Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kietel eens een vrouw..........

41 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
ffff
4
Dagelijks vind je op het internet "prachtige " verhalen.

Vorig jaar smulde heel de Duitse pers van de afpersingen van BMW-erfgename. Op een party had ze een zeer charmante kerel leren kennen, werd verleid, maar was zich geen seconde bewust dat al hun activiteiten in de hotelkamer gefilmd werden. Na een maand begonnen de afpersingen. Aanvankelijk betaalde ze tonnen, maar op een gegeven moment legde ze klacht neer bij de politie. De vent werd opgespoord en tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld ( Zo ongeveer).

Moed had ze wel, maar dit verhaal zal ze tot haar dood moeten slikken.

En vandaag is er een variant: Een 62 jarige bohemien, fotograaf, 62 jaar kietelt al jaren de rijkste vrouw van Frankrijk, Liiane Bettencourt, toch goed voor vele miljarden Euro's. Ze is namelijk de enige erfgename van de oprichter van L'Oréal en ze bezit de meeste aandelen van dit superbedrijf. In haar enige geven interview zegt de bejaarde dame, dat ze met haar centen mag doen wat ze wil....

Voor zijn attenties werd hij, schattenderwijs, beloond met.... honderden miljoenen Euro's. Politie spreekt zelfs over 1 Miljard Euro..........

Totdat de dochter van Liliane Bettencourt onraad rook en justitie inschakelde. Die affaire loopt al een jaar.

En nu is er een eind aan gekomen......

La fille de Liliane Bettencourt saisit le juge des tutelles

PARIS (Reuters) - La fille de Liliane Bettencourt, principale actionnaire du géant des cosmétiques L'Oréal, a demandé cette semaine le placement sous protection judiciaire de sa mère après une enquête de police portant sur des "dons" d'un milliard d'euros à un photographe.

Me Olivier Metzner, avocat de Françoise Bettencourt, a dit à Reuters avoir saisi mardi un juge des tutelles de Nanterre (Hauts-de-Seine) afin de compléter l'action pénale déjà engagée sur ce dossier contre l'auteur supposé d'abus de faiblesse sur Liliane Bettencourt, François-Marie Banier.

"Nous avons déjà fait une action contre le prédateur, maintenant nous faisons une action en protection de la mère de ma cliente, pour montrer qu'elle est victime et pas autre chose", a expliqué l'avocat, confirmant une information publiée par lepoint.fr.

Le juge des tutelles se prononcera sans doute après l'audience programmée le 11 décembre devant le tribunal correctionnel de Nanterre.

S'il décide de placer Liliane Bettencourt sous tutelle ou curatelle, elle se verrait privée de la gestion de sa richesse, qui serait confiée à un tiers.

François-Marie Banier, 62 ans, photographe, écrivain et figure mondaine de Paris, a bénéficié depuis 2002 de dons sous la forme d'oeuvres d'art, d'assurances-vie, de chèques et d'espèces de Liliane Bettencourt, 87 ans, la femme la plus riche de France selon plusieurs classements internationaux.

Sa fille a déposé plainte en 2007 pour abus de faiblesse en considérant que le photographe avait tiré profit de la faiblesse psychologique de sa mère, devenue veuve et qui souffrirait d'absences psychologiques par intermittence.

Le parquet de Nanterre a fait mener une enquête de police mais Liliane Bettencourt a refusé de se prêter à une expertise médicale, produisant ses propres témoins médicaux qui assurent de sa bonne santé psychologique.

Elle a par ailleurs expliqué qu'elle faisait ce qu'elle voulait de son argent. La police a cependant recueilli plusieurs témoignages de ses proches et d'anciens employés, qui font état d'une attitude suspecte de François-Marie Banier.

Les dons les plus importants auraient été faits après des séjours à l'hôpital. C'est sur ce dossier de police que Me Metzner se fonde pour saisir le juge des tutelles et demander un placement sous protection judiciaire.

Le parquet n'ayant pas voulu poursuivre le suspect, Françoise Bettencourt l'a cité directement devant le tribunal, où il encoure jusqu'à trois ans de prison et 375.000 euros d'amende, outre la rétrocession éventuelle des sommes obtenues.

Dans sa seule interview sur l'affaire, en 2008 au Journal du Dimanche, Liliane Bettencourt a expliqué qu'elle allait bien et que sa fille avait un problème avec son mode de vie. "Il faudrait tout de même que ma fille se rende compte que je suis une femme libre", disait-elle.

Thierry Lévêque, édité par Jean-Baptiste Vey

[verwijderd]
0
google vertaling (moet nog wat aan de vertaalsoftware gesleuteld worden) :

De dochter van Liliane Bettencourt nam de voogdij rechter

PARIJS (ANP) - De dochter van Liliane Bettencourt, de belangrijkste aandeelhouder van cosmetica-gigant L'Oreal, deze week wel de plaatsing onder rechterlijke bescherming van zijn moeder na een politie-onderzoek op de "donatie" van een miljard euro op een fotograaf.

Me Olivier Metzner, advocaat Françoise Bettencourt vertelde Reuters invoeren dinsdag voogdij rechtbank van Nanterre (Hauts-de-Seine) aan de reeds ingeleide strafrechtelijke procedure over de zaak tegen de vermeende misbruik te vullen zwakte van Liliane Bettencourt, François-Marie Banier.

"We hebben al iets gedaan tegen de roofdieren, nu maken we een actie van de bescherming van de moeder van mijn cliënt, om te laten zien dat ze het slachtoffer is en niets anders, 'zei de advocaat, met bevestiging van een rapport gepubliceerd door Lepoint . com.

De voogdij rechter zal waarschijnlijk beslist na de hoorzitting 11 december gepland vóór de correctionele rechtbank van Nanterre.

Als hij besluit om Liliane Bettencourt gebracht onder voogdij of curatele, zou het worden beroofd van haar vermogensbeheer, die zouden worden uitbesteed.

François-Marie Banier, 62, fotograaf, schrijver en wereldse figuur van Parijs, sinds 2002 heeft geprofiteerd van donaties in de vorm van kunstwerken, levensverzekeringen, cheques en cash Liliane Bettencourt, 87 jaar, de rijkste vrouw in Frankrijk, volgens verschillende internationale rankings.

Zijn dochter heeft een klacht ingediend in 2007 voor misbruik van zwakte gezien het feit dat de fotograaf voordeel van de psychologische zwakte van zijn weduwe moeder die lijdt aan psychische intermitterende afwezigheid had genomen.

Hij had een wond is het uitvoeren van een politie-onderzoek maar Liliane Bettencourt weigerde in te stemmen met medische deskundigheid, de productie van haar eigen medische getuigen die ervoor zorgen dat haar goede psychische gezondheid.

Ze zei ook dat ze deed wat ze wilde haar geld. Echter, de politie verzamelde verschillende getuigenissen van zijn familie en voormalige werknemers, die melding van een verdachte houding van François-Marie Banier.

De grootste donaties werden gedaan na het ziekenhuis verblijven. Op dit nummer van de politie dat de heer Metzner zich baseert om de voogdij rechter en verzoeken om een plaatsing onder gerechtelijke bescherming in te voeren.

De aanklager wilde niet aan de verdachte te vervolgen, Françoise Bettencourt geciteerd hem rechtstreeks naar de rechtbank, waar hij geconfronteerd maximaal drie jaar in de gevangenis en 375.000 euro boete, naast de mogelijke terugkeer van geld verkregen.

In zijn enige interview over de zaak in 2008 in de Journal du Dimanche, Liliane Bettencourt zei dat ze was prima en dat haar dochter een probleem had met zijn levensstijl. "Het zou nog steeds mijn dochter om te beseffen dat ik een vrije vrouw, 'zei ze.

Thierry Leveque, bewerkt door Jean-Baptiste Vey
[verwijderd]
0
quote:

jj77 schreef:

Franse forumvervuiling!
Of een waarschuwing voor (vrouwelijke) beleggers?

Ook in ons land worden welWOLlende dametjes beSTORMd (door mannekes). Toch?

Misschien een nieuwe doelgroep voor 'Pieter tussen de Lakensman'?

Thumbs up!
[verwijderd]
1
quote:

ffff schreef:

JJ,

Kun jij geen Nederlands lezen....?
Ja hoor pFFFF! :-)

Gr,

JJ
[verwijderd]
0
quote:

PierreDeLaF schreef:

[quote=jj77]
Franse forumvervuiling!
[/quote]

Of een waarschuwing voor (vrouwelijke) beleggers?

Ook in ons land worden welWOLlende dametjes beSTORMd (door mannekes). Toch?

Misschien een nieuwe doelgroep voor 'Pieter tussen de Lakensman'?

Thumbs up!
Jeetje mina Pierre,zouden we Bos Taurus moeten waarschuwen tegen "lover boys"?
[verwijderd]
2
quote:

BOEROE schreef:

De dochter van Liliane Bettencourt nam de voogdij rechter
Ook een manier om een gunstige uitspraak te krijgen...
[verwijderd]
1
Ik kietelde net de Koffiejuffrouw maar kreeg toch even een mep waarvan ik 5 minuten heb liggen kreunen op de grond. (zonder die juffrouw dus)

Het kan dus verkeren.

[verwijderd]
0
' Zijn dochter heeft een klacht ingediend in 2007 voor misbruik van zwakte gezien het feit dat de fotograaf voordeel van de psychologische zwakte van zijn weduwe moeder die lijdt aan psychische intermitterende afwezigheid had genomen. '

huh ?
bos taurus
6
quote:

jj77 schreef:

Jeetje mina Pierre,zouden we Bos Taurus moeten waarschuwen tegen "lover boys"?
Hahaha, bij Bos Taurus zijn ze precies aan het goede adres. Laat maar komen. Dit soort jongens lust ik rauw. Ik ken er een aantal, en die zitten gelukkig nog steeds vast. Ze zullen wel geen prettige herinneringen aan mij hebben.
Nee, maak je maar geen zorgen. Stuur er eens een paar langs als je ze kwijt wilt.

;)

BT.

Kopie
2
Hahahahaha.....wel slim van die jongens.

Wij zitten hier dagelijks te sprokkelen en verdienen heel weinig.
Easy money! Alleen maar om een beetje te kietelen?
voda
0
Peter, ik ga geen draadje hier voor openen, maar wat is jouw mening hierover?

België weigert tekort snel terug te dringen
2 dec 2009, 18:48 uur

BRUSSEL (AFN) - België weigert zich neer te leggen bij de opdracht van de Europese Commissie om zijn begrotingstekort in 2012 onder de Europese limiet van 3 procent van het bruto binnenlands product te brengen. De Belgische minister van Financiën Didier Reynders heeft dat woensdag gezegd na afloop van overleg met zijn EU-collega's.

België en Italië moeten hun tekort een jaar eerder verlagen dan de meeste EU-lidstaten, waaronder Nederland. De Europese Commisie wil dat omdat zij een aanzienlijk hogere staatsschuld hebben dan de meeste EU-landen. De EU-ministers schaarden zich woensdag achter dit standpunt.

Maar Reynders zegt niet te begrijpen ,,waarom België sneller moet gaan dan de anderen''. Volgens hem brengen extra bezuinigingen in zijn land ,,steeds meer mensen in moeilijkheden''.

Nederland aanvaardt wel de termijn die het van de Europese Commissie heeft gekregen. Volgens minister Wouter Bos van Financiën is die ,,fair''.

[verwijderd]
0
voda
0
BT, wat een spirit!
Echt, ik heb een ongelofelijk respect voor je!
Wat jij hier allemaal post en schrijft, petje af!
Ga vooral zo door!
(BTW, je bent één van de weinige posters hier die een ab/post verhouding boven de 1 heeft!)
Mag ook wel eens gezegd worden.
[verwijderd]
0

Howdy,

Pas meer op met dat buitenechtelijk gekietel.

Tiger heeft nu ook spijt als haar op z'n hoofd, of beter gezegd als de Zweedse honkbalknuppel op z'n kop.

! Miljard Dollar waard, en NOG niks te zeggen thuis.

>--:-)-->

[verwijderd]
0
Wat een story.

Eerlijk gezegd ben ik en liefhebber van korte duidelijke statements.

Dus ffff valt al snel af door zjn langdradige verhandelingen.

groet.
Hirsch.
ffff
2
Hirsch,

Jouw Hema-worstendief verhaal had je anders ook tien keer korter kunnen vertellen.....

Overigens heb ik vanavond gemerkt dat voor heel wat KK-Bezoekers geldt:

ZALIG zijn de armen van geest,
want zij kunnen geen Nederlands lezen.

ZALIG zijn de armen van geest,
Want zij verstaan geen woord Frans,

ZALIG zijn de armen van geest,
Want zij verstaan geen humor,

Zalig zijn de armen van geest,
Want zij zullen de Hemel beërven......

Hebben ze toch nog iets in de KK om zich over te verheugen.

Peter
41 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

AEX 860,40 -4,96 -0,57% 13:05
AMX 923,25 -3,35 -0,36% 13:05
ASCX 1.181,48 -8,35 -0,70% 12:50
BEL 20 3.808,44 -18,14 -0,47% 13:05
Germany40^ 17.703,50 -133,90 -0,75% 13:05
US30^ 37.600,15 -413,31 -1,09% 12:55
US500^ 4.989,46 -59,79 -1,18% 13:05
Nasd100^ 17.268,70 -280,10 -1,60% 12:45
Japan225^ 37.333,48 -668,23 -1,76% 12:54
WTI 81,45 -0,63 -0,77% 13:05
Brent 86,38 -0,61 -0,70% 13:05
EUR/USD 1,0647 +0,0004 +0,04% 13:05
BTC/USD 64.983,17 +1.395,39 +2,19% 13:05
Gold spot 2.378,49 -0,88 -0,04% 13:05
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer
HOGE RENDEMENTEN OP DE IEX-MODELPORTEFEUILLES > WORD NU ABONNEE EN PROFITEER VAN MAAR LIEFST 67% KORTING!

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Heineken 89,780 +1,780 +2,02% 12:49
UNILEVER PLC 44,620 +0,390 +0,88% 12:49
DSM FIRMENICH AG 103,300 +0,550 +0,54% 12:49
Dalers Laatst +/- % tijd
ADYEN NV 1.408,200 -34,400 -2,38% 12:50
Aegon 5,462 -0,124 -2,22% 12:49
ASMI 533,200 -11,600 -2,13% 12:49

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront