Aalberts « Terug naar discussie overzicht

Wie kan mij verklaren............

25 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
[verwijderd]
0
Ik vind dat we dit draadje maar moeten afsluiten. Het klinkt zeurderig. Het idee dat de dagelijkse koersontwikkeling gedreven zou zijn door de lange termijn fundamentals klopt niet vanwege de aanzienlijke stochastische variatie. Ik ben een lange termijn belegger, en terwijl ik de dagelijkse koersen wel volg, zit ik me niet op te winden als Aalberts eens een keer bij de index achterblijft. Er zijn meer dagen waarop Aalberts de index verslaat, en daar gaat het op de langere termijn om.

En zo is dat krek

[verwijderd]
0
sorry hoor razor, dagelijkse beslommeringen mogen toch best bijgehopuden worden? De laatste reactie was alweer van 2 weken geleden......... enne blijf dan gewoon weg uit dit draadje!
gerrit 69
0

Toch nog een mooie slotkoers voor het aandeel Aalberts op de laatste beursdag van 2012
Ik ga met vertrouwen het jaar 2013 tegemoet en laat mij niet afschrikken door de angst-hype van de fiscal cliff.
Zonder deze fiscal cliff was er namelijk geen enkel pressie middel voor de VS om hun begrotings-problemen serieus aan te pakken en zou alles weer op zijn beloop worden gelaten.
Gelukkig Nieuwjaar iedereen.

Mvrgr. van Gerrit
[verwijderd]
0
Wie kan mij verklaren dat Aalberts op +0.5% staat terwijl de AEX op -0.2% staat?

Om een of andere reden wordt deze vraag nooit gesteld, alleen als Aalberts omlaag gaat bij een positieve beurs. Maw, het is een zinloze vraag. En dus tijd om dit draadje voorgoed af te sluiten.
viermeiden
0
L.s.,

LANGBROEK (AFN) - Aalberts Industries neemt het Duitse GF-Flamm-Metallspritz-GmbH (Flamm) over, een bedrijf dat is gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling door middel van thermische spuittechnologie. Dat maakte de toeleverancier aan de industrie dinsdag bekend zonder de overnamesom te vermelden.

Flamm is goed voor een jaaromzet van 6 miljoen euro en heeft 30 man in dienst. De technologie van het bedrijf wordt wereldwijd toegepast in vele markten, zoals energie, turbine, olie & gas, machinebouw en de industrie.

De overname wordt gefinancierd uit bestaande kredietfaciliteiten en zal direct bijdragen aan de winst per aandeel van Aalberts.

viermeiden
25 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:17
Koers 43,980
Verschil -0,680 (-1,52%)
Hoog 44,440
Laag 43,580
Volume 54.266
Volume gemiddeld 157.599
Volume gisteren 95.914

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront