Philips « Terug naar discussie overzicht

Wie kan mij uitleggen dat na goede cijfers van Phi

4 Posts
King of Knights
2
Wie kan mij uitleggen dat na goede cijfers van Philips het aandeel daalt. Je zou verwachten dat het zou moeten stijgen. Of is de oorzaak het feit dat Ph. minder mobieltjes heeft verkocht.
[verwijderd]
1
Hi Rschrt, Profittaking!!!!! De markt doet toch altijd 't tegenovergestelde van wat je zou verwachten. Philips bankroet? I don't think so! Alles zal reg kom. Houdt er de moed maar in. Amor, amor, amor, Amor- a more beautiful 2nd quarter, en dan zouden we helemaal kelderen-icano.
[verwijderd]
0
Beste rschaart, Opening vanmorgen bullish; e57,20 Daarna winstneming. (cash) Maar... deze beleggers zullen op een bodem wederom instappen. Gevolg: indien nasdag positieve signalen blijft afgeven qua sentiment, zal Philips zo weer op een high zitten. Dus blijf zitten.
[verwijderd]
0
Hoe komt de waarde van een aandeel tot stand: De waarde van het aandeel komt tot stand door vraag en aanbod, de vraag wordt geleid door de verwachtingen die geschept worden (toekomst) de afgelopen drie weken heeft het aandeel een stijging een daling en een stijging doorgemaakt van respectievelijk €46-€52, €52-€46 en nu €46-€55 in de laatste was de hoog gespannen verwachting al verwerkt. Maar dat zo'n spectaculair winstgroei werd genoteerd had deels ook te maken met de verkoop van ASML (window dressing) nu hoef je niet bang te zijn want het aandeel gaat de komende week(en) boomen. Niet alleen de komende weken maar weldra zullen de particuliere beleggers ook wel in Philips willen stappen en dan moet je oppassen want dan is de rek eruit en zullen grote beleggers uit Philips stappen met een correctie tot gevolg. Maar de gehele zomer kan je gerust je aandelen aanhouden. Pas als iedereen terug is van vakantie, moet je het aandeel weer scherp in de gaten houden.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 19,265
Verschil -0,355 (-1,81%)
Hoog 19,650
Laag 19,250
Volume 2.604.223
Volume gemiddeld 2.042.346
Volume gisteren 2.325.215

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront