USG People « Terug naar discussie overzicht

Donderdag 24 september

225 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 » | Laatste
moneypocket
0
Beste USG-forumlezers,

De woensdagavond is Wallstreet lager gesloten; eigenlijk flink lager gezien de eindspurt naar beneden ten opzichte van de top.
-0,83%; waarom? Jawel...winstnemingen. Zolang het onderliggende sentiment positief is, zou het mij niet verbazen dat morgenvroeg groene futs te voorschijn komen.

Ons USG staat weer vier in het rijtje van meest geposte fondsdraadjes; hoe zou dat nu toch komen?
Is het Blacky, nr.36, September, Tatje of...
Het is voor mij zo duidelijk dat speculaties er mede voor zorgen dat het usg-forum zoveel wordt bezocht en dat er wordt gepost.

Natuurlijk is er naast de serieuze boventoon ook een humorvolle ondertoon die het draadje charme geeft.

Ook deze beursdag kan de koers wederom alle kanten opgaan. De bandbreedte gisteren 13.76-14.33 zegt genoeg. Men bepaalt de koersvorming. Wie is dan "men"? Ja..als overname believer denk ik aan de Templetonclan, die de koers bepaalt.

Een nieuwe beursdag kan zorgen voor verrassingen. Laten we hopen, dat er uit de hoge hoed vanuit het USG-kamp, informatie naar buiten lekt.

Eenieder een goede beursdag toegewenst waarbij de humor aanwezig blijft!
gerrit 69
0

Jawel moneypocket
Humor is van alle tijden.
Humor is een goede manier om spanning en stress
te ontladen in ons jachtige leven
Zie ook www.omroephumor.nl
Vooral de treinhumor is erg leuk.

Groet van Gerrit
nr36
0
Morning forumleden, terwijl September nog geniet van zijn rust, moeten de jongeren weer aan de bak; dat doen we met veel plezier...........

Humor in de draadjes is goed; we moeten natuurlijk niet uit het oog verliezen dat we bezig zijn met een serieuze zaak die USG heet.

Ik wens u allen een fijne (werk)dag.

nr36
0
De Federal Reserve liet de rente zoals verwacht rond de 0%. Voorzitter Ben Bernanke liet zich verder gematigd positief uit over de Amerikaanse economie en temperde de zorg over inflatie. De Fed verlengt daarnaast de opkoopoperatie van hypotheekobligaties tot en met het eerste kwartaal van 2010.
Ondanks de positieve woorden van Bernanke doken de aandelenkoersen in de loop van de handelssessie in het rood. ‘Beleggers hadden een nog positiever commentaar van de Fed verwacht’, aldus Peter Kenny van Knight Equity Markets tegen persbureau Bloomberg. ‘De euforie is voorbij, de rally lijkt op zijn laatste benen te lopen.’
[verwijderd]
0
Goedemorgen allemaal, goed om te lezen dat jullie weer wakker geworden zijn. Spotten met begraven worden in Almere is de goden verzoeken :-)

Hopen dat USG zich vandaag onttrekt aan de berichtgeving dat gisteren 'DE' correctie is ingezet met de DJ. Ik denk zelf dat die Amerikanen te trots zijn om nu die 10.000 niet te gaan pakken. Met 'DE' correctie zal het dus wel meevallen.
[verwijderd]
0
Lage waarderingen kunnen fusiegolf op gang brengen

Doorheen de voorbije weken stormden de wereldwijde aandelenbeurzen opnieuw hoger waarbij de kracht van de herstelbeweging in verhouding begint te staan tot de voorafgaande crash.
Goud en de grondstoffenmarkten konden ook winst boeken en de obligatiemarkten gaven geen terrein prijs.

Momenteel houden de Amerikaanse beursgenoteerde bedrijven het hoogste niveau cash als percentage van de totale Amerikaanse beurskapitalisatie aan van de voorbije twee decennia, zo merkt BC Research op.

Het vorige hoogtepunt in 2005 ging vooraf aan de twee drukste jaren ooit inzake overnames. Mogelijks kan een dergelijke fusiebeweging opnieuw op gang komen, gedreven door de lage waarderingen van vele bedrijven.
uitzender
3
Alain Dehaze is benoemd tot lid executive comitee
adecco wordt verantwoordelijk voor noord europa
is oud ce van solvus heeft de integratie gedaan met usg en is goede bekende van alex dus wat moet adecco met Dehaze als hij alleen maar op de bestaande winkel mag passen denk dat het een bevestiging is van gerucht tot overname van usg
nr36
0
quote:

uitzender schreef:

Alain Dehaze is benoemd tot lid executive comitee
adecco wordt verantwoordelijk voor noord europa
is oud ce van solvus heeft de integratie gedaan met usg en is goede bekende van alex dus wat moet adecco met Dehaze als hij alleen maar op de bestaande winkel mag passen denk dat het een bevestiging is van gerucht tot overname van usg
Kijk zo'n 1e bericht van een nieuw forumlid schept verwachtingen voor de toekomst.............
[verwijderd]
0
welk cijfer zou het meeste invloed hebben vandaag op de beurs?

- NL, Banen en lonen, KW2 2009, 09.30 uur
- NL, Woningbouw, H1 2009, 09.30 uur
- NL, producentenvertrouwen, september 2009, 09.30 uur
- NL, consumptie huishoudens, juli 2009, 09.30 uur
- NL, industriele productie, juli 2009, 09.30 uur
- NL, economische groei 2e raming, KW2 2009, 09.30 uur
- Dui, ondernemersvertrouwen, september, 10.00 uur
- VS, steunaanvragen, week eindigend op 19 september, 14.30 uur
- VS, verkoop bestaande huizen, augustus, 16.00 uur
nr36
0
Alain Dehaze
Chief Executive Officer Humares

Location
Brussels Area, Belgium

Industry
Human Resources

Current

Chief Executive Officer at Humares

Past

Chief Operating Officer at USG People
Chief Executive Officer at Solvus

Education

Haute Ecole 'Groupe ICHEC - ISC Saint-Louis - ISFSC', Bruxelles
nr36
0
Alain Dehaze nieuwe topman HumaresVlissingen, 3 september 2007

Alain Dehaze is de nieuwe algemeen directeur van Humares. Deze Vlissingse uitzend- en detacheringsorganisatie is een toonaangevende speler op de internationale flexibele arbeidsmarkt. Dehaze volgt per 1 september de oprichter van Humares, Wijnand van Gessel, op.

De Belgische Alain Dehaze (44 jaar) heeft ruime ervaring in de uitzendbranche opgedaan. Hij maakte tot juli 2006 als Chief Operating Officer deel uit van de Executive Board van USG People. Daarvoor was Dehaze algemeen directeur van de Belgische uitzendorganisatie Solvus.

Ambitieuze groeistrategie
Dehaze toont zich verheugd met zijn benoeming: “Humares biedt mij een fantastische uitdaging. Het is een uniek bedrijf dat zich onderscheidt van andere spelers op de markt door haar internationale recruitment competenties en door haar sterke positie op de technische en maritieme markt. Ik heb mezelf ten doel gesteld om te zorgen dat de ambitieuze groeistrategie ‘op koers naar 2009’ optimaal uitgevoerd wordt.” In 2009 moet Humares een omzet van minimaal € 200 miljoen genereren tegen een gezonde winstmarge.

Blij met opvolger
Humares’ oprichter Wijnand van Gessel vindt dat hij in Alain Dehaze een goede opvolger heeft gevonden. Van Gessel: “Alain brengt een schat aan kennis en ervaring mee. Gezien de processen die hij in zijn verleden bij Solvus en USG succesvol heeft begeleid, ben ik er zeker van dat hij van grote meerwaarde is voor Humares.” Wijnand Van Gessel blijft als commissaris betrokken bij Humares. “Ik zal toetreden tot de Raad van Commissarissen. Zo kan ik de ontwikkelingen van dichtbij blijven volgen en blijven mijn kennis en ervaring behouden voor de organisatie”, aldus Van Gessel.

De Humares Groep, opgericht in 1976, is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van technisch, logistiek, productie en maritiem personeel. Naast lokaal geworven personeel verzorgt Humares ook de werving van internationaal personeel voor haar opdrachtgevers. Met locaties en agenten in 22 landen in Europa, Noord-Amerika, Australië en Zuidoost-Azië, een personeelsbestand van 270 vaste en meer dan 3500 uitzendmedewerkers en een omzet van € 117 miljoen in 2006 is zij een toonaangevende speler op de internationale flexibele arbeidsmarkt. In Nederland behoort Humares tot de top 8 van de uitzendorganisaties. Merknamen van Humares zijn onder meer Oceanwide, MainTec, OWI Group, Impact Interim, NOVA Engineering en TiP personeelsdiensten. Voor meer informatie: www.humares.com
nr36
0
maps.google.com/maps?hl=nl&rls=com.mi...,+1314+Almere,+Nederland&ei=tBa7StbmB83j-QaGs-nRCw&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1

Is m.i. hoofdkantoor van USG People Netherlands B.V.

Dit pand is eigendom van Tulip Property 1 B.V. uit Amsterdam.

Eigenaar van deze vennootschap is een Luxemburgse onderneming etc etc

Ben zo vrij te stellen dat USG geen eigenaar is van dit pand.
uitzender
0
Humares is oud nieuws Dehaze is daar sinds deze wek weg zie website adecco vandag

The Executive Committee of Adecco Group will consist of the following members:


• Patrick De Maeseneire, Chief Executive Officer
• Dominik de Daniel, Chief Financial Officer
• Christian Vasino, Chief Human Resources Officer
• Sergio Picarelli, Chief Sales Officer
• François Davy, Regional Head of France, Switzerland & India
• Tig Gilliam, Regional Head of North America
• Alain Dehaze, Regional Head of Northern Europe
• Mark du Ree, Regional Head of Japan & Asia
• Andreas Dinges, Regional Head of Germany & Austria
• Federico Vione, Regional Head of Italy & Eastern Europe
• Enrique Sanchez, Regional Head of Iberia & South America
• Peter Searle[1], Regional Head of UK & Ireland

Annalisa Gigante, Chief Business Development and Marketing Officer, will pursue her career outside the Adecco Group.
Patrick De Maeseneire, Chief Executive of the Adecco Group, said:" With this experienced team, all countries have a strong and balanced presence in the Executive Committee. The team will make sure we further implement our proven strategy, set the right priorities and seize the opportunities for the future growth of the Adecco Group. The members of the Executive Committee have already been with the Adecco Group between 3 and 22 years and have successfully managed a country or a region. Locally we have strong management teams running each country. Furthermore, I am delighted that Alain Dehaze has joined Adecco. Alain brings a profound staffing experience to the Group."
Resumes of each Executive Committee member can be accessed on:
nr36
0
maps.google.com/maps?hl=nl&rls=com.mi...,+1314+Almere,+Nederland&ei=tBa7StbmB83j-QaGs-nRCw&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1

Is kantoor waar de beursgenoteerde USG People N.V. is gevestigd.

[verwijderd]
0
quote:

uitzender schreef:

Alain Dehaze is benoemd tot lid executive comitee
adecco wordt verantwoordelijk voor noord europa
is oud ce van solvus heeft de integratie gedaan met usg en is goede bekende van alex dus wat moet adecco met Dehaze als hij alleen maar op de bestaande winkel mag passen denk dat het een bevestiging is van gerucht tot overname van usg
Zie ook www.flexservice.com
of als je de nieuwsbrief daarvan ontvangt, de nieuwsbrief van vandaag. Betreft een persbericht van Adecco van vandaag :-)
nr36
0
Alain Dehaze (CEO Humares) stapt over naar Adecco

--------------------------------------------------------------------------------


| FlexNieuws » | FlexFinancieel » |


--------------------------------------------------------------------------------


24 september 2009

Adecco breidt zijn Group Executive Committee uit met ondermeer Alain Dehaze.

Alain Dehaze
Van september 2007 tot september 2009 was Dehaze CEO van Humares. Van 2002 tot 2005 was Dehaze CEO van Solvus en van 2005 tot 2007 COO van USG People.

Executive Committee van Adecco
Het Executive Committee van Adecco bestaat nu uit de volgende leden:

•Patrick De Maeseneire, Chief Executive Officer
•Dominik de Daniel, Chief Financial Officer
•Christian Vasino, Chief Human Resources Officer
•Sergio Picarelli, Chief Sales Officer
•François Davy, Regional Head of France, Switzerland & India
•Tig Gilliam, Regional Head of North America
•Alain Dehaze, Regional Head of Northern Europe
•Mark du Ree, Regional Head of Japan & Asia
•Andreas Dinges, Regional Head of Germany & Austria
•Federico Vione, Regional Head of Italy & Eastern Europe
•Enrique Sanchez, Regional Head of Iberia & South America
•Peter Searle, Regional Head of UK & Ireland

Bron: Adecco persbericht, 24 september 2009

Helemaal gelijk uitzender!
nr36
0
quote:

nr36 schreef:

maps.google.com/maps?hl=nl&rls=com.mi...,+1314+Almere,+Nederland&ei=tBa7StbmB83j-QaGs-nRCw&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1

Is kantoor waar de beursgenoteerde USG People N.V. is gevestigd.

Krijg geen info boven tafel over wie de eigenaar van dit pand is.
marathon 11
0
Met 4 aandeeltjes de koers bijna 10 cent lager.Was wel even grappig om te zien. Trend is gezet. De koers wordt vanmorgen eerst weer even lager gezet. kijken wat de rest van de dag gaat brengen.
Weer zo'n heerlijke dag om de koersen te drukken denk ik. Tenzij......
september
0
uitzender
0
verwacht vandaag of morgen nog wel meer nieuws van
adecco want mark de schmedt komt ook weer terug was oud manager director adecco benelux hij was toen de opvolger van de huidige ceo van adecco

denk dat er echt wat staat te gegeuren bij adecco
ik heb in iederge val stevig usg ingekocht en pharma had ik begin deze week stevig ingekocht dus
laat het goede nieuws maar komen
225 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 871,15 -2,87 -0,33% 14:56
AMX 919,65 -6,11 -0,66% 14:56
ASCX 1.198,73 -8,34 -0,69% 14:41
BEL 20 3.857,59 -26,24 -0,68% 14:56
Germany40^ 17.894,60 -194,10 -1,07% 14:56
US30^ 38.240,56 -112,75 -0,29% 13:41
US500^ 5.040,69 -31,70 -0,62% 13:53
Nasd100^ 17.335,98 -188,15 -1,07% 13:41
Japan225^ 37.670,14 -328,62 -0,86% 13:41
WTI 82,84 -0,06 -0,07% 14:56
Brent 86,91 -1,17 -1,33% 14:55
EUR/USD 1,0690 -0,0008 -0,07% 14:56
BTC/USD 63.979,87 -2.392,12 -3,60% 09:49
Gold spot 2.331,24 +15,13 +0,65% 14:56
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
UNILEVER PLC 47,650 +2,690 +5,98% 14:40
ASR Nederland 46,670 +0,270 +0,58% 14:37
Ahold Delhaize 27,920 +0,160 +0,58% 14:40
Dalers Laatst +/- % tijd
ADYEN NV 1.273,000 -145,400 -10,25% 14:40
BESI 134,400 -4,600 -3,31% 14:40
RELX 37,820 -0,680 -1,77% 14:40

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront