Pharming « Terug naar discussie overzicht

Verkoop advies voor een ieder die twijfelt !

32 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
[verwijderd]
1
Snorkle schreef:
"Waarom denk je trouwens dat er maar 1 product is ? Omdat Pharming hier nadruk op legt ? Dat is dus een fout, er zijn meer producten, maar pharming heeft duidelijk gekozen om te gaan voor het snelste product dat zich al bewezen heeft. Het gaat uiteindelijk niet om dit product maar om de TECHNOLOGIE.

Indien het prodcut namelijk wordt goedgekeurd, dan is de TECHNOLOGIE ook bewezen, en de waarde van de TECHNOLOGIE is ongelimiteert omdat het het grootste probleem van de biotech oplost in 1 maal, en dat is schaalbaarheid en goedkopere productiemethodiek.

C1 is leuk, 11 jaar gegarandeert 150 miljoen inkomsten, maar de waarde van de TECHNOLOGIE is ongelimiteerd, miljarden. daarom pushed pharming haar beste product naar de finish met alle mogelijke effort, en geef ze eens ongelijk...."

Zou je me wat meer over die TECHNOLOGIE kunnen vertellen? Want dat is me verder volstrekt onduidelijk. Wat is er zo speciaal aan de technologie? Is de technologie soms ook toepasbaar op andere producten? Heeft het hier dus betrekking op de biotechnologie in zijn algemeen (in plaats van alleen op C1)? Of bedoel je met TECHNOLOGIE soms productie?

Graag dus wat meer informatie over die TECHNOLOGIE. Bij voorbaat dank.
[verwijderd]
1
Wat info over de technologie zie bijvoorbeeld dit rapport : valorisation.ap-hop-paris.fr/telechar...

Heel kort samengevat, de gehele biotech wereld heeft (loopt af) op een zeer groot capaciteits tekort (het schaalbaarheidsprobleem), en nieuwe technologie is nodig om medicijnen te maken.

Grofweg zijn de gevestigde technologieen
1) bacterial fermentation
2) mammalian cell culture (bijv chinese hamstercellen)

Het bijbouwen van productie capacitiet kost enorm veel geld (en tijd) een fabriek van 100 tot 300 miljoen USD is net zo effectief als wat een paar koeien kunnen produceren.

Daar komt Pharming dus om de hoek kijken. Hun technologie lost een aantal zeer fundementele problemen op in de biotech
1) Het schaalbaarheidsprobleem / capaciteitstekort
2) De hoge productieprijs kan hard naar beneden omdat de kosten voor productie van een medicijn zeer laag zijn omdat de percentage van medicijn in melk vele malen hoger ligt als dat met de twee gevestigde technologieen gehaald kan worden (tot 10 maal zoveel).

Indien er dus 1 product ooit wordt goedgekeurd dan is het bewijs in de technologie geleverd en kan virtueel elk medicijn gemaakt worden in elke hoeveelheid.

Dat is dus de reden dat alles draait om de technologie en C1 tegen HAE slechts een middel is om te bewijzen dat de technologie ook daadwerkelijk werkt.

De (ongelimiteerde) waarde zit dus in deze van top tot teen gepatenteerde technologie, en dat is ook de reden dat Pharming een wereldspeler is en de beurskoers van nu een lachertje is.

Groet Snorkle

durobinet
0
Blonde Leffe's? Is dat die blonde dame met grote borsten waar Snorkle het over had? ;-)
vr.gr. duro
ffff
2
Beste Snorkle,

Heb je posting aanbevolen! Klasse, zoals je alles weer keurig op een rijtje zet en de fouten die ook door mij gemaakt zijn in voorgaande discussies er even uithaalt. Met name je uitleg over de verminderde inkomsten 0,3 miljoen versus 1,5 miljoen.

Zoals altijd klopt je verhaal.

MAAR ER IS EEN MAAR, en daar hoor ik jou en vooral de voor mij veel nieuwe Pharming-adepten relatief weinig over. Het gaat er op de beurs niet enkel en alleen over of de analyse van Snorkle klopt: het gaat erom , althans toch in 90 procent van al die verhitte discussies dit weekend, wat de koers het meest waarschijnlijk morgen gaat doen.

DAT ZIJN TOCH TWEE TOTAAL VERSCHILLENDE DISCUSSIES. Ik vind het fantastisch dat hier momenteel zoveel mensen rondlopen die in het potentieel van Pharming geloven. Echt waar : fantastisch.

Maar hier willen anderen het hebben over de BEURSKOERS van Pharming

Maar of de MARKT morgen zo ook reageert is een heel andere vraag: En als ik hier dan voorspel dat Pharming volgens mijn eerlijke mening morgen een optater krijgt van minstens 25 procent, wordt mij nadrukkelijk gevraagd op te hoepelen. Niet dat ik dat doe, maar dat geeft een beetje de sfeer hier aan: Je gelooft in Pharming, dus Pharmings koers mag morgen niet zakken. Maar ik denk toch echt dat hij wel flink zal zakken. Ik heb de grafiek van het afgelopen half jaar er nog eens bijgehaald en gezien dat de koersopstoot van Pharming vooral van de laatste twee maanden dateert. Ik ben geen TA! Mar volgens mij kan die koers toch gewoon weer terug naar zijn niveau's van drie maand geleden.

Tenslotte nog voor alle oprechte Pharming-believers: Het is hier een discussieforum. Vrij en blij mag iedereen hier schrijven wat hij of zij ervan vindt. Morgen zal de MARKT wel uitwijzen wie het het best heeft aangevoeld en voorspeld. Maar loop elkaar hier niet te verketteren. Als morgen Pharming niet als een baksteen zakt, ( pakweg onder de 1,25) dan dikke proficiat voor jullie en welgemeend: maar ik zie het anders.

Groet Peter
[verwijderd]
2
Hallo Peter,

Ik weet eerlijk gezegd niet goed wat ik met je posting aanmoet. Je hebt gelijk dat de beurskoers en de waarde van het bedrijf twee verschillende zaken zijn. Mijn tijd komt nog wel wanneer er daadwerkelijke inkomsten zijn omdat er dan door analisten andere berekeningswijzes op het bedrijf worden losgelaten (en dat is niet meer zo ver weg).

Toch vind ik je opmerkingen van een evtuele daling apart, mede gezien het moment van deze opmerkingen. (De dag dat er m.i. goed nieuws naar buiten komt). TA is altijd achteraf, FA is op het huidige moment. De FA beinvloed de TA juist op de momenten dat er nieuws is. Stel dat er geen nieuws zou zijn of slecht nieuws dan kon ik je redenering nog begrijpen, maar nu dus even niet.

M.I. is TA bij een bedrijf als Pharming ook zinloos, al was het alleen maar door het feit dat we vanaf de surseance . Trek je de TA breder naar een periode van 2 jaar dan zou je ook kunnen zeggen dat ipv een mogelijke daling naar 1,20 er ook plaats is voor een stijging naar de 4 of 8 euro. (een vrij brede bandbreedte dus).

Fundamenteel gezien ben ik wel heel erg benieuwd naar wat jij vind van het bedrijf Pharming en haar prestatie van het afgelopen jaar, en of jouw vertrouwen in Pharming weer is toegenomen.

Alsmede wat je vind van de slagingskansen van het leadproduct dat nu goedkeuring heeft om aan fase 3 trials te beginnen.

De beurskoers geloof ik wel, als het fundamenteel goed zit dan hobbelt de koers er wel een keer achteraan.

Groet Snorkle
[verwijderd]
0
Dit is gewoon een klasse-bericht wat bovenaan moet blijven staan.

Dank Snorkle

mvg
Stephan
ffff
1
Hoi Snorkle,

Ik ga je eens iets bekennen. Tenslotte kennen we elkaar al vrij lang. Pas sinds een aantal maanden ben ik weer wat positiever over Pharming geworden. DE DOORSLAG was onderstaand bericht. Ik heb het NU even van de website van Pharming gehaald, maar het zat al in mijn dossier. TOEN heb ik, zuinig als ik ben een aankooporder opgegeven die uiteraard toch wat onder die van EBI lag! Ik loop al lang in de beleggerswereld mee en weet dat plots die koersen toch kunnen kelderen. Maar biotech had afgelopen maanden de wind mee en mijn aankooporder heeft het dus NIET gehaald.
Ik heb gisteren en vandaag toch wel weer een en ander geleerd en opgestoken. Je vraag of ik in het produkt iets zie is JA. De vraag of ik het management 100 procent vertrouw is NEEN ( Gewoon een eerlijk antwoord, gevolg van al die belazerijen uit de afgelopen jaren). Maar het allerbestee bewijs dat ik er nog steeds wel iets in zie is mijn aankooporder. Anders hoef ik me er ook niet druk om te maken. Ik heb zoveel andere aandelen in portefeuille. Maar bij jullie Pharming gaat het er zo nu en dan lekker heftig aan toe en zo eens in de 4 maanden is dat wel leuk! Nu concreet: Ik heb NU besloten mijn aankooporder toch NIET terug te trekken, daarmee aangevend dat ik in het bedrijf wel perspectief zie, maar er toch ook niet meer dan de EBI- mannen van hieronder voor wil betalen! Voor de gemiddelde Pharming bezoeker hier is dat een klap in het gezicht want die vinden Pharming minstens 1,80 E waard, terwijl EBI er drie maand geleden nog 1,27 gemiddeld voor gaf.
Nou ben ik gewoon goudeerlijk geweest. Uiteindelijk hoef ik niet te vertellen hoe ik ga handelen. Maar laten we het zo stellen: Voor de prijs van EBI met enige reductie pak ik ze op. Hoeveel reductie: Dat vertel ik nooit, dat weet je. Hoeveel aandelen: dat nog veel minder!

Eigenlijk was het best weer gezellig hier dit weekend! gbeurt niet vaak dat ik binnen 24 uur van strategie verander: Gisteren: aankooporder annuleren. Vandaag: Morgen rustig kijken of ik ze "oppik".....

Hartelijke groeten Peter

PHARMING SECURES FINANCING OF EUR 4.0 MILLION

Leiden, June 03, 2003. Pharming Group N.V. (Euronext: PHARM; "Pharming" or "the Company") announced today that it has reached a financing agreement with European Bioscience Investments, Ltd. (“EBI”) for EUR 4.0 million.

Under the terms of the agreement, Pharming will issue to EBI 3.15 million new shares at an average price of EUR 1.27 per share. The share price in the offering is based on the closing price of Pharming shares at the signing of the initial term sheet with EBI. In addition, Pharming has agreed to issue to EBI warrants for 1.0 million shares of the Company at a price of EUR 2.00. The warrants can be called by the Company upon the completion of specific milestones and will have a term period of three years

EBI is a recently established investment fund that invests in undervalued European bioscience companies with promising products and technologies. The fund is advised by Mr. Mungo Park, formerly the Head of Nomura International Plc’s Technology and Healthcare Practice.

[verwijderd]
4
Toch wil ik ook wel ff reageren. Lees je postings ook. Degene die het meest indruk op mij gemaakt heeft was die posting van een anderhalf jaar terug denk ik "de verwevenheid tussen personen in de verschillende bio-bedrijven"

Dat was voor mij een onderwerp waaraan ik zelf heel veel waarde hecht. Maar omdat ik de biowereld niet ken mijn zwakke plek, denk ik dan. Dus extra interessant.

Inmiddels zijn we een heel eind verder, hebben de 40 euricent gezien en zijn stevig gestegen, vind het jammer voor je als je deze rit hebt moeten missen omdat je het destijd goed mis had. Maar ja ieder zijn keus.

Misschien is de komst van Pinto wel de doorbraak geweest. Dit past helemaal in het verlangede van wat je toen als nieuwe invalshoek voor mij aangaf. Zoals ik al aangaf denk ik ook dat die cruciaal is in een bedrijf, en het bewijs heb ik achteraf aan mijn kant. Sterker nog ik dat er via die "netwerk-traject" al veel meer geregeld is dan jij en ik verwachten. (Ik denk aan India en China)

Om nu te roepen dat de koers hard gaat zakken zou best kunnen hoor in de waan van de dag. maar dat nivo wat jij in je hoofd hebt haalt het niet.
Immers daarvoor , kom ik en nog een paar anderen, neem dat maar van mij aan.
Dus als je dr weer niet naast wil zitten, zou ik toch nog eens goed nadenken, over hoe reeel je gedachten zijn, immers ze zijn nergens op gebaseerd, alleen je ervaring. Die geeft ook aan dat je het eerder mis hebt gehad dus lees ook de mening van een ander goed, en doe je voordeel er mee. Doe ik ook

[verwijderd]
1
Peter, als ik je goed begrijp, verwacht je een koers onder de 1,27?
HAAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHHHAHHAHAHAHAHAAAAAAAAAA

[verwijderd]
0
Jammer Peter, zo zie je maar ondanks jarenlange ervaring kan het toch anders lopen. Niks geen geweerwolf hoor. Hoop dat je de volgende keer je prijs wat hoger zet. Daarmee wordt onze bodem alleen maar sterker.
Succes met je andere fondsen. Hou me aanbevolen voor je postings, met name die betrekking hebben op `het netwerk`. Daar komt je immers lastiger achter, en dat heeft juist mijn belangstelling.
MVMR
2
Beste Snorkle,

Wat U schrijft over TA klopt niet helemaal.

Namelijk dat je met TA enkel na de feiten kunt kijken klopt niet.
FA geeft mischien wel een beeld van hoe het bedrijf in elkaar zit ,maar niet hoe het zich in de markt(beurs)beweegt .

Bij TA kun je echter wel zien hoe een aandeel zich beweegt in een markt,of er interesse is om te kopen of er iets in de lucht hangt,ja je kan zelfs zien dat de spanning rond een aandeel stijgt .

De teleurstelling die vandaag werd weergegeven in de koersen zag men aankomen in de grafiek.Daarom was een PB van Pharming de vorige weken zo belangrijk,de markt verwachte goed nieuws iets meer dan alleen maar
een weergave van de feiten . Als het nieuws nu iets meer was dan het nu was zou de koers zeer snel omhoog gegaan zijn.

Nu technisch gezien is er volgens mij niets aan de hand de uptrend blijft voorlopig .Ik zie geen vertrouwensverlies in het aandeel Pharming .Men mag echter de verwachtingen niet te hoog doen oplaaien en dit gebeurd soms wel eens als men te veel korte termijn denkt.

KT beleggers stappen vlug terug uit een aandeel en dat is vandaag dan weer gebeurt.

TA of FA men maakt een keuze ,het vult alkaar mooi aan .
Vooal met een aandeel als Pharming zou ik zeggen is geduld een deugd.

Dat het goed kan gaan ,bewijzen andere aandelen op de beurs ,maar dan zal het goede nieuws ook goed moeten zijn .Belaggen doe je nou eenmaal om te verdienen of op zijn minst niet je geld te verliezen.

Voor mij is alles OK en je postings weet echt te waarderen ,zij hebben het aandeel volgens mij terug in de schijnwerper geplaats .
Aan jou inzet zal het niet liggen maar nu zullen de feiten het moeten waarmaken voor Pharming en laat ons hopen dat dit voor de (TA of FA)beleggers en Pharming de goede weg zal uit gaan.

Tot wederhoren

MVG

mgm
32 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,881
Verschil +0,013 (+1,50%)
Hoog 0,889
Laag 0,869
Volume 8.926.686
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront