BioPharma « Terug naar discussie overzicht

INSM - Insmed - Deel 12

1.066 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » | Laatste
[verwijderd]
0
Ik ben het stuk nu aan het lezen (veel dank Crack), maar ze focussen steeds op willfully infringment. En dat maakt het stuk op lange termijn (hoger beroep) uitermate zwak, aangezien Insmed in eerdere processen daarvan is in Australie is vrijgepeit.
Ik lees verder.

www.xs4all.nl/~surg3on/2006-nov-INSMv...

Psycho
[verwijderd]
0
Ik heb ook al vrij veel gelezen. Laat ons eerlijk zijn... Advocaten van Tercica hebben een vrij goed stuk gemaakt. Maar tot zover was het stuk van insmed overtuigender...
[verwijderd]
0
en ja, ze hameren en hameren maar op het feit dat insmed wilfull infringer is ...

Tot mijn spijt kan ik deze avond pas verder lezen..
[verwijderd]
0
Ik ben nu halverwege en het valt op, dat de verdediging van Insmed puur vanuit wetsteksten redeneerde en TRCA veel meer op de good guys/bad guys toer zit. Dat is aardig voor een jury, maar minder geschikt voor een rechter.
Ik lees verder.

P.
[verwijderd]
0
Als ge da leest, is het toch direct duidelijk waarom insmed crasht. Al die blabla, het punt is dat TRCA veel betere advocaten heeft.
[verwijderd]
0
quote:

Compugreen schreef:

Als ge da leest, is het toch direct duidelijk waarom insmed crasht. Al die blabla, het punt is dat TRCA veel betere advocaten heeft.
Het is overduidelijk, dat jij geen jurist bent, maar wel schijnt te weten hoe de wereld in elkaar zit.

Psycho
[verwijderd]
0
"Plaintiffs proposed injunction is narrowly tailored. Insmed would be enjoined from:
(1) offering to sell IPLEX in the United States;
(2) selling IPLEX in the United States except to serve patients prescribed
IPLEX prior to December 6, 2006;
(3) making, using, importing into, or exporting from, the United States
IPLEX or any similar product incorporating IGF-I or IGFBP-3, except
to the extent such product is used in a manner protected under 35
U.S.C. § 271(e)(1) or made, imported or exported for sale to patients
prescribed IPLEX prior to December 6, 2006;
(4) supplying or otherwise providing to others products capable of
practicing the patented methods or making or using the patented
compositions at issue in this case, except as permitted above."

www.xs4all.nl/~surg3on/2006-nov-INSMv...

Ik kwam dit toevallig tegen (laatste twee maanden nauwelijks meer naar INSM gekeken), maar het lijkt erop dat INSM ook in Europa niet meer aan de bak kan, als de injunction wordt toegewezen, aangezien er ook een import/exportverbod wordt gevraagd.

Of INSM moet ook een werkende faciliteit in Europa hebben en haar gehele productie overhevelen. Een toewijziging van de injunction kan dus in een keer de doodsteek betekenen.

Misschien mis ik iets hierin of interpreteer ik het niet goed, dan hoor ik het wel

Dan nu de hamvraag voor cracked: heeft Cephalon EMEA goedgekeurde productierijpe faciliteiten om de productie met onmiddelijke ingang over te nemen?
[verwijderd]
0
Sorry, maar als je leest dat insmed tot vele malen herhaalde dat ze wisten dat ze het patent schonden, dat ze licensies voor het patent hebben proberen te bemachtigen, maar dat dit mislukte, dat trca wel de patenten van genentech mocht gebruiken.

En dat ze nu plots - gelijk met welke argumentatie - vertellen dat ze niet wisten (niet willfull) dat ze 't patent schonden? Als ze dat doen maken ze zich belachelijk. Als ze zich dan nog zouden verdedigen op een meer "juridische manier", mij goed, maar ze wisten van het patent, en ze hebben het opzettelijk geschonden.

Laat het juridisch gedoe maar aan de advocaten. Maar denk zelf logisch na. Je lijkt wel te hopen dat een moordenaar vrijgesproken wordt wegens procedurefouten...

Als jonge belegger leer ik hier maar één ding uit, en dat is zelf alle documenten lezen. En net zoals de mensen op het yahoo forum niet te betrouwen zijn, zijn ook de mensen hier niet moeilijk betrouwen. Jullie schrijven niet wat jullie denken, jullie schrijven tegen beter weten in. Laat het een les zijn voor mezelf....
[verwijderd]
0
Elmono, zeker een probleem dan
laten we even van worst case uitgaan: injunctie incl geen stay
en ik schat die kans gezien controversie, 4 factor test toch nog steeds in als zeer signicant lager dan andere uitkomsten (verwacht zelf mandatory royalty gezien eerdere summary judgement, daar zal ze niet snel op terugkomen ondanks de hiaten/oversights)

trca's injunctie gaat niet voor trial use, huidige patienten of compasionate use.. die sluiten ze ook duidelijk uit om te hopen dat judge meer neiging toont om hun argumentatie te volgen.
Ze eisen het alleen voor nieuwe commerciele patienten

dus huidige patienten en revenue van ALS bv heeft INSM dan nog steeds.Dit is niet voldoende om alle onderzoeken te financieren, tenzij door phase II resultaten van bv SIR/HIV er daar ook compasionate use zal onstaa, maar reken daar niet op.

voor de EU approval voor de growth deficiency zal het dan wel problemen opleveren omdat ze nog geen gevalideerde CMC hebben op locatie hebben.
In EU zal proces zelfde zijn, gaat dan vooral om nieuwe faciliteit volgens het concept van de US plant en die zal wel gevalideerd moeten worden dan, maar is geen compleet nieuw proces aangezien de huidige aan alle standaarden voldoet

het grote probleem dan is dat insm geld moet investeren in EU wat ze niet hebben!

voor de EU is approval goed, maar sales sowieso pas in 2008, dat proces moet iedereen wel kennen vna gtcb.. CHMP opinie belangrijkste, daarna max 67 dagen voor MAA(formaliteit) en daarna aantal maanden om reimbursements te regelen met afzonderlijke regeringen/verzekeraars

INSM moet het vooral van de waarde van de label expansie hebben en de EU factor is voor hun voor een geldkanaal dmv partner.

Indien wel een injunctie dan zal het lastiger onderhandelen worden voor INSM mbt tot EU, omdat ze dan haast moeten maken en een evt partner zal dit weten. Hun grote voordeel blijft toch de potentie van iplex, welke door testimonials nu ook duidelijk is dat die grote kans blijft hebben.

Mocht dat scenario er zijn, dan acht ik de kans op een europese overname van insmed door bv novo nordisk veel groter, ik acht de kans daarop toch al behoorlijk dat insm voor eind dit jaar niet meer zelfstandig is.

injunctie zal ze zeker schadne dus, vooral omdat ze niet meer inkomsten kunnen halen dan zonder eerst te investeren in de EU en het levert ze ook vertraging op.

ik ben zelf erg blij met de CHMP meeting 19-22febr, dat is een goede hedge, indien material events uit de 180 dagen deadline, dna had insm een 8-k moeten releasen, verwacht dus niet dat daar nog problemen boven komen.

Ik verwacht dat ze al met een partner bezig zijn en dit kan cephalon zijn, maar denk eerder dat ze daar alleen backup deal mee hebben.
ik verwacht meer van andere partijen als EU partner

stel je bent investeerder en de kleine kans op injunctie zonder stay komt uit, dan zal er kort erop EU nieuws volgen en word INSM zonder meer een overname prooi
mijn strategie is dan om hem te laten liggen op de plank, ik houd er rekening mee dat ik dan langer moet wachten op recuperatie, want de koers zal er wel eerst op slechte nieuws reageren

ik verwacht om die reden ook dat insm evt phase II resultanten zal bewaren tot na de trial
tenzij de bv voor hars juist net de noodzaak willen benadrukken van publiek belang

dat zijn mijn meningne erin, beetje hapsnap getyped, maar grote lijn denk ik wel duidelijk

-------------------

En compugreen: ik twijfel ALWEER aan je integriteit
als hier regelamtig leest dan weet je dan insm niet het overtreden van de 414 patent bestrijdt, maar de validiteit ervan!!!!!

maack/sommer etc , ook reden waarom geen EU equivalent.
het probleem met insm trial is dat de judge als heel snel een summary judgemen erover had en dat feiten later dus niet in de trial in de diepte zijn behandeld, daar heeft ze grote fouten mee gemaakt en is 1 van de redenen waarom appeal 100% zeker is

laat het een les voor jouw zijn dat je uit je nek lult (alweer)
is allemaal hier besproken en ook op ihub

geeft alleen maar weer aan hoe slecht jij je investeringshuiswerk blijkbaar doet
[verwijderd]
0
Beste Comp, ik heb geen enkel belang zaken beter voor te doen dan ze zijn. Ik gebruik ook meestal mijn gezond verstand, maar na een huwelijk van 10 jaar met een van de meest geslepen juristes in Nederland, weet ik ook, dat zeker in de rechtspraak de waarheid niet bestaat, maar dat relaties, invloed, sociale positie en een beroemde advocaat soms doorslaggevend zijn.
Het wordt dus de botsing tussen de status van DNA en de status van de advocaat van Insmed.
En ik denk, dat hier Insmed een voorsprong heeft, naast het feit, dat ik de argumentatie van TRCA tot nu toe zwakker vind.
Maar wie ben ik.

Psycho
[verwijderd]
0
elmono: of ze al een contigency plan hebben weten we dus niet zeker, kan zeker gezien het feit dat ze ook aan andere igf-1 formulatie werken

ik hoop het wel want dat zou een evt slecht scenario een heel stuk minder slecht maken, maar ik ga er in mijn strategie overwegingne niet van uit
[verwijderd]
0
De advocaten van TRCA/DNA sluiten af met: wel een injunction, hogere schadevergoedingen, betalen van de advocaten, verbieden van hoger beroep.
Dat laatste zal de rechter nooit toewijzen.
Tevens willen TRCA/DNA dat tijdens de beroepsfase geen nieuwe verkopen van INsmed mogelijk zijn, maar dat is onwaarschijnlijk.
Ik verwacht bevestiging van de jury-uitspraak en alles gaat gewoon door tot de uitspraak in hoger beroep, met eventueeel een Escrow voor 10% licentiegebruik en de 7,5 milj. voor TRCA/DNA.
Dus tijd genoeg om een nieuw maakproces te ontwikkelen en Europa te bestormen.

Psycho
En dan komt nog het proces van INsmed tegen TRCA wegens ongeoorloofde reclame-praktijken. En dat kan wel eens heel veel geld opleveren. Want al is Insmed een infringer, je mag gewoon niet zo reclame maken.
[verwijderd]
1
quote:

crackedtooth schreef:

En compugreen: ik twijfel ALWEER aan je integriteit
als hier regelamtig leest dan weet je dan insm niet het overtreden van de 414 patent bestrijdt, maar de validiteit ervan!!!!!

maack/sommer etc , ook reden waarom geen EU equivalent.
het probleem met insm trial is dat de judge als heel snel een summary judgemen erover had en dat feiten later dus niet in de trial in de diepte zijn behandeld, daar heeft ze grote fouten mee gemaakt en is 1 van de redenen waarom appeal 100% zeker is

laat het een les voor jouw zijn dat je uit je nek lult (alweer)
is allemaal hier besproken en ook op ihub

geeft alleen maar weer aan hoe slecht jij je investeringshuiswerk blijkbaar doet
Hier is geen sprake van slecht huiswerk. Ik heb zelf toegegeven dat ik zelf niet veel opzoek in mijn vorig bericht. Het woord "lullen" - en ik heb dat al meermaals vermeld - kent in mijn omgeving een enorm negatieve connotatie. Misschien beter op uw taal letten.

Waarom probeerde Insmed vroeger een licentie bij Genentech te verkijgen, betreffende een patent; een patent dat ze nu nota bene invalid willen laten verklaren?
Do DD
0
Het kan zijn dat ik iets gemist heb, maar ik zie, wanneer ik de reactie van TRCA/DNA lees, eigenlijk alleen maar herhaling van zetten en idd geen ondersteuning/testimonials door medici (geeft te denken). Iemand een andere mening toegedaan?

mvg, E.
[verwijderd]
0
quote:

Do DD schreef:

Het kan zijn dat ik iets gemist heb, maar ik zie, wanneer ik de reactie van TRCA/DNA lees, eigenlijk alleen maar herhaling van zetten en idd geen ondersteuning/testimonials door medici (geeft te denken). Iemand een andere mening toegedaan?

mvg, E.

DoD, je hebt niets gemist.
Eerst vegen ze de uitspraak van het Supreme Court van vorige maand als niet terzake doende van tafel (je moet maar durven), en tevens zeggen ze, dat die testimonials van de artsen niet als bewijs mogen gelden, aangezien die medici geen EED afgelegd hebben (sworn statement), dat het 100% waar is wat ze zeggen. Zo lust ik er nog wel zes.

Psycho
te veel emotie, te weinig hard facts
prrrrr
2
Do DD
2
[verwijderd]
0
quote:

Do DD schreef:

Nee, we zien de verwachting van retailers omtrent INSM terug in de koers.

mvg, E.
zo je scoort de aanbevelingen weer, ook van mij
[verwijderd]
0
quote:

elmono schreef:

Of INSM moet ook een werkende faciliteit in Europa hebben en haar gehele productie overhevelen. E
(...)Insmed and Avecia of the UK have signed an agreement for manufacturing mecasermin rinfabate and its components, rhIGF-1 and rhIGFBP-3. CGMP clinical production of mecasermin rinfabate and its components will be carried out in Avecia's Advanced Biologics Centre, Billingham, UK, which manufactures recombinant-based medicines and vaccines at the capacity of up to 1000L(...)
www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcg...

Geluk, F.
(Benieuwd naar wat de andere bashers gaan gebruiken!)
gustaaf1e
1
quote:

psycho-pharma schreef:

Beste Comp, ik heb geen enkel belang zaken beter voor te doen dan ze zijn. Ik gebruik ook meestal mijn gezond verstand, maar na een huwelijk van 10 jaar met een van de meest geslepen juristes in Nederland, weet ik ook, dat zeker in de rechtspraak de waarheid niet bestaat, maar dat relaties, invloed, sociale positie en een beroemde advocaat soms doorslaggevend zijn.
Het wordt dus de botsing tussen de status van DNA en de status van de advocaat van Insmed.
En ik denk, dat hier Insmed een voorsprong heeft, naast het feit, dat ik de argumentatie van TRCA tot nu toe zwakker vind.
Maar wie ben ik.

Psycho
Beste Psycho,
hier moet ik toch even op reageren. Status kan best enige invloed hebben, maar de advocaten van Insmed kunnen de feiten (fouten) van Insmed(bestuurders) uit het verleden niet wijzigen. Zij kunnen er met die feiten als uitgangspunt het beste van proberen te maken, maar door hun status wijzigen de feiten niet. Het komt veel meer aan op bewijskwesties, zoals het bewijzen van opzet (welbewust en vooropgezet handelen) aan de zijde van Insmed mbt. het infringment.En op welke consequenties dat dan mag hebben op de vermarkting van Iplex.
G
Hmm, lekker die Vacqueras.

NB: juweeltjes zijn vaak zeer geslepen.

G
1.066 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 870,27 -3,75 -0,43% 18:05
AMX 916,54 -9,22 -1,00% 18:05
ASCX 1.190,79 -16,28 -1,35% 18:05
BEL 20 3.857,94 -25,89 -0,67% 18:05
Germany40^ 17.931,00 -157,70 -0,87% 22:29
US30^ 38.124,13 -229,18 -0,60% 21:21
US500^ 5.044,94 -27,45 -0,54% 22:00
Nasd100^ 17.428,55 -95,58 -0,55% 22:00
Japan225^ 37.725,14 -273,62 -0,72% 21:21
WTI 83,75 +0,85 +1,03% 22:29
Brent 87,91 -0,17 -0,19% 22:29
EUR/USD 1,0730 +0,0032 +0,30% 23:12
BTC/USD 63.979,87 -2.392,12 -3,60% 09:49
Gold spot 2.332,03 +15,92 +0,69% 23:05
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
UNILEVER PLC 47,590 +2,630 +5,85% 17:35
KPN 3,436 +0,019 +0,56% 17:35
Ahold Delhaize 27,880 +0,120 +0,43% 17:35
Dalers Laatst +/- % tijd
ADYEN NV 1.157,000 -261,400 -18,43% 17:35
BESI 136,000 -3,000 -2,16% 17:36
Philips Koninklijke 19,265 -0,355 -1,81% 17:35

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront