonisch onderhoud met Nijenhuis (zie bijlage) door Perry.

[Modbreak Thijs (forum@iex.nl): De bij dit bericht geplaatste afbeelding is verwijderd. Gelieve deze nieuwe functie alleen te gebruiken voor beleggingsgerelateerde plaatjes (d.w.z. in de praktijk veelal technische analyses).]
[verwijderd]
0
Zeer aanbevolen, Anomius. Je schrijft altijd zeer nuttige informatie. Realistisch en gebaseerd op ervarig. De moeite waard om te lezen.
[verwijderd]
0
Goede morgen,

wat een vernederende schertsvertoning die koers. De bied op 62 is ook al bijna weg. Kan iemand mij vertellen waar dit heen gaat? Er moet toch iemand zijn die er antwoord op heeft.

Lucky
[verwijderd]
0
Ik heb er geen antwoord op maar voor de zoveelste keer heb ik weer een fout gemaakt, zat al bij de verkoopknop toen we laatst 0,68 0,69 aantikten,en heb ze toch gehouden.
Nu moet je ze niet meer weg doen zou zonde zijn, de koers is nu een nieuwe bodem aan het zoeken en die zal rond de 0,60 -0,62 zijn.Ik ziet het zo:Op die koers kun je mooi kopen (bijkopen,voor het volgende ritje omhoog.
[verwijderd]
0
Of je fout zat sponge moet nog blijken, ik vraag het me sterk af.Verder is een gedeelte van de 300 K laat op 0,63 nep, dat betekent dater partijen zijn die nerveuze particuliertjes willen uitroken.
[verwijderd]
0
er werd niet meer gehandelt vanaf 10.39 iemand een verklaring misschien hiervoor,ben benieuwd of we nog op 0.63 eindigen vandaag?
dick
[verwijderd]
0
Reindert? Heeft er 300K laat op 63 gestaan? Ik kan ook niet eens even weg en dan mis ik dat al.

En de bied op 62 is ook al weer gehalveerd, vreselijk.

Lucky
[verwijderd]
0
de laat is nu haast leeg op 0.62 ????
laat nu 0.62 en bied 0.61 waar gaar dit heen
[verwijderd]
0
Niet doordrijven lucky one. Zo gaat dat nou eenmaal met kleine aandelenfondsen. Termen als 'vreselijk' vind ik een beetje overdreven. Laat de koers gewoon zijn gang gaan, daar verander je toch niets aan.

Koop bij op lagere niveaus, zodat je straks kan profiteren van de opleving. Ikzelf heb nu ook waardeverlies maar maak me er niet zo druk om eelijk gezegd. De koers zal heus wel weer aantrekken. Er staat nog genoeg moois te gebeuren.
Vlaming
0
Bodem is duidelijk : 0,62 euro !!!

Als je nu niet koopt,is het straks te laat,de 0,63

is bijna terug een feit !!!

Nog 19k in de laat op 0,62 euro.
[verwijderd]
0
Wie weet, maar als er laat 300K op 63 heeft gestaan en ik heb dat weer gemist is dat toch wel vreselijk.

Verder bijkopen? kan, maar nu al? misschien beter 1st nu even verkopen en op 57 weer kopen?

Lucky
[verwijderd]
0
Zo ist Danicor, van zulke neuroten als Lucky kopen de grotere kopers graag hun stukkies. Verder bedoelde ik 300K op 0,64 Lucky en niet op 0,63 (gelukkig ;))

Geen paniek gewoon een paar handelsdagen billen bij elkaar en we staan weer hoger.
60 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 dec 2023 17:35
Koers 0,336
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront